|
|
Stranica: 49/49.
|
[ 1225 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kiler
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 27 tra 2025, 17:17 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7622 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
oak je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Je li to onda znači da Borac ima sreću u Europi, oni rezultati koje su postigli, kako ih gledate? Borac je bio dobar u Europi, odigrali su super. Namještanja je uvijek bilo. Zadnjih par godina se pogoduje Borcu. Prije toga Zrinjskom pa Sarajevu i Želji, svi su imali svojevrsni poguranac. Možda Borac ima najviše. Pa i Dinamo u jednoj puno jačoj HNL je imao vjetar u ledja zadnjih godina. Meni se to ne gleda kada znaš da neki klub mora biti bar 70% bolji da "pošteno" pobijedi. HNL se čini mi se toga dobro rješila u BiH je kada pričamo o sudjenju rekao bih jako loše. Nije se nikada nijednom klubu ovako štelilo i sudilo kao Borcu u zadnje dvije sezone. Dovoljno je vidjeti broj dosuđenih crvenih kartona i penala protiv njih (0). Čak i većina zaleđa i prekršaja su nepostojeći. A suci koji sude Borcu se uvijek isti vrte, iz okoline Banjaluke. Navlačilo je se i prije za neke klubove, ali ovako očita krađa nije prije nikada viđena. A ja imam vrlo dobro pamćenje.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 03 svi 2025, 18:22 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 11314 Lokacija: Global South
|
Široki ako izgubi večeras ima realne šanse da ispadne. Težak raspored do kraja, gostovanja u Sarajevu i Doboju, tu nema bodova.
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 03 svi 2025, 18:28 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41418 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Sami krivi, kad igraju protiv Zrinjskog nalože se, a Velež i Borac prošeću Pecarom. Sad ili će igrati ili lete u drugu ligu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
dreamteam
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 03 svi 2025, 18:35 |
|
|
Teško da će ispast ako padnu u doigravanje, mada smiješno da su se doveli u tu situaciju.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 03 svi 2025, 19:12 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Teško da će ispast ako padnu u doigravanje, mada smiješno da su se doveli u tu situaciju. Kakvo doigravanje?
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 03 svi 2025, 19:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24398 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Dobiju li Radnik i Siroki veceras, postaje i Velezu gutavo. I to dobro gutavo. Posusje gostuje kod Goska sljedecu.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 03 svi 2025, 19:34 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 14:26 Postovi: 418 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Karabaja je napisao/la: dreamteam je napisao/la: Teško da će ispast ako padnu u doigravanje, mada smiješno da su se doveli u tu situaciju. Kakvo doigravanje? Samo zadnje 2 ispadaju direktno
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 03 svi 2025, 19:34 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 14:26 Postovi: 418 Lokacija: Herceg-Bosna
|
ZRINJSKI JE ŠAMPION! Livada je uvijek livada!
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 03 svi 2025, 19:35 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41418 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Po meni ovo loše odrađeno oko skraćivanja lige. Trebalo se da 11. i 12. direktno ispadnu, 9. i 10 idu u doigravanje. Ovako se kao ide na poboljšanje kvaliteta a ulaze lošiji klubovi iz drugih liga.
|
|
Vrh |
|
 |
dreamteam
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 03 svi 2025, 19:36 |
|
|
Mislim da zadnje troje ispada direktno a deveta ekipa(ukoliko je iz Federacije) razigrava, sa Stupčanicom ili ko je već. Ako Radnik bude deveti ispadaju sve 4 zadnje ekipe direktno.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 03 svi 2025, 19:38 |
|
|
Da, jedino ako se poklopi da sva četiri kluba budu iz istog entiteta. Iako je i to glupo ako se liga krati da se dobije na kvaliteti.
|
|
Vrh |
|
 |
maradot
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 06 svi 2025, 11:24 |
|
|
Ulazi jedan iz RS-a i jedan iz Federacije.
Ali je razlika slijedeća ako prvi u RSu npr. Laktaši ne žele igrati premijer ligu, onda idu do idućeg po redu jel želi igrati, npr Prijedor.
Dok u Federaciji prvoj ligi nije takav slučaj. Ako Stupančica bude prva i ne iskaže volju za Premijer ligom jer nema uvjeta, ne traži se idući koji želi ući u Premijer ligu već ostaje ovaj iz Federacije u Premijer ligi, Igman, Široki ili Posušje.
Široki i Posušje imaju bolji omjer s Igmnom, tako da sigurno ostaju i ako budu deveti, jer Stupančica ne može igrati Premijer ligu.
|
|
Vrh |
|
 |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 07 svi 2025, 13:43 |
|
|
Zasto Stupcanica ne moze igrat PL ?
