|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 85 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ceha
|
Naslov: Re: BiH ponižava i raseljava Muslimane (zulum BiH nad Muslimanima) Postano: 08 lip 2025, 22:50 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: BiH ponižava i raseljava Muslimane (zulum BiH nad Muslimanima) Postano: 08 lip 2025, 22:50 |
|
|
dudu je napisao/la: PCM je napisao/la: Inače HV je imao 200 mrtvih u Oluji, 40-ak u Bljesku i 130 na Maslenici. Brdo Žuć 200 komada šehidilo  Srpska wiki kaže 300. Muslimani ni o čemu ne vode evicenciju, kažu oko 200. A Izetbegoviću je stotinjak muslimana bilo kao 0.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: BiH ponižava i raseljava Muslimane (zulum BiH nad Muslimanima) Postano: 08 lip 2025, 22:54 |
|
|
NekoIme je napisao/la: dudu je napisao/la: Mene je uvijek fasciniralo koliko su muslimani imali gubitaka u vidu zapovjednog kadra. Nisu poduzeli jednu vojnu akciju a da im (putpuno nepotrebno) nije izginuo neki visokorangirani časnik. Ja se kod nas jedino mogu sjetiti primjera Blage Zadre i Matijaša-Pauka, a kod Srba stvarno ne znam ni za jedan slučaj da im je zapovjednik izginuo na ratištu. Realno gledajući, nije ni čudo što su muslimani prošli toliko katastrofalno u ratu kad se u obzir uzme činjenica da bi im pri svakom puškaranju zaginulo pola časničkog kadra. To kao Meksikanci, tri Meksikanca, četri generala 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: BiH ponižava i raseljava Muslimane (zulum BiH nad Muslimanima) Postano: 09 lip 2025, 19:41 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Jedem pizzu,ceifim kavu i kmeku,noge na stolu,luster me hladi a gusta li je hrvat bit!
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: BiH ponižava i raseljava Muslimane (zulum BiH nad Muslimanima) Postano: 09 lip 2025, 19:52 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19 Postovi: 6194 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
NekoIme je napisao/la: Mene je uvijek fasciniralo koliko su muslimani imali gubitaka u vidu zapovjednog kadra.
Nisu poduzeli jednu vojnu akciju a da im (putpuno nepotrebno) nije izginuo neki visokorangirani časnik. Ja se kod nas jedino mogu sjetiti primjera Blage Zadre i Matijaša-Pauka, a kod Srba stvarno ne znam ni za jedan slučaj da im je zapovjednik izginuo na ratištu.
Srbima je početkom studenog 1991. poginuo general JNA Mladen Bratić u Borovom Naselju. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mladen_Brati%C4%87
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: BiH ponižava i raseljava Muslimane (zulum BiH nad Muslimanima) Postano: 10 lip 2025, 07:11 |
|
|
Ceha je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Čekaj, na kraju su uzeli pola brda, a drugih pola su dobili Dejtonom?
Hahahahah A pazi "brdo"; https://www.openstreetmap.org/search?qu ... 9/18.35656Nema garancije da ovo nije piramida
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: BiH ponižava i raseljava Muslimane (zulum BiH nad Muslimanima) Postano: 10 lip 2025, 07:35 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 10214 Lokacija: Herceg-Bosna
|
PCM je napisao/la: Inače HV je imao 200 mrtvih u Oluji, 40-ak u Bljesku i 130 na Maslenici. Brdo Žuć 200 komada šehidilo  Baš sam ja to htio reć. Mislim svačija žrtva je vrijedna, dali dao život za brdo ili za državu, dao si sve. Ipak nisam siguran da se tu može proslavljati pobjeda koliko treba obilježavati žrtvu, omjer uloženog i dobivenog je jako nepovoljan. Mi hrvati pamtimo obranu Vukovara kao herojsku zbog žrtve naših branitelja koji su kupovali dragocjeno vrijeme ostatku Hrvatske da priprema vojsku, obranu, uopće shvati što se dešava jer bilo je dosta samozavaravanja i komunističkog mentaliteta kroz narod. Ipak to nije pobjeda nego je žrtva koju su hrvati naknadno opravdali. Tako i ovo, žrtva da, pobjeda baš i ne.
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: BiH ponižava i raseljava Muslimane (zulum BiH nad Muslimanima) Postano: 10 lip 2025, 23:47 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Ceha je napisao/la: Nema garancije da ovo nije piramida Imaš pravo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: BiH ponižava i raseljava Muslimane (zulum BiH nad Muslimanima) Postano: 11 lip 2025, 05:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64402 Lokacija: DAZP HQ
|
Glazbenik je napisao/la: NekoIme je napisao/la: Mene je uvijek fasciniralo koliko su muslimani imali gubitaka u vidu zapovjednog kadra.
Nisu poduzeli jednu vojnu akciju a da im (putpuno nepotrebno) nije izginuo neki visokorangirani časnik. Ja se kod nas jedino mogu sjetiti primjera Blage Zadre i Matijaša-Pauka, a kod Srba stvarno ne znam ni za jedan slučaj da im je zapovjednik izginuo na ratištu.
Srbima je početkom studenog 1991. poginuo general JNA Mladen Bratić u Borovom Naselju. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mladen_Brati%C4%87Poginuo je od posljedica ranjavanja u Maslenici zapovjednik vukova s Vučjaka.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: BiH ponižava i raseljava Muslimane (zulum BiH nad Muslimanima) Postano: 11 lip 2025, 09:43 |
|
|
NekoIme je napisao/la: dudu je napisao/la: Mene je uvijek fasciniralo koliko su muslimani imali gubitaka u vidu zapovjednog kadra. Nisu poduzeli jednu vojnu akciju a da im (putpuno nepotrebno) nije izginuo neki visokorangirani časnik. Ja se kod nas jedino mogu sjetiti primjera Blage Zadre i Matijaša-Pauka, a kod Srba stvarno ne znam ni za jedan slučaj da im je zapovjednik izginuo na ratištu. Realno gledajući, nije ni čudo što su muslimani prošli toliko katastrofalno u ratu kad se u obzir uzme činjenica da bi im pri svakom puškaranju zaginulo pola časničkog kadra. Predrag Matanović, Damir Tomljanović-Gavran. U Oluji su poginuli neki brigadiri i pukovnici i časnici.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 58 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|