|
|
Stranica: 92/97.
|
[ 2408 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 18:13 |
|
|
Podrška Austriji 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 18:17 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22070 Lokacija: među zvijezdama
|
daramo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Realno, libo koga patka za vas i vase misljenje. Vi losu karmu mozete navuci jedino vasim seoskim klubovima u saban ligi. Ako i tamo imate predstavnike. Imate mozda neke za OI ono kamena s ramena? E njima isto mozete losu karmu privuci. @novem  Kokoško samo Čilić i Međugorje imaju više olimpijskih medalja od svih Bošnjaka. Ti Jedino mozes za primitivizam i seljakluk dobiti medalju. I ne samo ti. Matori velezovac propao i sad glumi rvatinu veceg od pokojnog Tudjmana.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 18:20 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 23:28 Postovi: 2331 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Kokoško samo Čilić i Međugorje imaju više olimpijskih medalja od svih Bošnjaka.
Ti Jedino mozes za primitivizam i seljakluk dobiti medalju. I ne samo ti. Matori velezovac propao i sad glumi rvatinu veceg od pokojnog Tudjmana. A kojem narodu ti uopće pripadaš? Svoje frustracije ne projiciraj na druge. Mislim da imaš opasniju krizu identiteta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 18:21 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 44004 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Tebi bi pametnije bila da si išla na utakmicu BiH koja ti dolazi u Beč nego što ovdje sereš. U životu nije pogledala utakmicu nogometa uživo i našla se pametovati.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 18:22 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 23:28 Postovi: 2331 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: oak je napisao/la: Ja sam čak želio da prodju, pojavom ove kokoške  sam se vratio u neutralni mod. Još koji upis i bit ću za Austriju. Realno, libo koga patka za vas i vase misljenje. Vi losu karmu mozete navuci jedino vasim seoskim klubovima u saban ligi. Ako i tamo imate predstavnike. Imate mozda neke za OI ono kamena s ramena? E njima isto mozete losu karmu privuci. @novem  Imamo mnogo Ol medalja. Koliko imate vi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 18:29 |
|
|
daramo je napisao/la: Tebi bi pametnije bila da si išla na utakmicu BiH koja ti dolazi u Beč nego što ovdje sereš. U životu nije pogledala utakmicu nogometa uživo i našla se pametovati. Ja iz SA dosla zbog tekme. Znas li u koliko pocinje? I zamislim Zivim na 10 min od stadiona. Prevozom javnim. Znaci bei auta da idem. LOL Ti ces mi o repki i navijaju. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 18:31 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ko ne skače mrzi Bosnu! Samo da znate. Uostalom i oni pravi Hrvati iz Hr navijaju za Bosnu. Sto ne bi vi? Konjusarenje?
Inace vi ste meni ko udareni stariji rodjak. Koji se zaljubio u curu, van svojih mogućnosti. Voli je i obozava, a zena ga ne dozivljava ni1%.
Tako i vi sa HR repkom. Tako bih želio navijati za svoju domovinu BiH, ali me u tome spriječava neravnopravni položaj hrvatskog naroda. Navijati za BiH bi bilo kao da neki židov 30tih godina navija za svoju "domovinu" Njemačku. Domovina se treba lijepo ponašati prema svom konstitutivnom narodu, pa ću onda drage volje uzvratiti ljubav. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1385 of 2558 - 54.14%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 18:33 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: I ovi Mostarci su listom navijali za Velez. Pa sam stozernik je velezovac. Jednostavno do rata devedesetih nije postojao nijedan hr klub u BiH. I sad najednom bi vi mijenjali svoje navijacke povjesti. Pa ne ide to dragi federalni partneri.
Smjehotresni ste. Totalno. Pedesetogodisnjaci. A lafo vole hr repku i hr klubove. Kako misliš ne ide. Ja sam se ekspresno sa Veleža prebacio na Zrinjski. Išlo kao podmazano. 
1385 of 2558 - 54.14%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 18:36 |
|
|
dudu je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Oni potjcenjuju Austriju jer "oni su skijasi, ne znaju nista o fudbalu".
