HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 17 svi 2025, 20:41.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4601 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 181, 182, 183, 184, 185  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: GNK Dinamo Zagreb
PostPostano: 16 tra 2025, 13:00 

Brane je napisao/la:
Šuker je najuspješniji šef HNS ikad i po uspjesima i po zaradi i po infrastrukturi.

Dovoljno je pogledat na kojim oranicama se igra HNL čak su svi klubovi (iako suprotstavljeni) složni da tereni nikad nisu bili gori.

Svi su sad sredili travnjake, a neki će u veće zahvate i od ljeta. Problem je bio baš u investiciji HNSa u najnaprednije hibridne travnjake koji imaju skupo održavanje koje si većina HNL klubova ne može priuštiti i zato su travnjaci jako propali u odnosu na prije par godina. Sad svi ti klubovi koji nemaju novca za te travnjake prelaze na prirodne s drenažom (Slaven, Lokomotiva, Varaždin, Gorica, Šibenik, Istra).

Vrh

PostPostano: 16 tra 2025, 13:06 

Dr. Van Nostrand je napisao/la:
dudu je napisao/la:
Ne znam postoji li na svijetu neka ikonskija osoba za jedan klub od Zvone Bobana za Dinamo. Od danas ništa više nije kao prije, Zvone na čelu kluba je san svih generacija.
Ikonski je samo zato što nakon 1991 više nije imao nikakve veze s klubom, te je napravio spin da je to zato što je on previše pošten i previše sposoban za dosadašnje uprave.

Brzo ćemo vidjeti hoće li i sada slika ostati ista ili će se ispuhati, kao što je svojedobno bilo s njegovim suigračima Štimcem, Šukerom, Bilićem, Prosinečkim i ostalima kad su počeli preuzimati funkcije u klubovima i savezu.

Boban je ne samo ikona nego ima i vrsno iskustvo rukovođenja, radio u UEFAi, FIFAi i Milanu na najvećim funkcijama. Uz to je bio glavni urednik SNa i dugogodišnji komentator najveće svjetske sportske TV kuće Sky Sports. Ako on nema reference onda nema nitko u hrvatskom nogometu.

Kome Boban nije ikona taj nije dinamovac ili je mlađahan pa ni nema pojma o tome.

Vrh

PostPostano: 16 tra 2025, 13:07 

Ovaj Čvrsnik sve pametno govori .
Inače nekad veliki navijač Hajduka, dok nije postao narodni klub, a sad izgleda navijač dinama odkad je postao narodni klub.

Vrh

PostPostano: 16 tra 2025, 13:15 

Boban ima neke reference i nema razloga nevjerovati da će biti bolji od BBB, Zeke I Možemovaca.
Ali Dinamo je ipak u specifičnoj situaciji.
Dinamo je bio najuspješniji klub iz svoje katergiji, a to se moze ponoviti samo ako Dinamo opet bude najbolji proizvođač i trgovac igračima, sponzori nikad neće biti temelj dinama, a za takvo nešto su potrebni kadrovi, a takvih kadrova nema na izbor, nego ima to sto ima, odnosno to su oni koje su BBB, Zeko I Možemovci redom potjerali.
Tako da vidjet ćemo.

Vrh

PostPostano: 16 tra 2025, 13:50 

O Bobanovom karakteru najbolje govori cinjenica da je nakon svega, obukao dres SDP Hrvatske.

Dok je bilo korisno glumatati Hrvata, onda je sa gadjenjem govorio o njima, i njihovoj Jugoslaviji.

Moze on biti vama legenda iks puta, za mene je ljigavac.

Vrh

PostPostano: 16 tra 2025, 14:00 

Pitanje je koliko će slobodnog prostora imat, jasno je zašto su ga doveli možemovci da spase svoje fotelje.

Boban je napravio VELIKU uslugu možemovcima doslovce im je "spasio glave" jer nakon ove blamaže pitanje da li bi mogli nastavit svoje karijerice u sektorima iz kojih su došli u Dinamo.

Kad pogledamo kako su prošli predsjednik Barišić i Peras kad je klub doslovce igrao najbolji nogomet u zadnjih 30-ak godina, vidimo da ovim antitalentima sada nije pala dlaka sa glave, iako su među najgorim Upravama u novije doba igrački i financijski.

