HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 07 ruj 2025, 23:56.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 180 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Thompson Sinj 2025
PostPostano: 08 srp 2025, 11:47 

zaba1111 je napisao/la:
Bio u fan pitu, sad uzeo tribinu. Imaš bolju sliku cijelog koncerta, sa zemlje nemaš dojam tolike mase, osim kad ideš po piće i wc.

Da kužim šta hoćeš reć...

Jel tribina malo daleko ?
To je 60 € po karti

Ako uzimam tribinu uzeo bi Jug, radi sunca da me ne prži.
S obzirom da je koncert u 20h Sunce bi moglo udarat i za vrijeme koncerta sa Jugo Zapada.

Fan Pit mi je nekako najdraži, dovoljno blizu, otraga sigurno neće bit gužve jer se svi guraju naprijed što bliže Bini.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 11:54 

Jel ima informacija koliko je otišlo karata?
Možda će ih ovaj put ograničiti na nekih 100-150 k jer Sinj sigurno ne može logistički podnijeti puno više od toga, mada Bulj je lud, tko će znati.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 12:04 

dreamteam je napisao/la:
Jel ima informacija koliko je otišlo karata?
Možda će ih ovaj put ograničiti na nekih 100-150 k jer Sinj sigurno ne može logistički podnijeti puno više od toga, mada Bulj je lud, tko će znati.

Moja procjena da će bit minimalno 350.000 ljudi...

- 100.000 ljudi od Pule do Šibenika
- 100.000 ljudi od Splita do Dubrovnika
- 50.000 ljudi iz Hercegovine
- 50.000 ljudi iz Bosne
- 50.000 iz ostali dijelova RH + Dijaspora + turisti (poljaci, česi, slovaci, slovenci)

= 350.000 svi skupa

Makar se vrlo lako more dogodit da bude više nego u Zagrebu.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 12:04 

zaba1111 je napisao/la:
Čvrsnik je napisao/la:
Dozvola za podizanje morala i slanje hrvatskih mladića na istočno bojište za interese zapadno europskih pedera i sodomista?

Kad se god desi bitan pomak naprijed, kad god se događaju presudne stvari za državu i narod, kad god Hrvati pokažu da su narod vrijedan divljenja, ... nakon ovakog velebnog koncerta i skupa Hrvata koji ce inspirirati sve europske narode prigovor naravno imaju neprijatelji( ljevica) I budale ( desnica).

Čitaj s razumijevanjem, ako već mene citiraš.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 12:05 

Neznam je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:
Kad se god desi bitan pomak naprijed, kad god se događaju presudne stvari za državu i narod, kad god Hrvati pokažu da su narod vrijedan divljenja, ... nakon ovakog velebnog koncerta i skupa Hrvata koji ce inspirirati sve europske narode prigovor naravno imaju neprijatelji( ljevica) I budale ( desnica).

Zato će Marko uz dozvolu HDZ i Možemo i blagoslov Crkve zamahnuti mačem i potjerati zlobnike. :kava

Neće, za to su spremni mlađe snage.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 12:09 

Moje mišljenje...

Zašto nema koncerta u Tomislavgradu za 1100 godina kralja Tomislava.

Jednostavno prekomplicirano je prebacit toliku skupocijenu opremu u drugu državu izvan Schengen područja, tu su carine, papirologija itd.

Možda bude neki manji koncert za 50.000 ljudi u Hercegovini, ali realno Sinj je svim hercegovcima pred nosom, imaš priliku za Super Koncert i realno nemaš isprike da ne odeš.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 12:12 

dane-croatia je napisao/la:
Neznam je napisao/la:
Lijepo napisano

Možeš izabrat biti debeli krmak koji sluša Hladno pivo...
Na nama je da izkoristimo trenutne nove vjetrove iz Europe za svoj probitak.

Koji "vjetrovi iz Europe"? Pa svi zapadnjaci (Nijemci, Francuzi, ...), osudili su ovaj koncert i u njemu vide "nacizam". Zapadnjaci nama uobičajeno "puštaju vjetrove", ali to nije ono na što mislite.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 12:14 

Brane je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:
Tribina jug je rasprodana u svakom slucaju

Vidim na Entriu da je rasprodana tribina Sjever...
https://www.entrio.hr/event/marko-perko ... sinj-25269

Tko je bio na koncertu u Zagrebu ??
Šta uzet u Sinju ??
1) Parter
2) Fan Pit
3) Tribinu
4) VIP
5) Na Binu sa Thompsonom :zubati

slika

Izgleda da su obe tribine rasprodane

Uzmi parter i nemoj ici u prve koridore jer ces puno bolje vidjeti specijalne efekte sazada nego naprijed

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 12:17 

goran2hr je napisao/la:

Možeš izabrat biti debeli krmak koji sluša Hladno pivo...
Na nama je da izkoristimo trenutne nove vjetrove iz Europe za svoj probitak.

Koji "vjetrovi iz Europe"? Pa svi zapadnjaci (Nijemci, Francuzi, ...), osudili su ovaj koncert i u njemu vide "nacizam". Zapadnjaci nama uobičajeno "puštaju vjetrove", ali to nije ono na što mislite.