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 07 svi 2025, 16:25 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3921 Lokacija: Stolni grad
|
Ispadaju Sloboda, Igman i GOŠK i tu se ništa neće više mijenjati, jedina mogućnost je bila da Radnik ispadne a da uđe Stupčanica, mada vjerujem da bi i u tom slučaju nešto izmajmunisali, ali veća je šansa da će Posušje završiti kao 9 i bilo doigravanje ili ne, Posušje će sigurno ostati, jer imaju kvalitetniju ekipu, a i vjv će imati sudce na svojoj strani. Previše je uloženo u infrastrukturu, s druge strane Stupčanica bi morala igrati na Bilinom polju, što bi bila dosta skupa varijanta za njih i to im se ne ispalti u ovom trenutku.
|
|
Vrh |
|
 |
dreamteam
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 07 svi 2025, 20:51 |
|
|
Široki bez znakova života protiv Sarajeva. Na kraju Sarajevo ipak dominantno uzima barem jedan trofej, a očekivao sam na početku sezone da će biti glavni favorit za titulu.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 07 svi 2025, 21:02 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Široki bez znakova života protiv Sarajeva. Na kraju Sarajevo ipak dominantno uzima barem jedan trofej, a očekivao sam na početku sezone da će biti glavni favorit za titulu. Uzeli bi malo sutra da Borac se nije slučajno spotaknuo tekmu kod kuće i to 2 razlike. 4 dana poslije Borac uzima s 2 gola razlike isto su igrali kod kuće.
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 08 svi 2025, 12:05 |
|
|
Noname01 je napisao/la: dreamteam je napisao/la: Široki bez znakova života protiv Sarajeva. Na kraju Sarajevo ipak dominantno uzima barem jedan trofej, a očekivao sam na početku sezone da će biti glavni favorit za titulu. Uzeli bi malo sutra da Borac se nije slučajno spotaknuo tekmu kod kuće i to 2 razlike. 4 dana poslije Borac uzima s 2 gola razlike isto su igrali kod kuće. Pišeš gluposti. U BL smo dobili Borca i prvu ligašku, a i kup utakmicu u kojoj smo bili dominantna ekipa. Nije im pomogao ni sudac koji je max navlačio za njih. Tako je, 4 dana poslije uzima Borac, utakmicu u kojoj su nas max pokrali. I kroz sezonu, svaka utakmica omjer prekršaja je triput u korist Borca, ne sviraju im se očiti prekršaji, nema ni žutog da ne kažem crvenog kartona, a priznaju se svakakvi golovi i sviraju smiješni penali. Da je poštenog suđenja, Sarajevo bi ravnopravno konkurisalo i za titulu. Kup je dominantno osvojen preko Zrinjskog, Borca i na kraju Širokog. Mislim da smo primili samo jedan gol u kupu od Sloge Doboj.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 08 svi 2025, 13:01 |
|
|
Kup dokaz da je Sarajevo najbolja ekipa? Nije ti palo na pamet da su Borac i Zrinjski podredili kup prvenstvu, a Široki je ekipa koja se bori za opstanak.
I kako to sad u kupu pošteno suđenje, a u prvenstvu vas pokralo i ukralo.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 08 svi 2025, 13:07 |
|
|
Sarajevo u prvenstvu zaostaje 13/12 bodova za Borcem i Zrinjskim i suci krivi. Zadnje utakmice izgubili protiv Borca, nisu dobili Zrinjskog kući uz ok suđenje, nisu kući mogli dobiti najlošiju ekipu u prvenstvu Slobodu, ali sudac nas zajebo.
|
|
Vrh |
|
 |
maradot
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 09 svi 2025, 09:09 |
|
|
Hrvatski mediji pišu da Mamić iduću sezonu preuzima FK Sarajevo.
Koliko je to istina? Zna li on šta je sarajevska čaršija?
|
|
Vrh |
|
 |
HVO-110
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 09 svi 2025, 09:28 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 752 Lokacija: USORA! HRHB
|
maradot je napisao/la: Hrvatski mediji pišu da Mamić iduću sezonu preuzima FK Sarajevo.
Koliko je to istina? Zna li on šta je sarajevska čaršija? Mamić se pravo uklapa u Sarajevsku ćaršiju...
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
 |
Čvrsnik
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 09 svi 2025, 12:51 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2025, 15:43 Postovi: 47 Lokacija: Hrvatsko ozemlje
|
maradot je napisao/la: Hrvatski mediji pišu da Mamić iduću sezonu preuzima FK Sarajevo.
Koliko je to istina? Zna li on šta je sarajevska čaršija? On je četnik i islamist po potrebi (četnik je i po duhu). Bolje neka ide u Sarajevo, Hercegovina će odahnuti od ilegalnog priključitelja na trafostanice.
_________________ Ako vam je težak stijeg čestitosti, utaknite ga u zemlju gdje počivaju naše kosti. Mi ćemo ga držati. Vaši pradjedovi.”
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 09 svi 2025, 12:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24398 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Opovrgnuto da Mamic preuzima Sarajevo. Ne daju lokalni mocnici omiljenje igracke iz ruku. Kad bi Mamic usao, znao bi se samo jedan gazda, ostali bi u kratko vrijeme morali ici ili biti totalno marginalizirani.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
dreamteam
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 09 svi 2025, 12:58 |
|
|
Ma kakvi Mamić, on ako ulazi, ulazi 100 posto, a za njih u Sarajevu on je realno škutor, koliko god prilagodljiv bio.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: Jučer, , 20:14 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Široki ako izgubi večeras ima realne šanse da ispadne. Težak raspored do kraja, gostovanja u Sarajevu i Doboju, tu nema bodova. Ja 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|