|
|
Stranica: 3/5.
|
[ 106 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 09:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
ManInBlack je napisao/la: Šta se čudite, jedan drugi babić isto tako podržava i gura pederluk na svom mediju. Dovoljno je pregledati index.hr naslovnicu, fb stranicu, i forum i vidjeti koliko se fura pederluk... Zato i kazem da u to ne treba ni ulaziti i time bespotrebno siriti pricu, i to vjerovatno u drugom smjeru i stvarati si neprijatelje. Prica bi vjerovatno krenula tipa zadrti Hercegovci (sto ovi jedva cekaju da nesto takvo iskoriste) i razne patke tipa ne glasaju svi Hrvati za HDZ, ima kod nas i "raje", nije to kao u "kamenjaru" itd  . A sve ovo bi bilo stavljeno u 10. plan... Uostalom, sve ima svoje vrijeme i mjesto. Treba na njegovu seksualnu orjentaciju zaboraviti (da se gore spomenuto zaobidje) i u prvi plan staviti ono na sto su ljudi najosjetljiviji, a to su djeca i seksualni manijaci. I onda je gotov, niko takvom nece stati uz stranu, niti ce se usuditi. A vidim i da su promjenili naslov. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 09:48 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ma kakvi zadrti, vidiš da nam Jurišić prati moderne seksualne orijentacije, baš je trendy: 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 09:50 |
|
|
|
Ma... Mislio sam se i tog dotaknut al mi se nije dalo... Ko da to njih briga. Svi ovi podguzi i drzaci muslimanskih muda su manje vise iz Hercegovine (sem par glupaca tipa Karolina od Platforme). Ko da ce to promjeniti ista. To je mantra koju su naucili, i to je to isto kao sto su naucili da su oni "patriote" a svi drugi fasisti i to govore a da im se babina crna uniforma s U slovom jos nije posteno ni provjetrila itd...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 10:03 |
|
|
|
Jel Darjan primac ili davac???
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 10:06 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Tulkas je napisao/la: Jel Darjan primac ili davac??? Misliš, jel tobdžija ili furundžija?? 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 10:11 |
|
|
On mi ne ostavlja dojam topnika. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 10:24 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
Evo mogu ja odgovorit: nije opterećen nacionalizmom, spolnom orijentacijom, tobdžijstvom, macanstvom... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 10:30 |
|
|
Aztec je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Šta se čudite, jedan drugi babić isto tako podržava i gura pederluk na svom mediju. Dovoljno je pregledati index.hr naslovnicu, fb stranicu, i forum i vidjeti koliko se fura pederluk... Zato i kazem da u to ne treba ni ulaziti i time bespotrebno siriti pricu, i to vjerovatno u drugom smjeru i stvarati si neprijatelje. Prica bi vjerovatno krenula tipa zadrti Hercegovci (sto ovi jedva cekaju da nesto takvo iskoriste) i razne patke tipa ne glasaju svi Hrvati za HDZ, ima kod nas i "raje", nije to kao u "kamenjaru" itd  . A sve ovo bi bilo stavljeno u 10. plan... Uostalom, sve ima svoje vrijeme i mjesto. Treba na njegovu seksualnu orjentaciju zaboraviti (da se gore spomenuto zaobidje) i u prvi plan staviti ono na sto su ljudi najosjetljiviji, a to su djeca i seksualni manijaci. I onda je gotov, niko takvom nece stati uz stranu, niti ce se usuditi. A vidim i da su promjenili naslov.  I ja mislim tako. Čak štoviše, mislim da treba reći kako nemamo ništa protiv pedera ako su hrvatski nacionalisti. BTW: jel ima takvih?
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 10:43 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 10:46 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Treba pederima reći kako će se u Trećem organizirati gay parada i da ih onda vehabije neće moć šutat po cesti Pedofili ko Darjan su drugo,oni mogu u Trećem u zatvoru bit nečija kujica i tako ispunit svoje maštarije
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 10:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Đipalo Junuz je napisao/la: Aztec je napisao/la: I ja sam se iznenadio za godine... Nek je on rekao koliko je on knjiga procitao i da je zato covjekoljubac i da nenacionalist... I ovo naravno da nije nikako u redu, javna je to osoba koje formira javno mijenje... Zamislite Milica da se ovako izrazava.  A na Posusju su zajebali s naslovom, jer na kraju oni ispadaju kao neki "seljaci" pa se skrece stvar s bitne stvari, a to je ne sto je on "peder"  , i jel ili ne, vec nacin njegove komunikacije, savjeti i izrazavanja a osobito s mladjim osobama. Promijenjen je i naslov i dio teksta,sada je bolje izgleda da prate forum http://posusje-online.info/index.php?op ... &Itemid=54a ono zašto naš Zvonko ovako izgleda na televiziji je najjače  Bravo, tako se poentira. Sa prvotnom inačicom su neprijateljima dali manevarskog prostora da se bace u zaštitu "ljudskih prava", i poistovjetili ovog seksualnog manijaka sa cijelom jednom (utjecajnom) skupinom. Osobe na koje ciljaš moraš razdvojiti od stada, izolirati, pa tek onda poslati (medijske) vukove da dovrše krvavu gozbu. A sa ovim pristupom mi smo ti koji se zgražaju nad neprimjerenim ponašanjem i mi štitimo djecu od internet pedo-predatora...neprijateljska mašinerija bez argumenta, osim ako ne žele braniti prostačko izražavanje i pedofiliju.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 10:49 |
|
|
|
Evo i slogan: UZ TREĆI, DI ĆE BITI KRAJA SREĆI!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 10:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
pjosip je napisao/la: Aztec je napisao/la: Zato i kazem da u to ne treba ni ulaziti i time bespotrebno siriti pricu, i to vjerovatno u drugom smjeru i stvarati si neprijatelje. Prica bi vjerovatno krenula tipa zadrti Hercegovci (sto ovi jedva cekaju da nesto takvo iskoriste) i razne patke tipa ne glasaju svi Hrvati za HDZ, ima kod nas i "raje", nije to kao u "kamenjaru" itd  . A sve ovo bi bilo stavljeno u 10. plan... Uostalom, sve ima svoje vrijeme i mjesto. Treba na njegovu seksualnu orjentaciju zaboraviti (da se gore spomenuto zaobidje) i u prvi plan staviti ono na sto su ljudi najosjetljiviji, a to su djeca i seksualni manijaci. I onda je gotov, niko takvom nece stati uz stranu, niti ce se usuditi. A vidim i da su promjenili naslov.  I ja mislim tako. Čak štoviše, mislim da treba reći kako nemamo ništa protiv pedera ako su hrvatski nacionalisti. BTW: jel ima takvih? Sanader!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 10:52 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: pjosip je napisao/la:
I ja mislim tako.
Čak štoviše, mislim da treba reći kako nemamo ništa protiv pedera ako su hrvatski nacionalisti.
BTW: jel ima takvih?
Sanader! Nije on pravi nacionalista. On je oportunist. Ja mu ne mogu zaboravit šta je pričo na rivi pa kako se kasnije postavio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 10:54 |
|
|
|
Dobro, bar se oportuno furao na nacionalizam.
No da ne zatrolamo, ovo je već treći pokušaj da se skrene sa teme.
Dakle gospodin Darjan, Facebook, pedofili, homoseksualci, opasnosti za djecu na internetu - nastavite
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 11:23 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Ministry of Sound je napisao/la: Dobro, bar se oportuno furao na nacionalizam.
No da ne zatrolamo, ovo je već treći pokušaj da se skrene sa teme.
Dakle gospodin Darjan, Facebook, pedofili, homoseksualci, opasnosti za djecu na internetu - nastavite Čuvajte djecu od loših utjecaja,ne dozvolite im gledanje FTV-a 
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 12:07 |
|
|
|
gej iz okej
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 12:16 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: gej iz okej e sad ga pretjera...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip TG
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 12:27 |
|
|
FTV = Facebookom Te Vabim 
_________________ Da je sloboda i demokracija, bila bi Herceg Bosna a ne Federacija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 12:43 |
|
|
Aztec je napisao/la: On mi ne ostavlja dojam topnika.  On vise ostavlja dojam topovskog mesa 
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 12:46 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Aztec je napisao/la: On mi ne ostavlja dojam topnika.  On vise ostavlja dojam topovskog mesa  Pa zato povremeno i traži vako mlađe meso da i on nekome bude THE MAN 
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 02 lip 2011, 17:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25443 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Josip TG je napisao/la: FTV = Facebookom Te Vabim  Za jednog voditelja FTV-a u najamnju ruku neprikladna i nedolična razina komunikacije. Još je s druge strane u pitanju maloljetna osoba. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 11 lip 2011, 01:00 |
|
|
Josip TG je napisao/la: FTV = Facebookom Te Vabim  
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dragica88
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 11 lip 2011, 17:33 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Skandalozno: FTV-ov voditelj Darjan Babić zavodi maloljetne dečke na FB-u Postano: 13 lip 2011, 11:55 |
|
|
Darjan zatvorio zid na starom profilu i otvorio novi profil, za sada sa 7 prijatelja. Čini mi se da sprema istu neuspjelu "obranu" kao onaj političar (Weiner) u SAD koji je ženama i djevojkama slao slike u gaćama ("Profil mi je bio haknut, nisam ja majke mi") 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Li Zongren, OAI-SearchBot i 38 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|