A Austrija je trenutno ozbiljna reprezentacija, puno jaca od BiH, ali nisu bez sansi bosnje. Ako Austrija odigra lose, imaju sanse. Nije sad Austrija ne znam kakva sila, ozbiljni jesu, jači nego ikad otkad pamtim, ali to je taj trenutak i ta utakmica kad imaš šansu. Ali su najjaci od kad znaju za sebe, mislim da od sedamdesetih nisu imali jacu ekipu. Puno vrsnih igraca iz Bundeslige i cak trojica nosilaca igre druge ekipe Bundeslige Leipziga. Imaju i Alabu iz RM. Nisu Engleska ali dosta jaki, za njihove standardne prosjecnosti iznenadjujuce jaki.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 18:40 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 3712 Lokacija: Dridska Župa
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: 30 godina imali kad rat poceo i navijali za Zelju, Sarajevo, Velez itd itd i odjednom postali dinamovci i hajdukovci. LOL I navijaju plus za repku. Koji je to krkanluk. Niti ih dozvivljavaju Purgeri niti Splicani. Al eto. LOL Barem se u Završju oduvik navijalo za Hrvatske klubove i u jugi i posli nje, to je opce poznata stvar, to možeš eventualno potencirat ovima iz Mostara ili Štalajeva, ali Livnjacima i Duvnjacima bome ne možeš 🤣
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 18:42 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kako misliš ne ide. Ja sam se ekspresno sa Veleža prebacio na Zrinjski. Išlo kao podmazano.  Moji svi navijali za Dinamo i Osijek, ne kuze ovi da su Srbi navijali za Zvezdu a Hrvati Dinamo i Hajduk, za kotlinske klubove navijali krezubi buregdzije sa bascarsije i prodavaci kospica iz Tetova, zato i jesu imali nadimke pitari i kospicari. Dodje Zvezda u kotlinu, cijeli Sokolac, Ilijas, Ilidza na stadionu sa CZ zastavama. Dinamo na Grbavici, transparenti Capljina, Grude, Kiseljak. Kiseljak imao jaku Torcida grupu, koja je navijala i za Zelju poslije rata, dok gradjani nisu poceli spaljivati hrvatske zastave na stadionu. Samo budala podrzava tu gomilu kompleksasa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 18:43 |
|
|
zet je napisao/la: A lijepo i pristojno sam rekao da zelim pobjedu veceras, ne samo Bosnjacima, nego i nasim Hrvatima, u BiH reprezentaciji. I onda dodje Sarajka i uz Karabaju pod njenim skutima pocne srat po mojim Hrvatima u BiH. I odmah mi se javi gadjenje prema toj BiH.
Dajte naucite vise, pljuvanjem po posavskim, srednjobosanskim ili hercegovackim Hrvatima necete dobiti nase simpatije ma koliko god vi nama podilazili i pravili se da "nemate nista protiv Hrvata u Hrvatskoj". Ne budite jadni. Kuran traži da muslimani prvo ratuju sa nevjernicima koji su im bliži. Odatle uvijek ova logika Hrvati u BiH ne valjaju a Hrvati iz Hrvatske su fini. Razlog za to je dobiti podršku za pobijediti Hrvate u BiH. Naravno nakon što ovladaju BiH, onda bi i Hrvati iz Hrvatske polako postajali loši i za nešto krivi. Samo dok dođu na red.
1385 of 2558 - 54.14%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 18:44 |
|
|
|
Skuzajte sto vas ne shvaćam ozbiljno kao navijace HR repke i klubova. Morate pisanje icistiti od srbizama prvo. Jbg.
Uzivajte.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 18:45 |
|
|
|
To je samo takija, da se umile "pravim Hrvatima", kao ne mrze oni Hrvate samo ih zavadjaju lazni katolici iz Hercegovene.
Takija pala 2008 nakon Turske, slavili su osmansku pobjedu vise nego ijednu svoju. Ko tada u HR nije progledao, nece nikada. A nisu samo Dezulovic i slicna govna koji niti ne trebaju progledati, njihovi su stavovi jasni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 18:45 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: I ovi Mostarci su listom navijali za Velez. Pa sam stozernik je velezovac. Jednostavno do rata devedesetih nije postojao nijedan hr klub u BiH. I sad najednom bi vi mijenjali svoje navijacke povjesti. Pa ne ide to dragi federalni partneri.
Smjehotresni ste. Totalno. Pedesetogodisnjaci. A lafo vole hr repku i hr klubove. Kako misliš ne ide. Ja sam se ekspresno sa Veleža prebacio na Zrinjski. Išlo kao podmazano.  A i Velež se ekspresno prebacio, od multi-kulti kluba, do đamija tima bez stadiona. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 18:47 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kako misliš ne ide. Ja sam se ekspresno sa Veleža prebacio na Zrinjski. Išlo kao podmazano.  Moji svi navijali za Dinamo i Osijek, ne kuze ovi da su Srbi navijali za Zvezdu a Hrvati Dinamo i Hajduk, za kotlinske klubove navijali krezubi buregdzije sa bascarsije i prodavaci kospica iz Tetova, zato i jesu imali nadimke pitari i kospicari. Dodje Zvezda u kotlinu, cijeli Sokolac, Ilijas, Ilidza na stadionu sa CZ zastavama. Dinamo na Grbavici, transparenti Capljina, Grude, Kiseljak. Kiseljak imao jaku Torcida grupu, koja je navijala i za Zelju poslije rata, dok gradjani nisu poceli spaljivati hrvatske zastave na stadionu. Samo budala podrzava tu gomilu kompleksasa. Prije rata, jedna profesorica htjela vidjeti koliko ima Srba u razredu, pa pita: Ustanite tko navija za Zvezdu? I ustane se jedan musliman, kaže mu, ti sjedi, ti ne navijaš. 
1385 of 2558 - 54.14%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 18:51 |
|
|
|
Velez danas i Velez iz 1987 godine nemaju veze jedan sa drugim.
