|
|
Stranica: 180/180.
|
[ 4495 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 19 ožu 2026, 08:59 |
|
|
|
Vjerovatno njegovo lupetanje i nije toliko štetno po vanjskopolitičke interese jer ga nitko ne šljivi, već je prokazan, a i Plenkvoćeva organizirana i uigrana diplomacija to popegla.
Njgov najštetniji utjecaj je unutar države, ruši kulturu javnog govora što se u Hrvata uvijek njegovalo, i vraća demagogiju u javni prostor što je ekstremno opasno i što se godinama nastojalo iskorijeniti. Svaki pizdek si sada i ovdje daje za pravo prostačiti i izigravati frajera na najprizemniji način.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 19 ožu 2026, 10:53 |
|
|
novosve je napisao/la: weasel je napisao/la: Možda nije najtaktičniji u nastupu ali jedini ima kapacitet za uopće skopčati takve stvari, a kamo li složit neku proširenu rečenicu. Eno ekipa u saboru ne zna pronaći Iran na karti...  svaki drugi Pero u lokalnoj birtiji može skopčati što on skopča.To što on javno izjavljuje je naprosto pokazatelj ili njegove antihrvatske zlobnosti ili potpune, ali ono potpune nedoraslosti za javne funkcije. Netaktičnost u javnom nastupu nije samo pitanje stila, nego može imati ozbiljne posljedice kad si predsjednik jedne države, makar i skučenih ovlasti. Jasno je meni ko su Židovi i kakav je Izrael i kakvi su naši "saveznici" prema nama, ali on kao predsjendik mora održati diplomatski nivo i raditi da izvuče korist za Hrvatsku, a ne ovako kočijašit i radit nam štetu. Pa nisam ti baš u to siguran, velika većina ljudi prati događaje oko sebe ali ne razmišlja o istima dalje od medijskih naslova. Što im se napiše to je istina i točka. Milanović je među rijetkima koji baš kuži stvari i još među rijeđima koji ima muda ne konjušarit već reći da je 2+2=4. Tuđman je bio isti takav, s jednakim rječnikom kad je trebalo. Sjeti se samo priče o žutim i zelenim vragovima. Milanović doduše nekad zna nediplomatski pretjerat ali bolje i takav nego fikus. Nisu vremena za fikuse u foteljama vlasti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 19 ožu 2026, 11:29 |
|
|
weasel je napisao/la: Pa nisam ti baš u to siguran, velika većina ljudi prati događaje oko sebe ali ne razmišlja o istima dalje od medijskih naslova. Što im se napiše to je istina i točka.
Milanović je među rijetkima koji baš kuži stvari i još među rijeđima koji ima muda ne konjušarit već reći da je 2+2=4.
Tuđman je bio isti takav, s jednakim rječnikom kad je trebalo. Sjeti se samo priče o žutim i zelenim vragovima.
Milanović doduše nekad zna nediplomatski pretjerat ali bolje i takav nego fikus. Nisu vremena za fikuse u foteljama vlasti. Velika većina ljudi vodi svoje živote i ne bavi se sudbinom svijeta, oni koji nešto prate i imaju uopće vremena i volje za to, nisu ništa lošiji od Milanovića, naprotiv. Njegovi dosezi su doslovce birtijaški. Tuđman nikada MEĐUNARODNU politiku nije komentirao na ovakav način, isključivo domicilnu. Barem ne kad je postao predsjednik. Uvijek je u međunarodnoj politici nastojao izvući korist za Hrvatsku, a ne osobne ispade. Milanović se ponaša ko neodgovorni pubertetlija i to na štetu Hrvatske. Nije to uopće pitanje fikusa, nego pitanje odgovornosti, s ovakvom nesposobnošću za samokontrolu i potrebom za emocionalnim orgazmima oko pitanja koje se nas ne tiču direktno, on je vrlo štetan. Njegova "muda" za ne konjušarit nisu njegova, on tuđim k gloginje mlati, jer se radi o izlaganju Hrvatske šteti da bi mogao usrećit svoj dugi jezik. Izrazito neodgovorno ponašanje i štetno. K tomu i infantilno. Koliko god je bio koristan kad je trebalo kontrirati Plenkovićevoj pretjeranoj servilnosti briselskoj rusofobiji, toliko je sada štetan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 19 ožu 2026, 11:45 |
|
|
Zoki je kao demagog kao Mesić, ali Mesić nikad nije bio tako bezobrazan ni agresivan prema predstavnicima drugih država. Mesić je znao pristojno i s Izraelcima i s Arapima, i s Europljanima i s Rusima. Svoju zločestoću je oštrio na domaćem terenu, prema ostacima režima iz 1990-ih, obitelji Tuđman i Hercegovcima 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 21 ožu 2026, 22:16 |
|
|
|
Podrška Predsjedniku Hrvatske!
