|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 3 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: HB dobila 1 ministarstvo u njemačkoj vladi Postano: 16 tra 2025, 20:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 87102 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: HB dobila 1 ministarstvo u njemačkoj vladi Postano: 16 tra 2025, 20:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 87102 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Inače bivše Šmitovo ministarstvo - još jedan HDZ-ovac.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: HB dobila 1 ministarstvo u njemačkoj vladi Postano: 16 tra 2025, 20:52 |
|
|
|
Da čitao sam taj intervju s njom.
Ovo je brutalno za nas jer realno poljoprivreda je najrealniji sektor u HB nigdje se ne može zaposlit tako veliki broj ljudi, a s druge strane da se ne uništi okoliš upotpunosti.
Brekalo samo da potegne par projekata koji su komptabilni s Njemačkom (da fale Njemačkoj) to bi diglo 1000 radni mjesta u HB - uzgoj Liske (mediteranski lješnjak) zbog krize sa kakao-om došlo je do poskupljenja čokolade, a liska je prirodna zamjena. - Hercegovački Pršut (koji je realno najbolji pršut) da mu otvori prostor u retailu tipa Aldi il Lidl to bi podiglo farme i sušione po HB itd.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 3 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|