|
|
Stranica: 2/32.
|
[ 792 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Re: Livno Postano: 18 lip 2009, 23:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23956 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Gdje je ovo u Livnu?
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
west
|
Naslov: Re: Livno Postano: 19 lip 2009, 00:27 |
|
|
duman...
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Livno Postano: 19 lip 2009, 00:42 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
kajman je napisao/la: Ljepota!
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
kajman
|
Naslov: Re: Livno Postano: 19 lip 2009, 12:52 |
|
|
ovo je pogled iz kule ovo je pored kule duman ali kad nabuja sad je skoro presusio
|
|
Vrh |
|
|
bjeloglavi_sup
|
Naslov: Re: Livno Postano: 19 lip 2009, 15:19 |
|
|
|
Vrh |
|
|
neo
|
Naslov: Re: Livno Postano: 19 lip 2009, 16:52 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2009, 21:30 Postovi: 452 Lokacija: desno kod placa
|
bjeloglavi_sup je napisao/la: Vrati nam fotke u Tomislavgrad ,slikajte svoj mali dio svemira.
_________________ Gotovina i Markač Hrvatski heroji domovinskog rata, p.
|
|
Vrh |
|
|
kajman
|
Naslov: Re: Livno Postano: 20 lip 2009, 16:18 |
|
|
neo je napisao/la: bjeloglavi_sup je napisao/la: Vrati nam fotke u Tomislavgrad ,slikajte svoj mali dio svemira. nemojte vi da mi zatvorimo kanal pa će sva voda nama ostati
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Livno Postano: 20 lip 2009, 16:20 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
|
kajman je napisao/la: ne dajte se Livnjaci. Ima li itko iz Zagoričana?
|
|
Vrh |
|
|
neo
|
Naslov: Re: Livno Postano: 20 lip 2009, 20:10 |
|
|
DaniKU je napisao/la: kajman je napisao/la: ne dajte se Livnjaci. Ima li itko iz Zagoričana? E sad presusujemo Ricinu i nema vise Buskog jezera , opet ce biti Blato. Ma nema ti u Zagoricanima livnjaka, to su ti sve Sujicki Hercegovci. E onda malo na borbu bikova kad je ove godine.
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 lip 2009, 12:48 |
|
|
neo je napisao/la: E sad presusujemo Ricinu i nema vise Buskog jezera , opet ce biti Blato. Ma nema ti u Zagoricanima livnjaka, to su ti sve Sujicki Hercegovci. E onda malo na borbu bikova kad je ove godine. Čuo sam za borbu bikova, rođak mi tu ide, pa mi je jednom obećao da će me zvati kad krene, ali je izgleda zaboravio . Kad otprilike bude?
|
|
Vrh |
|
|
neo
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 lip 2009, 20:20 |
|
|
DaniKU je napisao/la: neo je napisao/la: E sad presusujemo Ricinu i nema vise Buskog jezera , opet ce biti Blato. Ma nema ti u Zagoricanima livnjaka, to su ti sve Sujicki Hercegovci. E onda malo na borbu bikova kad je ove godine. Čuo sam za borbu bikova, rođak mi tu ide, pa mi je jednom obećao da će me zvati kad krene, ali je izgleda zaboravio . Kad otprilike bude? A za Zagoričane sam te pitao, jer otamo valjda vučemo korijene(prema knjizi "Sa Kupreške visoravni"). Borba bikova je koji dan prije Velike Gospe pored Vržerala, bio 2007 i skoro pobijedio. Sto se tice Zagoricana, tamo su najpoznatiji Mihaljevići i plemenite Krište. Odi na stranicu Zagoricani , pa probaj naci vlastito prezime.
