HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 svi 2025, 10:58.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 45 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Torcida i BBB
PostPostano: 04 svi 2025, 22:15 

Šta se tiče koreografije boysa, potpuno promašena. dečeci valjda ne znaju koliko je zagrebčana bilo na glavnom kolodvoru na ispraćaju bravara.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2025, 22:27 

Torcida pati od senzacionalizma, bildaju članove, brojke kupovine u shopu i slično, a nigdje ništa.
Rijetko koji torcidaš je objektivan, svi su krivi osim njih. Sve je teorija zavjere.
Vrte se u krug.

U svemu vide pobjedu, pa tako i u ovoj situaciji sa BBB. Boysi su pokazali itekakva muda, da je obrnuta situacija, umjesto Glova bi nam na YouTube iskakala Torcida s parolom tipa: “Majstori lake šetnje” ili kako već.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2025, 23:42 

https://www.tiktok.com/@nedjeljom.u.2/v ... 0115164449

https://www.youtube.com/watch?v=jPyh8c2yzbQ

Vrh

PostPostano: 05 svi 2025, 13:12 

https://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... ajnovije_m

Biti će skakanja po glavi kad bude tekma u Zagrebu

Vrh

PostPostano: 05 svi 2025, 14:46 

Neki Bosanci i Hercegovci ko da ne shvaćaju da se neke stvari ne miješaju u Hrvatskoj niti postoji neka hijerarhija poštivanja ili panhrvatstvo na dnevnoj razini.
Ljudi su čoporativni i teritorijalni, to bi barem Mostarci trebali znat. Pa mi smo se u HR ko djeca mlatili kvart protiv kvarta.
Doć južno od Velebita navijat za Dinamo je jednako opasno kao doć u Zagreb i navijat u kafiću za Hajduk.

Slobodno upiši u Google "napadnut jer je Dalmatinac", vidit ćeš jada u Zagrebu.

Ja sigurno neću doć i mlatit se oko nogometnih klubova, ali ima dovoljno usijanih glava koji nemaju ništa u životu i onda se takve stvari događaju.

Izgleda da Vodice nisu baš zagrebačka eksklava kako sam mislio.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2025, 14:52 

Noname01 je napisao/la:
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/pojavila-se-snimka-napada-covjek-u-vodicama-brutalno-pretucen-jer-navija-za-dinamo/2667672.aspx?index_tid=687703&index_ref=clanak_vijesti_najnovije_m

Biti će skakanja po glavi kad bude tekma u Zagrebu

U Zagrebu ima kafića gdje se neformalno okupljaju hajdukovci gledat tekme, takvih kafića ima čak i u Dubravi.

S ovom novom generacijom se strašno podižu tenzije, neće ni u Zagrebu više štošta biti moguće kao prije (recimo igranje rekreativnih termina u hajdukovom dresu).

Vrh

PostPostano: 05 svi 2025, 14:53 

Zapadni je napisao/la:
Neki Bosanci i Hercegovci ko da ne shvaćaju da se neke stvari ne miješaju u Hrvatskoj niti postoji neka hijerarhija poštivanja ili panhrvatstvo na dnevnoj razini.
Ljudi su čoporativni i teritorijalni, to bi barem Mostarci trebali znat. Pa mi smo se u HR ko djeca mlatili kvart protiv kvarta.
Doć južno od Velebita navijat za Dinamo je jednako opasno kao doć u Zagreb i navijat u kafiću za Hajduk.

Slobodno upiši u Google "napadnut jer je Dalmatinac", vidit ćeš jada u Zagrebu.

Ja sigurno neću doć i mlatit se oko nogometnih klubova, ali ima dovoljno usijanih glava koji nemaju ništa u životu i onda se takve stvari događaju.

Izgleda da Vodice nisu baš zagrebačka eksklava kako sam mislio.

