|
|
Stranica: 948/963.
|
[ 24058 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 26 srp 2025, 19:23 |
|
|
Diablo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne znam kako si dobio dojam da se Gaza ignorira. Nema dana koji god portal otvorim ili vijesti na TV pogledam, svaki dan smaraju o Gazi.
Mislim na službene reakcije a ne medijske od kojih nema nikakve koristi. Na kraju dana nijedan Židov nece odgovarati ni za sta , dok se naši lade već 25 godina zbog nekih izmisljenih klasifikacija ,poput UZP a... Uči onda od najboljih. Budi Židov.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 26 srp 2025, 19:25 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Diablo je napisao/la: Mislim na službene reakcije a ne medijske od kojih nema nikakve koristi. Na kraju dana nijedan Židov nece odgovarati ni za sta , dok se naši lade već 25 godina zbog nekih izmisljenih klasifikacija ,poput UZP a... Uči onda od najboljih. Budi Židov. Vjerovati u Boga koji ima omiljeni narod je na granici retardacije
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 26 srp 2025, 19:25 |
|
|
Diablo je napisao/la: Koliko je taj Židovski lobi jak da se skoro cijeli svijet pravi blesav te okreće leđa i ne želi da gleda. Nešto Macron nadosire al samo da bi smirio ogromnu muslimansku populaciju unutar vlastite države .
Za nepovjerovat... Pa očito je toliko jak da ima snagu doslovno određivat kurs američke politike, Trumpa su doslovno natjerali na rat s Iranom. Natjerali su ga i da zakopa sva saznanja oko onog Epsteina i cjele te priće. Čitav MAGA projekt su sjebali i okrenuli u drugom smjeru, naravno za svoje interese. Oni suštinski vode ameriku putem lobista u kongresu i krupnog kapitala. Dok se u Europi političari tome klanjaju zato što ne žele naljutit ameriku, iako kod nas ima ljudi koji se usude reći istinu, jedan od njih naš Vrhovnik, el Presidente Milanović i svaka mu čast na tome. No niko nije jašio dovijeka pa neće ni oni. Mladi amerikanci su progledali i snažno su protiv cjele te situacije, pogledaj samo što komentiraju sve o Izraelu, njihovoj politici, utjecaju na medije i političare u Americi, Tucker Carlson ih je javno i otvoreno prozvao. Ljudi glasali za deportacije, reindustrijalizaciju, america first a dobili nove ratove i Israel First. Doslovno su im ukrali demokraciju. Da ne govorim o društvenim mrežama gdje možeš vidjet što amer trenutno misli, to neću pisat i ponavljat Kad im amerika isklizne iz ruke a hoće neminovno radi mladih generacija koje su sve više desno orijentirane, štoviše gen Z je najdesnija generacija otkako su počeli to sve pratit u ranom 20-stoljeću, neće više moć sprovodit ovakve ratove kad im se sprdne. Najmanje što možemo učinit je priznat palestinu kao državu, svako to zaslužuje pa i arapski mujo.
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 26 srp 2025, 19:29 |
|
|
Diablo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne znam kako si dobio dojam da se Gaza ignorira. Nema dana koji god portal otvorim ili vijesti na TV pogledam, svaki dan smaraju o Gazi.
Mislim na službene reakcije a ne medijske od kojih nema nikakve koristi. Na kraju dana nijedan Židov nece odgovarati ni za sta , dok se naši lade već 25 godina zbog nekih izmisljenih klasifikacija ,poput UZP a... Ma krivo si ti to shvatio, to su ti naši saveznici znaš, budu sad za Oluje... Nema veze što nam nisu metka poslali 91, što su izmislili pojam prekomjerno granatiranje za Knin na kojeg je palo 3 bombe, što su sproveli regime change 2000-te godine, što su potrpali generale u hag i pokušali uništiti Hrvate u BiH....
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
Li Zongren
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 26 srp 2025, 19:38 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 3096 Lokacija: Dridska Župa
|
weasel je napisao/la: Diablo je napisao/la: Koliko je taj Židovski lobi jak da se skoro cijeli svijet pravi blesav te okreće leđa i ne želi da gleda. Nešto Macron nadosire al samo da bi smirio ogromnu muslimansku populaciju unutar vlastite države .
Za nepovjerovat... Pa očito je toliko jak da ima snagu doslovno određivat kurs američke politike, Trumpa su doslovno natjerali na rat s Iranom. Natjerali su ga i da zakopa sva saznanja oko onog Epsteina i cjele te priće. Čitav MAGA projekt su sjebali i okrenuli u drugom smjeru, naravno za svoje interese. Oni suštinski vode ameriku putem lobista u kongresu i krupnog kapitala. Dok se u Europi političari tome klanjaju zato što ne žele naljutit ameriku, iako kod nas ima ljudi koji se usude reći istinu, jedan od njih naš Vrhovnik, el Presidente Milanović i svaka mu čast na tome. No niko nije jašio dovijeka pa neće ni oni. Mladi amerikanci su progledali i snažno su protiv cjele te situacije, pogledaj samo što komentiraju sve o Izraelu, njihovoj politici, utjecaju na medije i političare u Americi, Tucker Carlson ih je javno i otvoreno prozvao. Ljudi glasali za deportacije, reindustrijalizaciju, america first a dobili nove ratove i Israel First. Doslovno su im ukrali demokraciju. Da ne govorim o društvenim mrežama gdje možeš vidjet što amer trenutno misli, to neću pisat i ponavljat Kad im amerika isklizne iz ruke a hoće neminovno radi mladih generacija koje su sve više desno orijentirane, štoviše gen Z je najdesnija generacija otkako su počeli to sve pratit u ranom 20-stoljeću, neće više moć sprovodit ovakve ratove kad im se sprdne. Najmanje što možemo učinit je priznat palestinu kao državu, svako to zaslužuje pa i arapski mujo. Mislim da to s epsteinom nije do Židova, Trump je ocito do koljena u tom mulju, pa epstein mu je bio pajdaš, a trump je u prošlosti imao stvarno jmobolnih izjava oko djevojčica u pubertetu...
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
Vrh |
|
 |
oak
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 26 srp 2025, 20:01 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 23:28 Postovi: 2252 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Casper van Basten je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Ajde reci što bi Izrael trebao? Da skoče svi Izraelci u more i utope se? Da puste Gazu na miru i drže još taoce tamo dok koljači koji su klali po Izraelu nekažnjeni budu slavljeni kao heroji po gazi? Da puste da ih Hamas granatira? Što? Što bi Izrael po tebi trebao učinit?
Promijeniti taktiku. Da, iako sam za njih pretjerali su stvarno. Doslovno su 2 mil. ljudi stavili u jedan veliki logor.
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 26 srp 2025, 20:05 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Diablo je napisao/la: Mislim na službene reakcije a ne medijske od kojih nema nikakve koristi. Na kraju dana nijedan Židov nece odgovarati ni za sta , dok se naši lade već 25 godina zbog nekih izmisljenih klasifikacija ,poput UZP a... Uči onda od najboljih. Budi Židov. Pa da me opet progone ko divljač nekad u budućnosti ,kao onomad za vrijeme ww2 ? Ipak ne bi... Prije i ker nego židov 
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 26 srp 2025, 20:07 |
|
|
Vidiš kakvi su naši muslimani, e palestinci su još tri puta gori, divljiji i primitivniji od njih. Te ih je 7x više. Nema dogovora i suživota tamo nit će ikad mira bit. Jedino rješenje je humano preseljenje palestinaca ili vječni ratovi ili u najmanju ruku teroristički napadi.
Arapi imaju 23 države na 13 milijuna km2 od kojih su ogromna većina okupirani teritoriji na kojima su počinili genocid nad starosjediocima. Bliski Istok je koljevka civilizacije i tamo su bili najrazvijeniji i civliizraniji narodi svijeta dok ih arapi odnosno islam nisu istrijebili i pretvoritli taj prostor u najnazadniji dio svijeta.