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 lip 2009, 20:27 |
|
|
neo je napisao/la: Borba bikova je koji dan prije Velike Gospe pored Vržerala, bio 2007 i skoro pobijedio. Sto se tice Zagoricana, tamo su najpoznatiji Mihaljevići i plemenite Krište. Odi na stranicu Zagoricani , pa probaj naci vlastito prezime. Opa, bravo, bravo
|
|
Vrh |
|
|
neo
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 lip 2009, 20:37 |
|
|
DaniKU je napisao/la: neo je napisao/la: Borba bikova je koji dan prije Velike Gospe pored Vržerala, bio 2007 i skoro pobijedio. Sto se tice Zagoricana, tamo su najpoznatiji Mihaljevići i plemenite Krište. Odi na stranicu Zagoricani , pa probaj naci vlastito prezime. Opa, bravo, bravo Pa mislio sam da je moje prezime jedino tamo!? . No evo nađoh da ima od zaseoka, jedan sa mojim prezimemom, ali nijedan od ova dva što si napisao. Koje ti je prezime ?? http://www.zagoricani.com
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 lip 2009, 20:48 |
|
|
neo je napisao/la: DaniKU je napisao/la: Opa, bravo, bravo Pa mislio sam da je moje prezime jedino tamo!? . No evo nađoh da ima od zaseoka, jedan sa mojim prezimemom, ali nijedan od ova dva što si napisao. Koje ti je prezime ?? http://www.zagoricani.comMoji su potomci ovog Pave što se doselio na Kupres. Stranica je odlična
|
|
Vrh |
|
|
neo
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 lip 2009, 20:54 |
|
|
DaniKU je napisao/la: neo je napisao/la: Stranica je odlična E pa ti Dalmoš.
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 lip 2009, 20:56 |
|
|
neo je napisao/la: E pa ti Dalmoš.
Ja sam ti pravi `Rvat kako bi se reklo . Nego reci mi dolaziš li nam na Kupres? Imaš li koga gore?
|
|
Vrh |
|
|
neo
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 lip 2009, 21:02 |
|
|
DaniKU je napisao/la: neo je napisao/la: E pa ti Dalmoš.
Ja sam ti pravi `Rvat kako bi se reklo . Nego reci mi dolaziš li nam na Kupres? Imaš li koga gore? Osim poznanika na Kupresu nikoga.Vodio zenu i djecu ljeto 07 na obilazak. Ja ti picim oko Buskog jezera mi smo ti oni morski.
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 lip 2009, 21:34 |
|
|
neo je napisao/la: Osim poznanika na Kupresu nikoga.Vodio zenu i djecu ljeto 07 na obilazak. Ja ti picim oko Buskog jezera mi smo ti oni morski.
Aha, nadam se da vam se svidilo i ima li šarana?
|
|
Vrh |
|
|
neo
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 lip 2009, 21:44 |
|
|
DaniKU je napisao/la: neo je napisao/la: Osim poznanika na Kupresu nikoga.Vodio zenu i djecu ljeto 07 na obilazak. Ja ti picim oko Buskog jezera mi smo ti oni morski.
Aha, nadam se da vam se svidilo i ima li šarana? Ima samo ih mi zovemo u Prisoju kozlicima . Nego kad je kod vas kosidba??
