|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dane-croatia
|
Naslov: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 08 ruj 2025, 04:07 |
|
|
Ovo me moram priznat dosta šokiralo: https://www.dnevno.hr/magazin/showbiz/a ... r-3049325/Alen Vitasović oduševljen Katarinom Peović: ‘Pametnija je od mene, ja sam roker’Citat: “Dijelimo istu političku ideologiju, samo što je ona pametnija od mene, ja sam rocker”, rekao je. Lik je inače nastupio u Thompsonovoj pjesmi ,,Liepa li si'', ter je bio i na Thompsonovom koncertu na Poljudu. Također je bio član HSPa, a pjevao je na predizbornim skupovima i HDZu. https://www.24sata.hr/show/alen-vitasov ... taje-30221Uglavnom, očito je alkohol i to što su ga sve žive ženske napustile, napravilo svoje...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LeTdoS
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 08 ruj 2025, 08:11 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2025, 17:42 Postovi: 810 Lokacija: cvit mediterana
|
Auuu. Već je on pričao o Kati ranije, mislia san da se zajebava. Očito ko brat Mile, promine javno sve zbog čkepi  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 08 ruj 2025, 08:17 |
|
|
Citat: - Vinograd je nekad imao 2000 kila grožđa, a sada imamo oko 200 -300. To nam je za domaće potrebe, da goste možemo ponuditi istarskom malvazijom - rekao nam je Alen. Na pitanje koje mu je najdraže piće, pjevač ispaljuje kao iz stopa:
- Čuvam se pa popijem samo, kako bi Mladen Grdović rekao, bevandicu. Lagana je. Pelinkovce i votke ne pijem. Samo malo vina, vode i nešto za pojest - rekao je Vitasović. Naglašava kako nikada nije bio član političke stranke, ali je honorare za nastupe dobio od IDS-a, HDZ-a, SDP-a pa čak i HSP-a.
- Pjevao sam za svaku stranku koja mi je ponudila novac. Za mene to ne predstavlja problem. Pjevam, to je moj posao. Nema to veze sa strankom. Nisam govorio gluposti u kampanjama, samo sam pjevao “Ja ne morem više tako, ja ne morem bez nje” - kazao je Vitasović. Samo bevandica Alen Vitasović: Ja sam jedini pjevao za HDZ, SDP, IDS i HSP
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 08 ruj 2025, 08:39 |
|
|
|
Drag mi je Alen Vitasović za slušati.
A to što ima problem sa alkoholom pa posljedično je i malo lud, a čujte događa se. Možda zbog nedostatka vjere je uplašen i traži spas, ali naravno alkohol laže, obećava spas a spasa nema. Zapravo ga samo uništava, ali dobro to je sad druga tema.
Problem nastane kad narod gleda u pjevače ili glumce kao neke autoritete koji su kao shvatili svijet. Pjevači su samo zabavljači. Ako Vitasović ili Mile Kekin imaju dobru pjesmu, poslušat ću je i biti zahvalan na ugodno provedenih nekoliko minuta. Uradili su svoj posao dobro, malo su nas zabavili. Ali to je sve. Ne očekujte životne mudrosti. Sutra ćemo se zabaviti u restoranu, prekosutra na izletu na planini ili vožnji biciklom.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1492 of 2558 - 58.33%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 08 ruj 2025, 09:45 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Šutnula fillozofa nakon 8 let.  Ja se sjećam Kejt kao rokerice, tako da me ne čudi, ali Alen nije roker makar on to tvrdi za sebe. Alen nam je nekako Istru doveo u Hrvatsku. Dotle su bili nešto posebno, više talijansko nego naše. Meni osobno je otkrio koliko je zapravo Istra hrvatska. Tako da mu treba spomenik podignut. Ne kužim zašto je alkos jer je 90-ih imao baš sve.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 08 ruj 2025, 09:58 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Drag mi je Alen Vitasović za slušati.
A to što ima problem sa alkoholom pa posljedično je i malo lud, a čujte događa se. Možda zbog nedostatka vjere je uplašen i traži spas, ali naravno alkohol laže, obećava spas a spasa nema. Zapravo ga samo uništava, ali dobro to je sad druga tema.
Problem nastane kad narod gleda u pjevače ili glumce kao neke autoritete koji su kao shvatili svijet. Pjevači su samo zabavljači. Ako Vitasović ili Mile Kekin imaju dobru pjesmu, poslušat ću je i biti zahvalan na ugodno provedenih nekoliko minuta. Uradili su svoj posao dobro, malo su nas zabavili. Ali to je sve. Ne očekujte životne mudrosti. Sutra ćemo se zabaviti u restoranu, prekosutra na izletu na planini ili vožnji biciklom. Ovo je nešto puno teže od toga. ako si već uzeo Milu Kekina za drugi primjer: možda netko ne voli Kekinovu glazbu ili njegove političke stavove, ali on je funkcionalan u svom obiteljskom i poslovnom okruženju. Kekin ne propusti dogovoreni nastup ili ne zaboravi otići po djecu zato što zapišan drijema u nekoj grabi. Vitasović je teški alkoholičar i to je jako teška bolest, još puno teža za obitelj i bliske prijatelje nego za samog bolesnika Zamisli kako je biti dijete takvog lika? Koliko ih je traumatizirao u javnosti, u četiri zida je mogao biti samo još gori. Ženu neću ni žaliti, bila je punoljetna i znala je za koga se udaje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 08 ruj 2025, 09:59 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4493 Lokacija: Dridska Župa
|
|
Sviđa mu se Katina politika protiv stranih radnika
_________________ Hrvatski Džihad je dielo visokog intelektulnog i moralnog dosega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 08 ruj 2025, 10:07 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8944 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
On i Kata. Pravo sam iznenađen.
Toliko sam iznenađen da ne znam je li to neugodno iznenađenje.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 08 ruj 2025, 10:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Šutnula filloofa nakon 8 let.  Ja se sjećam Kejt kao rokerice, tako da me ne čudi, ali Alen nije roker makar on to tvrdi za sebe. Alen nam je nekako Istru doveo u Hrvatsku. Dotle su bili nešto posebno, više talijasnko nego naše. Meni osobno je otkrio koliko je zapravo Istra hrvatska. Tako da mu treba spomenik podignut. Ne kužim zašto je alkos jer je 90-ih imao baš sve. Alen je alkos zato što su otprilike svi oko njega u selu alkosi. Samo što je njegov stari morao od ponedjeljka do petka na posao u Uljanik, pa se nije mogao kontinuirano i neometano alkoholizirati. Alen nije imao takvo strukturirano radno vrijeme, niti mu je nekakav referent zaštite na radu ikad donio alkotester za vrijeme nastupa. Drugo, kako ti to zamišljaš sa su po istarskim konobma pjevali samo belle canzone sa San Rema prije nego se Vitasović nije pojavio na HRT-u?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 08 ruj 2025, 10:18 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Šutnula filloofa nakon 8 let.  Ja se sjećam Kejt kao rokerice, tako da me ne čudi, ali Alen nije roker makar on to tvrdi za sebe. Alen nam je nekako Istru doveo u Hrvatsku. Dotle su bili nešto posebno, više talijasnko nego naše. Meni osobno je otkrio koliko je zapravo Istra hrvatska. Tako da mu treba spomenik podignut. Ne kužim zašto je alkos jer je 90-ih imao baš sve. Alen je alkos zato što su otprilike svi oko njega u selu alkosi. Samo što je njegov stari morao od ponedjeljka do petka na posao u Uljanik, pa se nije mogao kontinuirano i neometano alkoholizirati. Alen nije imao takvo strukturirano radno vrijeme, niti mu je nekakav referent zaštite na radu ikad donio alkotester za vrijeme nastupa. Drugo, kako ti to zamišljaš sa su po istarskim konobma pjevali samo belle canzone sa San Rema prije nego se Vitasović nije pojavio na HRT-u? Pa ja i dandanas objašnjavam ljudima da se Istriani ne žele pripojit Italiji, da to nisu Talijani i da bi ih Talijani najradije pobili. Dok se Učka nije probila rijetko tko je iz ostatka Hrvatske išao u Istru. Tek danas gradnjom druge cijevi Učke je integrirana. Ni vlak još ne ide.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 08 ruj 2025, 10:35 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Alen je alkos zato što su otprilike svi oko njega u selu alkosi.
Samo što je njegov stari morao od ponedjeljka do petka na posao u Uljanik, pa se nije mogao kontinuirano i neometano alkoholizirati.
Alen nije imao takvo strukturirano radno vrijeme, niti mu je nekakav referent zaštite na radu ikad donio alkotester za vrijeme nastupa.
Drugo, kako ti to zamišljaš sa su po istarskim konobma pjevali samo belle canzone sa San Rema prije nego se Vitasović nije pojavio na HRT-u? Pa ja i dandanas objašnjavam ljudima da se Istriani ne žele pripojit Italiji, da to nisu Talijani i da bi ih Talijani najradije pobili. Dok se Učka nije probila rijetko tko je iz ostatka Hrvatske išao u Istru. Tek danas gradnjom druge cijevi Učke je integrirana. Ni vlak još ne ide. Otkud ti to da je rijetko tko išao? Ljetovanja druga Tita i svite na Brijunima, filmski festival u Areni, već onda je to bilo najrazvijenije turističko područje. Kad si ti došao u Hrvatsku, 1990-ih? Tunel je izgrađen zato što su tadašnje ceste bile preopterećene prometom. Ako ne ideš tunelom, nego cestom preku Učke, dodatno vrijeme je manje od 10 minuta. Može i cestom uz obalu. Vlak? Putničkih vlakova nema niti do Šibenika i Zadra, gdje postoji pruga, nitko niti ne traži vlak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 08 ruj 2025, 10:55 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa ja i dandanas objašnjavam ljudima da se Istriani ne žele pripojit Italiji, da to nisu Talijani i da bi ih Talijani najradije pobili.
Dok se Učka nije probila rijetko tko je iz ostatka Hrvatske išao u Istru. Tek danas gradnjom druge cijevi Učke je integrirana. Ni vlak još ne ide.
Otkud ti to da je rijetko tko išao? Ljetovanja druga Tita i svite na Brijunima, filmski festival u Areni, već onda je to bilo najrazvijenije turističko područje. Kad si ti došao u Hrvatsku, 1990-ih? Tunel je izgrađen zato što su tadašnje ceste bile preopterećene prometom. Ako ne ideš tunelom, nego cestom preku Učke, dodatno vrijeme je manje od 10 minuta. Može i cestom uz obalu. Vlak? Putničkih vlakova nema niti do Šibenika i Zadra, gdje postoji pruga, nitko niti ne traži vlak. Pa nije baš: https://www.glasistre.hr/istra/2024/01/ ... koj-910403Da, početkom 90-ih, ali sam sad zato poslije Istru prošao uzduž i poprijeko više puta i na benzin i na pedalu. Ajde dobro, eto Riječani i Zagrepčani su poneki išli ali svi drugi nisu. Znam točno jednog lika koji je imao nekretninu u Istri prije rata. No, dobro, vjerovat ću ti na riječ. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 08 ruj 2025, 11:02 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Otkud ti to da je rijetko tko išao? Ljetovanja druga Tita i svite na Brijunima, filmski festival u Areni, već onda je to bilo najrazvijenije turističko područje. Kad si ti došao u Hrvatsku, 1990-ih? Tunel je izgrađen zato što su tadašnje ceste bile preopterećene prometom. Ako ne ideš tunelom, nego cestom preku Učke, dodatno vrijeme je manje od 10 minuta. Može i cestom uz obalu.
Vlak? Putničkih vlakova nema niti do Šibenika i Zadra, gdje postoji pruga, nitko niti ne traži vlak. Pa nije baš: https://www.glasistre.hr/istra/2024/01/ ... koj-910403Da, početkom 90-ih, ali sam sad zato poslije Istru prošao uzduž i poprijeko više puta i na benzin i na pedalu. Ajde dobro, eto Riječani i Zagrepčani su poneki išli ali svi drugi nisu. Znam točno jednog lika koji je imao nekretninu u Istri prije rata. No, dobro, vjerovat ću ti na riječ.  Išli su Zagrepčani, Riječani, Slovenci i Beograđani. Tko bi još trebao ići 1970-ih? Dalmatincima to nije bilo zanimljivo, a ostali su bili slabe platežne moći.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 08 ruj 2025, 11:25 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Drag mi je Alen Vitasović za slušati.
Problem nastane kad narod gleda u pjevače ili glumce kao neke autoritete koji su kao shvatili svijet. Pjevači su samo zabavljači. Ako Vitasović ili Mile Kekin imaju dobru pjesmu, poslušat ću je i biti zahvalan na ugodno provedenih nekoliko minuta. Uradili su svoj posao dobro, malo su nas zabavili. Ali to je sve. Ne očekujte životne mudrosti. Sutra ćemo se zabaviti u restoranu, prekosutra na izletu na planini ili vožnji biciklom. Ovo je nešto puno teže od toga. ako si već uzeo Milu Kekina za drugi primjer: možda netko ne voli Kekinovu glazbu ili njegove političke stavove, ali on je funkcionalan u svom obiteljskom i poslovnom okruženju. Kekin ne propusti dogovoreni nastup ili ne zaboravi otići po djecu zato što zapišan drijema u nekoj grabi. Vitasović je teški alkoholičar i to je jako teška bolest, još puno teža za obitelj i bliske prijatelje nego za samog bolesnika Zamisli kako je biti dijete takvog lika? Koliko ih je traumatizirao u javnosti, u četiri zida je mogao biti samo još gori. Ženu neću ni žaliti, bila je punoljetna i znala je za koga se udaje. Teška bolest svakako, ovisnost zna biti gadna, slažem se jadna djeca nemaju izbora. Ostat će im trauma za cijeli život.. Čovjek ima problema. Šteta neiskorištenog potencijala i mogućnosti.
1492 of 2558 - 58.33%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 08 ruj 2025, 14:04 |
|
|
|
Dobar pjevač, žalim ga baš što je zaglibio u alkoholu i njega i Grdovića.
Najbolji promoter istrijanske čakavice, uz Gustafe.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 08 ruj 2025, 22:27 |
|
|
Neprikosnoven
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 13 lis 2025, 17:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89412 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Je li on uopće živi od pjevanja.
Vjerojatno kombinira sa iznajmljivanjem apartmana haha.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 13 lis 2025, 18:38 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8229 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Šta alkohol uradi od čovjeka...vidiš karabaha. Pa ti pij samo, ccccccc.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 13 lis 2025, 22:59 |
|
|
|
Alen je bio velika zvijezda početkom '90i i kasnije se ugasio, odnosno drugi su preuzeli primat i nije se uspio pomirit s tim.
Ja osobno sam uvjeren da ga je HTV gurao jer je bio rat, pa se htjelo Istru malo nacionalno probudit, a kad imaš najpopularnije pjevača u RH to nije mala stvar. Kasnije je Tony Cetinski preuzeo primat Istriana i dan danas ga možeš čut svuda, baš su me ove mlađe cure iz ureda pitale zašto je on stalno na radiu, kao ko njega sluša!?
Mediji igraju (igrali su) veliku ulogu u Muzici, dobro sad je tu internet pa su izgubili primat, al tada je internet bio nepoznat, a TV Tata i Mama!
Pogledajte kako HRT gura makedonce Sandi, pa onaj Toše, prije toga Ljiljana iz Magazina i dr.
Pa recimo sad kad je Halid umro, kao da je bio neka Mega zvijezda što nije istina, realno on ni u Bosni nije bio najpopularniji, jer je tada Bosnom haro Halid Muslimović iz Prijedora. Zamislite da Halidu Bešliću back vokale pjevaju Ceca i Lepa Brena, a da mu sviraju Bregović, Bajaga, Čorba, Čolić itd.
Jedina Mega zvijezda u Jugi je bio Mišo Kovač!
Severina najveća mlada zvjezda i Maja Blagdan najpopularnija pjevačica tada (3. na Euroviziji) Erker su back vokali Miši u ovom Spotu. Ostale više manje znate Bruno Atomsko Sklonište, Tutić, Ninčević Tutti Fruti, Bratoš Crvena Jabuka, Dujmić Novi Fosili najveći kompozitori tada, Stančić Prljavo Kazalište.
Thompsona su "Čavoglave" lansirale u eter otprilike kad i Alena "Gušti su gušti", a Thompsonu je trebalo 10 godina da se vrati u eter 2002 sa Vjetre s Dinare. Alen se vratio u eter za vrijeme korone 2021 sa Hitom "Oštarije" ali nije to najbolje iskoristio...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 14 lis 2025, 00:07 |
|
|
Potlan onoliko alkohola i Kate Peović izgleda dobro  Dobro je, nije još dotaka dno, još ne hvali Radu Borić, Sanju Sarnavku, Vesnu Teršelič 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 14 lis 2025, 07:15 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Potlan onoliko alkohola i Kate Peović izgleda dobro  Dobro je, nije još dotaka dno, još ne hvali Radu Borić, Sanju Sarnavku, Vesnu Teršelič  
1492 of 2558 - 58.33%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Istarski pjevač Alen Vitasović Postano: 14 lis 2025, 21:49 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Potlan onoliko alkohola i Kate Peović izgleda dobro  Dobro je, nije još dotaka dno, još ne hvali Radu Borić, Sanju Sarnavku, Vesnu Teršelič  Dobro si rekao 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|