|
|
Stranica: 10/10.
|
[ 233 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Politička hajka na Igora Štimca Postano: 06 vel 2026, 16:21 |
|
|
Ne mozemo Srbima dati ili ne dati ono njihovo, a RS je njihova, kako god nastala. Uostalom, sta je alternativa, islamska RS odnosno islamska drzava na Uni. Ako mene pitate, meni je svejuedno, srpska ili islamkka. U Kostajnici ili Prijedoru nikada nece biti hrvatska drzava, pa je svejedno, mi nemamo ni snagu ni natalitet, mi jedva i ovo svoje odrzavamo natalitetno. A da ne govorim sta bi bilo da smo 95 zauzeli cijelu RS, danas bi imali islamsku drzavu na tim prostorima i prijeratni muslimanski natalitet. I nase iseljavanje. Ginuti protiv Srba za islamsku drzavu? pa nismo ludi valjda. Dakle, kako su Pavelicu muslimani bili saveznici pod nuzdom, tako su nam danas i Dodikovi Srbi. To je nevoljki savez koji mora postojati jer zasto ici sam protiv muslimana, kad mozes sa Srbima i jaci smo. Zasto protiv muslimana? mora li se to nekome objasnjavati, oni su birali da uniste Hrvate. Ne biramo mi njima politicke predstavnike i trpamo ih "u dva vagona", nego bi oni htjeli nas. A tema je stimac igor 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dominikator
|
Naslov: Re: Politička hajka na Igora Štimca Postano: 06 vel 2026, 16:29 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Dominikator je napisao/la: https://youtu.be/0M49LVguDzE?si=wbL1u1U_rdNediThNašao sam. Evo ovdje njegov suigrač priča. I meni se čini da ga je ta ajda sjebala ili mu otvorila oči. Bio sam kod Boke u kafiću dok je još imao. Čovjek je dobričina na kruh ga namazat. Evo jedan komentar ispod clipa Naučio je u Laciju, žena ga vara s talijanskim seksologom, pa im je počeo tako prijetiti, pametan čovjek.To je slobodan gogle translate prijevod. Šipka je rekao da je bio pekar iz ulice. To je to onda i to objašnjava njegovo ponašanje. Inače meni najpoznatija ajda je ona ljubičićeva prelijepa banjalučanka. Ovako pogled i ocjena sa strane muslimanke iz turske hrvatske su najljepše bošnjakinje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Politička hajka na Igora Štimca Postano: 06 vel 2026, 18:00 |
|
|
Dominikator je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
Evo jedan komentar ispod clipa
Naučio je u Laciju, žena ga vara s talijanskim seksologom, pa im je počeo tako prijetiti, pametan čovjek.
To je slobodan gogle translate prijevod. Šipka je rekao da je bio pekar iz ulice.
To je to onda i to objašnjava njegovo ponašanje. Inače meni najpoznatija ajda je ona ljubičićeva prelijepa banjalučanka. Ovako pogled i ocjena sa strane muslimanke iz turske hrvatske su najljepše bošnjakinje. A je ona je lipa. Ljubičiću je i mater Muslimanka. Znaš da je Boka ima najveću plaću u premier ligi kad je igra za Middlesbrough
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Politička hajka na Igora Štimca Postano: 06 vel 2026, 23:12 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dominikator
|
Naslov: Re: Politička hajka na Igora Štimca Postano: 07 vel 2026, 15:24 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Dominikator je napisao/la: To je to onda i to objašnjava njegovo ponašanje. Inače meni najpoznatija ajda je ona ljubičićeva prelijepa banjalučanka. Ovako pogled i ocjena sa strane muslimanke iz turske hrvatske su najljepše bošnjakinje.
A je ona je lipa. Ljubičiću je i mater Muslimanka. Znaš da je Boka ima najveću plaću u premier ligi kad je igra za Middlesbrough Nisam to znao znao sam da je to tada bio rekordni transfer. Bokšić je u samo 2-3 sezone postao legenda middlesbrougha. Da ga je zdravlje poslužilo bio bi naš hrvatski ronaldo onaj brazilski. Trener atletica Simeone na pitanje ko je najbolji igrač sa kojim je igrao kaže boksic i ronaldo. Imas razgovor del piera i vieria koji slično govore gdje kažu da mu je jedina mana bila realizacija. Boksic bi i danas bio jedan od najskupljih igrača. Pravi moderan igrač imao je sve. Dribling,snagu, brzinu, inteligenciju. Usporedi njega i haalanda pa to je nebo i zemlja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dominikator
|
Naslov: Re: Politička hajka na Igora Štimca Postano: 07 vel 2026, 15:29 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Politička hajka na Igora Štimca Postano: 07 vel 2026, 16:53 |
|
|
Dominikator je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
A je ona je lipa. Ljubičiću je i mater Muslimanka.
Znaš da je Boka ima najveću plaću u premier ligi kad je igra za Middlesbrough
Nisam to znao znao sam da je to tada bio rekordni transfer. Bokšić je u samo 2-3 sezone postao legenda middlesbrougha. Da ga je zdravlje poslužilo bio bi naš hrvatski ronaldo onaj brazilski. Trener atletica Simeone na pitanje ko je najbolji igrač sa kojim je igrao kaže boksic i ronaldo. Imas razgovor del piera i vieria koji slično govore gdje kažu da mu je jedina mana bila realizacija. Boksic bi i danas bio jedan od najskupljih igrača. Pravi moderan igrač imao je sve. Dribling,snagu, brzinu, inteligenciju. Usporedi njega i haalanda pa to je nebo i zemlja. Ne transfer. Najveću plaću je imao. Boku su uništile ozljede. Bio je dosta težak i teretan izgledom a strašno brz. Pogotovo u startu. To mu je koljena opterećivalo i često je bivao ozlijeđen.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Politička hajka na Igora Štimca Postano: 07 vel 2026, 17:00 |
|
|
|
Boka je najmoćniji hrvatski špic ikad, šteta stvarno zbog ozljeda.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|