|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
lider30
|
Naslov: Hoće li Trump uspjeti zaustaviti rat u Ukrajini u sljedećih 12 mjeseci? Postano: 13 lis 2025, 16:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24770 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Hoće li Trump uspjeti zaustaviti rat u Ukrajini u sljedećih 12 mjeseci? Postano: 13 lis 2025, 18:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24770 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Iako ja osobno mislim da ovo u Gazi nije trajan mir. Ne znam kako se moze pomiriti nepomirljivo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Hoće li Trump uspjeti zaustaviti rat u Ukrajini u sljedećih 12 mjeseci? Postano: 13 lis 2025, 18:53 |
|
|
|
Trump odnosno SAD ima direktan utjecaj na Izrael (i obrnuto) pa je i razumljivo da se tamo može nešto napraviti.
Na Rusiju nema nikakav utjecaj i tu ne može ništa napraviti. Eventualno može pritiskati Ukrajinu da završi rat sa nekim nepopularnim ustupcima Rusiji.
Ovo što Trump izjavljuje da se fokusira na rat u Ukrajini je čisti Trumpov populizam, ništa drugo.
ps Postoji i opcija totalnog rata ako krenu rakete Tomahawk ali tada nitko više neće biti siguran. Nikad se nije moglo predvidjeti što će napraviti ljudi željni rata pa tako ni ovaj put. Rakete, bombe općenito naoružanje je mnogima opsesija, ima šanse da u tome i "uživaju".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Hoće li Trump uspjeti zaustaviti rat u Ukrajini u sljedećih 12 mjeseci? Postano: 13 lis 2025, 18:54 |
|
|
lider30 je napisao/la: Iako ja osobno mislim da ovo u Gazi nije trajan mir. Ne znam kako se moze pomiriti nepomirljivo. Trajan može biti ako se izbriše Hamas potpuno. To je dio mirovnog sporazuma samo ne znam jeli moguće to provesti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoće li Trump uspjeti zaustaviti rat u Ukrajini u sljedećih 12 mjeseci? Postano: 13 lis 2025, 19:42 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Na Rusiju nema nikakav utjecaj i tu ne može ništa napraviti.
Naravno da ima i da može, neka krene od ovoga... Citat: Senate Permanent Subcommittee on Investigations found last year that US-made components “continue to guide and power the Russian weapons that kill Ukrainians daily.”
Unatoč zapadnim sankcijama, Rusija i dalje uvozi ključne komponente proizvedene u inozemstvu za svoje oružje korišteno protiv Ukrajine. Podaci RUSI-ja, britanskog obrambenog i sigurnosnog think-tanka, otkrivaju da je 70% komponenti proizvedenih u inozemstvu pronađenih u 27 ruskih sustava naoružanja i vojne opreme korištene u prva četiri mjeseca rata proizvedeno od strane američkih tvrtki.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoće li Trump uspjeti zaustaviti rat u Ukrajini u sljedećih 12 mjeseci? Postano: 13 lis 2025, 19:44 |
|
|
|
Kliknuo sam Da, iako više kao wishful thinking.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1380 of 2558 - 53.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Hoće li Trump uspjeti zaustaviti rat u Ukrajini u sljedećih 12 mjeseci? Postano: 14 lis 2025, 13:08 |
|
|
|
Mislim da ce konacno rjesenje biti neki konfederalni status dijelova zauzetih od Rusije s ostatkom Ukrajine sa specijalnim odnosom sa Rusijom (mozda cak i zasebna valuta ruskog dijela Ukrajine - skoro kao neki Z4) i naravno da Krim ostaje Rusiji i to medjunarodno priznato kao dio Rusije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Hoće li Trump uspjeti zaustaviti rat u Ukrajini u sljedećih 12 mjeseci? Postano: 14 lis 2025, 15:11 |
|
|
lider30 je napisao/la: Mislim da ce konacno rjesenje biti neki konfederalni status dijelova zauzetih od Rusije s ostatkom Ukrajine sa specijalnim odnosom sa Rusijom (mozda cak i zasebna valuta ruskog dijela Ukrajine - skoro kao neki Z4) i naravno da Krim ostaje Rusiji i to medjunarodno priznato kao dio Rusije. Vi ste svi najeli ludih gljiva. Srbija formalno još uvek ne pušta Kosmet, a da će nuklearna Rusija "dati deo svoje države koji je po ustavu Rusija", to samo ludaku može da padne na pamet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Hoće li Trump uspjeti zaustaviti rat u Ukrajini u sljedećih 12 mjeseci? Postano: 14 lis 2025, 15:25 |
|
|
Navodni Poslanik je napisao/la: lider30 je napisao/la: Mislim da ce konacno rjesenje biti neki konfederalni status dijelova zauzetih od Rusije s ostatkom Ukrajine sa specijalnim odnosom sa Rusijom (mozda cak i zasebna valuta ruskog dijela Ukrajine - skoro kao neki Z4) i naravno da Krim ostaje Rusiji i to medjunarodno priznato kao dio Rusije. Vi ste svi najeli ludih gljiva. Srbija formalno još uvek ne pušta Kosmet, a da će nuklearna Rusija "dati deo svoje države koji je po ustavu Rusija", to samo ludaku može da padne na pamet. Nuklerana sila ce daljnjim ratovanjem u Ukrajini i dalje slabiti a sa onakvim katastrofalnim fertilitetom bit ce joj sljedecih desetljeca i stari teritorij drzati na okupu. Do kraja ovog stoljeca ce pasti ispod 100 milijuna stanovnika, a mozda ispod 90 milijuna ako bude i sljedecih nekoliko godine bude nesrazmjerno gubila musku fertilnu populaciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Hoće li Trump uspjeti zaustaviti rat u Ukrajini u sljedećih 12 mjeseci? Postano: 14 lis 2025, 15:34 |
|
|
lider30 je napisao/la: Navodni Poslanik je napisao/la:
Vi ste svi najeli ludih gljiva.
