|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 41 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Patriota
|
Naslov: Re: SDA kandidat pobijedio na izborima za načelnika Vareša Postano: 16 vel 2026, 01:22 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3330 Lokacija: Gora Romanija Upozorenja: 1
|
|
Vareški Hrvati i jesu nesto ko i Sarajevski. Potpuno su se asimilirali.
Nikad nisam bio u Varešu (osim u Dabravinama) iako živim jako blizu,odnosno u skoro susjednoj općini. Ali ništa pozitivno (osim da su neki ljudi dobili solidna radna mjesta u rudniku) nisam cuo za Vareš. I eto fino je vidjet neki suživot. Imao sam par profesora Hrvata iz Vareša.
Također sam cuo i trač da su najbolje pichke iz Vareša,tako da eto i to pozitivno.
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NekoIme
|
Naslov: Re: SDA kandidat pobijedio na izborima za načelnika Vareša Postano: 16 vel 2026, 01:28 |
|
|
|
Vareš je muslimanski Stolac i obratno. S tom razlikom da muslimani dolje svaki dan kmeće o dženosajdu i haparthejdu a ovi naši u Varešu se posipaju pepelom i vjeruju u nekakav suživot.
Iskreno poštovanje za muslimane u tom smislu, oni se bar bore za svoju stvar dok smo mi totalno samoeutanazirani tamo.
_________________ Turski bezobrazluk:
- "Srbi vas očistili iz 20 općina, zašto se mirite s njima?"
- "Sami ste sebe očistili iz 20 općina pod gradžanskom alahuekber Armijom"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: SDA kandidat pobijedio na izborima za načelnika Vareša Postano: 16 vel 2026, 02:52 |
|
|
|
U Varešu nema više mladih. To će sve biti dom za medvjede i vukove za 20-30 godina
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: SDA kandidat pobijedio na izborima za načelnika Vareša Postano: 16 vel 2026, 08:14 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46056 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Trebaš baš biti politički autaniziran pa ne uočiti par stvari: SDP nije imao kandidata u jednoj od rijetkih općina u kojoj su komunisti pobijedili na prvim demokratskim izborima. Trojka nije imala kandidata u općini gdje su Bošnjaci 70% stanovnika, jer je prethodno pobjedio umjereni Hrvat. Dakle poruka je da tamo nema gradžana sve goli nacionalisti, u stvarnosti sklonili se SDA kao što se miču i u Stocu i zapadnom Mostaru. Dok su Hrvati multietnićarili i podržali neovisnog kandidata umjesto onih iz stranaka s hrvatskim predznakom, muslimani se dogovorili po džamijama puniti za SDA. 70% Bošnjaka glasalo za SDA 15% Hrvata za HDZ
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: SDA kandidat pobijedio na izborima za načelnika Vareša Postano: 16 vel 2026, 12:14 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3330 Lokacija: Gora Romanija Upozorenja: 1
|
|
Druze pa kakve to veze ima kad vas u Varesu nema ni za kafica otvorit. Dakle da su sve B stranke imale kandidata,opet bi rezultat bio isti. Ne znam sta hoces da dokazes?
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
levat
|
Naslov: Re: SDA kandidat pobijedio na izborima za načelnika Vareša Postano: 16 vel 2026, 12:22 |
|
|
Patriota je napisao/la: Druze pa kakve to veze ima kad vas u Varesu nema ni za kafica otvorit. Dakle da su sve B stranke imale kandidata,opet bi rezultat bio isti. Ne znam sta hoces da dokazes? Valjda hoće reći da je džamija i IZ zabranila trojci da sudjeluje na izborima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: SDA kandidat pobijedio na izborima za načelnika Vareša Postano: 16 vel 2026, 12:28 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 8350 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Karabaja je napisao/la: daramo je napisao/la: 70% Bošnjaka u Varešu glasalo za SDA, demokratićnost i multietnićnost u punom sjaju. Kmeee Tko tu kmeči? Jel ti teško prepoznat sarkazam? Svi su ovdje zadovoljni ishodom, i vašim, neprikrivenim islamizmom 
_________________ Sud u Iranu: "Mlada djevojko, osuđujemo te na smrt, i ideš na vješala jer si zapalila sliku ovog starog prdonje."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
levat
|
Naslov: Re: SDA kandidat pobijedio na izborima za načelnika Vareša Postano: 16 vel 2026, 12:30 |
|
|
Patriota je napisao/la: Vareški Hrvati i jesu nesto ko i Sarajevski. Potpuno su se asimilirali.
Nikad nisam bio u Varešu (osim u Dabravinama) iako živim jako blizu,odnosno u skoro susjednoj općini. Ali ništa pozitivno (osim da su neki ljudi dobili solidna radna mjesta u rudniku) nisam cuo za Vareš. I eto fino je vidjet neki suživot. Imao sam par profesora Hrvata iz Vareša.
Također sam cuo i trač da su najbolje pichke iz Vareša,tako da eto i to pozitivno. Pa ruku na srce, ako je tamo pobijedio 1990. pobijedio SDP onda baš tamo Hrvati i nemaju neku nacionalnu svijest, da ne kažem neku težu riječ. Što se tiče Varešanki evo jedne učiteljice iz Vareša. Pokraj takve ja se ne bih mogao koncentrirati na nastavu.
| Privitak/ci: |

544239_barina-fatic_ls-s.jpg [ 28.12 KiB | Pogledano 330 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: SDA kandidat pobijedio na izborima za načelnika Vareša Postano: 16 vel 2026, 12:34 |
|
|
|
Hocete da kazete da je za trovanje olovom kriva SDA?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: SDA kandidat pobijedio na izborima za načelnika Vareša Postano: 16 vel 2026, 12:55 |
|
|
|
Inace je fascinantno da je zadnj i SDA nacelnik Varesa toliko urnisao Vares, da su i muslimani glasovali za Marosevica makar oni sa sjevera opcine.
Sada su seljaci iz Dabravina i okolnih islamskih sela, opet izabrali SDA.
Odlucili su unistiti opcinu do kraja, ili je to samo islamski modus operandi. Realno, oni nigkada i nigdje nista konstruktivno ne rade, samo pljacka kriminal i otimanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: SDA kandidat pobijedio na izborima za načelnika Vareša Postano: 16 vel 2026, 12:56 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Hocete da kazete da je za trovanje olovom kriva SDA? Kriv je i HVO, u nekim slučajevima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: SDA kandidat pobijedio na izborima za načelnika Vareša Postano: 16 vel 2026, 13:49 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46056 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Patriota je napisao/la: Druze pa kakve to veze ima kad vas u Varesu nema ni za kafica otvorit. Dakle da su sve B stranke imale kandidata,opet bi rezultat bio isti. Ne znam sta hoces da dokazes? Ima veze jer je Trojka komotno mogla izaći sa svojim kandidatom. To si sad i sam priznao da se Trojka povukla pred SDA iako su mogli komotno izaći sa svojim kandidatom ali nisu htjeli riskirati. SDP je čak mogao i dobiti dio glasova tamošnjih Hrvata komunista i konkurirati SDA, mogli su čak kandidirati i nekog Hrvata iz partije. Ali interes islama je ispred interesa gradžana. Ali eto kako se neću smijati pišanju bošnjačkih gradžanskih stranaka po tamošnjim glupim hrvatskim multietnićarima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: SDA kandidat pobijedio na izborima za načelnika Vareša Postano: 16 vel 2026, 13:57 |
|
|
Dobro, ja sad neznam da li je ovo taktika Trojke da "šukne" hrvatima, ili nije, ali mislim da je više to taktika da izbjegnu poraz. Ovako su se izvukli kao eto, popustili su nešto pred SDA da načelnik bude musliman, ali isto tako su možda i izbjegli sramoćenje, koje je naročito nezgodno u izbornoj godini. Narod ne voli gubitnike, ako se već krenu percipirati kao gubitnici to bi moglo odvući glasove od njih, jer se, uz SDA profilira i DF kao mogućnost za glasanje bošnjaka, pa i SBiH. Za nas su DF i SDA u suštini isto, ali Trojka možda ima birača koji razmatraju sve te opcije, nisu svi birači duboko u nečijem taboru pa da će glasati isključivo za tvoju opciju. I kad padaju najteže riječi između muslimanski stranaka jedan birač može doći na biračko mjesto a da nije sto posto siguran još za koga će. Nekako mislim da kriterij kod izbora većine bošnjaka ide ovako: 1. ko će najviše oštetiti kršćane, 2. ko će najviše koristiti islamizmu, 3. -- 4.-- 5. ko mi ljepše pripovjeda, 6. ko mi sposobnije djeluje, 6. ko mi ljepše izgleda. 
_________________ Sud u Iranu: "Mlada djevojko, osuđujemo te na smrt, i ideš na vješala jer si zapalila sliku ovog starog prdonje."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: SDA kandidat pobijedio na izborima za načelnika Vareša Postano: 16 vel 2026, 14:05 |
|
|
|
Ma ne zanima mene kako to vide Bošnjaci, nego kako bi to trebali viditi Hrvati jer uskoro idu i opći izbori. Kako će glasati Bošnjaci, za Hamas ili Fatah njihova stvar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: SDA kandidat pobijedio na izborima za načelnika Vareša Postano: 16 vel 2026, 14:07 |
|
|
daramo je napisao/la: Ma ne zanima mene kako to vide Bošnjaci, nego kako bi to trebali viditi Hrvati jer uskoro idu i opći izbori. Kako će glasati Bošnjaci, za Hamas ili Fatah njihova stvar. Prije da je ovo Hamas i Hamas lite nego nekakav Fatah.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: SDA kandidat pobijedio na izborima za načelnika Vareša Postano: 16 vel 2026, 15:31 |
|
|
Ne da Trojka nije izašla na megdan SDA nego i podržali njihovog kandidata. Kandidat SDA za načelnika Vareša Malik Rizvanović proglasio je pobjedu na prijevremenim izborima. Citat: Hvala mom timu, SDA-u, NES-u, NiP-u, Ernelu, Kenanu, Fudi, Ahmedu, i svima Vama koji ste marljivo radili i bili mi podrška tijekom kampanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|