HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 09 svi 2025, 15:06.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 215 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika
PostPostano: 07 lip 2022, 10:13 

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 20 lip 2022, 06:43 

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2023, 03:01 

slika

Vrh

PostPostano: 03 tra 2023, 06:16 

Vrh

PostPostano: 16 lis 2023, 03:09 

Imaju li vladu ovi već.

Vrh

PostPostano: 16 lis 2023, 12:09 

Rimac zna da što se HDZ1990 tiče da ne bi ni u pola imali rezultat na prošlim izborima da mi nismo radili za njih (zna Ilija o čemu govorim). Ili će Ilija počet kontrolirati svoje ljude ili ih neće biti na sljedećim izborima. Vrlo jednostavno.

Vrh

PostPostano: 16 lis 2023, 12:41 

Koji Ilija?

Vrh

PostPostano: 17 lis 2023, 15:08 

zaba1111 je napisao/la:
Koji Ilija?

Zna Ilija koji Ilija. Isto kao što i ti znaš samo se mahnit praviš.

Vrh

PostPostano: 17 lis 2023, 16:33 

Nisam znao do jutros, dok nisam čuo na radiju TG, da postoje pričice kako je duvanjska devedesetka pokušala napraviti vlast bez Pomaka, što me iznenadilo jer sam imao dojam da su u dobrim odnosima, pogotovo mi je čudno da je duvanjska devedesetka to pokušala jer oni nemaju nikakvog kadra i ja sam ih doživljavao kao produženu ruku HNPa.
O čemu se točno radi ne znam, ali vidim da nam Zoki nije voljan ispričati.
Budući da je Zoki spomenuo Iliju, a ja na radiju čuo to što sam čuo, predpostavljam da se radi o predsjedniku općinskog vijeća TG koji je u devedesetki.

Vrh

PostPostano: 17 lis 2023, 17:35 

zaba1111 je napisao/la:
Nisam znao do jutros, dok nisam čuo na radiju TG, da postoje pričice kako je duvanjska devedesetka pokušala napraviti vlast bez Pomaka, što me iznenadilo jer sam imao dojam da su u dobrim odnosima, pogotovo mi je čudno da je duvanjska devedesetka to pokušala jer oni nemaju nikakvog kadra i ja sam ih doživljavao kao produženu ruku HNPa.
O čemu se točno radi ne znam, ali vidim da nam Zoki nije voljan ispričati.
Budući da je Zoki spomenuo Iliju, a ja na radiju čuo to što sam čuo, predpostavljam da se radi o predsjedniku općinskog vijeća TG koji je u devedesetki.

Pokušavaš dezavuirat djelomičnom istinom. Ilija Papić iz Duvna zna samo dio predizbornih dogovora Ilija Cvitanović zna sve. Zna kakav je bio dogovor po svim županijama i zna ITEKAKO dobro da je HDZBiH ispoštovao sve, oni poslije izbora nisu. Razbahatili su se zaboravljajući kako su došli do rezultata do kojeg su došli. Ako budu izbacili HDZBiH iz dogovora, neka nema veze, ali to znači da na sljedećim izborima ih neće biti. Moći će pokupovat glasove u HBŽ ali ih u drugim županijama neće biti ni u promilima. To Ilija vrlo dobro zna ali čini mi se da ne kontrolira tu ekipu u HBŽ da oni Rimca slušaju.

Vrh

PostPostano: 17 lis 2023, 20:00 

Aha, o tome se radi.
Nisam tako dobro upućen, samo što čujem ovako.
Moj dojam je da Cvitanović nije toliko jak da bi nametao odluke u HBŽ, sumnjam da može prisiliti Livanjke na bilo što, a pogotovo ne može prisiliti Duvanjke jer to nije izgrađena stranka sa hijerarhijom niti je politički moćna da pozicijama može ucjenjivati.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 09:33 

zaba1111 je napisao/la:
Aha, o tome se radi.
Nisam tako dobro upućen, samo što čujem ovako.
Moj dojam je da Cvitanović nije toliko jak da bi nametao odluke u HBŽ, sumnjam da može prisiliti Livanjke na bilo što, a pogotovo ne može prisiliti Duvanjke jer to nije izgrađena stranka sa hijerarhijom niti je politički moćna da pozicijama može ucjenjivati.

Bio sam akter određenih razgovora vođenih baš u Duvnu zato znam detalje. Cvitanoviću je potrebno samo osigurati sinekuru i on je dobar. U pravu si tu da nema autoritet zato što kod njega svi tako funkcioniraju i onda kada se ostane bez pozicija nastanu problemi. Nema tu hijerarhije ili neke politike čista trgovina što je po meni sasvim u redu. HBŽ je uvijek specifična bila i zato je baš pred izbore tu se dogovaralo. Gurala se HDZ1990 u svim županijama u omjeru 2:1 (2 glasa za nas 1 za njih) i sve je to koordinirano prvenstveno zbog Predsjedništva. Malo jest kod nas u stranci problem bio u HNŽ pogotovo u Mostaru gdje su naši pretjerali ali smo to riješili novim ljudima. Tu se pokazala hijerarhija i autoritet. To je ono što HDZ1990 nema. Rimac i ekipa se ponašaju kao da je narod za njih glasovao uistinu i prva prijevara je bila za Dom naroda Ilija to dobro zna. Garantiram da HDZ1990 neće biti ni na mapi ako se nastave bahatiti. Imaju sada novaca mogu nešto kupiti glasova, ali da će imati kao sada nipošto. Ilija Cvitanović u suštini nije loš, jer uvijek posluša ali problem su ovi vazda gladnih usta nad kojim on nema nikakav autoritet što si dobro detektirao.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 12:16 

Pozdrav,

Citam vec godinama, nisam do sad aktivan bio, al pošto je tema HBŽ morao sam se uključiti.

Zaba digao si mi živce kad si negdje pisao da se TG gradi, radi, da prelijepo izgleda(ko da si vukadinov potrčko), a zapravo grad izgleda jadno da jadnije ne moze, Vukadin na vlasti od 2008 do sada, on i njegovi iselili 50% stanovništva. Samo se uhljebljiva i prijeti ljudima,firmi nigdje.... obični lokalni šerifi koje pod hitno treba maknut s vlasti.

Sto se tiče ovo što zoki piše, ima istine, ali koliko znamo Vukadin i Cvitanovic su stalno nesto potpisivali koalicijske sporazume...tako da mi bas ne pije vode da je imao dogovor s hdzbih. A kako će Ilija kontrolirat zupanijske zastupnike 90-ke kad su svi livnjaci nije mi ni to jasno. Uglavnom mislim da će TG i zupanija prodisat kad se skinu pomakovci s vlasti, jer mene je stid kako to sve izgleda

Vrh

PostPostano: 01 tra 2025, 18:17 

Zatvoren portal hbz-vijesti.com

Najčitaniji LivnoOnline

Vrh

PostPostano: 01 tra 2025, 22:57 

mislim da nije opotreban tajni test za ovoga?
pogledajte mu recenice! IQ mu je sigurno iznad 90 dakle nije alahov rob.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 215 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Gavra Kačanski, Naša Kvačica i 54 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: