|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 24 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hagresor 2.0
|
 |
Naslov: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 22 tra 2025, 21:27 |
|
|
Najgora noćna mora “bosne” nakon Dodika i Čovića, Zoran Krešić je upravo izabran u UO Fuj TV-a. Dakle, Fuj TV više neće biti mjesto za bljuvanje islamističke mržnje prema Hrvatima i Srbima. Dakle, u ovim novonastalim okolnostima postavlja se logično pitanje; Da li bi muslimani i dalje JEDINI trebali plaćati za program televizije na kojoj njihova mržnja prema nevjernicima više ne može doći do izražaja?
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 22 tra 2025, 21:30 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 22 tra 2025, 21:36 |
|
|
Tu na temi možemo davati Zoranu ideje kako FTV oblikovati tako da ima više Herceg-bosanskog “duha”. Možda za početak nekakav dokumentarac o Slobodanu Praljku, Starom mostu kao legitimnoj vojnoj meti, liku i djelu gospodina Gojka Šuška ili o neuspjesima svih muslimanskih ofenziva u posljednjem građanskom ratu. Nešto za početak jer od nečega se mora krenuti!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 22 tra 2025, 21:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 81014 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Jednak broj HVO dokumentaraca, kao onih o Alijinoj armiji sa šehidima.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 22 tra 2025, 21:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 81014 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Poukidat će se sve huškačke političke emisije, i zastarjeli program koji se nije mijenjao godinama.
Umjesto njih, daleko više kulture, i emisija poput ove:
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 22 tra 2025, 23:03 |
|
|
Dom naroda dominantom većinom (oko 60%) potvrdio novi nadzorni odbor FTV.
SDFA skupili 15 potpisa za vitalni interes bošnjačkog naroda da se ne imenuje Hrvat, falio im 1.
Ide odmah smjena direktora FTV i to je kraj za DF medijske orgije i huškanje.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 22 tra 2025, 23:06 |
|
|
Ide velika metla.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
dzamijas
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 22 tra 2025, 23:11 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2206 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Pravo pitanje je da li bi Hrvati sad trebali početi plaćati pretplatu? Na ovom primjeru će se moći vidjeti je li uistinu tražite samo "jednakopravnost" ili uništenje države po svaku cijenu.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 22 tra 2025, 23:13 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Pravo pitanje je da li bi Hrvati sad trebali početi plaćati pretplatu? Na ovom primjeru će se moći vidjeti je li uistinu tražite samo "jednakopravnost" ili uništenje države po svaku cijenu. Mora prvo napraviti 10 pozitivnih dokumentaraca o HVO, da bi plaćali.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 22 tra 2025, 23:15 |
|
|
Da bi netko plaćao pretplatu, nije dovoljno samo da stane huškanje na Hrvate i manično širenje mržnje.
Rekoh već, imamo veće kriterije.
Ali, zabilježit ćemo napredak.
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 23 tra 2025, 00:00 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 14:26 Postovi: 445 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Da se dogodi ne znam šta, opet mi se ne plaća pretplaza za nešto s nazivom “federalna”.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 23 tra 2025, 00:06 |
|
|
Treba sve to pogasit.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 23 tra 2025, 08:16 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 4911 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Naravno da mi ne trebamo plaćati federalnu TV jer nemamo razloga da podržavamo išta sa sjedištem u bošnjačkim sredinama, gdje će po prirodi stvari većina uposlenih biti muslimani, gradžani i halalci. Malo zatišje u širenju mržnje ne znači da ta mržnja nije plitko ispod površine. Ali sve i da nema mržnje, to je drugi narod, drugi ljudi, čemu da plaćamo? Jel bi plaćali nešto čemu je sjedište u Ljubljani? Ne bismo, jer su to drugi narod, drugi ljudi, iako su nam realno slovenci puno bliži, kulturološki, nego muslimani. Ista nam vjera i zapadna orijentacija. Što se tiče muslimana, neka se što više vrte vijesti kako je to HDZ preuzeo, pa da i oni prestanu plaćati Što prije propadne za nas bolje.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 23 tra 2025, 08:30 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Pravo pitanje je da li bi Hrvati sad trebali početi plaćati pretplatu? Na ovom primjeru će se moći vidjeti je li uistinu tražite samo "jednakopravnost" ili uništenje države po svaku cijenu. Za tako nešto trebate i morate prvo prestati ratovati protiv Hrvata.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1207 of 2558 - 47.19%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 23 tra 2025, 08:40 |
|
|
Gleda se svejedno. Svaka televizija svoje priloge, emisije objavljuje i na YouTube.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 23 tra 2025, 08:52 |
|
|
gwendiel je napisao/la: Tko još uopće gleda televiziju osim umirovljenika? Umirovljenici su disciplinirani glasači.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1207 of 2558 - 47.19%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 23 tra 2025, 09:52 |
|
|
federalnu tv prebaciti u Mostar.
|
|
Vrh |
|
 |
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 23 tra 2025, 18:11 |
|
|
Nije mi jasno. Kako je uopće moguće ne plaćat pretplatu ? HRT redovno šalje uplatnice, nemoj platit par mjeseci, odmah ti ide ovrha. Kako to funkcionira u Federaciji ?
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 23 tra 2025, 18:43 |
|
|
Stariji će to bolje znati. Meni su govorili da je sve redovno stizalo, Hrvati nisu plaćali, oni prijetili sudom, podnosili tužbe… ali su Hrvati bili disciplinirani u bojkotu financiranja tuđih medija i ostalo je do dan danas da ne plaćamo. Nepravedno zanemaren otpor Hrvata u BiH, trebali bi biti ponosniji na to. Ako sam ja to dobro pohvato 
|
|
Vrh |
|
 |
zet
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 23 tra 2025, 18:58 |
|
|
Postoji li u BiH sustav ovrhe kao u Hrvatskoj? U smislu da drzava / lokalna samouprava / pravni subjekt moze izvrsiti prislinu naplatu i da je sve zakonski regulirano i definirano?
Primjerice, ako ne platim racun za vodu ili internet za pola godine mi lijepo sjednu na tekuci racun i jos moram platiti i dodatne troskove (javnog biljeznika i sl.).
_________________ SIPA pokušala privesti Dodika u Istočnom Sarajevu, MUP RS-a se usprotivio ----> 364 komentara na klix.ba
U malom bh. mjestu iscrtana ogromna šahovnica ----> 372 komentara na klix.ba
|
|
Vrh |
|
 |
oak
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 23 tra 2025, 19:13 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 23:28 Postovi: 2025 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Perun_Velež je napisao/la: Nije mi jasno. Kako je uopće moguće ne plaćat pretplatu ? HRT redovno šalje uplatnice, nemoj platit par mjeseci, odmah ti ide ovrha. Kako to funkcionira u Federaciji ? Ne znam točno, znam samo da nitko ne plaća. Vjerojatno je naša politika tu odigrala ulogu i blokirala prisilno naplaćivanje 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 23 tra 2025, 19:17 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26584 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Perun_Velež je napisao/la: Nije mi jasno. Kako je uopće moguće ne plaćat pretplatu ? HRT redovno šalje uplatnice, nemoj platit par mjeseci, odmah ti ide ovrha. Kako to funkcionira u Federaciji ? Kako ćeš plaćati TV pretplatu ako nemaš TV?? A nemam, zašto bih lagao? Ako imaš sudski nalog ti se tjedan dana unaprijed najavi da ćeš taj dan u toliko sati doći i provjeriti. Ako budem kod kuće. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
oak
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 23 tra 2025, 19:19 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 23:28 Postovi: 2025 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Bobovac je napisao/la: Perun_Velež je napisao/la: Nije mi jasno. Kako je uopće moguće ne plaćat pretplatu ? HRT redovno šalje uplatnice, nemoj platit par mjeseci, odmah ti ide ovrha. Kako to funkcionira u Federaciji ? Kako ćeš plaćati TV pretplatu ako nemaš TV?? A nemam, zašto bih lagao? Ako imaš sudski nalog ti se tjedan dana unaprijed najavi da ćeš taj dan u toliko sati doći i provjeriti. Ako budem kod kuće.  Jel to prolazi stvarno? Nigdje te nitko ne pita imaš li TV. Jednostavno moraš platiti.
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Da li bi muslimani trebali i dalje plaćati pretplatu za FTV? Postano: 23 tra 2025, 19:54 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 4911 Lokacija: Herceg-Bosna
|
zet je napisao/la: Postoji li u BiH sustav ovrhe kao u Hrvatskoj? U smislu da drzava / lokalna samouprava / pravni subjekt moze izvrsiti prislinu naplatu i da je sve zakonski regulirano i definirano?
Primjerice, ako ne platim racun za vodu ili internet za pola godine mi lijepo sjednu na tekuci racun i jos moram platiti i dodatne troskove (javnog biljeznika i sl.). Dobro ali ti si svojevoljno potpisao ugovor za te i te komunalije. Ja se nikada nigdje nisam potpisao da ću plaćati za ovo sranje od muslimanske televizije, i još bih spreman bio ići na sud, da FTV ne poštuje moje pravo na korištenje vlastitog jezika jer nisu osigurali dovoljan broj programa na čistom hrvatskom - pri čemu ne želim da čujem ni malo sarajevskog naglaska ni srpski riječi koje oni miješaju sa hrvatskim. Uglavnom, niti mogu dokazati da gledam TV, niti ih želim pustiti u kuću, niti bi za račune bila ovrha. Mogu, eventualno, slati 2 godine tih računa nakon čega nastupa zastara jer to spada u skupinu potrošačkih ugovora. Ako ne tuže prije toga, što je mizeran iznos za tužbu, a ja još imam i argumente. Federacija ne poštuje moja prava kao pripadnika konstitutivnog naroda pa ni ja ne moram njihovu pretplatu plaćati. Mislim da je još jači argument od toga uopće nadležnost državi ili Fedaraciji da ovo ubire, jer sve što izrijekom nije preneseno na Federaciju pripada županijama i kantonima. Nigdje televizijski servis nije izrijekom prenesen na Federaciju, oni su to samo "oformili". Imaju ozbiljan problem legitimiteta.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 24 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|