Koliko sam vidio, to su većinom osudile one europske novine gdje rade srbska piskarala. Ursulu, Macrona, neku iz europske komisije, Gretu... za sad nisam čuo. Bitne su elite iz europske komisije koje radi koncerta ne priete nekim sankcijama zbog širenja netolerancije i kršenja manjinskih prava...
Bitno je samo što o tomu misli Plenković. On točno zna u detalje što Ursula dozvoljava.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 12:20 

Neznam je napisao/la:
Zato će Marko uz dozvolu HDZ i Možemo i blagoslov Crkve zamahnuti mačem i potjerati zlobnike. :kava

Meni je jedino žao tebe za kojeg nema nade da bude sretan što god da bilo...

Sve ok, samo nemoj sutra plakati ljevoliberali nameću ovo nameću ono, jer si danas pristao na to.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 12:22 

Brane je napisao/la:
Mene zanima da li oprema iz Zagreb sad ide u Sinj na novi koncert, to bi bilo logično dok se sve spremi i postavi.

Ukoliko ne ide oprema doli, to znači da će bit "manji koncert" u Sinju za cca 100.000 ljudi.

U otvorenom je rekao neko iz Thompsonovog tima da pakiraju sve sa hipodroma i šalju za Sinj

Bit će opet show program :zubati

A Sinjski hipodrom je cca 2.5x manji površinom od zagrebačkog, stane kakvih 150-200k ljudi sigurno.

⬜🟥⬜🟥⬜
⠀⠀⬜🟥⬜

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 12:26 

goran2hr je napisao/la:

Koliko sam vidio, to su većinom osudile one europske novine gdje rade srbska piskarala. Ursulu, Macrona, neku iz europske komisije, Gretu... za sad nisam čuo. Bitne su elite iz europske komisije koje radi koncerta ne priete nekim sankcijama zbog širenja netolerancije i kršenja manjinskih prava...
Bitno je samo što o tomu misli Plenković. On točno zna u detalje što Ursula dozvoljava.

Vjerujete li kako bi tamošnja srpska piskarala napisala nešto što se gazdama ne sviđa? I nevezano uz Thompsona, evo EK, Ursula, NATO, u kojem je to konfliktu sa nama susjednim narodima, stala na našu stranu? I to je već tradicija, nešto uobičajeno.

Što se Hrvata u ratu s Rusijom tiče, za to treba odraditi neku traljavu "vojnu obuku", potrpati ih u vagone i vozi za Donbas. Po četvrti put. Sviđalo se to nama ili ne. A ne sokoliti ih Thompsonom.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 12:30 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Čitajući komentare, skužiš koji su ti ultradesničari idioti. Ništa im nije dovoljno ZDS, ustaško a tek onda hrvatsko. Nema bitne razlike između njih i crvenih kmera, poput Peović i Borić. Žešće štetočine.

Ne d'o Bog da ikad opet moramo birat između tih debila.

Ova država je stvorena sa Za dom Spremni , a ne sa SFSN.
Ljevica može kmečat idućih 100 godina mi to nećemo nikad pustit.

Šta god ti mislio osobno, mlade generacije od 15-25 koje su bile uvjerljiva većina na Hipodromu su upile taj čitav narativ i guraju dalje
po šabloni :zubati

Takvi su budućnost a ne babe narikaće sa Telegrama, indexa , RTL-a , N1...

slika

⬜🟥⬜🟥⬜
⠀⠀⬜🟥⬜

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 12:31 

weasel je napisao/la:
Brane je napisao/la:
Mene zanima da li oprema iz Zagreb sad ide u Sinj na novi koncert, to bi bilo logično dok se sve spremi i postavi.

Ukoliko ne ide oprema doli, to znači da će bit "manji koncert" u Sinju za cca 100.000 ljudi.

U otvorenom je rekao neko iz Thompsonovog tima da pakiraju sve sa hipodroma i šalju za Sinj

A Sinjski hipodrom je cca 2.5x manji površinom od zagrebačkog, stane kakvih 150-200k ljudi sigurno.

Pitanje je stane li toliko ljudi kad se montiraju bine

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 12:36 

Neznam je napisao/la:

Da, Thompson ima te neke ekskluzivno desničarske detalje, ali to je ono što mu se dopušta zbog većeg dobra i koristi za HDZ i Crkvu, a to je manipulacija masama povezanim na neki način s Blaiburgom i NDH i sl.

To je i ljevica mislila do subote, da su to eksluzivno desničarski detalji i ideje, Thomspon kao desničarska niša HSP-ovaca i sličnih.

Bogami više nisu, to je sad mainstream, to sad znači biti Hrvat i misliti Hrvatski.

Svačate li ljudi da s obzirom na brojke od 500k+ ljudi i dobnu strukturu tih posjetitelja, kao i dobnu sturkturu Hrvatske,

ta populacija predstavlja cca 80% Hrvatske mladosti ako se uzmu brojke popisa iz 2021 godine te dobne skupine 15-19 , 20-24 i 25-29 godina

Nije došao onaj koji stvarno nije mogao i šaka ovih ljevih kmečavaca.

⬜🟥⬜🟥⬜
⠀⠀⬜🟥⬜

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 12:38 

weasel je napisao/la:
Brane je napisao/la:

Na hipodromu u Zagrebu je bilo mjesta koliko hoćeš. Komotno je moglo stati koliko je trebalo ili koliko bi došlo još. Tako da u Sinju sigurno stane pola te brojke

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 12:39 

Neznam je napisao/la:

Meni je jedino žao tebe za kojeg nema nade da bude sretan što god da bilo...

Sve ok, samo nemoj sutra plakati ljevoliberali nameću ovo nameću ono, jer si danas pristao na to.

Na što sam pristao? Podupro sam Thompsonov koncert i veselim se što mu službena vlast nije podmetala i izključivala mikrofon. Molim te pojasni na što sam time pristao? Zašto ne bi sutra plakao kad Plenky opet promieni ploču?

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 12:39 

Za taj koncert biti će manje zanimanje nego za u Zagrebu. Većina onih koji su kupili karte za ZG, učinili su to zbog vlasti u ZG.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 12:46 

MiB je napisao/la:
Za taj koncert biti će manje zanimanje nego za u Zagrebu. Većina onih koji su kupili karte za ZG, učinili su to zbog vlasti u ZG.

Vidi se po kartama
Etrio ne pada :zubati

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 12:47 

goran2hr je napisao/la:

Vjerujete li kako bi tamošnja srpska piskarala napisala nešto što se gazdama ne sviđa? I nevezano uz Thompsona, evo EK, Ursula, NATO, u kojem je to konfliktu sa nama susjednim narodima, stala na našu stranu? I to je već tradicija, nešto uobičajeno.

Što se Hrvata u ratu s Rusijom tiče, za to treba odraditi neku traljavu "vojnu obuku", potrpati ih u vagone i vozi za Donbas. Po četvrti put. Sviđalo se to nama ili ne. A ne sokoliti ih Thompsonom.

To zašto gazde dozvole Thompsonu koncert i istovremeno lajanje ljevičara protiv njega je već viša matematika i za mene i tebe...
Mi Hrvati možemo bit važni samo po pitanju ruskih proxija Srba. U odnosu na same Ruse mi smo neznatni činbenik.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 12:57 

weasel je napisao/la:
Sinjski hipodrom je cca 2.5x manji površinom od zagrebačkog, stane kakvih 150-200k ljudi sigurno.

Hipodrom je isti ko i u Zagrebu, samo je u Zagrebu oko Hipodroma livada pa ti se čini da je veći, al to nema veze s Hipodromom.

Ukoliko potražnja bude za kartama velika (a bit će :zubati ) lako prebace koncert na Aerodrom Sinj (200m dalje)i imat će još više mjesta nego u Zagrebu.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 13:06 

Tu stane 1 milijun hrvata bez problema :hrvatinic

slika
slika

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 13:10 

Brane je napisao/la:
weasel je napisao/la:
Sinjski hipodrom je cca 2.5x manji površinom od zagrebačkog, stane kakvih 150-200k ljudi sigurno.

Hipodrom je isti ko i u Zagrebu, samo je u Zagrebu oko Hipodroma livada pa ti se čini da je veći, al to nema veze s Hipodromom.

Ukoliko potražnja bude za kartama velika (a bit će :zubati ) lako prebace koncert na Aerodrom Sinj (200m dalje)i imat će još više mjesta nego u Zagrebu.

Nije hipodrom u zg ima dvije staze. Sinj samo jednu. Plus sporedni prostori koje moras imati da bi sve fukcioniralo

Zg 470 000 m2
Sinj 160 000 m2

Druga stvar mislim da MPT niti ne zeli vise napraviti (a nije ni moguce zbog samog Sinja) toliki koncert. Ne samo zbog samog prostora vec zbog samog grada koji nebi mogao podnijeti toliko opterecenje ljudi.

Zagreb s pola milijuna ljudi se dogodio spontano u biti zbog grada koji nije dopustio dva koncerta. Dakle u pocetku se ni nije planiralo praviti megakoncert

Ako nekako zbije pola onoga iz ZG dobro je ali ne vjerujem.

Treca stvar. Vecina onih koji su bili u ZG nece ici jer jednostavno nakon onoga spektakla, manjim spektaklima ne zele prisustvovati i to je to. Onaj je jednostavno bio povijesni. Prvo glavni grad, drugo dostupnost, mogucnost smjestaja, aerodrom itd. itd. Dakle koncert je po svim parametrima povijesni i ne treba ocekivati da ce se to nadmasiti ili ponavljati

Ne znaci da atmosfera nece biti dobra ni s manjim brojem ljudi. I u Imotskom je bilo dobro jos nisu imali opremu iz Zga

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 13:46 

U Sinj će većinom ekipa iz Dalmacije i Hercegovine.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2025, 13:55 

daramo je napisao/la:
U Sinj će većinom ekipa iz Dalmacije i Hercegovine.

Pa nije sad ni Bosancima tko zna koliko daleko. Lašvanska dolina - Sinj je otprilike kao Dubrovnik - Sinj.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 180 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: