|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 102 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 19 srp 2025, 22:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Na naslovnici Indexa istovremeno 2 vijesti o islamistima koji maltretiraju Hrvate u Srednjoj Bosni.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 19 srp 2025, 22:43 |
|
|
|
Gledam sad na naslovnici indexa: mudžahedinisanje je treća najčitanija vijest danas.
Kako uredništvo indexa voli sve vijesti koje se dobro klikaju, možemo očekivati da će promptno prenositi svaki muslimanski incident.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 19 srp 2025, 22:57 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Da sam ti, pazio bih sta pricam
Osuđuješ li ove događaje? Naravno, ja to nikad ne bih napravio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 19 srp 2025, 22:59 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 4884 Lokacija: Dridska Župa
|
|
Čak i na r/croatia gdje je pljuvanje po bih hrvatima norma proklinju muslimane u komentarima i sve upvotano. To samo oni mogu napravit da i takve autošoviniste okrenu protiv sebe.
_________________ Be radical, have principles, be absolute, be that which the bourgeoisie calls an extremist: give yourself without counting or calculating, don't accept what they call ‘the reality of life'
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 19 srp 2025, 23:21 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 7050 Lokacija: Izvan sebe
|
Robbie MO je napisao/la: Na Gazu se onoliko triggeraju jer znaju da će dobit isto, kao opkoljena enklava koja radikalizmom iritira susjede. Ti suti ti si najkrivlji za ovu situaciju. Svojim ublehama odvlacis paznju hrvta i prebacujes ih u modus 'budite mirni, hrvati dominiraju'.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 19 srp 2025, 23:24 |
|
|
|
Nema tu nikakvog čuđenja, Hrvati ljevičari koliko god zaziru od BiH Hrvata, još su veće šovinjare prema Muslimanima.
Nego mene zanima reakcija ubuđalog HDZa BiH, hoće li išta više poduzet osim puke osude.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 19 srp 2025, 23:26 |
|
|
Karabaja je napisao/la: MiB je napisao/la: Da sam Milanović, naredio bih Rafalima dva-tri probijanja zvučna zida iznad Zenice!. Da sam ti, pazio bih sta pricam Je li se to nešto kurčiš? Promijenio sam mišljenje. Da sam PRH, odmah bi naredio bombardirati selefijske džamije i džemate. Ako se bude neki građanski hodža bunio, onda Hammerom poravnati i njegovu džamiju. Izrael zakon.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 19 srp 2025, 23:27 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 7050 Lokacija: Izvan sebe
|
Karabaja je napisao/la: MiB je napisao/la: Da sam Milanović, naredio bih Rafalima dva-tri probijanja zvučna zida iznad Zenice!. Da sam ti, pazio bih sta pricam Suti!
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 19 srp 2025, 23:29 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48083 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Index je čak kasnije dodao mudžahedini u naslov, kas su tek objavili nije bilo.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 19 srp 2025, 23:42 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
LeTdoS je napisao/la: MiB je napisao/la: Da sam Milanović, naredio bih Rafalima dva-tri probijanja zvučna zida iznad Zenice!. Nevalja bit neugodan. Jedno probijanje zvučnog zida oko 5 ujutro na granici kod Une je skroz okej  Kad probiju taj zid zvučni, nad Zenicom u uzletu, tad zacvili tužno hodža, Mujo trči ka klozetu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junak
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 19 srp 2025, 23:57 |
|
|
|
Počelo je. Javnost je informirana, široka hrvatska. Mošnje moraju paziti u buduće kako i što. Ali iskreno to je sve izraz gorčine i nemoći na jačeg, uspješnijeg i onog tko drži i držati će sve više uzde države. Onog koji se diže.
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=55n1fGVjHEk
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junak
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 19 srp 2025, 23:57 |
|
|
|
P. S. Kažu da su Izdegenecili onog na svadbi toliko da je sretan da umro nije 🤣🤣
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=55n1fGVjHEk
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 19 srp 2025, 23:59 |
|
|
|
Tko je moga zamisliti lani da će na linč muslimana pozivat indexaši
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 19 srp 2025, 23:59 |
|
|
|
Brže nego što mislimo početi će ljubiti rampu na granici.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48083 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Nije nego izraz mržnje koju je još davno kod njih opisao Ivo Andrić.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 20 srp 2025, 03:22 |
|
|
Dio mene se nada da ovo u pozadini orkestriraju hrvatske obavjestajne sluzbe, u smislu da im daju malo po malo uzeta. To bi bio znak da RH politika aktivno radi na stvaranju podrske u javnosti za potrebne korake u buducnosti. Ili ako vec ne orkestriraju, a onda barem aktivno iskoristavaju. Nazovu index i 'sugeriraju' im koja ce vijest biti 'najcitanija' sljedecih dana, i slicno. Vidjet komentare ispod clanaka, kao da ih je BBC pisao, neprocjenjivo  Kazem dio, jer te metode su autoritarne i manipulativne (zvucat ce poznato onim koji su gledali Andor). S druge strane, vidjeli smo proslih godina koliko ionako zivimo u autoritatnom drustvu i medijskom prostoru (lockdown), a sto se manipulativnosti tice, mediji u RH su ionako olicenje toga desetljecima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 20 srp 2025, 07:04 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 10390 Lokacija: Herceg-Bosna
|
dreamteam je napisao/la: Nema tu nikakvog čuđenja, Hrvati ljevičari koliko god zaziru od BiH Hrvata, još su veće šovinjare prema Muslimanima.
Nego mene zanima reakcija ubuđalog HDZa BiH, hoće li išta više poduzet osim puke osude. Najprije će HDZ-ici BiH razgovarati privatno s nekim predstavnicima mudžahedinskih stranaka, da provjere jel mogu šta dobiti za sebe i svoje pa da ovu vijest pokopaju. Ako ne uspiju dobiti ništa onda slijedi reakcija malo jača. Ako ipak dobiju neko mjesto u upravnom odboru kakvog lokalnog komunalnog upravnog odbora u mjestu gdje je jako malo hrvata, onda će samo najkraću moguću "osudu" sakrti duboko na fejsbuk stranici, zatrpanu vijestima da je Čović negdje bio, okružen nasmijanim članovima svoje stranke. Prioriteti se znaju.
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 20 srp 2025, 07:25 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 20 srp 2025, 07:52 |
|
|
potocnj je napisao/la: dreamteam je napisao/la: Nema tu nikakvog čuđenja, Hrvati ljevičari koliko god zaziru od BiH Hrvata, još su veće šovinjare prema Muslimanima.
Nego mene zanima reakcija ubuđalog HDZa BiH, hoće li išta više poduzet osim puke osude. Najprije će HDZ-ici BiH razgovarati privatno s nekim predstavnicima mudžahedinskih stranaka, da provjere jel mogu šta dobiti za sebe i svoje pa da ovu vijest pokopaju. Ako ne uspiju dobiti ništa onda slijedi reakcija malo jača. Ako ipak dobiju neko mjesto u upravnom odboru kakvog lokalnog komunalnog upravnog odbora u mjestu gdje je jako malo hrvata, onda će samo najkraću moguću "osudu" sakrti duboko na fejsbuk stranici, zatrpanu vijestima da je Čović negdje bio, okružen nasmijanim članovima svoje stranke. Prioriteti se znaju. Ode i ti na veliko...Kakvo mjesto u upravnom odboru nekog lokalnog komunalnog poduzeća gdje su Hrvati u manjini? To mi ide nekako na otvoreno provođenje prohrvatske politike u BiH.  Mislim kako će se u HDZ-u zadovoljiti prolaskom na tenderu firme nekog člana užeg partijskog klana, a zašto je potrebno da Brote kažu svoj Amin.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 20 srp 2025, 07:55 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 10390 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Gaugamela93 je napisao/la: Ode i ti na veliko...Kakvo mjesto u upravnom odboru nekog lokalnog komunalnog poduzeća gdje su Hrvati u manjini? To mi ide nekako na otvoreno provođenje prohrvatske politike u BiH.  Mislim kako će se u HDZ-u zadovoljiti prolaskom na tenderu firme nekog člana užeg partijskog klana, a zašto je potrebno da Brote kažu svoj Amin. Jest, da netko polupismen prdi na sastancima nekog nebitnog upravnog odbora za naknadu, ne kaže nijednu riječ, oni urade što god hoće, to i je "prohrvatska" politika za mnoge.
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 20 srp 2025, 09:17 |
|
|
|
Karabaja, kad će taj vakat da se obračunate sa islamistima?
_________________ Thiel je odselio u Patagoniju. Odselimo Patagoniju!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 20 srp 2025, 10:09 |
|
|
Junak je napisao/la: P. S. Kažu da su Izdegenecili onog na svadbi toliko da je sretan da umro nije 🤣🤣 Ugazili ga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 20 srp 2025, 10:20 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Junak je napisao/la: P. S. Kažu da su Izdegenecili onog na svadbi toliko da je sretan da umro nije 🤣🤣 Ugazili ga. Koga?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 20 srp 2025, 10:21 |
|
|
Novdan je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ugazili ga.
Koga? Onog zeničkog narkomana. Svadbeno kolo odigrali na leđima mu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Muslimani napokon imaju punu pozornost HR javnosti? Postano: 20 srp 2025, 10:25 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Novdan je napisao/la:
Koga?
Onog zeničkog narkomana. Svadbeno kolo odigrali na leđima mu. Fahrudin Zulejha Nadzak? Btw kakva su to prezimena? Ne zvuči "bošnjački" ?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|