|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 47 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 04 vel 2026, 20:45 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 12740 Lokacija: 🇮🇷 Upozorenja: 1
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 07 vel 2026, 19:11 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Tek od ove sezone je formirana Prva Futsal liga Fbih, do sada se igralo u skupinama(sjever, jug, zapad, centar). Novoformirana prva liga Fbih ima 12 klubova, 6 hrvatskih i 6 bošnjačkih.
Livno ima 2 kluba u prvoj ligi FBiH. Nekadašnji "Seljak" iz Livna je bio prvak Jugoslavije u malom nogometu i treći u europskom kupu Prvaka Gleda sam ih na trunirima u Duvnu tamo krajem 90-tih. Dolazila reprezentacija Hrvatske. Oni i oni u finalu redovno. Braća Matan. Kako su igrali. Uopće nisu trčali, samo hodaju na terenu..i odjednom lopta u golu..kako zašto, genijalci..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 07 vel 2026, 19:23 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 07 vel 2026, 19:28 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Nema teme o Hr repki...? Eventualno staviti sve pod HNS. Osobno nisam pronašao pa sam pisao na temi Hrvatske nogometne reprezentacije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 07 vel 2026, 19:46 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Nema teme o Hr repki...? Ja sam pisao ovdje i davao linkove utakmica dok vi Hrvafine niste ni znali da se igra EP
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 07 vel 2026, 19:48 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Tek od ove sezone je formirana Prva Futsal liga Fbih, do sada se igralo u skupinama(sjever, jug, zapad, centar). Novoformirana prva liga Fbih ima 12 klubova, 6 hrvatskih i 6 bošnjačkih.
Livno ima 2 kluba u prvoj ligi FBiH. Nekadašnji "Seljak" iz Livna je bio prvak Jugoslavije u malom nogometu i treći u europskom kupu Prvaka Gleda sam ih na trunirima u Duvnu tamo krajem 90-tih. Dolazila reprezentacija Hrvatske. Oni i oni u finalu redovno. Braća Matan. Kako su igrali. Uopće nisu trčali, samo hodaju na terenu..i odjednom lopta u golu..kako zašto, genijalci.. Zasto nekadasnji, Seljak i dalje igra prvu ligu FBiH, bas su prije 2 sedmice gostovali u Gračanici. Nekad su se najveci futsal derbiji poslijeratne BiH igrali upravo izmedju Seljaka i Kaskade, dok mnogi gradovi nisu ni imali dvoranu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 07 vel 2026, 19:51 |
|
|
|
Dok god igra Brazilac za Hrvatsku ne pratim. To za mene nije Hrvatska
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 07 vel 2026, 20:10 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Nema teme o Hr repki...? Ja sam pisao ovdje i davao linkove utakmica dok vi Hrvafine niste ni znali da se igra EP Znam da igraju, gledam tekme, ali nisam pratio na forumu. Otvori temu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 07 vel 2026, 20:32 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Dok god igra Brazilac za Hrvatsku ne pratim. To za mene nije Hrvatska A da igra Rus
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 07 vel 2026, 20:33 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
Nekadašnji "Seljak" iz Livna je bio prvak Jugoslavije u malom nogometu i treći u europskom kupu Prvaka
Gleda sam ih na trunirima u Duvnu tamo krajem 90-tih. Dolazila reprezentacija Hrvatske. Oni i oni u finalu redovno.
Braća Matan. Kako su igrali. Uopće nisu trčali, samo hodaju na terenu..i odjednom lopta u golu..kako zašto, genijalci..
Zasto nekadasnji, Seljak i dalje igra prvu ligu FBiH, bas su prije 2 sedmice gostovali u Gračanici. Nekad su se najveci futsal derbiji poslijeratne BiH igrali upravo izmedju Seljaka i Kaskade, dok mnogi gradovi nisu ni imali dvoranu Mislio sam da su se rasformirali. Nisam to toliko pratio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 07 vel 2026, 20:58 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Zasto nekadasnji, Seljak i dalje igra prvu ligu FBiH, bas su prije 2 sedmice gostovali u Gračanici. Nekad su se najveci futsal derbiji poslijeratne BiH igrali upravo izmedju Seljaka i Kaskade, dok mnogi gradovi nisu ni imali dvoranu Mislio sam da su se rasformirali. Nisam to toliko pratio. Boro Matan je danas trener drugog kluba iz Livna, Čulin mlin
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 08 vel 2026, 00:26 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 17:43 Postovi: 880 Lokacija: USORA! HRHB
|
Karabaja je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
Nekadašnji "Seljak" iz Livna je bio prvak Jugoslavije u malom nogometu i treći u europskom kupu Prvaka
Gleda sam ih na trunirima u Duvnu tamo krajem 90-tih. Dolazila reprezentacija Hrvatske. Oni i oni u finalu redovno.
Braća Matan. Kako su igrali. Uopće nisu trčali, samo hodaju na terenu..i odjednom lopta u golu..kako zašto, genijalci..
Zasto nekadasnji, Seljak i dalje igra prvu ligu FBiH, bas su prije 2 sedmice gostovali u Gračanici. Nekad su se najveci futsal derbiji poslijeratne BiH igrali upravo izmedju Seljaka i Kaskade, dok mnogi gradovi nisu ni imali dvoranu Gledao sam Kaskadu mnogo puta u Sivši za 1.5., oni i “Slovenci” legendarne utakmice su bile. Stvarno super ekipa su bili. Inače turnir u Sivsi je vjerovatno jedan od najjačih po svojoj tradiciji u čitavoj BiH, ove godine će biti 50 godina od prvog odigranog turnira.
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 08 vel 2026, 00:45 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Zasto nekadasnji, Seljak i dalje igra prvu ligu FBiH, bas su prije 2 sedmice gostovali u Gračanici. Nekad su se najveci futsal derbiji poslijeratne BiH igrali upravo izmedju Seljaka i Kaskade, dok mnogi gradovi nisu ni imali dvoranu Gledao sam Kaskadu mnogo puta u Sivši za 1.5., oni i “Slovenci” legendarne utakmice su bile. Stvarno super ekipa su bili. Inače turnir u Sivsi je vjerovatno jedan od najjačih po svojoj tradiciji u čitavoj BiH, ove godine će biti 50 godina od prvog odigranog turnira. Nisam imao priliku gledati taj turnir jos ali cu pousati posjetiti. Sad u četvrtak sam u Stjepan Radiću gledao MNK Usora protv Lilijuma, odlicna utakmica. Nadam se da ce Usora ostati u prvoj ligi FBiH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 08 vel 2026, 01:57 |
|
|
|
Nekada top turnir u Kutiji šibica u ZG.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 08 vel 2026, 14:58 |
|
|
Karabaja je napisao/la: HVO-110 je napisao/la: Gledao sam Kaskadu mnogo puta u Sivši za 1.5., oni i “Slovenci” legendarne utakmice su bile. Stvarno super ekipa su bili. Inače turnir u Sivsi je vjerovatno jedan od najjačih po svojoj tradiciji u čitavoj BiH, ove godine će biti 50 godina od prvog odigranog turnira.
Nisam imao priliku gledati taj turnir jos ali cu pousati posjetiti. Sad u četvrtak sam u Stjepan Radiću gledao MNK Usora protv Lilijuma, odlicna utakmica. Nadam se da ce Usora ostati u prvoj ligi FBiH Znači bili smo na istoj utakmici. Zasluženo ste pobijedili nema što, prvo poluvrijeme je bilo egal, ali realno ste trenutno bolji od nas. Nisu nam igrala dva dobra igrača, ali i s njima bi teško bilo, jer mislim da ste kvalitetniji trenutno od nas.
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 08 vel 2026, 15:39 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Nisam imao priliku gledati taj turnir jos ali cu pousati posjetiti. Sad u četvrtak sam u Stjepan Radiću gledao MNK Usora protv Lilijuma, odlicna utakmica. Nadam se da ce Usora ostati u prvoj ligi FBiH Znači bili smo na istoj utakmici. Zasluženo ste pobijedili nema što, prvo poluvrijeme je bilo egal, ali realno ste trenutno bolji od nas. Nisu nam igrala dva dobra igrača, ali i s njima bi teško bilo, jer mislim da ste kvalitetniji trenutno od nas. Potanki ste u napadu, onaj ćelavi je dosta loš. Igor Pranjić i Josip Džindo su vam pravo dobri ali fali tu dosta duza klupa. Sta reci Lilium je ponajbolja ekipa u ligi, Buljubasic je stvarno majstor futsala iako sa 15 kg viska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 09 vel 2026, 10:24 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Dok god igra Brazilac za Hrvatsku ne pratim. To za mene nije Hrvatska Možda on nije, ali će njegova djeca vjerojatno biti više Hrvati od Modrićeve djece. Pošto žive ovdje i majka im je Hrvatica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 09 vel 2026, 17:43 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4539 Lokacija: Dridska Župa
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Dok god igra Brazilac za Hrvatsku ne pratim. To za mene nije Hrvatska Možda on nije, ali će njegova djeca vjerojatno biti više Hrvati od Modrićeve djece. Pošto žive ovdje i majka im je Hrvatica. Nisu nešto specijalno garavi, znam čistih Hrvata koji su tamniji, neće biti problema. https://img.24sata.hr/39JHfZ24fSgtcnd4q ... mateus.jpg
_________________ Hrvatski Džihad je dielo visokog intelektulnog i moralnog dosega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 09 vel 2026, 17:52 |
|
|
|
Ovo je Eduardo na slici zar ne? On navija za Brazil protiv Hrvatske i živi u Brazilu i djeca su mu Brazilci
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 15 vel 2026, 18:37 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Zasto nekadasnji, Seljak i dalje igra prvu ligu FBiH, bas su prije 2 sedmice gostovali u Gračanici. Nekad su se najveci futsal derbiji poslijeratne BiH igrali upravo izmedju Seljaka i Kaskade, dok mnogi gradovi nisu ni imali dvoranu Mislio sam da su se rasformirali. Nisam to toliko pratio. Završila je utakmica u Livnu, MNK Seljak - MNK Usora 2:2 ⚽️⚽️⚽️ Vrijedan bod koji će nam itekako značiti... Čestitamo dečki i sretan put kući 💪💪
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 15 vel 2026, 21:33 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Mislio sam da su se rasformirali. Nisam to toliko pratio.
Završila je utakmica u Livnu, MNK Seljak - MNK Usora 2:2 ⚽️⚽️⚽️ Vrijedan bod koji će nam itekako značiti... Čestitamo dečki i sretan put kući 💪💪 Čestitke na vrijednom bodu. Zrinjski sledecu sedmicu putuje u Tuzlu gdje sigurno nece uzeti boda. Eto i vama prilike da se odvojite, Vitez je dosta oslabljen, izgubili su 3 najbolja igraca
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Futsal u BiH Postano: 08 ožu 2026, 22:30 |
|
|
|
Svitu, otkria san da se Muslimani pripremadu uć u sastav Hrvatske. Ima sveze s malin balunon.
Znate, stanovništvo mentalno pripremaš i navodiš priko subliminalnih poruka. Hrvatsku su za ulazak u EU pripremali okružjen. Kroz medije, reklame, i sve ono čemu je obični čovik bia stalno izložen. Utjecaj na mase se čini i kroz športske kolure i ambleme.
Pogledajte kako izgledadu klupski grbovi malonogometnih klubova. Bia san gleda kako izgleda ljestvica 1. bh. malonogometne lige. Pratia san koliko je hrvatskih klubova. I na prvo, poveden se za grboviman.
Vidin jednu, sliči na šahovnicu. Pogledan, a ono Bubamara iz Cazina. Pa onda Sloga iz Uskoplja. Mostar - SG. Salines iz Tuzle. U drugoj ligi Konjodor iz Bužima. Svima zajedničko: crveno-bile kombinacije. Ka' od šahovnice, dresa hrv. reprezentacije. Lilium iz Doboja Istoka. Umisto bile je žuta, ali znate, podsvist vidi crveno gori, plavo ispod, između žuto, a to je ka' i bilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|