|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 72 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Vuk47
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 15 stu 2025, 02:15 |
|
|
|
Hrvatski korov
Talibaniran
BošNeš
_________________ Kroz Bosnu još tutnji, tako je od davnina drži se ponosno Hercegovina
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 15 stu 2025, 08:53 |
|
|
|
Nema potrebe za ovakvom temeom. Zabranjen ulazak i to je to.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 15 stu 2025, 09:16 |
|
|
MiB je napisao/la: Nema potrebe za ovakvom temeom. Zabranjen uslazk i to je to. Nije u redu, mislim da bi i spuštači rampa trebali imati naziv. Rampabaše, npr.
_________________ Shomer Yisrael
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 15 stu 2025, 11:18 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 9272 Lokacija: Herceg-Bosna
|
MiB je napisao/la: Nema potrebe za ovakvom temeom. Zabranjen ulazak i to je to. Ja sam pokrenuo temu da se nađe medijski prepoznatljiv naziv, sve je u prvom postu, a skrenulo je u komediju. Razlog je psihološki utjecaj. Isto kako su oni to koristili da omalovaže i proglase ocrnjenim srbe i hrvate koji su dobili američke sankcije, sada mi trebamo prepoznatljivu terminologiju primjeniti kao korektivno sredstvo. Američke sankcije su puno puta jače, ali za naše bošnjake i jednostavna hrvatska zabrana ulaska ima veliki utjecaj. Ne treba propustiti priliku da ovo brendiramo 
_________________ "OHR STAY, SCHMIDT GO AWAY"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 16 stu 2025, 20:57 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 16 stu 2025, 22:44 |
|
|
potocnj je napisao/la: MiB je napisao/la: Nema potrebe za ovakvom temeom. Zabranjen ulazak i to je to. Ja sam pokrenuo temu da se nađe medijski prepoznatljiv naziv, sve je u prvom postu, a skrenulo je u komediju. Razlog je psihološki utjecaj. Isto kako su oni to koristili da omalovaže i proglase ocrnjenim srbe i hrvate koji su dobili američke sankcije, sada mi trebamo prepoznatljivu terminologiju primjeniti kao korektivno sredstvo. Američke sankcije su puno puta jače, ali za naše bošnjake i jednostavna hrvatska zabrana ulaska ima veliki utjecaj. Ne treba propustiti priliku da ovo brendiramo  Osoba neprilagođena europskim vrijednostima Po potrebi još …koja nečasno i neprimjereno djeluje.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 24 ožu 2026, 12:37 |
|
|
|
Evo još jedan
| Privitak/ci: |

FB_IMG_1774351999216.jpg [ 77.4 KiB | Pogledano 779 put/a. ]
|

FB_IMG_1774351996176.jpg [ 53.66 KiB | Pogledano 779 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 24 ožu 2026, 14:35 |
|
|
|
Odskoci
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 24 ožu 2026, 14:56 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 24 ožu 2026, 15:41 |
|
|
Salivator je napisao/la: MiB je napisao/la: Nema potrebe za ovakvom temeom. Zabranjen uslazk i to je to. Nije u redu, mislim da bi i spuštači rampa trebali imati naziv. Rampabaše, npr. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 24 ožu 2026, 15:42 |
|
|
Machak je napisao/la: A Srbe? Srbe se samo zadržava, ne zabranjuje im se ulazak. Draško Stanivković bi mogao biti čekatnik - hrvatska riječ za četnika koji čeka da uđe u RH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 24 ožu 2026, 15:42 |
|
|
potocnj je napisao/la: MiB je napisao/la: Nema potrebe za ovakvom temeom. Zabranjen ulazak i to je to. Ja sam pokrenuo temu da se nađe medijski prepoznatljiv naziv, sve je u prvom postu, a skrenulo je u komediju. Razlog je psihološki utjecaj. Isto kako su oni to koristili da omalovaže i proglase ocrnjenim srbe i hrvate koji su dobili američke sankcije, sada mi trebamo prepoznatljivu terminologiju primjeniti kao korektivno sredstvo. Američke sankcije su puno puta jače, ali za naše bošnjake i jednostavna hrvatska zabrana ulaska ima veliki utjecaj. Ne treba propustiti priliku da ovo brendiramo  Šlepernjaci
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 24 ožu 2026, 15:43 |
|
|
|
Vračani
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 24 ožu 2026, 15:44 |
|
|
potocnj je napisao/la: Machak je napisao/la: A Srbe? Srbe se samo zadržava, ne zabranjuje im se ulazak. Draško Stanivković bi mogao biti čekatnik - hrvatska riječ za četnika koji čeka da uđe u RH. Pitanje hoće li mu više biti dozvoljeno nakon hapšenja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 24 ožu 2026, 15:49 |
|
|
Machak je napisao/la: Pitanje hoće li mu više biti dozvoljeno nakon hapšenja. Vjerojatno hoće, odluka je donesena da se njega zajebava, a ne da mu se zabrani. Priveden je zato jer je negodovao, tj. nasjeo na zajebanciju. Prije nego je išao srati o srpskim dijelovima Hrvatske trebao je razmisliti koliko često puta ide preko Hrvatske. Možeš se kurčiti samo ako si u poziciji da se kurčiš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 25 ožu 2026, 08:23 |
|
|
|
Obilazničari Ne-europejci Anatolci Rampaši Odbijeni kunolovci NemaŠljake-nemaKruha Prećeraši Zakočeni fundameLJisti Nove žrtve UZPa PredugoJezičari Stoperi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 25 ožu 2026, 20:19 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8332 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Blokaderi Tefter boys Kamiondžije Rikverci Zidari
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 26 ožu 2026, 22:11 |
|
|
|
Foe
Engleska riječ, t j najrasprostaniji svjetski jezik, za neprijatelja.
Ne neprijatelj na osobnoj razini, već stranac neprijatelj tvoje nacije.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 27 ožu 2026, 08:05 |
|
|
|
Stanišnjaci
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 27 ožu 2026, 18:03 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Noname01 je napisao/la: To je zbog onog njihovog kreveljenja i skrnavljenja na Pješčari. Jedan od naših je imao nick "Matan". I onda oni očito to sada koriste, a nimalo uvredljivo kao što smatram da ni UZPovci nije uvredljivo, barem meni.
UZP je divna titula koju smo usvojili. Uvijek je bolje biti napadač nego žrtva u ratu. Kako god okreneš, uvik nami Hrvatiman dođe prvo veliko slovo U 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 27 ožu 2026, 18:07 |
|
|
Dominikator je napisao/la: Banlije ( dobili ban na ulaz) ili rampalije Udrit rampu u košarci je slično ka' zalipit bananu. Banana. Ban-ana. Banana-alije. Bananalije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Naziv za bošnjake kojima je Hrvatska uvela zabranu ulaska Postano: 27 ožu 2026, 18:09 |
|
|
Izumitelj iz Livna je napisao/la: Sokolić je napisao/la: UZP Uzeir Zehrija Perhan
Rikverc Džado
Geri-efendija (tur. geri – nazad natrag) Bravo Sokolić. Perhani, daleko najjači. Otperjali s granice. Otperhali. Od-Perhani. Otperhanlije. Zatvoreni ka' u sanduku. Sanduk-vilajećani. Eminencija je napisao/la: Odskoci Dobra 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Naša Kvačica i 25 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|