|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 100 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 19 kol 2025, 17:54 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 2317 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Robbie MO je napisao/la: Ko od njih dvojice ispravnije klanja? Predmnijevam onaj čiji je tata htio u džihad na Široki, ali mu nisu dali ovi koji se boje džihada.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
 |
dreamteam
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 19 kol 2025, 18:11 |
|
|
Avdo izdrži !!!
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 19 kol 2025, 18:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84008 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Avdo se barem ne plaši lako i nije kukavica, za razliku od Reufa Bajrovića koji se stalno okreće oko sebe kad sjedne u kafić.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 19 kol 2025, 18:48 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 2849 Lokacija: Gora Romanija
|
Uhapšen Musin mali,Abdulaziz Musa 
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 19 kol 2025, 18:53 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43567 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Stvarno Vehabije nemaju prava niti u Sarajevu, a htjeli bi u Širokom.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 19 kol 2025, 19:43 |
|
|
Patriota je napisao/la: Uhapšen Musin mali,Abdulaziz Musa  Čuj Abdulaziz, ovo je već zlostavljanje. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1320 of 2558 - 51.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 19 kol 2025, 19:46 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ej lijepo se razgovarajte. Na temu, pogledah video, svašta se danas naziva napadom. Preuveličano.  Treba te biti sramota. Ako ništa ja cijenim istrazivacke novinare. A dns je malo takvih. Ej polako, cijenim i ja Avdu, bez njega bi novinarstvo u BiH bilo za jedan nivo lošije.
1320 of 2558 - 51.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
LeTdoS
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 19 kol 2025, 19:53 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2025, 18:42 Postovi: 704 Lokacija: cvit mediterana
|
OSUĐUJEM FIZIČKI NAPAD MOGA SINA NA NOVINARA AVDU AVDIĆA! Citat: Teško mi je kao ocu da sve ovo doživim. Izričito se ograđujem od svakog oblika nasilja - posebno protiv novinarki i novinara koji rade svoj posao. To što se ja sa njihovim načinom rada često ne slažem, ne daje pravo nikome da fizički nasrće na novinare, makar i o meni lažno i neprofesionalno izvještavali.
Fizičke napade na medijske radnike zbog njihovog novinarskog djelovanja smatram napadom na slobodu medija - i to ne mogu ni na koji način opravdati.
Moj sin mora sam snositi odgovornost za svoje postupke. Iako mi je teško kao ocu, sa sinom već izvjesno vrijeme nisam u kontaktu, i bio sam na korak od toga da ga se javno odreknem!
To iz razloga njegovog načina života koji je odabrao, s kojim se ne slažem i koji je izdaja mojih postulata kojim sam svoju djecu podučavao i podučavam, onoga što sam želio da budu, a to je pokorni Allahu, grijeha se klone i budu na usluzi Vjeri, Narodu i Državi. Meksička sapunica iz SarajBanda
|
|
Vrh |
|
 |
Znakovi_na_putu
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 19 kol 2025, 20:08 |
|
|
Sanin Musa na svom FB profilu jasno i oštro osudio napad.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 19 kol 2025, 21:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84008 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
LeTdoS je napisao/la: OSUĐUJEM FIZIČKI NAPAD MOGA SINA NA NOVINARA AVDU AVDIĆA! Citat: Teško mi je kao ocu da sve ovo doživim. Izričito se ograđujem od svakog oblika nasilja - posebno protiv novinarki i novinara koji rade svoj posao. To što se ja sa njihovim načinom rada često ne slažem, ne daje pravo nikome da fizički nasrće na novinare, makar i o meni lažno i neprofesionalno izvještavali.
Fizičke napade na medijske radnike zbog njihovog novinarskog djelovanja smatram napadom na slobodu medija - i to ne mogu ni na koji način opravdati.
Moj sin mora sam snositi odgovornost za svoje postupke. Iako mi je teško kao ocu, sa sinom već izvjesno vrijeme nisam u kontaktu, i bio sam na korak od toga da ga se javno odreknem!
