|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tomba17
|
 |
Naslov: Uhljebluje se pripadnik Muslimanskog Bratstva u ZG. Postano: 21 pro 2024, 14:10 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Uhljebluje se pripadnik Muslimanskog Bratstva u ZG. Postano: 21 pro 2024, 15:14 |
|
|
|
Vrijeme je za jedinu lijepu zabranu ulaska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Uhljebluje se pripadnik Muslimanskog Bratstva u ZG. Postano: 21 pro 2024, 15:46 |
|
|
horus je napisao/la: Vrijeme je za jedinu lijepu zabranu ulaska. Ko će mu zabranit ? Hrvateki? Pa njega tamo čeka posao u Jutarnjem ili Indexu ? Nastavit će srat o nama samo koristeći malo drugačiji pristup...
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Uhljebluje se pripadnik Muslimanskog Bratstva u ZG. Postano: 21 pro 2024, 15:54 |
|
|
|
Za Hrvatsku je u Sarajevu odradio veliki posao, vjerojatno jedan od zaslužnijih za promjenu stava ambasada prema "patriotskim snagama".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Uhljebluje se pripadnik Muslimanskog Bratstva u ZG. Postano: 21 pro 2024, 16:01 |
|
|
horus je napisao/la: Vrijeme je za jedinu lijepu zabranu ulaska. Ni govora.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Uhljebluje se pripadnik Muslimanskog Bratstva u ZG. Postano: 21 pro 2024, 23:45 |
|
|
|
Ne dat mu u RH. Neka izvoli među ono šta je izabra. Izbor je jedan i konačan. Nima nazad. Plati, koke šta si pozobala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Uhljebluje se pripadnik Muslimanskog Bratstva u ZG. Postano: 22 pro 2024, 15:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90653 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
U Sabor ga treba.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Uhljebluje se pripadnik Muslimanskog Bratstva u ZG. Postano: 06 vel 2025, 00:12 |
|
|
Sto taj lik brije? Ne znam s cim da usporedim. Kao da Penava prebaci sredisnjicu Domovinskog Pokreta u Beograd i tamo drzi presice 
_________________ "...to work together to pursue local solutions that have the support of all constituent peoples." - Sincerely, Donald J. Trump.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Uhljebluje se pripadnik Muslimanskog Bratstva u ZG. Postano: 06 vel 2025, 09:40 |
|
|
Diablo je napisao/la: horus je napisao/la: Vrijeme je za jedinu lijepu zabranu ulaska. Ko će mu zabranit ? Hrvateki? Pa njega tamo čeka posao u Jutarnjem ili Indexu ? Nastavit će srat o nama samo koristeći malo drugačiji pristup... Može i za narod.hr pisat kolumnu sa Hasanbegovićem. Stari frendovi iz džamije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Uhljebluje se pripadnik Muslimanskog Bratstva u ZG. Postano: 06 vel 2025, 09:47 |
|
|
|
Već se aktivirao, prvo ustaški grafiti, a onda i prijeteći emailovi školama.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Uhljebluje se pripadnik Muslimanskog Bratstva u ZG. Postano: 06 vel 2025, 10:26 |
|
|
|
SOA i atj Lučko trebaju pretresti sve džamije po Hrvatskoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Uhljebluje se pripadnik Muslimanskog Bratstva u ZG. Postano: 15 svi 2025, 07:23 |
|
|
Eheto, “tajni” islamistički agent - genetski Perzijanac+Purger sa međustanicom Trebinja - se vratio na sadaku poreznih obveznika RH. http://www.bosna.hrDojadio turcima, pa prešao na sisu RH. Ima se. Očito. “Projekt je financiran sredstvima Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina” https://bosna.hr/impressum/Inače su teme kolumna pune životnih pitanja običnog Muje u Istri. Kao na primjer: “Hamas, Gaza, Sirija, Bliski istok,Trump, Ukraina, genocid, sarajevo, turci, američki paraziti…” Za čestitati je financijeru.  Naravno i stvarnim financijerima, poreznim obveznicima.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Uhljebluje se pripadnik Muslimanskog Bratstva u ZG. Postano: 15 svi 2025, 07:40 |