Zanimljivo kako to u životu ponekad funkcionira. Ja koji nisam glasao za Milanovića mu dajem podršku, a siguran sam da značajan dio onih kojima je Milanović pomogao u karijeri ili im je osigurao sinekure su sada zdušno protiv Milanovića.
Ja ću čak otići toliko daleko pa ću reć da jedan dio ljudi koji su glasali za Predsjednika su to napravili ne iz naklonosti prema Milanoviću nego iz mržnje prema HDZ-u. Dok u isto vrijeme očekuju naklonost Predsjednika prema njima iz zahvale.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 22 ožu 2026, 08:33 |
|
|
Brane je napisao/la: Podrška Predsjedniku Hrvatske!
u čemu to, pravljenju sigurnosnih problema Hrvatskoj?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DarkKnight
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 22 ožu 2026, 11:36 |
|
|
novosve je napisao/la: Brane je napisao/la: Podrška Predsjedniku Hrvatske!
u čemu to, pravljenju sigurnosnih problema Hrvatskoj? Na koji to način? To što imamo problema sa muslimanima u BiH, ne znači da moramo stat na steanu svakog neprijatelja muslimana diljem svijeta, pogotovo ne treba stat na stranu onih koji desetljećima, ako ne i stoljećima planiraju i provode naseljavanje muslimana u Europu. Židovi su ti koji su otvarali po noći vrata španjolskih gradova kako bi ih osvajali muslimani. Bogu hvala da pada ova cenzura oko antisemitizma i bilo kakve kritike židova. Do sad je to bilo u službi da se bilo kakva kritika bankarskog sektora, farmaceutske industrije, zamjene stanovništva branila sa time da si "antisemitski teoretičar zavjere".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 22 ožu 2026, 11:39 |
|
|
novosve je napisao/la: Brane je napisao/la: Podrška Predsjedniku Hrvatske!
u čemu to, pravljenju sigurnosnih problema Hrvatskoj? Belgijski premijer pozvao da je vrijeme da se dogovori sa rusima jer nam treba jeftina ruska energija. Koji je prihod Janafa oko 100 mil.€ Šta mi dobivamo razvojem Janafa i LNG u Omišu, ništa presudno. Šta gubimo, masovna poskupljenja i nesigurnost, to je i smisao LNG da se može 100% manipulirat cijenom plina. Mislim da većina vas uopće ne zna, da ti kad kupiš LNG plin, tvoj dobavljač može u bilo kojem trenutku taj brod s plinom preusmjerit i preprodat naravno za skuplju cijenu. Ti si kupio LNG plin tek kad ti ga doslovno prebace u terminal u Omišlju. LNG nema fixne ugovore kao plinovodi koje potpisuješ na 5 il 10 godina sa istom cijenom ili nekakvim realnim godišnjim rastom cijene. Doslovce plin Hrvatskoj može poskupit duplo zbog nekih pohlepni mešetara na burzi ili zbog rata kod dobavljača kao nafta sad. Tko u Hrvatskoj može otići u Rusiju na nekakav dogovor, praktički svi koji su u EU podržavali rat više nisu na funkcijama. Macronu mandat ističe 2027 Merz je za dogovor s rusima Meloni je preuzela vlast nakon početka rata i ne podržava rat Gotovo jedini ratni huškači s početka rata koji su ostali na vlasti su Plenković i Ursula i to još 4-5 godina im traje mandat.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DarkKnight
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 22 ožu 2026, 16:24 |
|
|
Brane je napisao/la: novosve je napisao/la: u čemu to, pravljenju sigurnosnih problema Hrvatskoj?
