|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 123 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
labatt
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 21 lip 2025, 22:54 |
|
|
goran2hr je napisao/la: labatt je napisao/la: Mene samo interesira zsšto toliko branite forum.hr? I što je to točno hrvatska izgubila ratom u ukrajini?? Briga mene za Zelenskog i Sorošs,samo ne mogu biti na strani onih koji svakodnevno vrše teror i ubijaju civile u tuđoj zemlji. Ako ste Hrvatski nacionslista čudim se kako ne vidite isti bizantinski potpis srpski-ruski svet,granice Virovitica-Karlovac-Karlobag,zločinenad civilnim stanovništvom?
Uopće na branim forum.hr. To ili ste umislili ili to "branjenje" koristite u slabosti, jer boljeg argumenta nemate. Pokušavam pisati jasno i doslovno. Da je sve ostalo na Vašoj jadikovci zbog raznih razloga Vašeg tamošnjeg baniranja - ja Vas ne bi pitao ništa. Zanimljivo mi je kako ste napisali da su Vas banirali zbog "osude ruske okupacije". Znajući kakva je tamošnja "klima", to mi je zazvučalo fantastično, pa me zanima o čemu se to točno radilo, kakva je to "osuda okupacije bila". Meni nije problem obrazložiti što sam negdje napisao i zašto. Nije mi jasno zašto je to problem - Vama. Ili opcija 2 - to ste izmislili, pa sada nešto petljate. Dajte Više napišite što je to bilo ili priznajte kako Vas je ponijela mašta i u oba slučaja ja Vas više neću uznemiravati. Problem sa "što je Hrvatska izgubila ratom u Ukrajini", nije u argumentaciji, nego što argumenta ima previše i trebalo bi pisati "plahte" kako bi se Vas u potpunosti educiralo. Pokušati ću ukratko. Problem ne počinje "ratom u Ukrajini", nego ranije, specijalnom operacijom na Majdanu, pa čak i prije (nepotrebno širenje NATO-a na istok). Mi nemamo povijesni dug prema nikome. Nitko nama nije poklonio državu, npr. poput Kosovarima. U ratu nam nisu pomagali, nego odmagali, a ovi koje danas nazivamo "prijateljima" ("partnerima", "saveznicima", "strateškim saveznicima"), bili su nam povijesno daleko veće zlo od Rusa. Rusija NAMA nije bila neprijatelj, za ostale me savršeno nije briga. Tako je bilo u daljoj povijesti, DR, pa i u vrijeme prije nego što smo sami sebe ugurali na "listu neprijatelja". U konfrontaciji sa našim susjednim narodima, pa čak i sada nakon što smo postali "ponosna" članica EU i NATO, zapadnjaci nisu podržali interese Hrvatskog naroda, već suprotne strane. Rusi nama nisu bili braća (nisu nam braća niti drugi), ali nisu bili niti neprijatelj, nego korektan poslovni partner. Vrijeđanjem njihove države i predsjednika, nismo dobili ništa. Nabijanjem sankcija Rusiji, dobili smo protu sankcije, ogromne gubitke tržišta, poskupljenja i inflaciju. Duga je liste hrvatskih poduzeća koja su prije tamo uspješno poslovala. Npr. prije sankcija ljekarne u Moskvi su bile kao da si ušao u hrvatsku ljekarnu (sve naši lijekovi). "Podravaka" je tamo dobila nagradu za najuspješnijeg uvoznika hrane. Tamo smo izvozili 8000 T mandarina godišnje. ..... Ponavljam se, oni NAMA nisu bili problem. I što smo dobili zauzvrat za naše upetljavanje u tuđi rat? Povratne sankcije, gubitak tržišta, pa čak i pogona. Moguće čak i tužbe zbog otimanja njihove imovine. Poskupljenje energenata i stim vezani gubici za našu industriju i potrošače. Poskupljenja i inflaciju. I opet, zbog tih budalaština - nikakve koristi za nas. Naravno, bez obzira na ishod, za nas nagrade biti neće, niti će nas kada Rusija bude poražena pozvati na podjelu plijena. Ispraznili su nam skladišta, vojne opreme i ostalog. Njihove izbjeglice su o našem trošku (jedino što podržavam). Pokupili nam novce u milijunima € sa glupim "razlozima", pa čak i uveli bizaran "porez" ili "reket", od 66.600.000,00 € godišnje za Zelenskog. Razoružali nas bolje nego Račan 1990. Nije problem u nabavci novog oružja, nego mi bi tobože ponovno trebali obnoviti pričuvni i ročni sastav i to "staro" (ali funkcionalno) je valjda trebalo ostati za pričuvu?! Ili je zapravo plan, slabo obučenu pričuvu, poslati u tuđi rov. Tamo, da nastradamo po četvrti put. Za razliku od Vas, bio sam hrvatski dragovoljac u DR i meni nećete prodavati patetiku. U DR, Rusi su nam prodavali oružje i bili ako ništa drugo, daleko manje loši od zapadnjaka. A složio bih se, da Ukrajincima poklonimo sve ono oružje koje su u DR oni poklonili nama. Možda je teže to shvatiti jednom globalisti, ali hrvatski nacionalista nije onaj koji misli kako srpska ili ruska guzica nisu slatke, ali zapadna je. Ne treba lizati - nikome i ne pušiti fore kako je ono što curi po nama - samo "kišica". Pa makar "kišica" stizala od naših "prijatelja" ("partnera", "saveznika", "strateških saveznika"). Što nam je to poskupjelo a da smo prije imali od rusa? Srbi kroz janaf rusku naftu crpe a gorivo im je skuplje nego kod nas? Zar ne bi trebala ruska nafta biti jeftina? Što se tiče ruskog oružja,mislim da znate kako se kaže,novac vrti gdje burgija neće. Nisu nam rsići mali prodavali oružje jer smo im dragi,već su zbpg sankcija naplaćivali to isto oružje 4× skuplje. Oper,mi hrvati smo uvijek bili dijelom zapada,na istoku smo bili nažalost od 18-90! Doba teškog mraka gdje hrvatske kosti leže po brojnim jamama slovenije i hrvatske. U doba ratnog zločinca tita nestalo je pola milijuna nijemaca,hrvata po jamama 200.000 a ni srbi nisu bili pošteđeni,njih je cca 40.000 ubijeno 45.
|
|
Vrh |
|
 |
labatt
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 21 lip 2025, 23:04 |
|
|
Gavra Kačanski je napisao/la: Forum hr ne moze biti proruski jer narativ bjelosvjetske ljevice nije ruski, ti to samo tako vidis ili umisljas da tamo netko brani Ruse.