Vrh

PostPostano: 16 tra 2025, 14:41 

Tko je to u GNK-u iz Možemo!? Osim člana izvršnog odbora Ivana Naukovića.

Vrh

PostPostano: 16 tra 2025, 14:46 

zaba1111 je napisao/la:
Ovaj Čvrsnik sve pametno govori .
Inače nekad veliki navijač Hajduka, dok nije postao narodni klub, a sad izgleda navijač dinama odkad je postao narodni klub.

Svaki nogometni klub mora biti narodni.
U suprotnom "klub" nije klub, niti ima smisla biti njegov navijač. Uz to, nema ideala u športu u kojem ima toliko novca, jedino koristi određenim ljudima za etatističko / komunističko grabljenje novca iz lokalnih proračuna i skrivanje iza "udruge građana". Dakako, tu je i stanje većine Hrvata koji su mentalni komunisti pa im preuzimanje brige o klubu za koji navijaju nije poznato, a kamoli sudjelovati kao dioničari u radu kluba. Teško je Hrvatima platiti i 20 eura godišnje za članstvo, a gdje nešto više. Obične kafanđije.

:zrinjski

Vrh

PostPostano: 16 tra 2025, 15:26 

crni_bombarder je napisao/la:
O Bobanovom karakteru najbolje govori cinjenica da je nakon svega, obukao dres SDP Hrvatske.

Dok je bilo korisno glumatati Hrvata, onda je sa gadjenjem govorio o njima, i njihovoj Jugoslaviji.

Moze on biti vama legenda iks puta, za mene je ljigavac.

Kad je to govorio? Možda kad je 1987. osvojio SP sa Jugoslavijom pa je trčao počasni krug sa zastavom po stadionu.

Vrh

PostPostano: 16 tra 2025, 15:55 

dudu je napisao/la:
Dr. Van Nostrand je napisao/la:
Ikonski je samo zato što nakon 1991 više nije imao nikakve veze s klubom, te je napravio spin da je to zato što je on previše pošten i previše sposoban za dosadašnje uprave.

Brzo ćemo vidjeti hoće li i sada slika ostati ista ili će se ispuhati, kao što je svojedobno bilo s njegovim suigračima Štimcem, Šukerom, Bilićem, Prosinečkim i ostalima kad su počeli preuzimati funkcije u klubovima i savezu.

Boban je ne samo ikona nego ima i vrsno iskustvo rukovođenja, radio u UEFAi, FIFAi i Milanu na najvećim funkcijama. Uz to je bio glavni urednik SNa i dugogodišnji komentator najveće svjetske sportske TV kuće Sky Sports. Ako on nema reference onda nema nitko u hrvatskom nogometu.

Kome Boban nije ikona taj nije dinamovac ili je mlađahan pa ni nema pojma o tome.
Ima puno iskustva na zvučnim pozicijama na kojime je mogao puno mudrovati, uz minimalnu odgovornost.

Nikad nije bio broj 1, niti u nekakvim Sesvetama ni Rudešu, sad ćemo konačno vidjeti zna li teoriju prevesti u praksu.

Vrh

PostPostano: 16 tra 2025, 20:30 

Dinamo je u raspadu sistema, svi smo ovo očekivali.

Vrh

PostPostano: 19 tra 2025, 09:49 

RIP Nikola Pokrivač

Vrh

PostPostano: 22 tra 2025, 17:02 

Mislim da je Mario dobar izbor, podržavam Zvonu!
Citat:
Prema mojim saznanjima, Dinamo je odabrao trenera za sljedeću sezonu. Izbor Zvonimira Bobana je Mario Kovačević, trenutačni trener Slaven Belupa - rekao je uvodno novinar Sportskih novosti Davorin Olivari

slika

Vrh

PostPostano: 22 tra 2025, 18:27 

Dobar trener, pitanje je samo treba li mu ovo zbog zdravlja, ali drag je čovjek, još je i naš Hercegovac iz Jablanice.

Jedino mi je žao propustiti Garciu, taj je baš opak trener, s jednom Istrom u par tjedana dobiti Dinamo 3-0, a Rijeku 2-0 je dosad neviđen pothvat.

Vrh

PostPostano: 22 tra 2025, 20:53 

Magnus je napisao/la:
Dinamo je u raspadu sistema, svi smo ovo očekivali.

Bez tate Zdravkeca dinamo je osrednji klub HNL. Za ligu je dobro za Dinamo i blagajnu mu i ne baš.