Belgijski premijer pozvao da je vrijeme da se dogovori sa rusima jer nam treba jeftina ruska energija. Koji je prihod Janafa oko 100 mil.€ Šta mi dobivamo razvojem Janafa i LNG u Omišu, ništa presudno. Šta gubimo, masovna poskupljenja i nesigurnost, to je i smisao LNG da se može 100% manipulirat cijenom plina. Mislim da većina vas uopće ne zna, da ti kad kupiš LNG plin, tvoj dobavljač može u bilo kojem trenutku taj brod s plinom preusmjerit i preprodat naravno za skuplju cijenu. Ti si kupio LNG plin tek kad ti ga doslovno prebace u terminal u Omišlju. LNG nema fixne ugovore kao plinovodi koje potpisuješ na 5 il 10 godina sa istom cijenom ili nekakvim realnim godišnjim rastom cijene. Doslovce plin Hrvatskoj može poskupit duplo zbog nekih pohlepni mešetara na burzi ili zbog rata kod dobavljača kao nafta sad. Tko u Hrvatskoj može otići u Rusiju na nekakav dogovor, praktički svi koji su u EU podržavali rat više nisu na funkcijama. Macronu mandat ističe 2027 Merz je za dogovor s rusima Meloni je preuzela vlast nakon početka rata i ne podržava rat Gotovo jedini ratni huškači s početka rata koji su ostali na vlasti su Plenković i Ursula i to još 4-5 godina im traje mandat. ALi kaj ti nije jasno, zamisli koliko znanja nam mogu dati Ukrajinci, tak je rekel Anušić... I to je vrijedno nove inflacije od 20%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 22 ožu 2026, 17:41 |
|
|
DarkKnight je napisao/la: Na koji to način? To što imamo problema sa muslimanima u BiH, ne znači da moramo stat na steanu svakog neprijatelja muslimana diljem svijeta, pogotovo ne treba stat na stranu onih koji desetljećima, ako ne i stoljećima planiraju i provode naseljavanje muslimana u Europu. Židovi su ti koji su otvarali po noći vrata španjolskih gradova kako bi ih osvajali muslimani. Bogu hvala da pada ova cenzura oko antisemitizma i bilo kakve kritike židova. Do sad je to bilo u službi da se bilo kakva kritika bankarskog sektora, farmaceutske industrije, zamjene stanovništva branila sa time da si "antisemitski teoretičar zavjere". To je potpuno nebitno što pričaš ako si predsjednik. Predsjednik mora gledati da sačuva svoju državu, da ne provocira koga ne treba, i da izvuče korist od koga može. Milanović je tu vrlo neodgovoran.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 22 ožu 2026, 17:44 |
|
|
Brane je napisao/la: Belgijski premijer pozvao da je vrijeme da se dogovori sa rusima jer nam treba jeftina ruska energija.
Koji je prihod Janafa oko 100 mil.€ Šta mi dobivamo razvojem Janafa i LNG u Omišu, ništa presudno. Šta gubimo, masovna poskupljenja i nesigurnost, to je i smisao LNG da se može 100% manipulirat cijenom plina.
Mislim da većina vas uopće ne zna, da ti kad kupiš LNG plin, tvoj dobavljač može u bilo kojem trenutku taj brod s plinom preusmjerit i preprodat naravno za skuplju cijenu. Ti si kupio LNG plin tek kad ti ga doslovno prebace u terminal u Omišlju.
LNG nema fixne ugovore kao plinovodi koje potpisuješ na 5 il 10 godina sa istom cijenom ili nekakvim realnim godišnjim rastom cijene.
Doslovce plin Hrvatskoj može poskupit duplo zbog nekih pohlepni mešetara na burzi ili zbog rata kod dobavljača kao nafta sad.