I što bi sad trebali? Navijat da osvoje još 22,000 km2 Izraela. Da istrijebe još jedan drevni civiliziran narod? Nije im dosta 13 milijuna km2 arapskih država, a sve do jedne teške vukojebine. Čak i ove koje su bogate isključivo zbog nafte su zlikovački režimi.
Svatko normalan podržava Izrael u ovom sukobu civilizacije protiv kozojeblja u kojem se Izrael brani od genocida.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 26 srp 2025, 20:21 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Vidiš kakvi su naši muslimani, e palestinci su još tri puta gori, divljiji i primitivniji od njih. Te ih je 7x više. Nema dogovora i suživota tamo nit će ikad mira bit. Jedino rješenje je humano preseljenje palestinaca ili vječni ratovi ili u najmanju ruku teroristički napadi.
Arapi imaju 23 države na 13 milijuna km2 od kojih su ogromna većina okupirani teritoriji na kojima su počinili genocid nad starosjediocima. Bliski Istok je koljevka civilizacije i tamo su bili najrazvijeniji i civliizraniji narodi svijeta dok ih arapi odnosno islam nisu istrijebili i pretvoritli taj prostor u najnazadniji dio svijeta.
I što bi sad trebali? Navijat da osvoje još 22,000 km2 Izraela. Da istrijebe još jedan drevni civiliziran narod? Nije im dosta 13 milijuna km2 arapskih država, a sve do jedne teške vukojebine. Čak i ove koje su bogate isključivo zbog nafte su zlikovački režimi.
Svatko normalan podržava Izrael u ovom sukobu civilizacije protiv kozojeblja u kojem se Izrael brani od genocida. Pokušavaš zamijeniti teze Ne radi se o sukobu civilizacija nego o čistom genocidu pred očima cijelog svijeta . Sve s ciljem proširenja vrijednog teritorija što su glupi Trumpovi suradnici i potvrdili. Izgladnjivanjem žena i djece ti ne sprjecavas genocid nad sobom već sudjelujes u istom. Razumio bi i Razumio sam borbu protiv samog Hamasa pa i Irana , pravljenje tampon zona u Siriji al ovo samo bolestan um može razumit. Mogli su napravit koridor za izbjeglice od zapadne obale pa do Sirije uz koordinaciju sa MZ al isti nece ni to zato sto se radi o izmetu čovječanstva. Sotoninoj crkvi...
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 26 srp 2025, 20:23 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Uči onda od najboljih. Budi Židov. Vjerovati u Boga koji ima omiljeni narod je na granici retardacije Reci Arapima. Njih handre. Btw, ne razumiješ biblijski koncept. Diablo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Uči onda od najboljih. Budi Židov. Pa da me opet progone ko divljač nekad u budućnosti ,kao onomad za vrijeme ww2 ? Ipak ne bi... Prije i ker nego židov  Ok Fifi, k' nozi 
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 26 srp 2025, 21:05 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Vjerovati u Boga koji ima omiljeni narod je na granici retardacije Reci Arapima. Njih handre. Btw, ne razumiješ biblijski koncept. Diablo je napisao/la: Pa da me opet progone ko divljač nekad u budućnosti ,kao onomad za vrijeme ww2 ? Ipak ne bi... Prije i ker nego židov  Ok Fifi, k' nozi  Napisao sam da bi prije bio to nego židov , nisam napisao da već jesam . U ovoj situaciji netko drugi ispada fifi Ajde sad odjebi dalje s tim jeftinim forama...
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 26 srp 2025, 21:09 |
|
|
weasel je napisao/la: Diablo je napisao/la: Mislim na službene reakcije a ne medijske od kojih nema nikakve koristi. Na kraju dana nijedan Židov nece odgovarati ni za sta , dok se naši lade već 25 godina zbog nekih izmisljenih klasifikacija ,poput UZP a... Ma krivo si ti to shvatio, to su ti naši saveznici znaš, budu sad za Oluje... Nema veze što nam nisu metka poslali 91, što su izmislili pojam prekomjerno granatiranje za Knin na kojeg je palo 3 bombe, što su sproveli regime change 2000-te godine, što su potrpali generale u hag i pokušali uništiti Hrvate u BiH.... Mozda da krenemo dole ubijat zajedno s njima , pa lakše dobijemo izborni zakon ili nam prodaju protuzracnu obranu ? Zamisli tek kako ce nas Trump gledat jer baš bi se dokazali da smo dio zapadnog naprednog svijeta. To bi bilo baš IN Sta ti misliš? 