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Livno Postano: 22 lip 2009, 00:11 |
|
|
neo je napisao/la: Ima samo ih mi zovemo u Prisoju kozlicima . Nego kad je kod vas kosidba?? Fino, fino. Nisam znao da ih tako zovete, ali u svakom slučaju ne bi nikada pogodio šta je "kozlić" da me je netko pitao. A kosidba je na prvu nedjelju u sedmom mjesecu, i svake godine je tako, samo što se datum mijenja. Ove godine je 5.7.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Livno Postano: 22 lip 2009, 12:10 |
|
|
DaniKU je napisao/la: neo je napisao/la: Moji su potomci ovog Pave što se doselio na Kupres. Stranica je odlična Ti si znaci cergar
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
neo
|
Naslov: Re: Livno Postano: 22 lip 2009, 14:50 |
|
|
DaniKU je napisao/la: neo je napisao/la: Ima samo ih mi zovemo u Prisoju kozlicima . Nego kad je kod vas kosidba?? Fino, fino. Nisam znao da ih tako zovete, ali u svakom slučaju ne bi nikada pogodio šta je "kozlić" da me je netko pitao. A kosidba je na prvu nedjelju u sedmom mjesecu, i svake godine je tako, samo što se datum mijenja. Ove godine je 5.7. Ma krivo si skuzio ,ja ti ne volim ribu,
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Livno Postano: 22 lip 2009, 14:56 |
|
|
neo je napisao/la: Ma krivo si skuzio ,ja ti ne volim ribu, a tako znači
|
|
Vrh |
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Livno Postano: 24 lip 2009, 13:59 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Prenosim sa www.dnevni-list.baLIVNO - Ovih dana nastavljeni su radovi na izgradnji glavnog bazena za prstenasti vodoopskrbni sustav “Livanjski horizont” u Zastinju kapaciteta 1400 kubnih metara. Prema planu bazen bi trebao biti završen u roku od dva mjeseca, a time će se stvoriti daljnje pretpostavke za realizaciju ovoga značajnog i velikog projekta za livanjsku općinu. Vrijednost građevinskih radova na izgradnji glavnog bazena je oko 400.000 maraka, a vrijednost cjelokupnog projekta vodoopskrbnog sustav iznosi oko 17 milijuna maraka. Radovi na dionici Žabljak-Rujan Uskoro se očekuje i početak izvođenja radova na dionici od Žabljaka do Rujana, također iz vodovodnog sustava “Livanjski horizont”, za čiju gradnju su osigurana kreditna sredstva austrijske Kontrolne banke u iznosu od oko 3,5 milijuna eura. Prema riječima načelnika Luke Čelana radovi na dionica vodovoda Žabljak-Bila-Lipa- Prolog-Rujani trebali bi početi početkom rujna mjeseca. Kako je pojasnio načelnik dionica je duga više od 30 kilometara, a njezinom realizacijom stvorit će se pretpostavke za kandidiranje i dijela projekta od Čelebića do Livna i tako bi se u cijelosti zatvorio vodovod - “Livanjski horizont”. Jedan dio projekta od Bile prema Srđevićima u dužini od 3,5 km već se realizira iz sredstava Svjetske banke, a u tijeku je i realizacija radova na dijelu vodovoda Potočani – Zagoičani, koji se najvećim dijelom financira iz vlastitih sredstava. “Osobno se nadam da će ti poslovi ići onom dinamikom kako smo i zamislili. Očekujem da bi smo realizacijom ovog projekta, od žabljačkog mosta do Rujana, stvorili pretpostavke da se u Biloj izvrši priključak i ovoga srđevskog vodovoda i na taj dio i očekujem da ćemo ove godine, a pogotovo iduće, imati velike radove kad je u pitanju realizacija vodovodnog prstena”, kazao je načelnik Čelan. Najveća investicija općine S realizacijom prstenastog vodovoda krenulo se prije dvije godine, a kako se radi o najvećoj investiciji u ovoj općini projekt se realizira u fazama uz pomoć kreditnih sredstava. Oba doma Parlamenta FBiH su odobrila kreditni sporazumom između BiH i Raiffeisen Zentralbank Österreich Aktiengesellschaft za projekt “Razvoj sustava vodoopskrbe općine Livno” za koji je namijenjeno oko 3,5 milijuna eura. “Mi smo u jedanaestom mjesecu prošle godine potpisali ugovor s austrijskom bankom, ali više od pola godine smo izgubili na dobivanju svih nužnih suglasnosti kako bi projekt mogao ići u samu implementaciju. Važno je istaći da smo gotovo u cijelosti tu proceduru riješili jedino je preostalo da se na državnom Parlamentu ova odluka usvoji, a potom objavi u Službenim novinama”, kazao je Čelan dodajući da početkom devetog mjeseca kreću radovi.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Livno Postano: 05 srp 2009, 19:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76295 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|