|
|
Stranica: 33/33.
|
[ 825 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
kiler
|
Naslov: Re: Livno Postano: 31 svi 2025, 15:31 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8124 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Uvest će oni i ćirilicu, od vrtića do srednje škole. ;)
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrtvasvihrezimaa
|
Naslov: Re: Livno Postano: 31 svi 2025, 18:08 |
|
|
Noname01 je napisao/la: https://relax-portal.info/vlada-hbz-uvodi-bosanski-jezik-u-skole-hercegbosanske-zupanije/
Posljednjih tjedana pojavile su se informacije kako Vlada HBŽ u škole na području ove županije uvodi bosanski jezik.
Ranije smo već vidjeli da vladajućima prirodna bogatstva ove županije predstavljaju samo sredstvo trgovine, ali ovim činom dvojac Ivan Vukadin (HNP) i Jozo Ćosić (HDZ1990) evidentno pokazuju koliko su nemoćni pred navalom zahtjeva koalicijskih partnera (SNSD i SDA) te su spremni na sve poduhvate da zadrže vlast, pa čak i trgovinom nacionalnim interesima. Zar može crnje od hdzea. Dok su oni bili u Drvaru se nisu smjela isticati kantonalna obilježja već samo RS i Srbije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Livno Postano: 31 svi 2025, 18:22 |
|
|
zrtvasvihrezimaa je napisao/la: Noname01 je napisao/la: https://relax-portal.info/vlada-hbz-uvodi-bosanski-jezik-u-skole-hercegbosanske-zupanije/
Posljednjih tjedana pojavile su se informacije kako Vlada HBŽ u škole na području ove županije uvodi bosanski jezik.
Ranije smo već vidjeli da vladajućima prirodna bogatstva ove županije predstavljaju samo sredstvo trgovine, ali ovim činom dvojac Ivan Vukadin (HNP) i Jozo Ćosić (HDZ1990) evidentno pokazuju koliko su nemoćni pred navalom zahtjeva koalicijskih partnera (SNSD i SDA) te su spremni na sve poduhvate da zadrže vlast, pa čak i trgovinom nacionalnim interesima. Zar može crnje od hdzea. Dok su oni bili u Drvaru se nisu smjela isticati kantonalna obilježja već samo RS i Srbije. Očito da može. Obrazovanje po HNPP-u sigurno je raselilo jedan broj muja, a ovako mogu samo privući više i neki se vratiti radi "građanskih" mjera koje postoje samo kod nas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Livno Postano: 31 svi 2025, 19:05 |
|
|
|
Jebo im bosanski jezik mater izdajničku.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fredericktown
|
Naslov: Re: Livno Postano: 31 svi 2025, 19:25 |
|
Pridružen/a: 09 ruj 2023, 12:46 Postovi: 385 Lokacija: Red ispred hambasade
|
|
Što nije u redu sa Hrvatima HBŽ, Posavine i Rame?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Livno Postano: 31 svi 2025, 19:37 |
|
|
Fredericktown je napisao/la: Što nije u redu sa Hrvatima HBŽ, Posavine i Rame? Da fakat, dobro pitanje!
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Livno Postano: 31 svi 2025, 19:39 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Livno Postano: 31 svi 2025, 22:44 |
|
|
|
Ne vidim kako davanje prava drugim narodima ima veze sa lošim natalitetom tvog naroda. Treba uvijek pokazati širinu i ne gaziti drugoga gdje si ti dominantan. Time ujedno i ostavljaš bez argumenata kliku iz Sarajeva koji govore da i Hrvati ugrožavaju druge na prostoru gdje su većina.
Meni je u HBŽ puno veći problem ovo na što su pristali oko policijske uniforme nego uvođenje bosanskog programa.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Livno Postano: 31 svi 2025, 23:14 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Ne vidim kako davanje prava drugim narodima ima veze sa lošim natalitetom tvog naroda. Treba uvijek pokazati širinu i ne gaziti drugoga gdje si ti dominantan. Time ujedno i ostavljaš bez argumenata kliku iz Sarajeva koji govore da i Hrvati ugrožavaju druge na prostoru gdje su većina.
Meni je u HBŽ puno veći problem ovo na što su pristali oko policijske uniforme nego uvođenje bosanskog programa. Normalno da ima veze. Svaki njihov više zaposlen je jedan naš manje, a to znači jedan naš više u Splitu ili Njemačkoj. Zašto mi nemamo tu svoj "halal" kadar kao oni u Sarajevu? Pa oni uspješno prodaju priču multikulti i bez davanja ovolikih prava drugima. Znači s većim pravima idu i sve ostale povlastice i sve veća i veća traženja. Šta misliš da će ostati samo na tom? Uniforme, jezik, pa im smeta obilježavanje dana HBž-a i povlačenje vitalnog nacionalnog interesa. Ukinuli financiranje RTV Herceg Bosne itd. Pitanje je samo kada će doći u pitanje i zastava i forsiranje promjene grba i zastave županije, a poučeni potezima vlasti, ne bi me čudilo da i do tog dođe. Ako sve svima dopustimo, kako se onda to više može nazvati hrvatska županija? Onda to nije ništa drugo nego još jedna mješovita županija odnosno kanton. https://tomislavcity.com/klub-bosnjaka- ... g-interesa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Livno Postano: 01 lip 2025, 08:40 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Ne vidim kako davanje prava drugim narodima ima veze sa lošim natalitetom tvog naroda. Treba uvijek pokazati širinu i ne gaziti drugoga gdje si ti dominantan. Time ujedno i ostavljaš bez argumenata kliku iz Sarajeva koji govore da i Hrvati ugrožavaju druge na prostoru gdje su većina.
Meni je u HBŽ puno veći problem ovo na što su pristali oko policijske uniforme nego uvođenje bosanskog programa. Islam poznaje samo silu. Zato bi im ja uveo plaćanje džizije, ako žele znati živjeti i prakticirati svoju nevjeru na našim područjima. A pošto je džizija islamska izum, onda ne mogu protiv toga protestirati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 ruj 2025, 08:25 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 19:58 Postovi: 2852 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
zrtvasvihrezimaa je napisao/la: Noname01 je napisao/la: https://relax-portal.info/vlada-hbz-uvodi-bosanski-jezik-u-skole-hercegbosanske-zupanije/
Ranije smo već vidjeli da vladajućima prirodna bogatstva ove županije predstavljaju samo sredstvo trgovine, ali ovim činom dvojac Ivan Vukadin (HNP) i Jozo Ćosić (HDZ1990) evidentno pokazuju koliko su nemoćni pred navalom zahtjeva koalicijskih partnera (SNSD i SDA) te su spremni na sve poduhvate da zadrže vlast, pa čak i trgovinom nacionalnim interesima. Zar može crnje od hdzea. Dok su oni bili u Drvaru se nisu smjela isticati kantonalna obilježja već samo RS i Srbije. U Drvaru se i sada ističu samo ta obilježja. Na zgradi MUP-a je oduvijek bila zastava Hercegbosne. Nemoj lagat i izmišljat.
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 ruj 2025, 14:14 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4001 Lokacija: Dridska Župa
|
|
Nije nekoliko godina ni na policiji bila zastava HBŽ
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oslobodilismograhovo
|
Naslov: Re: Livno Postano: 23 ruj 2025, 12:43 |
|
|
Banya je napisao/la: zrtvasvihrezimaa je napisao/la: Zar može crnje od hdzea. Dok su oni bili u Drvaru se nisu smjela isticati kantonalna obilježja već samo RS i Srbije. U Drvaru se i sada ističu samo ta obilježja. Na zgradi MUP-a je oduvijek bila zastava Hercegbosne. Nemoj lagat i izmišljat. Znači nisi bio u Drvaru a hoćeš biti pametan. Ta zastava je mislim jedino bila na uredu hdza. Na zgradi MUP-a nije je bilo skoro 20 godina na što hdz ni vlasti HBŽ nisu stavljali primjedbe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Micha
|
Naslov: Re: Livno Postano: 05 lis 2025, 15:42 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KingdomofJerusalem
|
Naslov: Re: Livno Postano: 11 lis 2025, 14:38 |
|
|
_________________ Tko želi živjeti mora se boriti. Tko se ne želi boriti u ovom svijetu, gdje je stalna borba zakon života, nema pravo na postojanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Livno Postano: 22 stu 2025, 00:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86974 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Livno Postano: 22 stu 2025, 08:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63225 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Ti mali električni busevi mogu uspostaviti javni prijevoz u svim manjim mjestima, odnedavno je i u Križevcima uspostavljen takav javni prijevoz kakav nije postojao nikad, predobro.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Livno Postano: 22 stu 2025, 09:35 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Livno Postano: 23 stu 2025, 13:11 |
|
|
|
Ne želim bit negativan, al realno šta će im u tako malom mjestu/gradiću elektro-bus ??
Da li uopće po Livnu ima elektro punionica ?? Jel to bus za županijske potrebe ili HB i šire ??
Primjetio sam onako nehotično jer ne pratim Livno redovito, da su u iznimno dobrim odnosima s kinezima od vjetroelektrana, sad buseva, ne znam jel ima još šta!? Jedan od razloga zašto sam to primjetio je jer su hrvati po Livnu nezadovoljni dogovorima "političara ispod" stola s kinezima.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Livno Postano: 27 stu 2025, 22:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86974 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Livno Postano: 27 stu 2025, 22:46 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2724 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
https://youtu.be/Q4xZsmhRx2k?si=mkUPixl6tMpfHFwsEvo konačno smjena vladajuće većine u livanjskom gradskom vijeću Da li je naša nedavna rasprava na ovu temu na forumu utjecala? 
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Livno Postano: 30 stu 2025, 18:23 |
|
|
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Livno Postano: 11 pro 2025, 22:56 |
|
|
Citat: Livnjaci odbili više od pola milijuna KM i poručili investitoru: ‘Na Kruge dođite kao turisti, a ne kao koncesionari’ Novem, reci nam nešto o ovome.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Livno Postano: 11 pro 2025, 23:01 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Citat: Livnjaci odbili više od pola milijuna KM i poručili investitoru: ‘Na Kruge dođite kao turisti, a ne kao koncesionari’ Novem, reci nam nešto o ovome. Pitaj Planinu, možda on nešto zna. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Livno Postano: 11 pro 2025, 23:11 |
|
|
|
Ne mislim na gluposti , nego na samu VE. Pola milona nije malo, gdje se nalazi, je li tamo kakav turistički potencijal? Planinini su neki dan bili u TG i zaključili su da ce VE uništiti sve, od bakterije , preko podzemnih voda pa do poljoprvrede, ništa neće preživjeti, pogotovo turizam .
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|