|
|
Stranica: 32/32.
|
[ 794 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 17:31 |
|
|
Dođem nakon dosta vremena na forum i vidim da je BBC poplavio!?!
Hoćemo nazad BBC-a, legendu foruma!
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 17:52 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Nek vrate i @novovrijeme On je legenda.  @novovrijeme nije baniran. Mislim da mu je bilo dosadilo, pa tražio izgovor.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1308 of 2558 - 51.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 19:09 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa sta drugo da mislim? Da si nasao egzoticnu Abordzinku i udao se u Australiju? Znas i sam da nisi neki švaler.
Salim se. Drago mi je da si se vrnuo. Ulogirah de ekstra da te pozdravim. Nisi ništa saznala. Izlogiraj se.  Definitivno nisam. U pravu si. Ustrijelise BBC-a. Koji za ovih 14 godina nije normalniji nikad izgledao. Inace „online pucanstvo“ deklarativno makar podrzava normalnost i osudjuje radikalitam i govor mrznje. Ovdje sve suprotno. 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 20:05 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7893 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Vratite bibićka!! Čim se malo unormalio, odmah ste ga poplavili. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 20:10 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38107 Lokacija: Gl. grad regije
|
kiler je napisao/la: Vratite bibićka!! Čim se malo unormalio, odmah ste ga poplavili.  Kako se unormalio. Misliš prestao širit defetizam među Hrvatima i prestao činit forum bošnjačkomrzilačkim? Prikazivao nas je sve kao ekstreme koje treba počistiti iz BiH, koji su slabi i nemoćni, kojih je malo i još je stalno radio na podjelama. Baš na Židovima se i prije znao izletit. Nema Hrvata koji mrzi Židove. Bar ne s IQ-om > 100 a on ga ima. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 20:12 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7893 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Majke ti, je li to Khabiri kupio i forum??
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 20:14 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: kiler je napisao/la: Vratite bibićka!! Čim se malo unormalio, odmah ste ga poplavili.  Misliš prestao širit defetizam među Hrvatima i prestao činit forum bošnjačkomrzilačkim? Prikazivao nas je sve kao ekstreme koje treba počistiti iz BiH, koji su slabi i nemoćni, kojih je malo i još je stalno radio na podjelama. [quote] Ovaj citat baš i ne mogu povezati sa njim. Podsjeti me malo. Znam samo da je bio fiksiran 95 posto na Bošnjake, a samo 5 posto na Srbe.
|
|
Vrh |
|
 |
Teuton
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 21:11 |
|
|
Vraćajte BBC-a!
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 21:11 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Uprava odlazi!
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 23:34 |
|
|
Pravila za opstanak na forumu: - Ne piši protiv Putina i trodnevne Z invazije - Ne navijaj za Ukrajinu - Ne piši protiv Srba i Orbana - Ne piši protiv Izreala - Ne spominji Hercegovinu i ljude iz nje u negativnom kontekstu  - Piši protiv muslimana
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 23:44 |
|
|
MiB je napisao/la: Pravila za opstanak na forumu: - Ne piši protiv Putina i trodnevne Z invazije - Ne navijaj za Ukrajinu - Ne piši protiv Srba i Orbana - Ne piši protiv Izreala - Ne spominji Hercegovinu i ljude iz nje u negativnom kontekstu  - Piši protiv muslimana Piši samo afirmativno o Mostaru. Jedini put sam baniran kad sam pisao o nekadašnjoj socijalističkoj firmi iz Mostara.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lis 2024, 23:46 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38107 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa dobro, tko bar jednom nije baniran k'o da nije ni postojao tu. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 02 svi 2025, 13:42 |
|
|
Gdje je RsV?
- U zatvoru - Na psihijatriji - U Rusiji - Na groblju? - Na baušteli? - ?
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 18 kol 2025, 16:03 |
|
|
Što je @Hroboatos poplavio? Mislio sam da je on moderator. Čovjek velikog znanja, ali još većeg ega, s ne baš uvijek najboljim zaključcima. Bio je zanimljiv forumaš, šteta što je na kraju izgleda postao apologet HDZ-a i Anemičnog. Sjećam se jedne rasprave davnih dana o Aralici, gdje sam pohvalio njegove povijesne romane, ali napisao da su mi Fukare i Ambre, gdje kao satirički prikazuje hrvatsku političku scenu, bezveze. Na to mi Hrobi napiše da ja nisam kapacitet za to razumijeti. Zadnjih mjeseci ovdje ponovno navraćam, pokušavam se sjetiti nekih forumaša jer je s vremenom to izblijedilo. Đe je Ministar? Je li samo smanjio svoju prisutnost ili više nije aktivan?
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 18 kol 2025, 17:21 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Đe je Ministar? Je li samo smanjio svoju prisutnost ili više nije aktivan? Trenutno ima neke druge prioritete. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1308 of 2558 - 51.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 18 kol 2025, 18:09 |
|
|
MiB je napisao/la: Gdje je RsV?
- U zatvoru - Na psihijatriji - U Rusiji - Na groblju? - Na baušteli? - ? Tu je. 
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 27 kol 2025, 00:24 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Što je @Hroboatos poplavio? Mislio sam da je on moderator. Čovjek velikog znanja, ali još većeg ega, s ne baš uvijek najboljim zaključcima. Bio je zanimljiv forumaš, šteta što je na kraju izgleda postao apologet HDZ-a i Anemičnog. Sjećam se jedne rasprave davnih dana o Aralici, gdje sam pohvalio njegove povijesne romane, ali napisao da su mi Fukare i Ambre, gdje kao satirički prikazuje hrvatsku političku scenu, bezveze. Na to mi Hrobi napiše da ja nisam kapacitet za to razumijeti. Zadnjih mjeseci ovdje ponovno navraćam, pokušavam se sjetiti nekih forumaša jer je s vremenom to izblijedilo. Đe je Ministar? Je li samo smanjio svoju prisutnost ili više nije aktivan? Eh, jbg. Blokiran Hroboatos. Nedostaje mi čovik. Visok IQ, pa ga nisu svi shvatili. Šćeta je šta je blokiran, jer s njimen se moglo izać izvan kruga istih tema i istih načina razmišjanja.
|
|
Vrh |
|
 |
saskia
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 27 kol 2025, 15:27 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2544 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Šta je sa Planinom
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 27 kol 2025, 18:17 |
|
|
Možda se klonirao.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|