|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 100 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
HHerceg
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 04 svi 2021, 20:30 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Ima jedan takav "Rom" u Širokom. Živa legenda nema šta taj ne radi. Vrijedan i jeftin.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Anti-Zlobnjak
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 04 svi 2021, 20:31 |
|
|
Ajde, ajde, nemojte da mi se oko ovoga dižu tenzije sa braćom Srbima. Ja mogu kod bosansko krajiških Srba praktički u hrvatskom dresu i podignutom desnicom da me opet shvate kao prijatelja. Kad ih malo prcam u mozak, oni ne uzmu za zlo 
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 04 svi 2021, 21:04 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3921 Lokacija: Stolni grad
|
POL_GASOL je napisao/la: Samo mi sanja vucic djeluje, ostale ne, dal imas ti oci guglaj im slike??! Pa igra je pronađi neROMA da su sve romkinje ne bi imao šta tražit i ta ću im guglat slike i ovo mi je bilo previše.
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 04 svi 2021, 21:09 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3921 Lokacija: Stolni grad
|
Lucho je napisao/la: To nije relevantno, ali vaši subjektivni utisci jesu I opet u pitanju estrada kada nešto ,,dokazujete'' s time što ovde nijedna devojka nije romskog porekla već je uglavnom do šminke, stajlinga i kod nekih plastičnih operacija pa izgledaju drugačije. Dovoljno je naći njihove stare slike. Da si rođen u kraju gdje su Romi samo došljaci iz Bosne, znao bi ih i ti prepoznat, evo ovaj Divac nije rom Golubic je. A nije relevantno jer ljudi nisu betonske kocke da na 100 uzorak dobiješ točnu marku betona. Sljedeći.
|
|
Vrh |
|
 |
Lucho
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 04 svi 2021, 21:15 |
|
|
Eve vi Srbi (tj. cigani) iz Niš, K:M-ovi sugrađani. Ne mož' gi raspoznaš dal' su Cigani il' nesu. Nego su sumnjivi, nigde trubači.
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 04 svi 2021, 21:27 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Lucho je napisao/la: Eve vi Srbi (tj. cigani) iz Niš, K:M-ovi sugrađani. Ne mož' gi raspoznaš dal' su Cigani il' nesu. Nego su sumnjivi, nigde trubači.
To nisu Srbi. To je SPC ubacila Ukrajince samo za slikanje i mitomaniju.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 04 svi 2021, 22:17 |
|
|
Anti-Zlobnjak je napisao/la: Ajde, ajde, nemojte da mi se oko ovoga dižu tenzije sa braćom Srbima. Ja mogu kod bosansko krajiških Srba praktički u hrvatskom dresu i podignutom desnicom da me opet shvate kao prijatelja. Kad ih malo prcam u mozak, oni ne uzmu za zlo  Drugar, ja ti taj mazohizam ne bih savetovao jer minimum ti je noga u guzicu a maksimum epilog sa tragičnim posledicama. 
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 04 svi 2021, 23:00 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Srbi, točnije Srbijanci, su toliko izmješani i izprepleteni s Romima da ih je teško i raspoznat. Sve je to isto. Srbi prečani što prije da se vrate hrvatskom porijeklu Prečani E-V13 dominatna haplogrupa starobalkanska a njeno daljnje porijeklo je Sjeverna Afrika. Znači nismo arijevci džabe nas zovete  . Pokušajte sa Albancima  . Pogledaj neke od najljepših BH Srpkinja i misica : Ana Mirjana Račanović,Njegica Balorda,Isidora Borovčanin,Kristina Karišik sve su gare  ili možda od momaka Milorad Čavić i Mijat Gaćinović.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 13 svi 2021, 22:31 |
|
|
šta bi na kraju, koliki je ukupni broj cigana u srbiji???????????
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 13 svi 2021, 23:43 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: šta bi na kraju, koliki je ukupni broj cigana u srbiji??????????? 20%
|
|
Vrh |
|
 |
Sindjelic
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 14 svi 2021, 00:11 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2020, 13:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
|
Kada kazu garavi domoljubi mora da je tako.
