|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 31 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Hrvati su postali "All Talk No Action" Postano: 21 ožu 2026, 12:16 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Slobodno mu se prepusti. I svoju obitelj. Nije problem kad su ljudi tjelesno uškopljeni, puno gore je kad su mentalno. Sjećam se razgovora sa jednim Nijemcem, i to malo konzervativnijim. Tad je bilo aktualno ono oko napada imigranata na učenice dok idu u školu i kao zašto roditelji ne napadnu/srede počinitelje. A on meni da je to teško jer su za to predviđene kazne zatvora. Sad ti zamisli taj mentalitet gdje zbog možebitnog zatvora puštaš da ti zlostavljaju djecu. Koji to otac ne bi instinktivno zavrnuo vrat islamo-garonji koji nasrće na njegovu kćer bez obzir na posljedice? Mišljah tada da smo mi Hrvati nešto bolji ali eto ispadošmo mi pizde veće od Švaba. Oni su se bar decenijama borili i masovno prosvjedovali, nisu se libili da 1980ih, 1990ih tisuće njih "neonacista" krenu na policijske kordone. A Hrvati, nacija pizda i apartmandžija, padoše bez ispaljenog metka. Ma ja, al zna sta je najgore od svega? Sto se nista nece promjeniti i ato ce biti samo gore i sto su takvi ko ti u manjini Eto to je najgore od svega i najvise porazavajuce
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvati su postali "All Talk No Action" Postano: 21 ožu 2026, 13:46 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29087 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Karabaja je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Sjećam se razgovora sa jednim Nijemcem, i to malo konzervativnijim. Tad je bilo aktualno ono oko napada imigranata na učenice dok idu u školu i kao zašto roditelji ne napadnu/srede počinitelje. A on meni da je to teško jer su za to predviđene kazne zatvora. Sad ti zamisli taj mentalitet gdje zbog možebitnog zatvora puštaš da ti zlostavljaju djecu. Koji to otac ne bi instinktivno zavrnuo vrat islamo-garonji koji nasrće na njegovu kćer bez obzir na posljedice?
Mišljah tada da smo mi Hrvati nešto bolji ali eto ispadošmo mi pizde veće od Švaba. Oni su se bar decenijama borili i masovno prosvjedovali, nisu se libili da 1980ih, 1990ih tisuće njih "neonacista" krenu na policijske kordone. A Hrvati, nacija pizda i apartmandžija, padoše bez ispaljenog metka.
Ma ja, al zna sta je najgore od svega? Sto se nista nece promjeniti i ato ce biti samo gore i sto su takvi ko ti u manjini Eto to je najgore od svega i najvise porazavajuce Kada kažeš "takvi kao ti" implicira da ti nisi takav. Da ti nisi od onih koji bi branili svoje najbliže i najnezaštićenije. Kojima bi svejedno bilo da tvoju pretpostavljenu kćer na putu iz škole po mraku sačeka Michael Kabobga iz Konga. Kakav da si teško bi mi bilo povjerovati da bi ti bio takva beskarakretna pizda. Snaga islama u tebi bi te podigla u dala jatagan u ruke i uz povik TEKBIRR učinio bi ono što treba.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Hrvati su postali "All Talk No Action" Postano: 22 ožu 2026, 21:08 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Sjećam se razgovora sa jednim Nijemcem, i to malo konzervativnijim. Tad je bilo aktualno ono oko napada imigranata na učenice dok idu u školu i kao zašto roditelji ne napadnu/srede počinitelje. A on meni da je to teško jer su za to predviđene kazne zatvora. Sad ti zamisli taj mentalitet gdje zbog možebitnog zatvora puštaš da ti zlostavljaju djecu. Koji to otac ne bi instinktivno zavrnuo vrat islamo-garonji koji nasrće na njegovu kćer bez obzir na posljedice?
Mišljah tada da smo mi Hrvati nešto bolji ali eto ispadošmo mi pizde veće od Švaba. Oni su se bar decenijama borili i masovno prosvjedovali, nisu se libili da 1980ih, 1990ih tisuće njih "neonacista" krenu na policijske kordone. A Hrvati, nacija pizda i apartmandžija, padoše bez ispaljenog metka.
Meni je to apsurdno, pasivnost u takvim situacijama. Kad god bih kao dijete pokusao (nepravedne) batine od starijih i jačih, stari ili braća bi izvršili osvetu. Kad sam ojačao, klefao sam se za prijatelje, 3-4 puta zbog svoje djece, zbog nekih situacija bilo je i potezanja oružja sa lokalnim krimosima, rafalanja, pa zaštite tuđe susjedove imovine, itd. Danas se to sve izgubilo. Snimaju zlostavljanje, govna feminizirana... Pa nije u Njemačkoj samo jedan islamogaronja, a otac je samo jedan. Otac bi bio u zatvoru, a njegovu kćer bi zlostavljao neki drugi. Oni funkcioniraju plemenski i čoporativno pa ne može ni s druge stran jedan pojedinac ništa postići sam. To što si se branio moguće je u polu-uređenoj zemlji kao BiH i to još pretpostavljam prije 15-20 godina , na zapadu to ne prolazi. Evo Talijan 2023. dobio 17 godina zatvora je je upucao pljačkaše njegovog dućana i još 460 000 odštete da im plati. Pa se ti brani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvati su postali "All Talk No Action" Postano: 23 ožu 2026, 19:14 |
|
|
Citat: Stjepan Hauser u središtu skandala: Zbog ovoga mu se masovno otkazuju koncerti https://www.dnevno.hr/magazin/stjepan-h ... i-3254691/Ja se ne sjećam da su srbima, crnogorcima, muslimanima otkazivani nastupi dok su ubijali hrvate u DR.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvati su postali "All Talk No Action" Postano: 25 ožu 2026, 21:20 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Meni je to apsurdno, pasivnost u takvim situacijama. Kad god bih kao dijete pokusao (nepravedne) batine od starijih i jačih, stari ili braća bi izvršili osvetu. Kad sam ojačao, klefao sam se za prijatelje, 3-4 puta zbog svoje djece, zbog nekih situacija bilo je i potezanja oružja sa lokalnim krimosima, rafalanja, pa zaštite tuđe susjedove imovine, itd. Danas se to sve izgubilo. Snimaju zlostavljanje, govna feminizirana... Pa nije u Njemačkoj samo jedan islamogaronja, a otac je samo jedan. Otac bi bio u zatvoru, a njegovu kćer bi zlostavljao neki drugi. Oni funkcioniraju plemenski i čoporativno pa ne može ni s druge stran jedan pojedinac ništa postići sam. To što si se branio moguće je u polu-uređenoj zemlji kao BiH i to još pretpostavljam prije 15-20 godina , na zapadu to ne prolazi. Evo Talijan 2023. dobio 17 godina zatvora je je upucao pljačkaše njegovog dućana i još 460 000 odštete da im plati. Pa se ti brani. . 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvati su postali "All Talk No Action" Postano: 01 tra 2026, 04:13 |
|
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|