|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 37 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Šta ako u Srbiji narod krene u oružanu pobunu protiv policije koja štiti Vučića i njegove Ćacije Postano: 14 ruj 2025, 13:59 |
|
|
|
Šta ako u Srbiji narod krene u oružanu pobunu protiv policije koja štiti Vučića i njegove Ćacije?
Vaša stvar. Sve dok se držite negdje tamo daleko svima vam želim sve dobro i držite se.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: Šta ako u Srbiji narod krene u oružanu pobunu protiv policije koja štiti Vučića i njegove Ćacije Postano: 14 ruj 2025, 14:21 |
|
|
Ante Croat 029 je napisao/la: Novdan je napisao/la: Ništa čudno. Meni je problem što nije dobio ban i što ga je onaj torcidaš iz Splita branio i opravdavao dok je na najgnjusniji način vrijeđao Hrvate
Koje Hrvate sam ja vrijeđao? Pa sto puta sam hvalio one iz Bosne i Hercegovine. Kajkavske Hrvate
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Šta ako u Srbiji narod krene u oružanu pobunu protiv policije koja štiti Vučića i njegove Ćacije Postano: 14 ruj 2025, 15:10 |
|
|
POPOVO_POLJE je napisao/la: Ante Croat 029 je napisao/la: Koje Hrvate sam ja vrijeđao? Pa sto puta sam hvalio one iz Bosne i Hercegovine. Kajkavske Hrvate Upozorenje Anti Hrvatu zbog šovinizma. Zašto Vučića smatraju diktatorom? Da su rekli nesposoban ili štetočina razumio bih. Ipak došao je na vlast izborima pa nije diktator, ne?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1380 of 2558 - 53.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Šta ako u Srbiji narod krene u oružanu pobunu protiv policije koja štiti Vučića i njegove Ćacije Postano: 14 ruj 2025, 17:10 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Podrška Vučiću, jer jačanje tog pokreta neradnika u Srbiji značilo bi ohrabrenje i za naše dangube. Potpuno se slažem. Neka nabatina Sorošovce.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Šta ako u Srbiji narod krene u oružanu pobunu protiv policije koja štiti Vučića i njegove Ćacije Postano: 14 ruj 2025, 20:35 |
|
|
Gavra Kačanski je napisao/la: Podrska Vucicu svakako jer sa njim je lako, tigar od papira.
Bilo koji drugi lider Srbije bi bio pametniji, mudriji i kao takav opasniji.
Pink Srbija je odlican susjed, puno laju a ne grizu. Iritantan i retardiran, ali neloš susjed. Nisi u krivu. 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Šta ako u Srbiji narod krene u oružanu pobunu protiv policije koja štiti Vučića i njegove Ćacije Postano: 15 ruj 2025, 08:56 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 6561 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: Gavra Kačanski je napisao/la: Studenti u blokadi pa Studentska lista.
Uz naravno neuvjerljive tvrdnje da "njih ne interesira politicka karijera". Oni bi sve u rukavicama, revoluciju bez krvi, izbore bez politike. Studenti kojima roditelji i država plaćaju za hranu, smještaj, i školovanje, znači nisu sposobni brinuti se za egzistenciju sebe kao osobe... To bi vodilo državu, koju je teže vodit nego firmu ? Eno studenti u Nepalu smijenili vlast, preko Discorda izabrali novog premijera i vojska prihvatila njihovu volju. Tamo su prosvjedi bili mnogo nasilniji s obje strane, i policija je ubijala prosvjednike, i prosvjednici palili političare, ali je na kraju došlo do promjene. Ovo u Srbiji je konstantno mlaćenje prazne slame, ali je i realnost da studenti nemaju ni prešutnu podršku veće javnosti, nego naprotiv, imaju i dosta onih koji bi odmah sutra izašli na proteste kada bi oni recimo, na taj način, izabrali nekog privremenog predsjednika i premijera. Protok vremena razodnio udarni trenutak. Mislim da im čak oporbeni političari više štetu prave za neke promjene, jer nemaju konkretnog lika koji bi preuzeo, ali zato se ubacuju u prosvjede, time dajući drugoj strani povoda da sve to okarakteriziraju kao volju oporbe, što je samo manjim djelom istina. Ljudi tamo imaju želju za promjenom bez da stoje iza nekakvog konkretnog političkog pokreta. Isto tako mislim da će im studentska lista propast, baš zato što postoji i ta oporba, i neće se ujediniti glas prosvjednika u jednu listu već će se fraktuirati, a mnogi koji prosvjeduju neće ni ići na izbore "jer je ionako sve namješteno".