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 14 svi 2021, 00:48 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Sindjelic je napisao/la: Kada kazu garavi domoljubi mora da je tako. Domobrani, vrani gavrani, crnji od vrhovnika KARAmarka.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Bilic07
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 14 svi 2021, 00:55 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: šta bi na kraju, koliki je ukupni broj cigana u srbiji??????????? 20% Kad sam bio u BGu imao sam osjećaj da je više. Točne podatke nemam ali već grad kao grad dosta asociira na Rome u stvari cijela Srbija. Cijela država ima taj gipsy-touch
_________________ Dobar moto za sve nas: BiH je sredstvo a ne cilj
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 14 svi 2021, 01:00 |
|
|
Od ovih susjeda nema ko nije bio u Beogradu. Valjda dolaze da vide šta susjedkinje rade toliko kod nas.. :)
.
|
|
Vrh |
|
 |
Bilic07
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 14 svi 2021, 01:04 |
|
|
Grobar je napisao/la: Od ovih susjeda nema ko nije bio u Beogradu. Valjda dolaze da vide šta susjedkinje rade toliko kod nas.. :)
. Poslovno Bato. Ljudi sasvim ok, slobodno odi
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 14 svi 2021, 01:05 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Grobar je napisao/la: Od ovih susjeda nema ko nije bio u Beogradu. Valjda dolaze da vide šta susjedkinje rade toliko kod nas.. :)
. Dolaze da uhode devojke i žene vikendom. Kažu sretne i više im ne traže. Samo kune i eure.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 14 svi 2021, 01:12 |
|
|
Bilic07 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Od ovih susjeda nema ko nije bio u Beogradu. Valjda dolaze da vide šta susjedkinje rade toliko kod nas.. :)
. Poslovno Bato. Ljudi sasvim ok, slobodno odi Gde da odim.. ? :) .
|
|
Vrh |
|
 |
Bilic07
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 14 svi 2021, 01:22 |
|
|
Grobar je napisao/la: Bilic07 je napisao/la: Poslovno Bato. Ljudi sasvim ok, slobodno odi
Gde da odim.. ? :) .
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 07 svi 2025, 09:27 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18128 Lokacija: Drina je na granici!
|
_________________ Znam Da nekima Smeta
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 07 svi 2025, 09:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80548 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Za koga navijaju između Indije i Pakistana?
Braća nuklearni Romi.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 07 svi 2025, 10:26 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Za koga navijaju između Indije i Pakistana?
Braća nuklearni Romi. Unutar romski rat....
|
|
Vrh |
|
 |
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 07 svi 2025, 17:50 |
|
|
Ovo je kao kada bi se u Srbiji sukobili Marinkova Bara i Plavi Horizonti.
_________________ Lepi Mica za americkog ambasadora!
|
|
Vrh |
|
 |
dreamteam
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 07 svi 2025, 20:45 |
|
|
Meni je fascinantno koliko je velik udio romske populacije među estradom u Srbiji, za neke sam se malo brecnuo kad sam saznao da imaju romske krvi.
Neki dan sam naletio da je Tea Tairović Romkinja.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
 |
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 07 svi 2025, 21:29 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Meni je fascinantno koliko je velik udio romske populacije među estradom u Srbiji, za neke sam se malo brecnuo kad sam saznao da imaju romske krvi.
Neki dan sam naletio da je Tea Tairović Romkinja. Zato sto su muzikalni narod.
_________________ Lepi Mica za americkog ambasadora!
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Romi/Cigani u Srbiji, udio u populaciji i njihovi običaji (hrvatsko razmišljanje) Postano: 07 svi 2025, 23:29 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7616 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
dreamteam je napisao/la: Meni je fascinantno koliko je velik udio romske populacije među estradom u Srbiji, za neke sam se malo brecnuo kad sam saznao da imaju romske krvi.
Neki dan sam naletio da je Tea Tairović Romkinja. Možeš po prezimenu lako zaključiti tko je romskog podrijetla. Marija Šerifović msm da je također romskog podrijetla. Pa čak i Ceca. 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|