|
|
Stranica: 235/334.
|
[ 8343 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 10:41 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Realno Saudijce su lupali i Huti a kamoli neće Iran.
Od Saudijaca se vojno može imati više štete nego koristi (vidi pod Kuvajt).
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 11:40 |
|
|
|
Ako KSA uđe u rat ulazi i Ansar Allah. Onda će sve po Saudiji da gori.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 11:48 |
|
|
levat je napisao/la: daramo je napisao/la: Saudijska Arabija ulazi u rat na strani Izraela, ovo ne može bolje. Izraelci vrhunski odigrali da se suniti i šije međusobno polupaju. Evo Irancima se sve tresu gaće od Saudijaca. Čekam još uvijek da Iranci aktiviraju svog jokera. Ewoksi čekaju neprijatelja, na kraju dobiju autonomiju kao i planinske Jawe. 
| Privitak/ci: |

images (7).jpeg [ 35.03 KiB | Pogledano 427 put/a. ]
|

databank_ewok_01_169_747db03a.jpeg [ 359.78 KiB | Pogledano 427 put/a. ]
|
_________________ Neki od nas samo žele da vide kako svijet gori.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 11:53 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Ako KSA uđe u rat ulazi i Ansar Allah. Onda će sve po Saudiji da gori. Kad Bošnjaci ulaze u rat protiv Albanaca? 
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 11:57 |
|
|
Salivator je napisao/la: Karabaja je napisao/la: 3D šah, pod vodom i figure plutaju na sve strane.
Osobno, najviše želim da se Britanci uključe u makljažu. Svakako je sve njihovo maslo. Nije to pošteno. Pošteno bi bilo da se arapi uključe u makljažu u Britaniji
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 12:03 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Salivator je napisao/la: Osobno, najviše želim da se Britanci uključe u makljažu. Svakako je sve njihovo maslo.
Nije to pošteno. Pošteno bi bilo da se arapi uključe u makljažu u Britaniji Ne znam koliko pratiš, uključeni su odavno.
_________________ Neki od nas samo žele da vide kako svijet gori.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 12:06 |
|
|
|
Kako vrijeme odmiče Britanci i Francuzi ce biti poslušne kučkice muslimana. Hehe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 12:19 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Kako vrijeme odmiče Britanci i Francuzi ce biti poslušne kučkice muslimana. Hehe Pogotovo kad muslimani ostanu bez prihoda od plina i nafte. Ide vam čipiranje.
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 13:06 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Kako vrijeme odmiče Britanci i Francuzi ce biti poslušne kučkice muslimana. Hehe Pogotovo kad muslimani ostanu bez prihoda od plina i nafte. Ide vam čipiranje. Neinteligentan si..ti si kao mala buha koja se kaci na vuka a on je ubije lagano. Nisi dostojan ozb diskusije. Moraš to zavrijediti. Vježbaj. Hehe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 13:16 |
|
|
potocnj je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Advokat sam (bez diplome i pro bono) za hrvatske interese. O kojim "novim vlastima" Libije Vi sada fantazirate? Na kojim izborima su pobijedile te "nove vlasti"? Država je u građanskom ratu podijeljena na kojekakve đihadi vladarčiće, a preko svega putuju crni Afrikanci na putu za EUniju. To nam je sada kao bolje nego prije? Tamo više nema seksualnih robinja? Amerikanci? Pa nakon našeg doprinosa poduhvatu u Libiji, u čemu nam je to krenulo na bolje, što su nam zauzvrat Amerikaci darovali?
To pitanje (HDZ ili Gadafi) ste Vi sami sebi izmislili. No i na njega ću Vam odgovoriti, nakon 2000., Gadafi je Hrvatima bio svakako manje zlo od HDZ-a. Moje pitanje je bilo: "Tko je više pomogao (pomaže) Mesiću, Gadafi ili HDZ?". Pa na njega odgovorite razumljivo i doslovno. HDZ od 2000. nije naš (Hrvata), a ovo "kršćanski" je pa posebna sprdačina. Nakon IK, "Dublina", "Marakeša", LGBT-a, Obuljenkinih "bisera"... O čemu Vi to? Sa Gadafijem bi bilo što bi bilo, sa nama i bez nas. Mogli smo ostati po strani. Niti bi od toga bilo štete, niti smo od ovoga imali koristi. Naftu i zlato ionako ne bi dobili, no ne bi se barem sramotili.
Ako je ne biti za beskorisno (čak štetno) "konjušarenje" strancima nešto nazadno, a onda valjda i jesam nazadan. Progresivan svakako nisam. Zanimljivo, kada sam jednom HDZovcu rekao, kako se ne želim cijepiti protiv Covida (onim beskorisnim cjepivom koje su napravili od stanica abortirane djece), te kako ne želim da se cijepi ni moja obitelj - on mi je rekao kako je to - nazadno. I sad Vi opet...
Ako imaš problema sa HDZ-om pridruži se oporbi pa im onda sve po spisku, a nemoj meni jer nisam taj HDZ. Stvarno neznam čemu tu spominješ vakcine ali to je vrh offtopičarenja valjda na ovoj temi. (Nikad od nikoga nisam čuo da su vakcine od stanica abortirane djece a svašta sam čuo o njima.) Iznosiš tu svakakve osobne frustracije. To što imaš frustracije isto nije problem samo po sebi, većina nas je frustrirano nečim, ali tebi frustracije oblikuju poimanje realnosti koje je sasvim iskrivljeno. HDZ je valjda gori jer je bliže, od vulgarnih islamističkih diktatora. Pa jel bi mi trebali pod Ajatolahom živjeti jer je HDZ gori po nas? Nije uopće bitan HDZ koja god da je opcija bilo bi ovakvih kao ti, koji ne formiraju mišljenje realno nego isključivo kroz osobne frustracije. Ne živcira te Ajatolah jer ne živiš pod njim a nisi se ni u stanju staviti u stanje uma što bi značilo da živiš pod takvim nekim režimom. Znam isto da Amerika ne čisti Iran od režima jer je režim islamistička diktatura nego jer joj je neposlušan, ali svejedno, za mene je pozitivna posljedica da jedna jaka i radikalna islamistička država bude manje u svijetu. Sve za što se zalažeš uglavnom bi značilo da nas udaljava od ključnih saveznika, naročito Amerike koja nam je najvažnija, baš zbog nas u BiH gdje Amerika vedri i oblači kako kada i kome hoće. Uobičajeno je da HDZ botovi poriču kako su HDZ botovi. Jer onda njihovi spinovi i promidžba izgledaju kao glas javnosti, a ne odrađivanje standardnog sendvičarenja iz središnjice. Pazi, na temi o Iranu našli ste vremena pisati hvalospjev HDZu, kao nečem "hrvatskom" i "kršćanskom". Jao, urnebes. Kovid cijepljenje sam spomenu o u kontekstu, što ste već drugi HDZovac koji me proglasio - nazadnim. Od Vas mi to dođe kao kompliment. Za cjepivo vjerujem kako NE znate. No cijepili su se Plenković, njegovi ministri i Pupovac, pa zato je sasvim u redu ako ste uzeli buster dozu. Lako bi Vi sa mojim frustracijama, kada to što pišem ne bi bilo istina. Ono, ispravak, nije to tako - nego ovako. U opisu Vašeg radnog mjesta je spinati, skrivati HDZove antihrvatske svinjarije, gurati ih po tepih i u zaborav. I kada Vam fore ne upale - slijedi frustracija. Evo npr., gradi li HDZ centar za migrante u Željavi ili NE? Hoće li tamo registrirati buduće đihadiste i ajatolahe? Ako ćemo jednog dana živjeti pod ajatolasima - za to možemo zahvaliti HDZu. Za Hrvate je HDZ gori od ajatolaha. To što Amerikanci izvode po Iranu, nije naš problem, neka se oni tamo međusobno trljaju. Vjerojatno će pobijediti SAD, no mi od toga nećemo imati koristi. Štete svakako, od poskupljenja, inflacije, pa na gore. I to je već tradicija (Afganistan, Libija, Sirija, Mali, Ukrajina, ....). SAD porazi Iran i onda Trump kaže - "O vi Hrvati, podržavali ste naš junački poduhvat, ma evo, sada ćemo Vas nagraditi!", "Dajte mi 100000 Hrvata i osvojiti ću Hormuz!". Vi stvarno vjerujete u to? Nakon bombardiranja Jugoslavije 1999. (zbog Kosovara, ne Hrvata), a zbog kojega je RH imala ogromne štete i u konačnici je to dovelo do smjene vlasti 2000., u posjetu RH došao je visoki američki dužnosnik i "zahvalan" zbog hrvatske kooperativnosti rekao: "Kažite što želite?", pa otišao. Dobili smo "bananu" i smjenu vlasti (uz američku potporu), te Carlu del Ponte. Valjda smo baš nju željeli?! Nakon Irana, (što se nas tiče) samo će se ponoviti povijest. Pa cijelo Vas vrijeme pokušavam ohrabriti da nabrojite dokaze tog američkog savezništva prema Hrvatima? Od Bakera u Beogradu 1991., Banja Luke 1995., Daytona, Haga, pa sve do danas? Neka se vidi raskoš! I sada ponovno prilika, nakon bezuvjetne kapitulacije Irana - što slijedi nama? Što Vi mislite, kako bi to bilo optimalno ili barem minimum čemu se nadate? Vrijedi li poslati HRM u Hormuz? I dok kako velite, Amerika na tu vedri i oblači, "hrvatska" politika (HDZ i ostali) i MSM, vrijeđaju Trumpa, navijali su za Hillary, Bidena i Obamu, a nadate se nečemu od njega? Tko li se u središnjici samo dosjetio te lukave političke strategije? Nije li po tom pitanju Orban pametniji?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 13:29 |
|
|
|
Tema je napad na Iran.
Shvaćam da ovaj rat postaje dosadan, ali ipak čuvajmo urednost. O HDZ-u možete na za to predviđenim temama. Ako nema, slobodno pokrenit novu.
Ovdje o Iranu, ili makar što bi HDZ trebao uraditi u vezi Irana. Ne šaljemo vojsku, ne učestvujemo u napadu, nisam siguran u čemu je problem. Što bi netko drugi (ljevičari, desničari) uradio drugačije da je na vlasti?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1667 of 2558 - 65.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 13:31 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 10499 Lokacija: Herceg-Bosna
|
goran2hr je napisao/la: Uobičajeno je da HDZ botovi poriču kako su HDZ botovi. Jer onda njihovi spinovi i promidžba izgledaju kao glas javnosti, a ne odrađivanje standardnog sendvičarenja iz središnjice. Pazi, na temi o Iranu našli ste vremena pisati hvalospjev HDZu, kao nečem "hrvatskom" i "kršćanskom". Jao, urnebes.
Kovid cijepljenje sam spomenu o u kontekstu, što ste već drugi HDZovac koji me proglasio - nazadnim. Od Vas mi to dođe kao kompliment. Za cjepivo vjerujem kako NE znate. No cijepili su se Plenković, njegovi ministri i Pupovac, pa zato je sasvim u redu ako ste uzeli buster dozu.
Lako bi Vi sa mojim frustracijama, kada to što pišem ne bi bilo istina. Ono, ispravak, nije to tako - nego ovako. U opisu Vašeg radnog mjesta je spinati, skrivati HDZove antihrvatske svinjarije, gurati ih po tepih i u zaborav. I kada Vam fore ne upale - slijedi frustracija. Evo npr., gradi li HDZ centar za migrante u Željavi ili NE? Hoće li tamo registrirati buduće đihadiste i ajatolahe? Ako ćemo jednog dana živjeti pod ajatolasima - za to možemo zahvaliti HDZu.
Za Hrvate je HDZ gori od ajatolaha. To što Amerikanci izvode po Iranu, nije naš problem, neka se oni tamo međusobno trljaju. Vjerojatno će pobijediti SAD, no mi od toga nećemo imati koristi. Štete svakako, od poskupljenja, inflacije, pa na gore. I to je već tradicija (Afganistan, Libija, Sirija, Mali, Ukrajina, ....). SAD porazi Iran i onda Trump kaže - "O vi Hrvati, podržavali ste naš junački poduhvat, ma evo, sada ćemo Vas nagraditi!", "Dajte mi 100000 Hrvata i osvojiti ću Hormuz!". Vi stvarno vjerujete u to? Nakon bombardiranja Jugoslavije 1999. (zbog Kosovara, ne Hrvata), a zbog kojega je RH imala ogromne štete i u konačnici je to dovelo do smjene vlasti 2000., u posjetu RH došao je visoki američki dužnosnik i "zahvalan" zbog hrvatske kooperativnosti rekao: "Kažite što želite?", pa otišao. Dobili smo "bananu" i smjenu vlasti (uz američku potporu), te Carlu del Ponte. Valjda smo baš nju željeli?! Nakon Irana, (što se nas tiče) samo će se ponoviti povijest.
Pa cijelo Vas vrijeme pokušavam ohrabriti da nabrojite dokaze tog američkog savezništva prema Hrvatima? Od Bakera u Beogradu 1991., Banja Luke 1995., Daytona, Haga, pa sve do danas? Neka se vidi raskoš! I sada ponovno prilika, nakon bezuvjetne kapitulacije Irana - što slijedi nama? Što Vi mislite, kako bi to bilo optimalno ili barem minimum čemu se nadate? Vrijedi li poslati HRM u Hormuz? I dok kako velite, Amerika na tu vedri i oblači, "hrvatska" politika (HDZ i ostali) i MSM, vrijeđaju Trumpa, navijali su za Hillary, Bidena i Obamu, a nadate se nečemu od njega? Tko li se u središnjici samo dosjetio te lukave političke strategije? Nije li po tom pitanju Orban pametniji?
Za mene su sramota svi koji vrijeđaju Trumpa kod nas u hrvata, ali valjda je prevladala ta nekakva europska solidarnost i zgražanje nad Trumpom koje je nekako pomodno. Ali primjetio sam i jedan fenomen, koliko god da kukaju oko Trumpa, europski političari mu se dive, i boje ga se, jer je moćniji od svih njih. Glavna moneta kod takvih je moć, a ne nekakva retorika, ovakva ili onakva. Što se tiče toga da valjda misliš kako sam ja neki ukorijenjeni HDZ-ovac koji se valjda i nakrao za života, ili okoristio od krađe, odmah ću ti reć da bi ti se pohvalio da je tako  Jer što ne ukradem ja ukrast će netko drugi (moderna židovska izreka). Za COVID stvarno nemaš argumenata jer je to polariziralo i ljude unutar političkih opredjeljenja, desničara je bilo i za i protiv cijepljenja, bilo je i ljevičara protiv cijepljenja, ali su oni većinom bili za to cijepljenje. Izbor nije bio između HDZ-a koji tjera na cijepljenje i valjda samo Mosta koji je bio protiv, nego između HDZ-a i ludih ljevičara koji bi i zakonom tjerali na cijepljenje. Isto tako što negoduješ oko ovog centra za migrante, nije ti opcija između nekoga tko će migrante odmah izbaciti iz zemlje, nego između HDZ-a i DP-a koji bi ih smjestili u taj prihvatni centar, i SDP-a i Možemo koji bi im podijelili pravo boravka, socijalnu pomoć i pustili ih da hodaju po svim gradovima Hrvatske. Eto i da bi ih se izbacilo moraš imati neki centar gdje ćeš ih zadržati dok ne utvrdiš što su i tko su. Gdje bi ti njih držao dok ta procedura traje? Neznaš ni kako su ušli u zemlju, jeli iz BiH, Srbije, ili se vratili iz neke druge EU zemlje jer su odatle potjerani. Ne nudiš ni jedno praktično rješenje za probleme nego samo negoduješ. Što se tiče ove glavne teme i Irana, bolje da islamisti nemaju atomskih bombi, niti mogućnost da prijete da će ih praviti. Realno je da to nije nikakva teža filozofija, mislim da je mikrovalna pećnica kompliciranija, tehnički, od atomske bombe. Veći je problem obogatiti količine urana na potreban nivo, a Iran to radi u tajnosti i polutajnosti već dugo. Dopustiti im da to rade bila bi ludost. Netko mora presjeć to. Evo Trump je odlučio da to riješi a ti si se valjda odlučio da se pridružiš euro-botovima koji samo laju protiv Trumpa. Komotno možeš postati novinar 24 sata ili Indexa, tekstovi ti se podudaraju 90% s njihovima 
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 14:49 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: VBA2024 je napisao/la:
Pogotovo kad muslimani ostanu bez prihoda od plina i nafte.
Ide vam čipiranje.
Neinteligentan si..ti si kao mala buha koja se kaci na vuka a on je ubije lagano. Nisi dostojan ozb diskusije. Moraš to zavrijediti. Vježbaj. Hehe Ne idi u off-topic, Zelenkapice. Tko će vam sada financirati islamske centre po Europi kad Katar bankrotira? Iran vas gasi po Europi, a ti navijaš za njih. Da ti nisi neki islamofob? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 15:19 |
|
|
|
U čizavoj priči nekako je najveća tragikomedija kako Europljanima deblokada Hormuza treba kao kruh, al opet nitko ne želi poslati svoju mornaricu u deblokadu istog
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 15:55 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dominikator
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 16:10 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: EU strahuje od novog vala izbjeglica. Poslala upozorenje Izraeluhttps://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... 72877.aspxArapi, Kurdi, Azeri... Dođite u Evropu. Dođite u milionima. Nigdje sunce ne grije kao tu. Hehe Onda pitaju zašto sam za Iran i protiv židovsko-američkih ratova. Svaki puta kada naprave sranje bio to irak,afganistan,libija europa najviše nastrada jer je kontejner za sve te izbjeglice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 16:14 |
|
|
Dominikator je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: EU strahuje od novog vala izbjeglica. Poslala upozorenje Izraeluhttps://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... 72877.aspxArapi, Kurdi, Azeri... Dođite u Evropu. Dođite u milionima. Nigdje sunce ne grije kao tu. Hehe Onda pitaju zašto sam za Iran i protiv židovsko-američkih ratova. Svaki puta kada naprave sranje bio to irak,afganistan,libija europa najviše nastrada jer je kontejner za sve te izbjeglice. Ne može se zabraniti da krenu, može da uđu. Nek probaju sreću u Kini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dominikator
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 16:21 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Dominikator je napisao/la:
Onda pitaju zašto sam za Iran i protiv židovsko-američkih ratova. Svaki puta kada naprave sranje bio to irak,afganistan,libija europa najviše nastrada jer je kontejner za sve te izbjeglice.
Ne može se zabraniti da krenu, može da uđu. Nek probaju sreću u Kini. I ti dobro znaš da onda nastupaju organizacije za ljudska prava isti oni koji sada znakovito šute .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 16:23 |
|
|
Dominikator je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: EU strahuje od novog vala izbjeglica. Poslala upozorenje Izraeluhttps://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... 72877.aspxArapi, Kurdi, Azeri... Dođite u Evropu. Dođite u milionima. Nigdje sunce ne grije kao tu. Hehe Onda pitaju zašto sam za Iran i protiv židovsko-američkih ratova. Svaki puta kada naprave sranje bio to irak,afganistan,libija europa najviše nastrada jer je kontejner za sve te izbjeglice. Pa samo glup ali glup ko kurac čovjek može navijati za Izrael. Pogotovo kršćani iz Evrope. Svi ovi koji slave razaranje muslimanskih zemalja po Africi i Aziji trebaju znati da će muslimani onda potražiti sreću u Evropi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 16:26 |
|
|
Dominikator je napisao/la: VBA2024 je napisao/la:
Ne može se zabraniti da krenu, može da uđu. Nek probaju sreću u Kini.
I ti dobro znaš da onda nastupaju organizacije za ljudska prava isti oni koji sada znakovito šute . Mogu nastupiti, a mogu i odstupiti. Svijet se mijenja. Valja doprinijeti ispravnim rješenjima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 16:29 |
|
|
Dominikator je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: EU strahuje od novog vala izbjeglica. Poslala upozorenje Izraeluhttps://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... 72877.aspxArapi, Kurdi, Azeri... Dođite u Evropu. Dođite u milionima. Nigdje sunce ne grije kao tu. Hehe Onda pitaju zašto sam za Iran i protiv židovsko-američkih ratova. Svaki puta kada naprave sranje bio to irak,afganistan,libija europa najviše nastrada jer je kontejner za sve te izbjeglice. To je isključivo krivica Europe. Ne može se biti bolesni ljevičar i normalan istodobno.
1667 of 2558 - 65.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 16:37 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Dominikator je napisao/la:
Onda pitaju zašto sam za Iran i protiv židovsko-američkih ratova. Svaki puta kada naprave sranje bio to irak,afganistan,libija europa najviše nastrada jer je kontejner za sve te izbjeglice.
Pa samo glup ali glup ko kurac čovjek može navijati za Izrael. Pogotovo kršćani iz Evrope. Svi ovi koji slave razaranje muslimanskih zemalja po Africi i Aziji trebaju znati da će muslimani onda potražiti sreću u Evropi. Čemu se ti nadaš Nema toga više, skladišta su prazna, socijale više nema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 16:58 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48244 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Naša Kvačica je napisao/la: Dominikator je napisao/la:
To je isključivo krivica Europe. Ne može se biti bolesni ljevičar i normalan istodobno. Sad Izrael kriv što EU ima politiku otvorenih vrata. Susjed zaključao vrata, stavio alarm, ti ih ostavio otvorenim i onda susjed kriv jer su tebe opljačkali.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 17:36 |
|
|
|
BiH proglasila Iransku republikansku gardu terorističkom organizacijom.
1667 of 2558 - 65.17%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 19 ožu 2026, 17:42 |
|
|
Trumpov ministar potvrdio plan: "Iskoristit ćemo iranske barele protiv Iranaca"https://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... 73045.aspxLegende su bgm. Još će počet slati Iranu pomoć. A mogli su se lijepo sa ljudima dogovorit. Ovako će Iran brzo zaraditi 15 milijardi dolara. Hehe
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|