_________________ Možeš kroz šumu Avdo, kroz šumu kao sirijci, nitko ba ne gleda!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oriđiđi
|
Naslov: Re: Šta ako u Srbiji narod krene u oružanu pobunu protiv policije koja štiti Vučića i njegove Ćacije Postano: 15 ruj 2025, 11:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: POPOVO_POLJE je napisao/la: Kajkavske Hrvate
Upozorenje Anti Hrvatu zbog šovinizma. Zašto Vučića smatraju diktatorom? Da su rekli nesposoban ili štetočina razumio bih. Ipak došao je na vlast izborima pa nije diktator, ne? Tko kaže da ne može netko biti diktator ako dođe na vlast izborima. pada mi na pamet jedan stanoviti austrijski slikar sa neobičnim brkovima. A Vučić je diktator u to nema sumnje. Kontrolira sve medije u zemlji i to je već dovoljno da ga se okarakterizira kao diktatora, a to je tek vrh ledene sante.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oriđiđi
|
Naslov: Re: Šta ako u Srbiji narod krene u oružanu pobunu protiv policije koja štiti Vučića i njegove Ćacije Postano: 15 ruj 2025, 11:35 |
|
|
potocnj je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Studenti kojima roditelji i država plaćaju za hranu, smještaj, i školovanje, znači nisu sposobni brinuti se za egzistenciju sebe kao osobe...
To bi vodilo državu, koju je teže vodit nego firmu ?
Eno studenti u Nepalu smijenili vlast, preko Discorda izabrali novog premijera i vojska prihvatila njihovu volju. Tamo su prosvjedi bili mnogo nasilniji s obje strane, i policija je ubijala prosvjednike, i prosvjednici palili političare, ali je na kraju došlo do promjene. Ovo u Srbiji je konstantno mlaćenje prazne slame, ali je i realnost da studenti nemaju ni prešutnu podršku veće javnosti, nego naprotiv, imaju i dosta onih koji bi odmah sutra izašli na proteste kada bi oni recimo, na taj način, izabrali nekog privremenog predsjednika i premijera. Protok vremena razodnio udarni trenutak. Mislim da im čak oporbeni političari više štetu prave za neke promjene, jer nemaju konkretnog lika koji bi preuzeo, ali zato se ubacuju u prosvjede, time dajući drugoj strani povoda da sve to okarakteriziraju kao volju oporbe, što je samo manjim djelom istina. Ljudi tamo imaju želju za promjenom bez da stoje iza nekakvog konkretnog političkog pokreta. Isto tako mislim da će im studentska lista propast, baš zato što postoji i ta oporba, i neće se ujediniti glas prosvjednika u jednu listu već će se fraktuirati, a mnogi koji prosvjeduju neće ni ići na izbore "jer je ionako sve namješteno". Ja bih rekao da je tamo pat pozicija, odnosno Vučića podržava 50% Srbije, a 50% Srbije podržava prosvjednike. Naravno tu mislim na one koji su opredjeljeni.Zato to i tako dugo traje jer nijedna strana nema jasnu prednost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gavra Kačanski
|
Naslov: Re: Šta ako u Srbiji narod krene u oružanu pobunu protiv policije koja štiti Vučića i njegove Ćacije Postano: 15 ruj 2025, 18:03 |
|
|
|
Vucic nema stvarnu podrsku, pogledajte njegove fanove, krezuubi nepismeni ali placeni. On je pokrao milijarde eura u Srbiji, time placa svoje glasace i botove, svaki njegov skup je prepun autobusa i putnika koji su placeni za dolazak.
Placa jer ceka Expo na kojem ce navodno ukrasti najvise novca do sada. On je stvorio sustav mafijaske vlasti, gdje je on kapo di tuti kapi i ostali mu ljube ruku jer im je omogucio pljacku.
Kazem najbolji covjek za susjeda, on kad jednog dana ode, u Srbiji ce ostaviti pustos.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Šta ako u Srbiji narod krene u oružanu pobunu protiv policije koja štiti Vučića i njegove Ćacije Postano: 15 ruj 2025, 18:33 |
|
|
|
Za nekakav građanski rat trebaju postojati zasebni teritoriji unutar Srbije, neće se valjda potući stanari zgrade međusobno. Nekako mi ne djeluje realno da izbije građanski rat.
A o studentima zviždačima ostajem pri starom, od zviždača nema jebača.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Šta ako u Srbiji narod krene u oružanu pobunu protiv policije koja štiti Vučića i njegove Ćacije Postano: 15 ruj 2025, 18:59 |
|
|
|
Što uopće žele zviždači? Imaju li neki zahtjev osim što su nezadovoljni?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1380 of 2558 - 53.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Šta ako u Srbiji narod krene u oružanu pobunu protiv policije koja štiti Vučića i njegove Ćacije Postano: 15 ruj 2025, 21:37 |
|
|
|
Ma samo kmeče da se makne Vučić. Nemaju alternative, smeta Sorošu, pa...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|