Jugoslaveni su danas najjaci ukrofili, jer je takav narativ u soros medijima, u politici, Ukrajina je topovsko meso libertardsog zapada.
Ukrajinu emotivno brane samo pojedini hrvatski desnicari, a ljevica je listom uz Ukrajinu ne zbog emocija vec sto slijepo prate i slijede ono sto gazda zapovjedi.
Jesu li ljevicari kontradiktorni? naravno da da, danas ljevica i LGBT suruju i vole se a komunizam je svojevremeno homoseksualnost smatrao smrtnim grijehom i kao takve, strijeljali su homoseksualce. Oni se lako prilagodjavaju novim trendovima, spremni su ujutro misliti jedno popodne nesto drugo, ako im tako zapovjedi veliki brat. O jugoslaviji i crvwnim kmeeima mislim samo najgore. U porodici smo imali ne lijepih stvari u vrijeme zločinca tiiite Ali rusiju vodi KGB-ovac,sljedbenik staljina,hruščova i lenjina. Njemu je sovjetski savez imperativ,neprežaljeni sustav kad su vladali čeličnom šakom cijelu istočnu europu? Zar stvarno misliš da su oni pravi desničari a ostatak svijeta lgbt? Teze nisu logične.
|
|
Vrh |
|
 |
labatt
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 22 lip 2025, 10:07 |
|
|
goran2hr je napisao/la: labatt je napisao/la: Mene samo interesira zsšto toliko branite forum.hr? I što je to točno hrvatska izgubila ratom u ukrajini?? Briga mene za Zelenskog i Sorošs,samo ne mogu biti na strani onih koji svakodnevno vrše teror i ubijaju civile u tuđoj zemlji. Ako ste Hrvatski nacionslista čudim se kako ne vidite isti bizantinski potpis srpski-ruski svet,granice Virovitica-Karlovac-Karlobag,zločinenad civilnim stanovništvom?
Uopće na branim forum.hr. To ili ste umislili ili to "branjenje" koristite u slabosti, jer boljeg argumenta nemate. Pokušavam pisati jasno i doslovno. Da je sve ostalo na Vašoj jadikovci zbog raznih razloga Vašeg tamošnjeg baniranja - ja Vas ne bi pitao ništa. Zanimljivo mi je kako ste napisali da su Vas banirali zbog "osude ruske okupacije". Znajući kakva je tamošnja "klima", to mi je zazvučalo fantastično, pa me zanima o čemu se to točno radilo, kakva je to "osuda okupacije bila". Meni nije problem obrazložiti što sam negdje napisao i zašto. Nije mi jasno zašto je to problem - Vama. Ili opcija 2 - to ste izmislili, pa sada nešto petljate. Dajte Više napišite što je to bilo ili priznajte kako Vas je ponijela mašta i u oba slučaja ja Vas više neću uznemiravati. Problem sa "što je Hrvatska izgubila ratom u Ukrajini", nije u argumentaciji, nego što argumenta ima previše i trebalo bi pisati "plahte" kako bi se Vas u potpunosti educiralo. Pokušati ću ukratko. Problem ne počinje "ratom u Ukrajini", nego ranije, specijalnom operacijom na Majdanu, pa čak i prije (nepotrebno širenje NATO-a na istok). Mi nemamo povijesni dug prema nikome. Nitko nama nije poklonio državu, npr. poput Kosovarima. U ratu nam nisu pomagali, nego odmagali, a ovi koje danas nazivamo "prijateljima" ("partnerima", "saveznicima", "strateškim saveznicima"), bili su nam povijesno daleko veće zlo od Rusa. Rusija NAMA nije bila neprijatelj, za ostale me savršeno nije briga. Tako je bilo u daljoj povijesti, DR, pa i u vrijeme prije nego što smo sami sebe ugurali na "listu neprijatelja". U konfrontaciji sa našim susjednim narodima, pa čak i sada nakon što smo postali "ponosna" članica EU i NATO, zapadnjaci nisu podržali interese Hrvatskog naroda, već suprotne strane. Rusi nama nisu bili braća (nisu nam braća niti drugi), ali nisu bili niti neprijatelj, nego korektan poslovni partner. Vrijeđanjem njihove države i predsjednika, nismo dobili ništa. Nabijanjem sankcija Rusiji, dobili smo protu sankcije, ogromne gubitke tržišta, poskupljenja i inflaciju. Duga je liste hrvatskih poduzeća koja su prije tamo uspješno poslovala. Npr. prije sankcija ljekarne u Moskvi su bile kao da si ušao u hrvatsku ljekarnu (sve naši lijekovi). "Podravaka" je tamo dobila nagradu za najuspješnijeg uvoznika hrane. Tamo smo izvozili 8000 T mandarina godišnje. ..... Ponavljam se, oni NAMA nisu bili problem. I što smo dobili zauzvrat za naše upetljavanje u tuđi rat? Povratne sankcije, gubitak tržišta, pa čak i pogona. Moguće čak i tužbe zbog otimanja njihove imovine. Poskupljenje energenata i stim vezani gubici za našu industriju i potrošače. Poskupljenja i inflaciju. I opet, zbog tih budalaština - nikakve koristi za nas. Naravno, bez obzira na ishod, za nas nagrade biti neće, niti će nas kada Rusija bude