|
|
Stranica: 32/32.
|
[ 788 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 17:31 |
|
|
Dođem nakon dosta vremena na forum i vidim da je BBC poplavio!?!
Hoćemo nazad BBC-a, legendu foruma!
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 17:52 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Nek vrate i @novovrijeme On je legenda.  @novovrijeme nije baniran. Mislim da mu je bilo dosadilo, pa tražio izgovor.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1218 of 2558 - 47.62%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 19:09 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21655 Lokacija: među zvijezdama
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa sta drugo da mislim? Da si nasao egzoticnu Abordzinku i udao se u Australiju? Znas i sam da nisi neki švaler.
Salim se. Drago mi je da si se vrnuo. Ulogirah de ekstra da te pozdravim. Nisi ništa saznala. Izlogiraj se.  Definitivno nisam. U pravu si. Ustrijelise BBC-a. Koji za ovih 14 godina nije normalniji nikad izgledao. Inace „online pucanstvo“ deklarativno makar podrzava normalnost i osudjuje radikalitam i govor mrznje. Ovdje sve suprotno. 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 20:05 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7684 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Vratite bibićka!! Čim se malo unormalio, odmah ste ga poplavili. 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 20:10 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
kiler je napisao/la: Vratite bibićka!! Čim se malo unormalio, odmah ste ga poplavili.  Kako se unormalio. Misliš prestao širit defetizam među Hrvatima i prestao činit forum bošnjačkomrzilačkim? Prikazivao nas je sve kao ekstreme koje treba počistiti iz BiH, koji su slabi i nemoćni, kojih je malo i još je stalno radio na podjelama. Baš na Židovima se i prije znao izletit. Nema Hrvata koji mrzi Židove. Bar ne s IQ-om > 100 a on ga ima. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 20:12 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7684 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Majke ti, je li to Khabiri kupio i forum??
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 20:14 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: kiler je napisao/la: Vratite bibićka!! Čim se malo unormalio, odmah ste ga poplavili.  Misliš prestao širit defetizam među Hrvatima i prestao činit forum bošnjačkomrzilačkim? Prikazivao nas je sve kao ekstreme koje treba počistiti iz BiH, koji su slabi i nemoćni, kojih je malo i još je stalno radio na podjelama. [quote] Ovaj citat baš i ne mogu povezati sa njim. Podsjeti me malo. Znam samo da je bio fiksiran 95 posto na Bošnjake, a samo 5 posto na Srbe.
|
|
Vrh |
|
 |
Teuton
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 21:11 |
|
|
Vraćajte BBC-a!
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 21:11 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Uprava odlazi!
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 23:34 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18405 Lokacija: Drina je na granici!
|
Pravila za opstanak na forumu: - Ne piši protiv Putina i trodnevne Z invazije - Ne navijaj za Ukrajinu - Ne piši protiv Srba i Orbana - Ne piši protiv Izreala - Ne spominji Hercegovinu i ljude iz nje u negativnom kontekstu  - Piši protiv muslimana
_________________ Znam Da nekima Smeta
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 23:44 |
|
|
MiB je napisao/la: Pravila za opstanak na forumu: - Ne piši protiv Putina i trodnevne Z invazije - Ne navijaj za Ukrajinu - Ne piši protiv Srba i Orbana - Ne piši protiv Izreala - Ne spominji Hercegovinu i ljude iz nje u negativnom kontekstu  - Piši protiv muslimana Piši samo afirmativno o Mostaru. Jedini put sam baniran kad sam pisao o nekadašnjoj socijalističkoj firmi iz Mostara.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 23:46 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa dobro, tko bar jednom nije baniran k'o da nije ni postojao tu. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 02 svi 2025, 13:42 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18405 Lokacija: Drina je na granici!
|
Gdje je RsV?
- U zatvoru - Na psihijatriji - U Rusiji - Na groblju? - Na baušteli? - ?
_________________ Znam Da nekima Smeta
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|