|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 34 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Elektroprivrede Rs i HZ HB obustavile plaćanje mrežarine Elektroprijenosu BiH Postano: 18 ožu 2025, 13:26 |
|
|
Sad mi žao zbog ovog raspada. Elektroprivreda Srpske dužna je Slovencima oko 150 miliona zbog nekih prijeratnih investicija u TE Ugljeviku. Zakon kaže da taj dug vraća čitava država,ako ne mogne entitet. Mogli smo se strpiti pa po pola to isplatiti.
|
|
Vrh |
|
 |
dreamteam
|
Naslov: Re: Elektroprivrede Rs i HZ HB obustavile plaćanje mrežarine Elektroprijenosu BiH Postano: 18 ožu 2025, 14:00 |
|
|
Ne znam kako su podijeljene zone odgovornosti između nacionalnih komponenti unutar Elektroprijenosa. Znam da naši recimo iz Mostara što rade idu na terene u Odžak, Žepče, Kiseljak, očigledno po granicama elektroprivreda.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Elektroprivrede Rs i HZ HB obustavile plaćanje mrežarine Elektroprijenosu BiH Postano: 18 ožu 2025, 15:54 |
|
|
Peca vas Avdo naveliko ko somine. Laž od naslova pa dalje.
|
|
Vrh |
|
 |
Potrka2.0
|
Naslov: Re: Elektroprivrede Rs i HZ HB obustavile plaćanje mrežarine Elektroprijenosu BiH Postano: 18 ožu 2025, 18:11 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Ne znam kako su podijeljene zone odgovornosti između nacionalnih komponenti unutar Elektroprijenosa. Znam da naši recimo iz Mostara što rade idu na terene u Odžak, Žepče, Kiseljak, očigledno po granicama elektroprivreda. Identicnokao DGS Imas 4 ooerativna podrucja Mostar, Sarajevo, Banja Luka i Tuzla.
|
|
Vrh |
|
 |
Potrka2.0
|
Naslov: Re: Elektroprivrede Rs i HZ HB obustavile plaćanje mrežarine Elektroprijenosu BiH Postano: 18 ožu 2025, 18:16 |
|
|
Machak je napisao/la: Peca vas Avdo naveliko ko somine. Laž od naslova pa dalje. Upravo tako Roko987 je napisao/la: Kako je raspoređena nacionalna struktura zaposlenih? Znam dosta Hrvata koji rade u Elektroprijenosu, plaće su još veće nego u EP HZHB, a još manje rade. Sto naravno nije istina. Vece su place i svi ostali dodatci u EPHZHB. Prijenosu se tarifa odredjuje prema prosjeku u 3 EP. Tako da EP RS i rudnici obaraju prosijek.
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Elektroprivrede Rs i HZ HB obustavile plaćanje mrežarine Elektroprijenosu BiH Postano: 18 ožu 2025, 18:24 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6721 Lokacija: Izvan sebe
|
Robbie MO je napisao/la: micko52 je napisao/la: Raspada se BiH kao kula od karata. Ne raspada. Ostat će prazna ljuštura, za zadržavanje džamijske časti još 10-ak godina, da mogu reći “eno je na karti, eno zastave pred UN, eno reprezentacije BiH! Hehehehehe ! “ Zaboravio si treba im i zbog putovnica-na njoj stoji- ja misli tzv bih. Ja nemam tu putovnicu, ali mislim da je tako.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Elektroprivrede Rs i HZ HB obustavile plaćanje mrežarine Elektroprijenosu BiH Postano: 18 ožu 2025, 18:26 |
|
|
Šta je mrežarina, kod vas se struja plaća???
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Elektroprivrede Rs i HZ HB obustavile plaćanje mrežarine Elektroprijenosu BiH Postano: 18 ožu 2025, 23:47 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Sad mi žao zbog ovog raspada. Elektroprivreda Srpske dužna je Slovencima oko 150 miliona zbog nekih prijeratnih investicija u TE Ugljeviku. Zakon kaže da taj dug vraća čitava država,ako ne mogne entitet. Mogli smo se strpiti pa po pola to isplatiti. https://tuzlainfo.ba/index.php/bosna-i- ... -i-tuziti/
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: Elektroprivrede Rs i HZ HB obustavile plaćanje mrežarine Elektroprijenosu BiH Postano: 12 svi 2025, 23:03 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 14:26 Postovi: 623 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Danas stigao račun za 4.2025., nema nikakve naknade za mrežarinu na njemu.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|