Vrh

PostPostano: 23 tra 2025, 17:29 

Dinamo izgubio od Gorice 0:1

Sad igra Hajduk - Istra i ako pobijede bili to je +7 a 5 kola je do kraja, drugim riječima gotovo je Hajduk ili Rijeka uzimaju naslov.

Vrh

PostPostano: 23 tra 2025, 17:54 

Dinamo odao počast pokojnom Pokrivaču prigodnim natpisom na majicama, svi osim crnca teško mu je bilo skinut marker :censored

slika
slika

Vrh

PostPostano: 23 tra 2025, 17:57 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Brane je napisao/la:
Dinamo izgubio od Gorice 0:1

Sad igra Hajduk - Istra i ako pobijede bili to je +7 a 5 kola je do kraja, drugim riječima gotovo je Hajduk ili Rijeka uzimaju naslov.

Vjerojatno su se s ovim porazom oprostili od naslova prvaka.

Vrh

PostPostano: 23 tra 2025, 17:58 

Nadam se da jesu, ovo je već agonija od lažne nade koja traje mjesecima.

Vrh

PostPostano: 23 tra 2025, 18:07 

Neće biti niti drugi na tabeli na kraju, znači već od prvog kola KL kreću?

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 23 tra 2025, 18:32 

Bit će posla preko glave za Zvonu Bobana. Preko glave.

Vrh

PostPostano: 23 tra 2025, 19:38 

Totalno prekrižiti sezonu i krenuti on nule.

Vrh

PostPostano: 29 tra 2025, 15:41 

Krenulo je rušenje Kranjčevićeve koja će u novom ruhu za godinu i pol postati privremeni stadion Dinama dok se ne sagradi novi Maksimir.

slika

slika

slika

slika

slika

https://www.vecernji.hr/zagreb/foto-poc ... vu-1857301

Vrh

PostPostano: 29 tra 2025, 15:53 

Nova Kranjčevićeva, 11.163 mjesta, projektanti su iz Osijeka, isti tim koji je projektirao i Opus arenu.

Kapacitet je manji nego u Osijeku jer tribine neće biti spojene nego svaka za sebe, ali same funkcionalnosti tribina su gotovo identične, dakle stadion će imati istu razinu luksuznosti kao i Opus.

Vrijednost ugovorenih radova je preko 37 milijuna eura, izvođač je Strabag.

slika

slika

slika

slika

slika

Trajni korisnici stadiona će biti, nakon što se Dinamo vrati na Maksimir, svi ostali zagrebački prvoligaši, u ovom slučaju Lokomotiva. Dinamo će uz Lokomotivu biti podstanar. Lokomotiva je pak zbog rušenja postojećeg stadiona postala podstanar na Maksimiru idućih 18 mjeseci, tako da imamo situaciju gdje će do 2029. godine Dinamo i Lokomotiva (ako ostanu prvoligaši) dijeliti stadione sve dok se ne napravi novi Maksimir.

Do kraja godine bit će izabran izgled novog Maksimira nakon što se raspiše međunarodni arhitektonski natječaj, zasad se zna da će stadion koštati oko 175 milijuna eura+ PDV, imati 35.000 mjesta, visoko luksuznu zapadnu tribinu s brojnim boxovima i vip zonama, tribine na dva kata, osim sjeverne tribine, BBB su izričito tražili da njihova tribina bude najveća, u jednom komadu po uzoru na liverpoolski kop odnosno dortmundski žuti zid, a i isti stil imaju i novi stadioni Tottenhama i Evertona.

Vrh

PostPostano: 13 svi 2025, 11:30 

Utakmica Dinamo - Crvena zvezda, 13. Svibanj 1990.

Citat:
Trideset i pet godina prošlo je od one znamenite utakmice Dinamo - Crvena zvezda u Maksimiru. Tog 13. svibnja 1990. godine napetost u zraku mogla se sjeći nožem. Dinamo i Crvena zvezda su odigrali brojne oglede, no ovaj je bio poseban. Od ranog jutra u Zagreb su stizali brojni autobusi u kojima su bili navijači Zvezde predvođeni ratnim zločincem Željkom Ražnatovićem Arkanom, koji je bio naoružan, i aktualnim predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

slika
slika
slika
slika
slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4601 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 181, 182, 183, 184, 185  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: