|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 55 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: ChatGPT: u slučaju opkoljenja i blokade, namjenska industrija BiH se gasi za nekoliko tjedana Postano: 23 vel 2026, 14:46 |
|
|
 He-he !!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: ChatGPT: u slučaju opkoljenja i blokade, namjenska industrija BiH se gasi za nekoliko tjedana Postano: 23 vel 2026, 15:11 |
|
|
Tamo nema hrvatskog življa. Udri po Hadžićima Citat: Radnici TRZ-a izašli na proteste: Traže plate i poslove, upozoravaju na odlazak radnika Citat: Sindikat poručuje da je ugrožen opstanak fabrike i stručnog kadra
Zaposleni u Tehnički remontni zavod Hadžići okupili su se danas u krugu preduzeća kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog, kako navode, teške situacije u kojoj se firma nalazi.
Povod za protest bilo je kašnjenje plata i izostanak novih ugovorenih poslova, što je, prema riječima sindikata, dovelo do masovnog odlaska radnika, piše Klix. https://crna-hronika.info/radnici-trz-a ... ika/816354
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: ChatGPT: u slučaju opkoljenja i blokade, namjenska industrija BiH se gasi za nekoliko tjedana Postano: 23 vel 2026, 15:40 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 4944 Lokacija: Dridska Župa
|
Naša Kvačica je napisao/la: Karabaja je napisao/la: 1990 mali kvačica: za koliko dana mozemo zauzeti cjeli Mostar? Chat GPT: za 30 godina će vas tući njihovi milicioneri  1990. ja bio multikulturalan koliko je to uopće moguće biti, hodao prvo sa cigankom pa sa hodžinom kćerkom zbog koje sam glumio da volim slušati Tifu (jbg ljubav traži žrtvu  ), i nadao se opstanku Jugoslavije.  I onda ja anti Hrvatski demon Projekcija...
_________________ Be radical, have principles, be absolute, be that which the bourgeoisie calls an extremist: give yourself without counting or calculating, don't accept what they call ‘the reality of life'
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: ChatGPT: u slučaju opkoljenja i blokade, namjenska industrija BiH se gasi za nekoliko tjedana Postano: 23 vel 2026, 15:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64462 Lokacija: DAZP HQ
|
Bošnjak...007 je napisao/la:  He-he !! Ala je tebi lijepo pa još misliš da se islam protiv nekog bori, gubi bitke u svojoj jezgri.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
shodan
|
Naslov: Re: ChatGPT: u slučaju opkoljenja i blokade, namjenska industrija BiH se gasi za nekoliko tjedana Postano: 23 vel 2026, 16:06 |
|
|
Karabaja je napisao/la: 1990 mali kvačica: za koliko dana mozemo zauzeti cjeli Mostar? Chat GPT: za 30 godina će vas tući njihovi milicioneri  Evo ja imam vremenski stroj i tek se vratio s 1991. Dok sam bio tu pitao sam kako će Bosna proći i Chat GPT odgovorio, ne brini se ovo nije nas rat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|