|
|
Perzijanac je obnovio kmeku. Nedostajao je među kmekašima. Među mnogo kmeke završava sa: “Zato sam terorist. I kad šutim. I kad ne komentiram. I kad režem živicu na rubu svijeta između Istoka i Zapada.” https://bosna.hr/izmedju-hamasa-i-humusa-znam-ja-takve-kao-ti/Čestitka financijeru.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Uhljebluje se pripadnik Muslimanskog Bratstva u ZG. Postano: 15 svi 2025, 07:42 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 7046 Lokacija: Izvan sebe
|
Tomba17 je napisao/la: Eheto, “tajni” islamistički agent - genetski Perzijanac+Purger sa međustanicom Trebinja - se vratio na sadaku poreznih obveznika RH. http://www.bosna.hrDojadio turcima, pa prešao na sisu RH. Ima se. Očito. “Projekt je financiran sredstvima Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina” https://bosna.hr/impressum/Inače su teme kolumna pune životnih pitanja običnog Muje u Istri. Kao na primjer: “Hamas, Gaza, Sirija, Bliski istok,Trump, Ukraina, genocid, sarajevo, turci, američki paraziti…” Za čestitati je financijeru.  Naravno i stvarnim financijerima, poreznim obveznicima. Cak ni njemacka nije tako glupa ko hrvatska. Finansira antihrvatsku propagandu. Bolje bi bilo da te pare dadne za poskok.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Uhljebluje se pripadnik Muslimanskog Bratstva u ZG. Postano: 15 svi 2025, 09:39 |
|
|
|
Kad kod nas, u Zagrebu vlada Možemo. Kad Plenky plaća Novosti.
Itd. Tu mi je Jonjić u principu postao dosta simpatičan. Zašto se ne financiraju hrvatske stvari, hrvatska kultura, nego sve antihrvatsko?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Uhljebluje se pripadnik Muslimanskog Bratstva u ZG. Postano: 15 svi 2025, 10:11 |
|
|
Sjećanje na “Laste” i njihov pobjednički let Citat: [...] Nakon toga, “Laste” su bile na najtežim ratištima u državi – Sarajevo, Mostar, Šekovići, zapadna Bosna... https://bosna.hr/sjecanje-na-laste-i-nj ... nicki-let/Kad su Laste bile u Mostaru? Zna li tko od naših veterana s mostarskog bojišta? Protiv JNA ili protiv HVO?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Uhljebluje se pripadnik Muslimanskog Bratstva u ZG. Postano: 15 svi 2025, 15:54 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 7046 Lokacija: Izvan sebe
|
Banya je napisao/la: Sjećanje na “Laste” i njihov pobjednički let Citat: [...] Nakon toga, “Laste” su bile na najtežim ratištima u državi – Sarajevo, Mostar, Šekovići, zapadna Bosna... https://bosna.hr/sjecanje-na-laste-i-nj ... nicki-let/Kad su Laste bile u Mostaru? Zna li tko od naših veterana s mostarskog bojišta? Protiv JNA ili protiv HVO? Sta se pravis da ne znas. bili su ali kao sverceri.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Uhljebluje se pripadnik Muslimanskog Bratstva u ZG. Postano: 22 svi 2025, 09:34 |
|
|
Novi broj, sa naslovima - east river - poziv trump da investira u protektorat - južnoafrička republika - izrael, iran, washington - gaza - washington - in memoriam - irak - poljanićeva knjiga - podgorica, fatih - istanbul - višegradska kronika - islam - o jeziku - gaza, sirija, zlato, bliski istok https://bosna.hr/Sve čestitke financijeru I onima koji silom zakona uplaćuju financijeru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|