|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 36 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Kako je Zapad muslimanima u Bosni uzeo dušu Postano: 01 stu 2025, 23:30 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Ja živim u BiH, doduše među Hrvatima, jebiga nisam iz Rijeke lol Hrvate iz BiH doslovno boli kurac za Rijeku, to im je apsolutno nebitan grad, iz tebe vrište splitski kompleksi. To je jedan od testova na kojima uvijek padaš. Proveo sam nekoliko godina tamo, ali nisam iz Rijeke, čak si i to krivo isfabulirao. Živio sam više godina čak i u ZG, nego u RI.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Kako je Zapad muslimanima u Bosni uzeo dušu Postano: 01 stu 2025, 23:32 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Ja nikoga nisam nazvao mentalno ograničenim, nauči modulirati svoj incelovski bijes, zaudaraš po takvim deprivacijama Ne trebam te nazivati, ti jesi mentalno ograničen, to je činjenica. Znaš i sam da nisi materijal za Mensu, znaš i sam da si završio samo trogodišnju srednju školu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Kako je Zapad muslimanima u Bosni uzeo dušu Postano: 01 stu 2025, 23:34 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Ja živim u BiH, doduše među Hrvatima, jebiga nisam iz Rijeke lol Hrvate iz BiH doslovno boli kurac za Rijeku, to im je apsolutno nebitan grad, iz tebe vrište splitski kompleksi. To je jedan od testova na kojima uvijek padaš. Proveo sam nekoliko godina tamo, ali nisam iz Rijeke, čak si i to krivo isfabulirao. Živio sam više godina čak i u ZG, nego u RI. Ti si apatrid iz Rijeke kojem je Tito veliki čovjek. Ne pripadaš narodu na ovom forumu. Ti nisi dio nacionalnog tkiva, nego genetski i ideološki privjesak. Za tebe je forum.hr Ti si završio fakultet 3+2, a ja integriranih 6. Nemoj se sramotiti. Još jedna prijava za vrijeđanje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Kako je Zapad muslimanima u Bosni uzeo dušu Postano: 01 stu 2025, 23:36 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Otkud tebi da su muslimani izašli iz rata zatucani? Izašli su isti kakvi su i ušli.
Crveni ostali crveni, zeleni ostali zeleni, crni su bili rijetki i uglavnom u dijaspori.
Sve isto kao i danas. Samo što sad imamo ajmo ih nazvat plave, tiktokere i sl.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Kako je Zapad muslimanima u Bosni uzeo dušu Postano: 01 stu 2025, 23:38 |
|
|
|
Ja apatrid, a ti jednom lažeš da živiš u Spiltu, drugi put lažeš da živip u Hercegovini?
Zašto se toliko ložiš na Tita? Je li i to neki kompleks? Sigurno su ti roditelji prvo bili u Partiji, pa su pod stare dane morali napraviti sakramente?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Kako je Zapad muslimanima u Bosni uzeo dušu Postano: 01 stu 2025, 23:43 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Ja apatrid, a ti jednom lažeš da živiš u Spiltu, drugi put lažeš da živip u Hercegovini?
Zašto se toliko ložiš na Tita? Je li i to neki kompleks? Sigurno su ti roditelji prvo bili u Partiji, pa su pod stare dane morali napraviti sakramente? Iz Splita i živim u BiH  Ima svjedoka ko sam, di sam, što sam, za tebe nema, sve šta znamo je da su ti usta puna Tita, iz očiju viri kurac, diploma neka žnj biće s filozofskog, naporan lik, mori ga Split, onako ženski kučkast, vjerojatno nije nešto za vidit, zaluta među južnjake na ovaj forum, ima komplekse neke vrijednosti, iza svega stoji nitko i ništa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Kako je Zapad muslimanima u Bosni uzeo dušu Postano: 01 stu 2025, 23:46 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Ja apatrid, a ti jednom lažeš da živiš u Spiltu, drugi put lažeš da živip u Hercegovini?
Zašto se toliko ložiš na Tita? Je li i to neki kompleks? Sigurno su ti roditelji prvo bili u Partiji, pa su pod stare dane morali napraviti sakramente? Iz Splita i živim u BiH  Ima svjedoka ko sam, di sam, što sam, za tebe nema, sve šta znamo je da su ti usta puna Tita, iz očiju viri kurac, diploma neka žnj biće s filozofskog, naporan lik, mori ga Split, onako ženski kučkast, vjerojatno nije nešto za vidit, zaluta među južnjake na ovaj forum, ima komplekse neke vrijednosti, iza svega stoji nitko i ništa Još jedna laž, zašto bi netko iz Splita otišao živjeti u BiH? Jesi li se udao u BiH? Ili ta diploma koju si studirao 6 godina ne vrijedi u Hrvatskoj, pa se smiješ igrati doktora samo u BiH? Jako šuplja priča.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Kako je Zapad muslimanima u Bosni uzeo dušu Postano: 01 stu 2025, 23:47 |
|
|
|
Neki od nas vole pičku pa bacimo sidro
Ja sam za tebe institucija miško, ti se moš samo igrat iza profila, za mene si uživo mali miš bez obrazovanja koje parira
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Kako je Zapad muslimanima u Bosni uzeo dušu Postano: 01 stu 2025, 23:50 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Neki od nas vole pičku pa bacimo sidro
Ja sam za tebe institucija miško, ti se moš samo igrat iza profila, za mene si uživo mali miš Ništa ne razumjem, ti si instuticija zato što si papučar i zato što žena odlučuje gdje ćeš živjeti? Ti "voliš pičku" i zato ona u toj vezi nosi hlače?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Kako je Zapad muslimanima u Bosni uzeo dušu Postano: 01 stu 2025, 23:51 |
|
|
Meni slinavac s filozofskog smjer povijest i geografija priča o Mensi  Ja sam za tebe tata Laku noć, neki rade sutra. S pravim diplomama i zanimanjima, ne s dvopredmetnim tečajevima. Ln
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Kako je Zapad muslimanima u Bosni uzeo dušu Postano: 01 stu 2025, 23:55 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Meni slinavac s filozofskog smjer povijest i geografija priča o Mensi  Ja sam za tebe tata Po ovome što pišeš, čini mi se da ti možeš biti samo mama. Mama s PMS-om.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|