poražena pozvati na podjelu plijena. Ispraznili su nam skladišta, vojne opreme i ostalog. Njihove izbjeglice su o našem trošku (jedino što podržavam). Pokupili nam novce u milijunima € sa glupim "razlozima", pa čak i uveli bizaran "porez" ili "reket", od 66.600.000,00 € godišnje za Zelenskog. Razoružali nas bolje nego Račan 1990. Nije problem u nabavci novog oružja, nego mi bi tobože ponovno trebali obnoviti pričuvni i ročni sastav i to "staro" (ali funkcionalno) je valjda trebalo ostati za pričuvu?! Ili je zapravo plan, slabo obučenu pričuvu, poslati u tuđi rov. Tamo, da nastradamo po četvrti put. Za razliku od Vas, bio sam hrvatski dragovoljac u DR i meni nećete prodavati patetiku. U DR, Rusi su nam prodavali oružje i bili ako ništa drugo, daleko manje loši od zapadnjaka. A složio bih se, da Ukrajincima poklonimo sve ono oružje koje su u DR oni poklonili nama. Možda je teže to shvatiti jednom globalisti, ali hrvatski nacionalista nije onaj koji misli kako srpska ili ruska guzica nisu slatke, ali zapadna je. Ne treba lizati - nikome i ne pušiti fore kako je ono što curi po nama - samo "kišica". Pa makar "kišica" stizala od naših "prijatelja" ("partnera", "saveznika", "strateških saveznika"). Nikad vam neću reći moj nick na forum.hr niti razlog silnih baniranja jer kad bi doznali tko sam trajno bi me izbacili a ja volim njih "u glavu" Kad malo dublje prokopam po svemrežju ili međumrežju išao sam pogledati robnu razmjenu sa rusijom iz siječnja 2022 (prije rata u ukrajini)? Najvažniji trgovinski partneri izvoza Slovenija,Italija,Mađarska,Njemačka,BiH,Austrija,Srbija,Francuska,Poljska,SAD Najvažniji uvozni partneri: Njemačka,Italija,Slovenija,SAD,Mađarska,Austrija,Kina,Nizozemska,BiH,Poljska Nigdje rusije?? Primjera radi,izvoz u usiju iznosio je 266 mil. kuna,a uvoz 399 mil.kuna:primjera radi,u Sloveniju smo izvozili preko 6000 mil.kuna,Italiju 5000,Njemačku 5000,Poljska koja je 10 na listi oko 1000?? Citiram vas "Nabijanjem sankcija Rusiji, dobili smo protu sankcije, ogromne gubitke tržišta, poskupljenja i inflaciju." Opet ću ponoviti,kako je od ruske nafte litra benzina ili dizela skuplja u Srbiji nego kod nas koji kupujemo "skupu" nerusku naftu? Ne znam koje su nam oružje rusi MASNO prodavali osim MIG-21 i Mi-24? Tenkovi i transporteri iz JNA,puške iz cijelog svijeta(srbijanke,rumunjke,argentina,njemačka),kamioni JNA,Torpedo iz Rijeke,vidio sam i DAF kamione i ogroman broj civilnih kamiona,džipova i kombija od komunalnih poduzeća diljem lijepe naše. Toliko o silnoj brizi rusa o nama u DR,više bih rekao da su mrtvacu još zgazili glavu cijenom? Kad pišem protiv rusa,pišem o terorističkom režimu i njihovim obožavateljima,ne o narodu. Vjerujem da će kao što su pomeli Romanove i sovjete pomesti i ratnog zločinca i njegovu kliku u današnje doba,i siguran sam kako nismo više daleko 
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 22 lip 2025, 13:22 |
|
|
labatt je napisao/la: Ali rusiju vodi KGB-ovac,sljedbenik staljina,hruščova i lenjina. Njemu je sovjetski savez imperativ,neprežaljeni sustav kad su vladali čeličnom šakom cijelu istočnu europu? Zar stvarno misliš da su oni pravi desničari a ostatak svijeta lgbt? Teze nisu logične.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 22 lip 2025, 14:19 |
|
|
labatt je napisao/la: Ne znam koje su nam oružje rusi MASNO prodavali osim MIG-21 i Mi-24? Ni to nije kupljeno od Rusije, nego iz ex-sssr država smještenih južno od Rusije.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 22 lip 2025, 14:38 |
|
|
labatt je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Uopće na branim forum.hr. To ili ste umislili ili to "branjenje" koristite u slabosti, jer boljeg argumenta nemate. Pokušavam pisati jasno i doslovno. Da je sve ostalo na Vašoj jadikovci zbog raznih razloga Vašeg tamošnjeg baniranja - ja Vas ne bi pitao ništa. Zanimljivo mi je kako ste napisali da su Vas banirali zbog "osude ruske okupacije". Znajući kakva je tamošnja "klima", to mi je zazvučalo fantastično, pa me zanima o čemu se to točno radilo, kakva je to "osuda okupacije bila". Meni nije problem obrazložiti što sam negdje napisao i zašto. Nije mi jasno zašto je to problem - Vama. Ili opcija 2 - to ste izmislili, pa sada nešto petljate. Dajte Više napišite što je to bilo ili priznajte kako Vas je ponijela mašta i u oba slučaja ja Vas više neću uznemiravati.