Srbija formalno još uvek ne pušta Kosmet, a da će nuklearna Rusija "dati deo svoje države koji je po ustavu Rusija", to samo ludaku može da padne na pamet.
Nuklerana sila ce daljnjim ratovanjem u Ukrajini i dalje slabiti a sa onakvim katastrofalnim fertilitetom bit ce joj sljedecih desetljeca i stari teritorij drzati na okupu. Do kraja ovog stoljeca ce pasti ispod 100 milijuna stanovnika, a mozda ispod 90 milijuna ako bude i sljedecih nekoliko godine bude nesrazmjerno gubila musku fertilnu populaciju. Jadna Rusija Nemačka ima fertilitet 3 i po a skoro nabavljaju i nuklearnu bombu razvaliće Rusiju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Hoće li Trump uspjeti zaustaviti rat u Ukrajini u sljedećih 12 mjeseci? Postano: 14 lis 2025, 16:31 |
|
|
Srbija formalno još uvek ne pušta Kosmet, a da će nuklearna Rusija "dati deo svoje države koji je po ustavu Rusija", to samo ludaku može da padne na pamet.
Nuklerana sila ce daljnjim ratovanjem u Ukrajini i dalje slabiti a sa onakvim katastrofalnim fertilitetom bit ce joj sljedecih desetljeca i stari teritorij drzati na okupu. Do kraja ovog stoljeca ce pasti ispod 100 milijuna stanovnika, a mozda ispod 90 milijuna ako bude i sljedecih nekoliko godine bude nesrazmjerno gubila musku fertilnu populaciju. Ma bit će Rusa. Allah će dati. Samo neće biti pravoslavci. Hehe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Hoće li Trump uspjeti zaustaviti rat u Ukrajini u sljedećih 12 mjeseci? Postano: 15 lis 2025, 18:53 |
|
|
|
Dugo jedan dan traje u citrusanta. Moja procjena; čim se riješi slučaj Epstein.
_________________ so be it, threaten no more to secure peace is to prepare for war
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Hoće li Trump uspjeti zaustaviti rat u Ukrajini u sljedećih 12 mjeseci? Postano: 17 lis 2025, 21:13 |
|
|
|
Radi Trump opasno na ovom. Moglo bi se nešto sljedecih mjeseci izroditi. Iskustva sam glasao da ce tek do kraja mandata riješiti ovo, mogla bi biti moja greška.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Hoće li Trump uspjeti zaustaviti rat u Ukrajini u sljedećih 12 mjeseci? Postano: 18 lis 2025, 16:55 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6919 Lokacija: Izvan sebe
|
Nuklerana sila ce daljnjim ratovanjem u Ukrajini i dalje slabiti a sa onakvim katastrofalnim fertilitetom bit ce joj sljedecih desetljeca i stari teritorij drzati na okupu. Do kraja ovog stoljeca ce pasti ispod 100 milijuna stanovnika, a mozda ispod 90 milijuna ako bude i sljedecih nekoliko godine bude nesrazmjerno gubila musku fertilnu populaciju. Sta se brines doci ce im muslimani sa sve cetri strane svijeta.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Hoće li Trump uspjeti zaustaviti rat u Ukrajini u sljedećih 12 mjeseci? Postano: 18 lis 2025, 17:00 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6919 Lokacija: Izvan sebe
|
lider30 je napisao/la: Radi Trump opasno na ovom. Moglo bi se nešto sljedecih mjeseci izroditi. Iskustva sam glasao da ce tek do kraja mandata riješiti ovo, mogla bi biti moja greška. tacno izmanipulirat ce ga putin i xi ko malo dijete.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|