Iako nema smisla o tome raspravljati sa otimacima istog. Navijaci Veleza iz osamdesetih su nosili Titove slike i bili notorni jugosloveni, ovi danas su sve suprotno od toga.
Oni oteli Velez, Hrvati vratili Zrinjski, Zrinja vrh HB nogometa Velez plese iz druge u prvu ligu. Cim su ostali bez Srba i Hrvata, pali kurcu za usi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 18:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Moji svi navijali za Dinamo i Osijek, ne kuze ovi da su Srbi navijali za Zvezdu a Hrvati Dinamo i Hajduk, za kotlinske klubove navijali krezubi buregdzije sa bascarsije i prodavaci kospica iz Tetova, zato i jesu imali nadimke pitari i kospicari.
Dodje Zvezda u kotlinu, cijeli Sokolac, Ilijas, Ilidza na stadionu sa CZ zastavama. Dinamo na Grbavici, transparenti Capljina, Grude, Kiseljak. Kiseljak imao jaku Torcida grupu, koja je navijala i za Zelju poslije rata, dok gradjani nisu poceli spaljivati hrvatske zastave na stadionu.
Samo budala podrzava tu gomilu kompleksasa.
Prije rata, jedna profesorica htjela vidjeti koliko ima Srba u razredu, pa pita: Ustanite tko navija za Zvezdu? I ustane se jedan musliman, kaže mu, ti sjedi, ti ne navijaš.  To neka mostarska kviskoteka? 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 18:55 |
|
|
|
Ima BiH reprezentacija svoju šansu večeras, kakvu takvu i normalno da su mi draži od Austrije. Pa neću zbog nekih proturskih budala mrziti reperezentaciju. Hrvatska je na prvom mjestu.
Ti šta mašu turskim zastavama se ne mogu pomiriti da ovo nije Turska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 18:58 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 44004 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Tebi bi pametnije bila da si išla na utakmicu BiH koja ti dolazi u Beč nego što ovdje sereš. U životu nije pogledala utakmicu nogometa uživo i našla se pametovati. Ja iz SA dosla zbog tekme. Znas li u koliko pocinje? I zamislim Zivim na 10 min od stadiona. Prevozom javnim. Znaci bei auta da idem. LOL Ti ces mi o repki i navijaju.  I pred utakmicu naprđuješ na forumu umjesto da se družiš sa sunarodnjacima. Hajde ne laži, u životu na utakmici nisi bila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 19:01 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Skuzajte sto vas ne shvaćam ozbiljno kao navijace HR repke i klubova. Morate pisanje icistiti od srbizama prvo. Jbg.
Uzivajte. Da znaš koliko ozbiljno shvaćam "navijačicu" BiH koja pred utakmicu u vlastitom gradu naprđuje na forumu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 19:09 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Ima BiH reprezentacija svoju šansu večeras, kakvu takvu i normalno da su mi draži od Austrije. Pa neću zbog nekih proturskih budala mrziti reperezentaciju. Hrvatska je na prvom mjestu.
Ti šta mašu turskim zastavama se ne mogu pomiriti da ovo nije Turska. 99% bosnjaka mase turskom zastavom onih 1% preferiraju crnu isilovu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 19:11 |
|
|
Rumunji se žalili Uefi zbog rasizma. Citat: Alin Tise, rumunski političar iz Cluja, bio je na utakmici u Zenici, odakle se vratio u nevjerici:
"U Bosni sam proživio jednu od najtužnijih epizoda koje navijač reprezentacije može doživjeti. S agresivnim, neobrazovanim navijačima koji kao da su se probudili iz mračnog doba.
Stadion ostavljen u nekom prošlom stoljeću: sivi beton, polomljena sjedišta, uski prostori, infrastruktura koja podsjeća na vremena prije 90-ih. Slike su apsolutno nevjerovatne, nezamislive u ovom stoljeću. Razlika u odnosu na Cluj? Od civilizacije do paleolitika, starijeg kamenog doba".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 19:13 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8074 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: I ovi Mostarci su listom navijali za Velez. Pa sam stozernik je velezovac. Jednostavno do rata devedesetih nije postojao nijedan hr klub u BiH. I sad najednom bi vi mijenjali svoje navijacke povjesti. Pa ne ide to dragi federalni partneri.
Smjehotresni ste. Totalno. Pedesetogodisnjaci. A lafo vole hr repku i hr klubove. Moji su svi navijali za Dinamo , pa tako i ja.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: Jučer, , 19:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 63032 Lokacija: DAZP HQ
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Niko ne sere po Hrvatima. Nego po primitiviumu i krkanluku. Tako da molim da se to fino razluci. Cuj ničim prozvan „navijac“ Dinama i šljegnuti purger iz bosanskohercegovacke pripizdine kaze „Dabogda dvd izgubili“.
Mislim, nidje veze. A neki uz njega idu i sufliraju ba to. Želim vam poraz na svim poljima, ne samo nogometnim. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|