Problem sa "što je Hrvatska izgubila ratom u Ukrajini", nije u argumentaciji, nego što argumenta ima previše i trebalo bi pisati "plahte" kako bi se Vas u potpunosti educiralo. Pokušati ću ukratko. Problem ne počinje "ratom u Ukrajini", nego ranije, specijalnom operacijom na Majdanu, pa čak i prije (nepotrebno širenje NATO-a na istok). Mi nemamo povijesni dug prema nikome. Nitko nama nije poklonio državu, npr. poput Kosovarima. U ratu nam nisu pomagali, nego odmagali, a ovi koje danas nazivamo "prijateljima" ("partnerima", "saveznicima", "strateškim saveznicima"), bili su nam povijesno daleko veće zlo od Rusa. Rusija NAMA nije bila neprijatelj, za ostale me savršeno nije briga. Tako je bilo u daljoj povijesti, DR, pa i u vrijeme prije nego što smo sami sebe ugurali na "listu neprijatelja". U konfrontaciji sa našim susjednim narodima, pa čak i sada nakon što smo postali "ponosna" članica EU i NATO, zapadnjaci nisu podržali interese Hrvatskog naroda, već suprotne strane. Rusi nama nisu bili braća (nisu nam braća niti drugi), ali nisu bili niti neprijatelj, nego korektan poslovni partner. Vrijeđanjem njihove države i predsjednika, nismo dobili ništa. Nabijanjem sankcija Rusiji, dobili smo protu sankcije, ogromne gubitke tržišta, poskupljenja i inflaciju. Duga je liste hrvatskih poduzeća koja su prije tamo uspješno poslovala. Npr. prije sankcija ljekarne u Moskvi su bile kao da si ušao u hrvatsku ljekarnu (sve naši lijekovi). "Podravaka" je tamo dobila nagradu za najuspješnijeg uvoznika hrane. Tamo smo izvozili 8000 T mandarina godišnje. ..... Ponavljam se, oni NAMA nisu bili problem. I što smo dobili zauzvrat za naše upetljavanje u tuđi rat? Povratne sankcije, gubitak tržišta, pa čak i pogona. Moguće čak i tužbe zbog otimanja njihove imovine. Poskupljenje energenata i stim vezani gubici za našu industriju i potrošače. Poskupljenja i inflaciju. I opet, zbog tih budalaština - nikakve koristi za nas. Naravno, bez obzira na ishod, za nas nagrade biti neće, niti će nas kada Rusija bude poražena pozvati na podjelu plijena. Ispraznili su nam skladišta, vojne opreme i ostalog. Njihove izbjeglice su o našem trošku (jedino što podržavam). Pokupili nam novce u milijunima € sa glupim "razlozima", pa čak i uveli bizaran "porez" ili "reket", od 66.600.000,00 € godišnje za Zelenskog. Razoružali nas bolje nego Račan 1990. Nije problem u nabavci novog oružja, nego mi bi tobože ponovno trebali obnoviti pričuvni i ročni sastav i to "staro" (ali funkcionalno) je valjda trebalo ostati za pričuvu?! Ili je zapravo plan, slabo obučenu pričuvu, poslati u tuđi rov. Tamo, da nastradamo po četvrti put.
Za razliku od Vas, bio sam hrvatski dragovoljac u DR i meni nećete prodavati patetiku. U DR, Rusi su nam prodavali oružje i bili ako ništa drugo, daleko manje loši od zapadnjaka. A složio bih se, da Ukrajincima poklonimo sve ono oružje koje su u DR oni poklonili nama. Možda je teže to shvatiti jednom globalisti, ali hrvatski nacionalista nije onaj koji misli kako srpska ili ruska guzica nisu slatke, ali zapadna je. Ne treba lizati - nikome i ne pušiti fore kako je ono što curi po nama - samo "kišica". Pa makar "kišica" stizala od naših "prijatelja" ("partnera", "saveznika", "strateških saveznika").
Što nam je to poskupjelo a da smo prije imali od rusa? Srbi kroz janaf rusku naftu crpe a gorivo im je skuplje nego kod nas? Zar ne bi trebala ruska nafta biti jeftina? Što se tiče ruskog oružja,mislim da znate kako se kaže,novac vrti gdje burgija neće. Nisu nam rsići mali prodavali oružje jer smo im dragi,već su zbpg sankcija naplaćivali to isto oružje 4× skuplje. Oper,mi hrvati smo uvijek bili dijelom zapada,na istoku smo bili nažalost od 18-90! Doba teškog mraka gdje hrvatske kosti leže po brojnim jamama slovenije i hrvatske. U doba ratnog zločinca tita nestalo je pola milijuna nijemaca,hrvata po jamama 200.000 a ni srbi nisu bili pošteđeni,njih je cca 40.000 ubijeno 45. Pa poskupjelo nam je sve od reda. Nije to samo pitanje Rusije, nego i svinjarije sa uvođenjem €, ali od tih Ukrajinskih poduhvata MI imamo samo štete. Vi očito niste hrvatski nacionalista, nego ukrajinski nacionalista ( https://www.youtube.com/watch?v=Uii5O5Hpkeg), pa su Vam i prioriteti drugačije posloženi. I stavovi su Vam čvrsti poput stavova Domagoja Hajdukovića ( https://www.vecernji.hr/vijesti/ukrajin ... ta-1611895). Ustrajte u tome i veselo Vam bilo. Rusi su oružje u DR prodavali i nama ( https://www.vecernji.hr/vijesti/ruski-p ... te-1162920) i Srbima, no u tadašnjim okolnostima to ja za nas bilo bolje, nego politika EZ i SAD-a. Te priče o "dijelu zapada" objesite mačku za rep. Povijesno, nisu nama problem bili Rusi, nego oni koje danas zovemo NATO "partnerima" (od Talijana, Amerikanaca, Kanađana, Engleza, ..... do Turaka). Vjerojatno tako ne uče studente koji uče pseudopovijest na ženskim studijima, na ipak je tako. Nisu na Bleiburgu Hrvate izručili Rusi, Rusi nisu razvalili "Hercegovačku banku", a ne uskraćuju oni Hrvatima ni III entitet...
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 22 lip 2025, 14:48 |
|
|
labatt je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Uopće na branim forum.hr. To ili ste umislili ili to "branjenje" koristite u slabosti, jer boljeg argumenta nemate. Pokušavam pisati jasno i doslovno. Da je sve ostalo na Vašoj jadikovci zbog raznih razloga Vašeg tamošnjeg baniranja - ja Vas ne bi pitao ništa. Zanimljivo mi je kako ste napisali da su Vas banirali zbog "osude ruske okupacije". Znajući kakva je tamošnja "klima", to mi je zazvučalo fantastično, pa me zanima o čemu se to točno radilo, kakva je to "osuda okupacije bila". Meni nije problem obrazložiti što sam negdje napisao i zašto. Nije mi jasno zašto je to problem - Vama. Ili opcija 2 - to ste izmislili, pa sada nešto petljate. Dajte Više napišite što je to bilo ili priznajte kako Vas je ponijela mašta i u oba slučaja ja Vas više neću uznemiravati.
Problem sa "što je Hrvatska izgubila ratom u Ukrajini", nije u argumentaciji, nego što argumenta ima previše i trebalo bi pisati "plahte" kako bi se Vas u potpunosti educiralo. Pokušati ću ukratko. Problem ne počinje "ratom u Ukrajini", nego ranije, specijalnom operacijom na Majdanu, pa čak i prije (nepotrebno širenje NATO-a na istok). Mi nemamo povijesni dug prema nikome. Nitko nama nije poklonio državu, npr. poput Kosovarima. U ratu nam nisu pomagali, nego odmagali, a ovi koje danas nazivamo "prijateljima" ("partnerima", "saveznicima", "strateškim saveznicima"), bili su nam povijesno daleko veće zlo od Rusa. Rusija NAMA nije bila neprijatelj, za ostale me savršeno nije briga. Tako je bilo u daljoj povijesti, DR, pa i u vrijeme prije nego što smo sami sebe ugurali na "listu neprijatelja". U konfrontaciji sa našim susjednim narodima, pa čak i sada nakon što smo postali "ponosna" članica EU i NATO, zapadnjaci nisu podržali interese Hrvatskog naroda, već suprotne strane. Rusi nama nisu bili braća (nisu nam braća niti drugi), ali nisu bili niti neprijatelj, nego korektan poslovni partner. Vrijeđanjem njihove države i predsjednika, nismo dobili ništa. Nabijanjem sankcija Rusiji, dobili smo protu sankcije, ogromne gubitke tržišta, poskupljenja i inflaciju. Duga je liste hrvatskih poduzeća koja su prije tamo uspješno poslovala. Npr. prije sankcija ljekarne u Moskvi su bile kao da si ušao u hrvatsku ljekarnu (sve naši lijekovi). "Podravaka" je tamo dobila nagradu za najuspješnijeg uvoznika hrane. Tamo smo izvozili 8000 T mandarina godišnje. ..... Ponavljam se, oni NAMA nisu bili problem. I što smo dobili zauzvrat za naše upetljavanje u tuđi rat? Povratne sankcije, gubitak tržišta, pa čak i pogona. Moguće čak i tužbe zbog otimanja njihove imovine. Poskupljenje energenata i stim vezani gubici za našu industriju i potrošače. Poskupljenja i inflaciju. I opet, zbog tih budalaština - nikakve koristi za nas. Naravno, bez obzira na ishod, za nas nagrade biti neće, niti će nas kada Rusija bude poražena pozvati na podjelu plijena. Ispraznili su nam skladišta, vojne opreme i ostalog. Njihove izbjeglice su o našem trošku (jedino što podržavam). Pokupili nam novce u milijunima € sa glupim "razlozima", pa čak i uveli bizaran "porez" ili "reket", od 66.600.000,00 € godišnje za Zelenskog. Razoružali nas bolje nego Račan 1990. Nije problem u nabavci novog oružja, nego mi bi tobože ponovno trebali obnoviti pričuvni i ročni sastav i to "staro" (ali funkcionalno) je valjda trebalo ostati za pričuvu?! Ili je zapravo plan, slabo obučenu pričuvu, poslati u tuđi rov. Tamo, da nastradamo po četvrti put.
Za razliku od Vas, bio sam hrvatski dragovoljac u DR i meni nećete prodavati patetiku. U DR, Rusi su nam prodavali oružje i bili ako ništa drugo, daleko manje loši od zapadnjaka. A složio bih se, da Ukrajincima poklonimo sve ono oružje koje su u DR oni poklonili nama. Možda je teže to shvatiti jednom globalisti, ali hrvatski nacionalista nije onaj koji misli kako srpska ili ruska guzica nisu slatke, ali zapadna je. Ne treba lizati - nikome i ne pušiti fore kako je ono što curi po nama - samo "kišica". Pa makar "kišica" stizala od naših "prijatelja" ("partnera", "saveznika", "strateških saveznika").
Nikad vam neću reći moj nick na forum.hr niti razlog silnih baniranja jer kad bi doznali tko sam trajno bi me izbacili a ja volim njih "u glavu" Kad malo dublje prokopam po svemrežju ili međumrežju išao sam pogledati robnu razmjenu sa rusijom iz siječnja 2022 (prije rata u ukrajini)? Najvažniji trgovinski partneri izvoza Slovenija,Italija,Mađarska,Njemačka,BiH,Austrija,Srbija,Francuska,Poljska,SAD Najvažniji uvozni partneri: Njemačka,Italija,Slovenija,SAD,Mađarska,Austrija,Kina,Nizozemska,BiH,Poljska Nigdje rusije?? Primjera radi,izvoz u usiju iznosio je 266 mil. kuna,a uvoz 399 mil.kuna:primjera radi,u Sloveniju smo izvozili preko 6000 mil.kuna,Italiju 5000,Njemačku 5000,Poljska koja je 10 na listi oko 1000?? Citiram vas "Nabijanjem sankcija Rusiji, dobili smo protu sankcije, ogromne gubitke tržišta, poskupljenja i inflaciju." Opet ću ponoviti,kako je od ruske nafte litra benzina ili dizela skuplja u Srbiji nego kod nas koji kupujemo "skupu" nerusku naftu? Ne znam koje su nam oružje rusi MASNO prodavali osim MIG-21 i Mi-24? Tenkovi i transporteri iz JNA,puške iz cijelog svijeta(srbijanke,rumunjke,argentina,njemačka),kamioni JNA,Torpedo iz Rijeke,vidio sam i DAF kamione i ogroman broj civilnih kamiona,džipova i kombija od komunalnih poduzeća diljem lijepe naše. Toliko o silnoj brizi rusa o nama u DR,više bih rekao da su mrtvacu još zgazili glavu cijenom? Kad pišem protiv rusa,pišem o terorističkom režimu i njihovim obožavateljima,ne o narodu. Vjerujem da će kao što su pomeli Romanove i sovjete pomesti i ratnog zločinca i njegovu kliku u današnje doba,i siguran sam kako nismo više daleko  Zar Vas je ovdje netko pitao za Vaš nick na forum.hr? Pitao sam Vas za pojašnjenje, što ste to točno napisali kada ste kako velite tamo osudili "rusku okupaciju", a Vi ne odgovarate što je to bilo. Baš tamo da kažnjavaju kritiku ruske okupacije?! Očito ste to malo radi drame izmislili. Nije problem u "pometanju", ako ćete to odraditi sami. Ukrcajte se u autobus i pravac Donbas ili uplatite svoje novce Zelenskom. Ne uvlačite u "pometanje" one, za koje to nije briga.
|
|
Vrh |
|
 |
labatt
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 22 lip 2025, 15:04 |
|
|
MiB je napisao/la: labatt je napisao/la: Ne znam koje su nam oružje rusi MASNO prodavali osim MIG-21 i Mi-24? Ni to nije kupljeno od Rusije, nego iz ex-sssr država smještenih južno od Rusije. Slažem se,jedino što je rusija trebala dati pristanak na prodaju oružja.
|
|
Vrh |
|
 |
labatt
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 22 lip 2025, 15:13 |
|
|
goran2hr je napisao/la: labatt je napisao/la: Nikad vam neću reći moj nick na forum.hr niti razlog silnih baniranja jer kad bi doznali tko sam trajno bi me izbacili a ja volim njih "u glavu" Kad malo dublje prokopam po svemrežju ili međumrežju išao sam pogledati robnu razmjenu sa rusijom iz siječnja 2022 (prije rata u ukrajini)? Najvažniji trgovinski partneri izvoza Slovenija,Italija,Mađarska,Njemačka,BiH,Austrija,Srbija,Francuska,Poljska,SAD Najvažniji uvozni partneri: Njemačka,Italija,Slovenija,SAD,Mađarska,Austrija,Kina,Nizozemska,BiH,Poljska Nigdje rusije?? Primjera radi,izvoz u usiju iznosio je 266 mil. kuna,a uvoz 399 mil.kuna:primjera radi,u Sloveniju smo izvozili preko 6000 mil.kuna,Italiju 5000,Njemačku 5000,Poljska koja je 10 na listi oko 1000?? Citiram vas "Nabijanjem sankcija Rusiji, dobili smo protu sankcije, ogromne gubitke tržišta, poskupljenja i inflaciju." Opet ću ponoviti,kako je od ruske nafte litra benzina ili dizela skuplja u Srbiji nego kod nas koji kupujemo "skupu" nerusku naftu? Ne znam koje su nam oružje rusi MASNO prodavali osim MIG-21 i Mi-24? Tenkovi i transporteri iz JNA,puške iz cijelog svijeta(srbijanke,rumunjke,argentina,njemačka),kamioni JNA,Torpedo iz Rijeke,vidio sam i DAF kamione i ogroman broj civilnih kamiona,džipova i kombija od komunalnih poduzeća diljem lijepe naše. Toliko o silnoj brizi rusa o nama u DR,više bih rekao da su mrtvacu još zgazili glavu cijenom? Kad pišem protiv rusa,pišem o terorističkom režimu i njihovim obožavateljima,ne o narodu. Vjerujem da će kao što su pomeli Romanove i sovjete pomesti i ratnog zločinca i njegovu kliku u današnje doba,i siguran sam kako nismo više daleko  Zar Vas je ovdje netko pitao za Vaš nick na forum.hr? Pitao sam Vas za pojašnjenje, što ste to točno napisali kada ste kako velite tamo osudili "rusku okupaciju", a Vi ne odgovarate što je to bilo. Baš tamo da kažnjavaju kritiku ruske okupacije?! Očito ste to malo radi drame izmislili. Nije problem u "pometanju", ako ćete to odraditi sami. Ukrcajte se u autobus i pravac Donbas ili uplatite svoje novce Zelenskom. Ne uvlačite u "pometanje" one, za koje to nije briga. Ili niste nikad bili na forum.hr ili ste neki admin tamo možda vlasnik pa vas pogađa kritika voljenog foruma. Niste mi odgovorili zašto vas to toliko muči,koji je vaš problem? Jeste li vi možda Mr.White administrator i etnički rus koji mete forum sa proukrajincima ili? Mislim kako na lijekove ne vrijede sankcije pa pogledajte malo po ljekarnama u Moskvi i sigurno ćete naći puno Hrvatskih lijekova 
|
|
Vrh |
|
 |
labatt
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 22 lip 2025, 15:23 |
|
|
goran2hr je napisao/la: labatt je napisao/la: Nikad vam neću reći moj nick na forum.hr niti razlog silnih baniranja jer kad bi doznali tko sam trajno bi me izbacili a ja volim njih "u glavu" Kad malo dublje prokopam po svemrežju ili međumrežju išao sam pogledati robnu razmjenu sa rusijom iz siječnja 2022 (prije rata u ukrajini)? Najvažniji trgovinski partneri izvoza Slovenija,Italija,Mađarska,Njemačka,BiH,Austrija,Srbija,Francuska,Poljska,SAD Najvažniji uvozni partneri: Njemačka,Italija,Slovenija,SAD,Mađarska,Austrija,Kina,Nizozemska,BiH,Poljska Nigdje rusije?? Primjera radi,izvoz u usiju iznosio je 266 mil. kuna,a uvoz 399 mil.kuna:primjera radi,u Sloveniju smo izvozili preko 6000 mil.kuna,Italiju 5000,Njemačku 5000,Poljska koja je 10 na listi oko 1000?? Citiram vas "Nabijanjem sankcija Rusiji, dobili smo protu sankcije, ogromne gubitke tržišta, poskupljenja i inflaciju." Opet ću ponoviti,kako je od ruske nafte litra benzina ili dizela skuplja u Srbiji nego kod nas koji kupujemo "skupu" nerusku naftu? Ne znam koje su nam oružje rusi MASNO prodavali osim MIG-21 i Mi-24? Tenkovi i transporteri iz JNA,puške iz cijelog svijeta(srbijanke,rumunjke,argentina,njemačka),kamioni JNA,Torpedo iz Rijeke,vidio sam i DAF kamione i ogroman broj civilnih kamiona,džipova i kombija od komunalnih poduzeća diljem lijepe naše. Toliko o silnoj brizi rusa o nama u DR,više bih rekao da su mrtvacu još zgazili glavu cijenom? Kad pišem protiv rusa,pišem o terorističkom režimu i njihovim obožavateljima,ne o narodu. Vjerujem da će kao što su pomeli Romanove i sovjete pomesti i ratnog zločinca i njegovu kliku u današnje doba,i siguran sam kako nismo više daleko  Zar Vas je ovdje netko pitao za Vaš nick na forum.hr? Pitao sam Vas za pojašnjenje, što ste to točno napisali kada ste kako velite tamo osudili "rusku okupaciju", a Vi ne odgovarate što je to bilo. Baš tamo da kažnjavaju kritiku ruske okupacije?! Očito ste to malo radi drame izmislili. Nije problem u "pometanju", ako ćete to odraditi sami. Ukrcajte se u autobus i pravac Donbas ili uplatite svoje novce Zelenskom. Ne uvlačite u "pometanje" one, za koje to nije briga. Evo već sam jednom napisao ali ponovit ću zbog kojih rečenica su banirali kolegu "xbabarogax" sa forum.hr Rusija ima veliku prednost u tome što je autokracija. U autokraciji, osoba na vlasti ne podliježe zakonima ili javnom mnijenju i može donositi odluke bez savjetovanja s bilo kim drugim. Zelenskog oporba bez beda medijski raščetvori. U konačnici sve je u Rusiji cenzurirano i ne znamo što se događa po pitanju mobilizacije. Gledajući silne mesne valove tokom tri godine vrlo je jasno, kao bijeli dan, da agresor ima barem 3x puta više gubitaka. P.S. zanima me koliko je ruskih tijela Ukrajina predala kod bahmuta. Rekao bih nula pa znači li to da Rusija nije imala žrtava?!