Nisam Hercegovac nego iz Slavonije. Pa mi se šibamo kvart protiv kvarta otkad ti dlake krenu rasti. No u jednim Vodicama napasti čovjeka od 47 godina i teško ga ozlijediti je jedno veliko ruglo. To je isto kao da naši ovdje krenu skakati po glavi svakom tko nosi Hajdukov dres, a nosi ih dosta i vjeruj mi da bi mogli vrlo lako to izvesti

Vrh

PostPostano: 05 svi 2025, 14:57 

Koliko znam tvoji su iz Bosne, a ne iz Slavonije.

Slavonija ima dosta hajdučkih džepova, ne ubrajaj Slavoniju u jednadžbu Sjevera, zna se što je Sjever.

Nisu ni krivi studenti koji su isprebijani u WC-ovima zagrebačkih klubova jer su imali "krivi" naglasak.
A nisu ih mlatili ni prezimena iz Slavonije ni iz područja Zagreba, Prigorja i Zagorja.

Ja znam dva slučaja prebijenih mladića, jedan je ostao dobro sjeban od batina.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2025, 15:00 

Torcida je u pravilu leglo Vlaja koji se mlate s drugima da dokažu unutardržavnu dominaciju iz južnjačkih kompleksa, a BBB leglo Bosanaca koji se mlate s drugima da dokažu hrvatstvo iz kompleksa podrijetla.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2025, 15:03 

Toj dvojici koljena polomit, mater svoju jebalo radi šahovnice nekoga udarat

Vrh

PostPostano: 05 svi 2025, 15:04 

Zapadni je napisao/la:
Koliko znam tvoji su iz Bosne, a ne iz Slavonije.

Nisu ni krivi studenti koji su isprebijani u WC-ovima zagrebačkih klubova jer su imali "krivi" naglasak.
A nisu ih mlatili ni prezimena iz Slavonije ni iz područja Zagreba, Prigorja i Zagorja.

Ja znam dva slučaja prebijenih mladića, jedan je ostao dobro sjeban od batina.

Pa živim i rođen sam u Slavoniji. Ne pričam ovdje o korijenima koji su Posavina/Dalmacija nego o području gdje sam rođen i kako to ide kroz naše odrastanje tamo gdje sam ja.
Što se tiče ovog prebijanja, opet je tu u pitanju mlađa populacija. Gdje se to tako često događa da se prebijaju ljudi od skoro 5 banki zbog tog što navijaju za drugi klub ili zbog naglaska?
Da se razumijemo ne opravdavam nikakvo prebijanje pogotovo ne takve stvari, ako ćemo se pošibati ekipa protiv ekipe, to može i to je pošteno. Iako i sad već imam dovoljno godina da ne budem seljak i da se mlatim u izlasku.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2025, 15:15 

Prijatelju, sve sam ti rekao u rečenici tko je Torcida, a tko BBB i koji su motivi nereda.
Slavonija je napola hajdučka i ne ulazi u tu jednadžbu.

U Zagrebu sam imao neugodna iskustva s čak hrvatskim braniteljom koji je u lokalnom dućanu agresivno pljuvao po južnjacima (Dalmatincima, Hercegovcima) pa kad sam progovorio poslao sam ga u 3PM i podsjetio da postoje branitelji južno od Svetog Roka s malo udarnijim brigadama.

Evo naslova od prije koju godinu za isto jedan non sense incident

Citat:
Sačekuša u Kranjčevićevoj: Napali navijača Dinama jer je rođaku hajdukovcu kupovao karte za utakmicu

Debila ima svugdje, čoporizirat se s njima nema smisla, mislim da svatko tko ovdje piše nadilazi lokal patriotizam i gleda što je u interesu hrvatske stvari

Vrh

PostPostano: 05 svi 2025, 15:32 

Zapadni je napisao/la:
Prijatelju, sve sam ti rekao u rečenici tko je Torcida, a tko BBB i koji su motivi nereda.
Slavonija je napola hajdučka i ne ulazi u tu jednadžbu.