To iz razloga njegovog načina života koji je odabrao, s kojim se ne slažem i koji je izdaja mojih postulata kojim sam svoju djecu podučavao i podučavam, onoga što sam želio da budu, a to je pokorni Allahu, grijeha se klone i budu na usluzi Vjeri, Narodu i Državi. Meksička sapunica iz SarajBanda Odriče se sina, za kojeg se kasnije uspostavi da mu je jedini pravi biološki sin a ostala djeca su od “braće” iz paradžemata koja su kasnila na klanjanje.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
hoblatopla
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 19 kol 2025, 22:26 |
|
|
Mijenjaj naslov. Imamo vehabijski napadaj i na Olivera!!! 
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
 |
hoblatopla
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 19 kol 2025, 22:32 |
|
|
https://www.facebook.com/olito79Jbga Olivere, nisi ni takav kao navijač Željezničara (valjda?) dovoljno dobar za muslimane. Trebao si muslimanku oženit!
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
 |
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 19 kol 2025, 22:39 |
|
|
hoblatopla je napisao/la: https://www.facebook.com/olito79
Jbga Olivere, nisi ni takav kao navijač Željezničara (valjda?) dovoljno dobar za muslimane. Trebao si muslimanku oženit! Dobro ovaj nije "bosanac katolik" stavlja na story adventsku svijeću. Stavio i za Hrvatsku kad je bilo svjetsko prvenstvo 2022. Uvijek je lijepo vidit naše sarajevske Hrvate.
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 19 kol 2025, 22:52 |
|
|
Što to Hrvati imaju s ovim?
Nemaju ništa.
Unutarislamistička su to posla. Nalogodavci bi kaznili islamistu čiji je otac osunećen u svojoj namjeri kao večita žrtva i sa svojim pratećim hordama da izazove sukob.
I to mu se sin Nobelovac eheto usudio napasti mnogo učinkovitijeg islamistu AvAv.
Sebi su Suniti.
Neka tako i ostane.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 19 kol 2025, 23:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62635 Lokacija: DAZP HQ
|
Široki Brijeg ima neki posebni vibe, ogriješiš se o njega samo verbalno i život ti se krene raspadati pred očima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 19 kol 2025, 23:17 |
|
|
Tehnički gledano Avdo Musi i nije nešto posebno zamjerio pokušaj klanjanja u Širokom, već ga je prijateljski kroz razgovor sa Musinim sljedbenicima savjetovao da bi bilo pametnije ići napraviti sranje, pardon klanjati u Stolac. Da kratko rezimiram, sve je to islamski ološ.
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 19 kol 2025, 23:20 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 2849 Lokacija: Gora Romanija
|
Tomba17 je napisao/la: Što to Hrvati imaju s ovim?
Nemaju ništa.
Unutarislamistička su to posla. Nalogodavci bi kaznili islamistu čiji je otac osunećen u svojoj namjeri kao večita žrtva i sa svojim pratećim hordama da izazove sukob.
I to mu se sin Nobelovac eheto usudio napasti mnogo učinkovitijeg islamistu AvAv.
Sebi su Suniti.
Neka tako i ostane. I ti si Andro sebi 
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 19 kol 2025, 23:31 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 5910 Lokacija: Herceg-Bosna
|
U kakvoj firmi radi taj Oliver Knežević? Čini se da nije ni bitno u kakvoj, u Sarajevu su vehabije svete krave, ne smiješ im ni pitanje postavit, nevjernici su ljudi drugog reda, crne rupe gutaju izraelske oznake na putovnicama, to je neko posebno mjesto gdje je Islam iznad svega ostalog, osim kada treba proći parada pederluka da se dodvore zapadu, ali i u to je u svrhu jačanja njihovog položaja pa u konačnici korisno za islamizaciju. Odavno govorim da ne treba ostajati kršćanska manjina u muslimanskoj većini. Dok za muslimane obrnuto ne vrijedi, imam dojam da oni najbolje žive kada su muslimanska manjina u kršćanskoj većini, tada imaju najviše sloboda, druže se s ostalima, piju, jedu svinjetinu kada požele, Islam se nekako tretira u takvom društvu kao i denominacija kršćanske vjere, samo što je njihovo i drugačije. Poštuje se, i uopće ne dolazi do nekakvog lošeg odnosa među vjerama ni omalovažavanja manje brojnog. Naravno, govorim za muslimane koji žive i sudjeluju u društvu a ne nekom malom vehabijskom selu okruženom kršćanskim selima  Razmišljam da li bi se dogodilo ovako nešto da muslimanu, manjincu u kršćanskoj većini, nakon što dobje batine pred firmom ta ista firma, od kršćanskih vlasnika, expresno uruči i otkaz. Teško mi je tako nešto i zamisliti u najdesnije orijentiranom mjestu u Hrvatskoj recimo.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 19 kol 2025, 23:39 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43567 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Vlasnik se ne želi zamjeriti muslimanima, kafir je ionalo uvijek kriv.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Orko
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 19 kol 2025, 23:59 |
|
|
A vidi OSCE - a... Dok su gazili i lincovali Zoku Krešić šutjeli su.... A sad zbog jedne cvoke reagiraju
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 04:40 |
|
|
Patriota je napisao/la: Tomba17 je napisao/la: Što to Hrvati imaju s ovim?
Nemaju ništa.
Sebi su Suniti.
Neka tako i ostane. I ti si Andro sebi  Oho pajdo, kako ide u traženju partnera? Nije da nisi opetovano iskazao mokre snove na forumu. Ili si sebi? Po običaju onda.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
 |
macola
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 08:49 |
|
|
potocnj je napisao/la: U kakvoj firmi radi taj Oliver Knežević? Čini se da nije ni bitno u kakvoj, u Sarajevu su vehabije svete krave, ne smiješ im ni pitanje postavit, nevjernici su ljudi drugog reda, crne rupe gutaju izraelske oznake na putovnicama, to je neko posebno mjesto gdje je Islam iznad svega ostalog, osim kada treba proći parada pederluka da se dodvore zapadu, ali i u to je u svrhu jačanja njihovog položaja pa u konačnici korisno za islamizaciju. Odavno govorim da ne treba ostajati kršćanska manjina u muslimanskoj većini. Dok za muslimane obrnuto ne vrijedi, imam dojam da oni najbolje žive kada su muslimanska manjina u kršćanskoj većini, tada imaju najviše sloboda, druže se s ostalima, piju, jedu svinjetinu kada požele, Islam se nekako tretira u takvom društvu kao i denominacija kršćanske vjere, samo što je njihovo i drugačije. Poštuje se, i uopće ne dolazi do nekakvog lošeg odnosa među vjerama ni omalovažavanja manje brojnog. Naravno, govorim za muslimane koji žive i sudjeluju u društvu a ne nekom malom vehabijskom selu okruženom kršćanskim selima  Razmišljam da li bi se dogodilo ovako nešto da muslimanu, manjincu u kršćanskoj većini, nakon što dobje batine pred firmom ta ista firma, od kršćanskih vlasnika, expresno uruči i otkaz. Teško mi je tako nešto i zamisliti u najdesnije orijentiranom mjestu u Hrvatskoj recimo. Eto neka sad dođe ona tuka @zalutala koja je sarajkin dvojnik i nek svršava na takozvane hrvatske institucije u Sarajevu koje se moraju štitit pod svaku cijenu i ne premještati iz njega, i naravno da Hrvati trebaju živjet kao manjina među muslimanima jer muslimani imaju džepova u našim općinama gdje nisu svi otišli. A ja sam kao eto bezobrazan što je opisujem previše precizno za neke.
|
|
Vrh |
|
 |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 08:50 |
|
|
Ne vidim gdje ko koga udarao, snimaju se medusobno kao neki pedercici.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 08:52 |
|
|
Musin sin bi se mogao oprobati u MMA.
1320 of 2558 - 51.6%
|
|
Vrh |
|
 |
Znakovi_na_putu
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 14:20 |
|
|
Orko je napisao/la: A vidi OSCE - a... Dok su gazili i lincovali Zoku Krešić šutjeli su.... A sad zbog jedne cvoke reagiraju licemjerno zaista, samo islamističke novinare podržavaju.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|