|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 19 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Karabaja
|
Naslov: Aca Lukas vs RS Postano: 03 pro 2025, 21:44 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Aca Lukas vs RS Postano: 03 pro 2025, 21:46 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Aca Lukas vs RS Postano: 03 pro 2025, 21:49 |
|
|
|
Aca Lukas razotkrio, dodimova drsna ruka Nedjeljko Elek slao poklone Naseru Oriću
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mikimiki971
|
Naslov: Re: Aca Lukas vs RS Postano: 03 pro 2025, 22:09 |
|
|
|
Aleksandar Vuksanović (rođen 3. novembra 1968), poznatiji pod umjetničkim imenom Aca Lukas, srbijanski je pjevač pop-folk muzike. Njegovi su iz Leskovca
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Aca Lukas vs RS Postano: 03 pro 2025, 22:34 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 9238 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Nije mu ovo baš mudro, ili moraš posve prijeći u janjičare, ili ne trebaš uzrujavati svoj narod i svoje. Nema srpska ni Srbija neku veliku lijevu scenu pa da možeš, poput Severine, otići se jebat po Beogradu i opet vratiti i nastupati po Hrvatskoj kada ti tamo podignu rampu. A malo treba bošnjacima da nekome nešto zamjere  Danas ti Aca dobar jer se slikava s Orićem, sutra neće bit dobar jer će pohvaliti Karadžića ili Miloševića. Mogao bi ostati bez svojih i bez tuđih.
_________________ "OHR STAY, SCHMIDT GO AWAY"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Aca Lukas vs RS Postano: 04 pro 2025, 11:45 |
|
|
potocnj je napisao/la: Nije mu ovo baš mudro, ili moraš posve prijeći u janjičare, ili ne trebaš uzrujavati svoj narod i svoje. Nema srpska ni Srbija neku veliku lijevu scenu pa da možeš, poput Severine, otići se jebat po Beogradu i opet vratiti i nastupati po Hrvatskoj kada ti tamo podignu rampu. A malo treba bošnjacima da nekome nešto zamjere  Danas ti Aca dobar jer se slikava s Orićem, sutra neće bit dobar jer će pohvaliti Karadžića ili Miloševića. Mogao bi ostati bez svojih i bez tuđih. Jest meni smiješno kad se ovako sve svodi na to da li se neko slikao ili nije slikao. To kao moj prijatelj koji ako nije postavio sliku na fb, nije ni putovao. Kad bi gledao ko se sve slikao s Orićem, bilo bi tu svašta. Znaš li ti uopšte ko je Orić?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Aca Lukas vs RS Postano: 04 pro 2025, 13:20 |
|
|
Machak je napisao/la: Jest meni smiješno kad se ovako sve svodi na to da li se neko slikao ili nije slikao. To kao moj prijatelj koji ako nije postavio sliku na fb, nije ni putovao.
Kad bi gledao ko se sve slikao s Orićem, bilo bi tu svašta. Znaš li ti uopšte ko je Orić?
Čovjek koji je, po ugovoru o djelu, radio za CIA da ispuni određene ciljeve vezane za okončanje rata u BiH. Ali za potrebe ove teme, čovjek je kojeg srbi generalno ne vole.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Aca Lukas vs RS Postano: 04 pro 2025, 18:23 |
|
|
potocnj je napisao/la: Machak je napisao/la: Jest meni smiješno kad se ovako sve svodi na to da li se neko slikao ili nije slikao. To kao moj prijatelj koji ako nije postavio sliku na fb, nije ni putovao.
Kad bi gledao ko se sve slikao s Orićem, bilo bi tu svašta. Znaš li ti uopšte ko je Orić?
Čovjek koji je, po ugovoru o djelu, radio za CIA da ispuni određene ciljeve vezane za okončanje rata u BiH. Ali za potrebe ove teme, čovjek je kojeg srbi generalno ne vole. Odakle ti to?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Aca Lukas vs RS Postano: 04 pro 2025, 18:38 |
|
|
|
Ja sam mislio da je ovaj Naser umro...
Jesu njega izvukli iz Srebrenice helikopterom prije nego što su srbi uzeli Grad ??
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Aca Lukas vs RS Postano: 04 pro 2025, 19:49 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8327 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Brane je napisao/la: Ja sam mislio da je ovaj Naser umro...
Jesu njega izvukli iz Srebrenice helikopterom prije nego što su srbi uzeli Grad ?? Da. Nekadašnji Slobin tjelohranitelj. Još jedan u plejadi beogradskih igrača među bosanskim Muslimanima.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Aca Lukas vs RS Postano: 04 pro 2025, 20:14 |
|
|
kiler je napisao/la: Brane je napisao/la: Ja sam mislio da je ovaj Naser umro...
Jesu njega izvukli iz Srebrenice helikopterom prije nego što su srbi uzeli Grad ?? Da. Nekadašnji Slobin tjelohranitelj. Još jedan u plejadi beogradskih igrača među bosanskim Muslimanima. I vaš Tuta je plazio oko Slobe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Aca Lukas vs RS Postano: 05 pro 2025, 00:08 |
|
|
|
Jedino sto Tuta nije pobjegao i ostavio svoje suborce da ih Srbi pokolju koliko vec, 7xxx ljudi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Aca Lukas vs RS Postano: 05 pro 2025, 09:16 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2998 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Karabaja je napisao/la: kiler je napisao/la: Da. Nekadašnji Slobin tjelohranitelj.
Još jedan u plejadi beogradskih igrača među bosanskim Muslimanima.
I vaš Tuta je plazio oko Slobe Tuta je zajebavo i jebo u mozak i Slobu i Šešelja. Pusti ti Tutu on je za ove đilkane i papke bio Einstein, pokoj mu duši
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Aca Lukas vs RS Postano: 05 pro 2025, 09:17 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2998 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
crni_bombarder je napisao/la: Jedino sto Tuta nije pobjegao i ostavio svoje suborce da ih Srbi pokolju koliko vec, 7xxx ljudi Tuta je držao do svakog svog Borca kao do djece svoje
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Aca Lukas vs RS Postano: 05 pro 2025, 09:18 |
|
|
|
Čovjek si je ubio karijeru na prostoru Srbije i Srpske
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Aca Lukas vs RS Postano: 05 pro 2025, 10:59 |
|
|
potocnj je napisao/la: Machak je napisao/la: Jest meni smiješno kad se ovako sve svodi na to da li se neko slikao ili nije slikao. To kao moj prijatelj koji ako nije postavio sliku na fb, nije ni putovao.
Čovjek koji je, po ugovoru o djelu, radio za CIA da ispuni određene ciljeve vezane za okončanje rata u BiH. Ali za potrebe ove teme, čovjek je kojeg srbi generalno ne vole. Koji Srbi? Lik je bio u Miloševićevoj službi. Možda ima više Srba koji ne vole Dodika ili Vučića nego li Orića. Orić je prije svega mafijaš. Mafija ne poznaje nacionalnost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Aca Lukas vs RS Postano: 05 pro 2025, 11:00 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Čovjek si je ubio karijeru na prostoru Srbije i Srpske Ti si bolje informisan od ovog potocnj. On šta pročita na internetu, to mu je sve što sazna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Aca Lukas vs RS Postano: 05 pro 2025, 12:02 |
|
|
Machak je napisao/la: potocnj je napisao/la:
Čovjek koji je, po ugovoru o djelu, radio za CIA da ispuni određene ciljeve vezane za okončanje rata u BiH.
Ali za potrebe ove teme, čovjek je kojeg srbi generalno ne vole.
Koji Srbi? Lik je bio u Miloševićevoj službi. Možda ima više Srba koji ne vole Dodika ili Vučića nego li Orića. Orić je prije svega mafijaš. Mafija ne poznaje nacionalnost. Srbi koji čitaju na internetu su mnogo veća skupina od onih koji ulaze u detalje Orićevog života i djela. Znam da je mutan lik, i da takvima nacionalnost nije ništa, nego veze, konekcije, interesi i sl.. Što se tiče srba koji ne vole Dodika ni Vučića, naravno da ih ima više i da su vokalniji zato jer većini srba Orić ne predstavlja ništa u životu, to uopće nije usporedba. Kao da kažeš da više hrvata ne voli Plenkovića i Milanovića nego nekog Hamasovog vođu, objektivno netko tko bi nas možda i pobio, ali nam nije faktor u životu. Usporedba s aktualnim političarima uopće nema smisla. Ja sam komentirao s pozicije dojma i Ace Lukasa koji je, kao javna osoba, trebao bolje pripaziti na svoju marketibilnost naročito kod svojih. Još sam i dalje uvjeren da je Orić, svojedobno, odradio i jedan prljav posao za amerikance i da zbog toga nikad nije završio u zatvoru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Aca Lukas vs RS Postano: 05 pro 2025, 17:57 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8327 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Aca Lukas je Hrvat iz Boke, barem po jednom djedu.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 19 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|