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 22 lip 2025, 17:16 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43439 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Tamo Iran pobjeđuje, onaj musliman tvrdi Židovi masovno bježe iz Izraela.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
labatt
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 01 srp 2025, 12:11 |
|
|
Ima branitelja forum.hr koji negiraju kako je tamo proruska ekipa koja guši sve one koji kritiziraju rusiju i ratnog zločinca. Kolega na forumu "penkalaa" napisao je par postova zbog kojih je baniran. Sad ću ih citirati a vi recite da na forum.hr nema proruskih aktivista kojima svaka istinita kritika ruske vojske završi sa banom. Mr.White koji je sam sebe okarakterizirao rusom vedri i oblači u jednoj demokratskoj europskoj zemlji? evo zbog čega je "penkalaa" baniran? lijepe eksplozije na aerodromu https://x.com/i/status/1938934900716970484navodno uništen jedan Pantsir, 1 X Mi-8, 1 x Mi-28 i 1 X Mi-26 a ovdje ruski snimaju požar na aerodromu i pričaju kako gore i neki SU avioni https://x.com/i/status/1938880825581298089penkalaa is offline opet kamikaze dronovi rade dar mar na Krimu, pogodili opet nekoliko ruskih radara, Pantsir i šta je najvažnije SU-30 na aerodromu Saki https://x.com/i/status/1939930425192845443kako lijepo padaju spori dronovi na tvornicu u Iževsku koja je 1300 km od Ukrajine pucaju iz par kalaša na dronove, od najjače PZO na svijetu ostade bijeda https://x.com/i/status/1939957556144644587Ruski specijalci na bojišnici https://x.com/i/status/1938924430790472113
|
|
Vrh |
|
 |
penkalaa
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 09 srp 2025, 09:19 |
|
|
labatt je napisao/la: Ima branitelja forum.hr koji negiraju kako je tamo proruska ekipa koja guši sve one koji kritiziraju rusiju i ratnog zločinca. Kolega na forumu "penkalaa" napisao je par postova zbog kojih je baniran. Sad ću ih citirati a vi recite da na forum.hr nema proruskih aktivista kojima svaka istinita kritika ruske vojske završi sa banom. Mr.White koji je sam sebe okarakterizirao rusom vedri i oblači u jednoj demokratskoj europskoj zemlji?
evo zbog čega je "penkalaa" baniran?
o hvala što si me spomenuo, tek sada vidim jučer sam dobio trajni ban na temi Thomspon stavio sam samo ovu sliku ispod i nisam ništa više napisao pa mi udjelio 500 a onda još i 1000 bodova za isti post, valjda da bude siguran zbog kao govora mržnje i rasizma, rasizam jer su valjda crni ili? a govor je mržnje spomenuti tko je dopisnik novina po novome valjda?  Andrejx a sada mu je nick Mr White je bio teški prorus, 2014 smo imali velike rasprave oko tadašnje invazije na Ukajinu, mislio sam da ga plača Rusija koliko ih je branio sada se je zakamuflirao i glumi demokrata zapadnih vrijednosti lagano i konstantno navlači za proruse na temi Ukrajine ali nebi rekao da je sada tu bio drastičan i da nije bilo moguče pisati na toj temi i nama koji su branili Ukrajinu problem su unutrašnjo političke teme poput Tomaševića i sada Thompsona tamo on a i Aryna banaju čim se nešto drugovima ne svidi, i to iste sekunde uglavnom moja karijera na forumu.hr je završila ali drago mi je zbog toga da se i ta kalvarija završi, svakako sam skoro pola vremena proveo u banu na tom forumu
|
|
Vrh |
|
 |
penkalaa
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 10 srp 2025, 08:19 |
|
|
labatt je napisao/la: Ima branitelja forum.hr koji negiraju kako je tamo proruska ekipa koja guši sve one koji kritiziraju rusiju i ratnog zločinca. Kolega na forumu "penkalaa" napisao je par postova zbog kojih je baniran. Sad ću ih citirati a vi recite da na forum.hr nema proruskih aktivista kojima svaka istinita kritika ruske vojske završi sa banom. Mr.White koji je sam sebe okarakterizirao rusom vedri i oblači u jednoj demokratskoj europskoj zemlji?
evo zbog čega je "penkalaa" baniran?
lijepo da si mene spomenuo ali eto i ja sam trajno banan nekidan na forumu.hr jer sam na Thomsponovoj temi stavio onu listu dopisnika koji pišu protiv Hrvatske kao radi rasizma ( nisam znao da su neki crnci među njima) i govora mržnje mi dao prvo 500 pa još 1000 bodova više sam bio pod banom u zadnje vrijeme nego šta sam mogao pisati, na politici je postalo nemoguće pisati bilo što tako da me briga za njihov ban tj AndrejaX ili po novom Mr Whitea poznatog proruskog forumaša dok nije postao moderator, a od tada glumi neki neutralca ali samo glumi
|
|
Vrh |
|
 |
labatt
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 21 srp 2025, 18:48 |
|
|
Danas je po vlastitom priznanju rus a administrator na forum.hr banirao dva forumaša. Citirat ću zbog čega?
Ruski mir i tradicionalne kršćanske vrijednosti.
Ukrajinska obavještajna služba presrela je ruske radijske komunikacije u kojima zapovjednik ruske 155. mornaričko-desantne brigade Tihooceanske flote naređuje smaknuće ranjenog vojnika iz vlastite postrojbe ako više nije sposoban za kretanje.
Upucaj ga! Među marincima nema bolesnih — samo živih i mrtvih. On nema druge opcije. Naređujem ti da ga upucaš ako ne može dalje hodati", čuje se kako govori ruski zapovjednik.
Baniran MASKERON
Jel ti kužiš razliku između ruske imovine i imovine pojedinca? EU nije nikad nacionalizirala imovinu pojedinca ako nije Lex u pitanju. Ni mi nismo kao država nacionalizirali Agrokor koji je prijetio velikom ugrozom na gospodarstvo.
Tamo čovjek stekne 20% industrije nafte i marš u zatvor, pa umri u njemu. To je za velike, ovi ostali padaju sa balkona. Nešto previše neoprezna elita na tim visinama.
baniran GRAHAM
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 21 srp 2025, 20:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27348 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Dobro je. Ima nas Rusa svugdje. Polako preuzimamo. Hurraa.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
labatt
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 21 srp 2025, 21:39 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Dobro je. Ima nas Rusa svugdje. Polako preuzimamo. Hurraa. Eto,još ćete malo uživati kad Trump i cijeli slobodni svijez opale rusiji sekundarne carine od 100% a cijenu nafte smanji sa 60 na 47 dolara po barelu. Progmoziram da ćete izdržati još pola godine do raspada rusije kao zemlje i stvaranja desetak država od lešine a kina uzme pola sibira 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 22 srp 2025, 01:25 |
|
|
Pa pola ljudi dole je banirano, i inače je fhr pust, sad...
Ma daj ajde, razmišljaš drugačije od "dopuštenog", karton. Ima ljudi tamo kaj su si malo preveć dopustili.
Ali njihova sramota, ništa više.
|
|
Vrh |
|
 |
labatt
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 22 srp 2025, 07:13 |
|
|
Ceha je napisao/la: Pa pola ljudi dole je banirano, i inače je fhr pust, sad...
Ma daj ajde, razmišljaš drugačije od "dopuštenog", karton. Ima ljudi tamo kaj su si malo preveć dopustili.
Ali njihova sramota, ništa više. To je.ona privilegirana i bučna manjina koja misli da su na vlasti još uvijek ratni zločinac i partija? Ali Hrvati su svoje rekli tko je ogromna većina koncertom MP Thompsona na hipodromu. Mogu ti zeleno-crveni trubiti što hoće ali stvarnost je po njih neumitna. Izgubili su još 90,ali im još nije došlo do pameti. Po tome se vidi koliko su neinteligentni 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 22 srp 2025, 10:18 |
|
|
labatt je napisao/la: Ceha je napisao/la: Pa pola ljudi dole je banirano, i inače je fhr pust, sad...
Ali njihova sramota, ništa više. To je.ona privilegirana i bučna manjina koja misli da su na vlasti još uvijek ratni zločinac i partija? Ali Hrvati su svoje rekli tko je ogromna većina koncertom MP Thompsona na hipodromu. Mogu ti zeleno-crveni trubiti što hoće ali stvarnost je po njih neumitna. Izgubili su još 90,ali im još nije došlo do pameti. Po tome se vidi koliko su neinteligentni  Je, zato i skviče  Možemovci...
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 22 srp 2025, 10:45 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27348 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
labatt je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Dobro je. Ima nas Rusa svugdje. Polako preuzimamo. Hurraa. Eto,još ćete malo uživati kad Trump i cijeli slobodni svijez opale rusiji sekundarne carine od 100% a cijenu nafte smanji sa 60 na 47 dolara po barelu. Progmoziram da ćete izdržati još pola godine do raspada rusije kao zemlje i stvaranja desetak država od lešine a kina uzme pola sibira  Jel i to izjavio Tadić? Ma nema šanse. Dok je nas rusokomunista i boljševika to se neće desiti. Herojska Crvena Armija će osloboditi Kijev kad tad. Pa onda zaigraju kazačok na Majdanu. Milina.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
labatt
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 23 srp 2025, 22:18 |
|
|
Bobovac je napisao/la: labatt je napisao/la: Eto,još ćete malo uživati kad Trump i cijeli slobodni svijez opale rusiji sekundarne carine od 100% a cijenu nafte smanji sa 60 na 47 dolara po barelu. Progmoziram da ćete izdržati još pola godine do raspada rusije kao zemlje i stvaranja desetak država od lešine a kina uzme pola sibira  Jel i to izjavio Tadić? Ma nema šanse. Dok je nas rusokomunista i boljševika to se neće desiti. Herojska Crvena Armija će osloboditi Kijev kad tad. Pa onda zaigraju kazačok na Majdanu. Milina. Koje godine? 2125?
|
|
Vrh |
|
 |
Boris Johnson iz Jajca
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 19 kol 2025, 00:38 |
|
Pridružen/a: 28 pro 2024, 02:08 Postovi: 255 Lokacija: Civilizacijski bedem na Ivan-planini
|
Malo sam večeras listao i čitao neke podforume na fhr, onako koji su se činili zanimljivi na politici. Sad i mimo tog ljevičarenja, čini se da je velika većina postova (novijih barem - unazad par godina) o politici pisana od ljudi koji nemaju pojma o politici i infantilno se odnose prema pitanjima u njoj, onako bez poznavanja povijesti i stvarnih zbivanja. Uvijek je tu par likova koji im logički kontriraju, argumentirano i sve, ali je barem 90% foruma kontra razumu. Tako da se na svakoj temi ubije bit razgovora na nekim nothing-burgerima prije nego li se razvije zanimljiv razgovor, a još gori budu oni koji tim idiotima pokušaju objasnit zašto su u krivu. Tako po 40 stranica. Jednostavno nema smisla čitati ništa na forumu.
Pa me zanima kakva je prije bila klima na tom forumu, prije 20/15/10/5 godina? Je li bilo konkretnih rasprava, razmjena mišljenja, ili je uvijek bio režimski forum? Sigurno ima onih nešto starijih koji su tamo pisali...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|