U Zagrebu sam imao neugodna iskustva s čak hrvatskim braniteljom koji je u lokalnom dućanu agresivno pljuvao po južnjacima (Dalmatincima, Hercegovcima) pa kad sam progovorio poslao sam ga u 3PM i podsjetio da postoje branitelji južno od Svetog Roka s malo udarnijim brigadama.

Evo naslova od prije koju godinu za isto jedan non sense incident

Citat:
Sačekuša u Kranjčevićevoj: Napali navijača Dinama jer je rođaku hajdukovcu kupovao karte za utakmicu

Debila ima svugdje, čoporizirat se s njima nema smisla, mislim da svatko tko ovdje piše nadilazi lokal patriotizam i gleda što je u interesu hrvatske stvari

Slažem se. Ovakve tenzije su rijetke i izraženije su kad je uoči tekme ili neposredno poslije. Valjda će doći vrijeme kad ćete i vi osvojiti pa onda možda umjesto šake bude runda pića :zubati

Vrh

PostPostano: 05 svi 2025, 19:00 

Nažalost zakon brojeva na 1000 ljudi jedan mora nastradat.

Tematika je kompleksna, možemo samo izvuć neke detalje.

1. Da je tekma na HRT-u ovaj momak bi vjerovatno gledo tekmu u apartmanu, ovako je moro u kafić di ima MAXTV
2. Konobari su ga navodno upozorili da ne bude preglasan, jer će ljudi mislit da provocira, al je nastavio glasno po svom.
3. Vidimo i kad su izašli vani da je i dalje ulazio u konfrontaciju sa ova 2 lokalca
4. Suci navlače protiv Hajduka zadnja 3-4 kola, pa i protiv Šibenika, tako da pilaju ljude i dižu tenzije namjerno, da su doveli strane suce za ovi par tekmi nebi bilo toliko frustracija (onaj njemački sudac je bio extra)

Vrlo lako da bi moglo bit još ovakvih sra.. ovo ljeto

Vrh

PostPostano: 05 svi 2025, 19:22 

Zapadni je napisao/la:
Torcida je u pravilu leglo Vlaja koji se mlate s drugima da dokažu unutardržavnu dominaciju iz južnjačkih kompleksa, a BBB leglo Bosanaca koji se mlate s drugima da dokažu hrvatstvo iz kompleksa podrijetla.

Nemaš pojma o čemu pišeš.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2025, 21:54 

Jel te zabolilo, a? =))

Vrh

PostPostano: 06 svi 2025, 08:22 

Navijaju li tvoji doma još uvijek za Velež?
Teško hrvatskom narodu sa ovakvim stručnjacima za sva polja.

Vrh

PostPostano: 06 svi 2025, 10:20 

lider30 je napisao/la:
A kako sam ja upoznat ovo bi trebali biti isti broj na isti broj, a ovdje je Torcidasa minimalno duplo, ako ne i 3:1? Bez obzira na veliku podredjenost u broju, BBB drze crtu disciplinirano.

izmedju zidova su znači nije bitna brojka kao da su na otvorenom . Sa bokova ih čuvaju zidovi , zapravo su se tukli 30-tak bbb-a i 30-tak torcidaša . Kad je smo uspili probit livi bok došla je pandurija .

צְבָא הַהֲגָנָה לְיִשְׂרָאֵל

Vrh

PostPostano: 06 svi 2025, 10:31 

Ima više snimaka i sve se vidi. Uvod, zaplet, vrhunac i rasplet.
Ostalo ostavite onima koji su bili tamo, na kraju krajeva to je njihova stvar i stvar dvije navijače skupine.

Vrh

PostPostano: 06 svi 2025, 11:25 

Čvrsnik je napisao/la:
Navijaju li tvoji doma još uvijek za Velež?
Teško hrvatskom narodu sa ovakvim stručnjacima za sva polja.

Kakve veze ja imam sa Veležom? =)) mi to nemamo u našem kraju (avnojevskom) hrvatskom, u mom zavičaju munare su davno satrane :hrvatinic

Pogodilo te vidim, bit će bolje

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 45 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: