|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Vicevi o Muhamedu i Hasi Postano: 23 lip 2025, 08:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88050 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Vicevi o Muji (Muhamedu).
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Vicevi o Muhamedu i Hasi Postano: 23 lip 2025, 09:22 |
|
|
|
Umro Muhamed i Fatima mu kod tabuta reče: - "Dabogda se okren'o u grobu onoliko puta kolko si me puta prevario." Nakon nekog vremena umre i Fatima i dođe kod Alaha te ga pita: - "Gdje je moj muž Muhamed?" A Alah će: - "Mujo ventilator?"
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vicevi o Muhamedu i Hasi Postano: 23 lip 2025, 09:47 |
|
|
|
Došao Muhamed u banku i traži novac koji mu Haso poslao iz Njemačke. Bankar mu kaže: - "Sve izgleda u redu gospodine, evo potpišite tu i isplatit ću vam novac" Muhamed kaže: - "Neću. Mene je babo naučio da nikad ništa ne potpisujem" Bankar će na to: - "Ne mogu vam isplatit novac ako ne potpišete" Muhamed odgovori: - "Idem onda u drugu banku" Bankar: - "I u drugim bankama će vam reć isto, morate se potpisat" Muhamed: - "Ja se ne potpisujem. Idem u drugu banku" I Muhamed tako ode u nekoliko banaka i svuda isto, nitko mu neda novac jer se ne želi potpisat dok ne dođe u petu banku. Tamo bankar izvadi čekić, lupa Muhameda po glavi i dere mu se: - "Potpisuj ovdje Muhamede!" Muhamed potpiše i dobi novac. I izađe tako Muhamed na ulicu kad sretne onog prvog bankara i bankar ga upita: - "Jeste li dobili novac" - "Jesam" - "Jeste li se potpisali?" - "Jesam" - "Pa rekao sam vam da se svugdje morate potpisat!" - "Da, ali mi niste to lijepo objasnili"
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Vicevi o Muhamedu i Hasi Postano: 23 lip 2025, 10:37 |
|
|
|
Umro Mujo i posao je da trazi Muhameda. Penjao se on tako i stigao je do Svetog Petra, Petar njemu rece dobro dosao u Raj itd. Njemu Mujo rece: - "Sve ja razumijem, ko si sta si, ali ja sam musliman i trazim Muhameda." Sv. Petar njemu rece da ga nema ovdje nego da se nastavi penjati. Penjao se tako Mujo opet i stigne do Mojsija, Mojsije se njemu predstavi i rece: - "Dobro dosao u Raj", a njemu ce ti Mujo nemoj mi sta zamjeriti ali ja sam musliman trazim Muhameda. Kaze njemu Mojsije: - "Nema takvog ovdje ali nastavi se ti penjati." Dodje ti tako Mujo na zadnji sprat kada gore Bice obasjano svjetloscu koje mu rece: - "Dobro dosao Mujo ja sam Isus Krist." Mujo ce njemu: - "Znam ko si, sta si, ali ja sam musliman i trazim Muhameda." Rece njemu Isus: - "Znam ja sve, nego znam da vi u Bosni volite puno kafe piti, zato sjedni malo i rece: MUHAMEDE de trkni po dvije kafice."
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vicevi o Muhamedu i Hasi Postano: 23 lip 2025, 14:01 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28257 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Otišao Mujo u Njemačku da traži posla. Kaže mu gazda Švabo; - Ne primamo takve, vi ste se pokazali lijeni... Mujo: - Nee, to su Hercegovci! Ja sam onaj što je glup!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vicevi o Muhamedu i Hasi Postano: 23 lip 2025, 14:23 |
|
|
|
Sjedi Muhamed na kamenu i gleda u daljinu. Prolazi Haso i pita: - "Što je bolan Muhamede, sjediš i razmišljaš?" - "Samo sjedim"
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Vicevi o Muhamedu i Hasi Postano: 16 lis 2025, 22:03 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3236 Lokacija: Gora Romanija
|
|
Mujo je MUSTAFA a ne Muhamed,kreteni.
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vicevi o Muhamedu i Hasi Postano: 16 lis 2025, 22:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88050 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Muhamed se žali svom jaranu Hasi: - E moj jarane, ovaj život stvarno nije fer. - Što bolan? - Kad god upoznam neku zgodnu žensku, il' je ona udata, il' sam ja oženjen!
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Vicevi o Muhamedu i Hasi Postano: 17 lis 2025, 08:40 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2733 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
|
Mujo i Haso
Djelila se u džamiji humanitarna pomoc. I Muhamed i Haso došli, Muhamed stoji na početku reda, a Haso na kraju. Vice Haso Muhamedu: - Sto uzmes sebi, uzmi i meni. Muhamed mu pokaže palac. Dođe Muhamed na red, uzme pomoć i stane kod Hase. Ovaj ga upita: - A gdje je moje? - Nisam uzeo - odgovori Muhamed. Pa pokazao si mi palac? A Muhamed će: Pa nisam mogao da ti pokazem srednji prst u džamiji
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|