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 26 srp 2025, 21:24 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7942 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Rika sv Vida je napisao/la: Diablo je napisao/la: Nakon svega , samo budala može suosjećati sa Židovima kad je njihov genocid u pitanju. Ovo su čiste Hitlerove metode potpunog uništavanja jedne rase.
Ništa bolji nije ni Hamas kao i sami Egipat jer ovo je otišlo predaleko. Ovo je sramota cijelog svijeta... Ajde reci što bi Izrael trebao? Da skoče svi Izraelci u more i utope se? Da puste Gazu na miru i drže još taoce tamo dok koljači koji su klali po Izraelu nekažnjeni budu slavljeni kao heroji po gazi? Da puste da ih Hamas granatira? Što? Što bi Izrael po tebi trebao učinit? Licemjeru židovsko proruski. Dabogda vam SDP i Možemo vladali do kraja svijeta.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 26 srp 2025, 21:27 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7942 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Mar-kan je napisao/la: Diablo je napisao/la: Mislim na službene reakcije a ne medijske od kojih nema nikakve koristi. Na kraju dana nijedan Židov nece odgovarati ni za sta , dok se naši lade već 25 godina zbog nekih izmisljenih klasifikacija ,poput UZP a... Uči onda od najboljih. Budi Židov. Sram te bilo. Prošao si navodno cijeli rat, zbio toliko godina u guzicu i ipak ništa nisi naučio. Od drveta ne vidite šumu.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 26 srp 2025, 21:34 |
|
|
kiler je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Uči onda od najboljih. Budi Židov. Sram te bilo. Prošao si navodno cijeli rat, zbio toliko godina u guzicu i ipak ništa nisi naučio. Od drveta ne vidite šumu. Eto tebe čekamo da nas prosvijetliš, moralna vertikalo. Nisi tako prdio 7.10. jedne godine.... Diablo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Reci Arapima. Njih handre. Btw, ne razumiješ biblijski koncept. Ok Fifi, k' nozi  Napisao sam da bi prije bio to nego židov , nisam napisao da već jesam . U ovoj situaciji netko drugi ispada fifi Ajde sad odjebi dalje s tim jeftinim forama... Pazi što želiš Fifi.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 26 srp 2025, 21:37 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: kiler je napisao/la: Sram te bilo. Prošao si navodno cijeli rat, zbio toliko godina u guzicu i ipak ništa nisi naučio.
Od drveta ne vidite šumu.
Eto tebe čekamo da nas prosvijetliš, moralna vertikalo. Nisi tako prdio 7.10. jedne godine.... Izrežirano od strane Mossada, isto kao što je CIA 9/11. 
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 26 srp 2025, 22:29 |
|
|
Da nas Bog oslobodi podanika Moloha i Baala.
Hint: Nema razlike između jednih i drugih.
_________________ -Agent Provocateur-Astroturf-Paid For Research-Bot-
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 26 srp 2025, 22:43 |
|
|
Citat: Acts 7:43, "Rephan" (also spelled "Remphan" or "Rompha") refers to a pagan deity, identified by scholars as the planet Saturn, worshipped by the Israelites in the wilderness. This verse is part of Stephen's speech to the Sanhedrin, where he accuses the Israelites of idolatry, specifically referencing the tent of Moloch and the star of Rephan as objects of worship. Samo jedno je sigurno, neutaživa glad Kronusa. Žrtva je neophodna i on će je dobiti, nebitno koga podržavali.
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 26 srp 2025, 23:04 |
|
|
kiler je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Eto tebe čekamo da nas prosvijetliš, moralna vertikalo. Nisi tako prdio 7.10. jedne godine.... Izrežirano od strane Mossada, isto kao što je CIA 9/11.  Sve je režirano, a opet se balije vesele tom "false flagu" koji ih "ocrnjuje i baca ljagu" na samoprozvanu religiju mira. Slijedeći tvoju logiku Mossad i CIA stoje također iza preostalih 40000 islamskih terorističkih napada od 2001. do danas. 
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 26 srp 2025, 23:49 |
|
|
kiler je napisao/la: Izrežirano od strane Mossada, isto kao što je CIA 9/11.  Palestinske službe su izrežirale sve navodne zločine nad palestinskim civilima
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 srp 2025, 00:29 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: kiler je napisao/la: Sram te bilo. Prošao si navodno cijeli rat, zbio toliko godina u guzicu i ipak ništa nisi naučio.
Od drveta ne vidite šumu.
Eto tebe čekamo da nas prosvijetliš, moralna vertikalo. Nisi tako prdio 7.10. jedne godine.... Diablo je napisao/la: Napisao sam da bi prije bio to nego židov , nisam napisao da već jesam . U ovoj situaciji netko drugi ispada fifi Ajde sad odjebi dalje s tim jeftinim forama... Pazi što želiš Fifi. Haha velika šteta stvarno Nego Fifice mene muči nesto drugo... Kako to da si na strani zla koje brani humanitarnu pomoć ženama i djeci iako si i sam ovisio o istoj kao i o muslimanskoj milosti jer upravo njih se pitalo za "Bijeli put" ? Sjeti se kako si bio nemoćan prije 30 god i kako ste zapomagali za pomoć. Bar bi ti trebao imat suosjecanja...
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 srp 2025, 01:15 |
|
|
Diablo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Eto tebe čekamo da nas prosvijetliš, moralna vertikalo. Nisi tako prdio 7.10. jedne godine....
Pazi što želiš Fifi. Haha velika šteta stvarno Nego Fifice mene muči nesto drugo... Kako to da si na strani zla koje brani humanitarnu pomoć ženama i djeci iako si i sam ovisio o istoj kao i o muslimanskoj milosti jer upravo njih se pitalo za "Bijeli put" ? Sjeti se kako si bio nemoćan prije 30 god i kako ste zapomagali za pomoć. Bar bi ti trebao imat suosjecanja... Konjino mi nismo 1991. upali u Srbiju te poklali 1200 civila te oteli preko 200. Uspoređujući nas sa tom islamskom sotonističkom stokom pljuješ po svakom Hrvatu. Reci jesi ti glup ili si pokvaren?
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 srp 2025, 01:34 |
|
|
horus je napisao/la: Diablo je napisao/la: Haha velika šteta stvarno Nego Fifice mene muči nesto drugo... Kako to da si na strani zla koje brani humanitarnu pomoć ženama i djeci iako si i sam ovisio o istoj kao i o muslimanskoj milosti jer upravo njih se pitalo za "Bijeli put" ? Sjeti se kako si bio nemoćan prije 30 god i kako ste zapomagali za pomoć. Bar bi ti trebao imat suosjecanja... Konjino mi nismo 1991. upali u Srbiju te poklali 1200 civila te oteli preko 200. Uspoređujući nas sa tom islamskom sotonističkom stokom pljuješ po svakom Hrvatu. Reci jesi ti glup ili si pokvaren? Kakve veze ima Srbija sa srednjom Bosnom? Stoko ,nisu ni ova djeca nista kriva niti žene pa da ih izgladnjujes do smrti. Zbog nekih budala nemogu i nasmiju ispastat nevini sto ti zdrav razum mora shvatiti ako ga imas. Nekoliko stotina tisuća civila doslovno umire od gladi ,pretvaraju se u lešine a ti povlacis bilo kakve paralele da bi opravdao svoju bolest ? Ovo iznad napisano je samo odgovor pojedincima da vide sta podržavaju iako i sami pamte u kakvoj su situaciji bili...
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 srp 2025, 05:05 |
|
|
Nitko ništa o ratu u Sudanu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1320 of 2558 - 51.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 srp 2025, 08:03 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nitko ništa o ratu u Sudanu. Zašto svijet šuti?
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|