Tko u Hrvatskoj može otići u Rusiju na nekakav dogovor, praktički svi koji su u EU podržavali rat više nisu na funkcijama. Macronu mandat ističe 2027 Merz je za dogovor s rusima Meloni je preuzela vlast nakon početka rata i ne podržava rat
Gotovo jedini ratni huškači s početka rata koji su ostali na vlasti su Plenković i Ursula i to još 4-5 godina im traje mandat. Vi morate shvatit da geopolitičko preslagivanje ne ovisi o Hrvatskoj, na Hrvatskoj je samo da mu se prilagodi uz što manje štete. Ako EU pusti rusku naftu, pustiti će, ako ne, neće. Ne odlučujemo mi o tim stvarima, dužnost našeg vodstva je pliva koliko može u ovom moru kaosa, a Milanović nam to otežava svojim laprdanjem javno kao da je na forumu. Zapravo, na forumu se pažljivije biraju riječi nego ono to radi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 22 ožu 2026, 17:46 |
|
|
DarkKnight je napisao/la: ALi kaj ti nije jasno, zamisli koliko znanja nam mogu dati Ukrajinci, tak je rekel Anušić... I to je vrijedno nove inflacije od 20% Opet, lažna dilema. Ukrajinci nam zaista mogu pomoći oko nekih vojnih tehnologija, a što se inflacije tiče to ne ovisi o nama uopće niti bismo izbjegli inflaciju da se svi skupa deremo ko Zoki. Inflaciju nameću veći i jači od nas i mi tu ništa ne možemo, osim ne bosti se s njima. Njemu to nikako da netko objasni, ali vjerojatno ni ne može jer je lik pogubljen.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DarkKnight
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 23 ožu 2026, 00:13 |
|
|
novosve je napisao/la: DarkKnight je napisao/la: ALi kaj ti nije jasno, zamisli koliko znanja nam mogu dati Ukrajinci, tak je rekel Anušić... I to je vrijedno nove inflacije od 20% Opet, lažna dilema.Ukrajinci nam zaista mogu pomoći oko nekih vojnih tehnologija, a što se inflacije tiče to ne ovisi o nama uopće niti bismo izbjegli inflaciju da se svi skupa deremo ko Zoki. Apsolutno, ali možeš preuzeti vojna iskustva i znanja bez najagresivnijih ispada protiv Putina i Rusije nakon vondenlajenice, prvo jer tako ne dise hrvatski narod koji predstavljas, vecinu nas briga za rat u Ukrajini, drugo, jer je u pitanju jedini izvor nafte i plina za kontinentalnu Europu ako se dugorocno nastavi rat na Bliskom Istoku, treće, radi se o nuklearnoj sili. Mislim ovo kaj ja pričam svi sve znaju, samo se hdz papčine ulizuju Briselu sa sto jačim antiruskim ispadima, a to što to može koštat narod bilo kad u idućih 100 godina to ih briga. Da ne pričam o blaćenju branitelja kada prezentiraju situaciju da su se branitelji i ukrajinski veterani borili za isto. Ono fak of BRIGA ME ZA UKRAJINU. I nemam nista protiv ljudi, ali počinjem ih mrziti jer više HDZ brine za ukrajinske veterane i ukrajinsku vojsku nego za branitelje i HV.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 23 ožu 2026, 17:00 |
|
|
DarkKnight je napisao/la: Apsolutno, ali možeš preuzeti vojna iskustva i znanja bez najagresivnijih ispada protiv Putina i Rusije nakon vondenlajenice, prvo jer tako ne dise hrvatski narod koji predstavljas, vecinu nas briga za rat u Ukrajini, drugo, jer je u pitanju jedini izvor nafte i plina za kontinentalnu Europu ako se dugorocno nastavi rat na Bliskom Istoku, treće, radi se o nuklearnoj sili. Mislim ovo kaj ja pričam svi sve znaju, samo se hdz papčine ulizuju Briselu sa sto jačim antiruskim ispadima, a to što to može koštat narod bilo kad u idućih 100 godina to ih briga.
Da ne pričam o blaćenju branitelja kada prezentiraju situaciju da su se branitelji i ukrajinski veterani borili za isto. Ono fak of BRIGA ME ZA UKRAJINU. I nemam nista protiv ljudi, ali počinjem ih mrziti jer više HDZ brine za ukrajinske veterane i ukrajinsku vojsku nego za branitelje i HV.
Slažem se da je i Plenković izgubio diplomatske ususe kad se radi o rusofobiji, kao što je istina da je dio Hrvata u ukrajinskom nacionalizmu našao supstituciju za vlastiti. No isto tako, šteta koju Milanović može napraviti glasnim drekanjem na Izrael i kontra europske i američke politike prema Rusiji je daleko veća.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DarkKnight
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 24 ožu 2026, 14:00 |
|
|
novosve je napisao/la: DarkKnight je napisao/la: Apsolutno, ali možeš preuzeti vojna iskustva i znanja bez najagresivnijih ispada protiv Putina i Rusije nakon vondenlajenice, prvo jer tako ne dise hrvatski narod koji predstavljas, vecinu nas briga za rat u Ukrajini, drugo, jer je u pitanju jedini izvor nafte i plina za kontinentalnu Europu ako se dugorocno nastavi rat na Bliskom Istoku, treće, radi se o nuklearnoj sili. Mislim ovo kaj ja pričam svi sve znaju, samo se hdz papčine ulizuju Briselu sa sto jačim antiruskim ispadima, a to što to može koštat narod bilo kad u idućih 100 godina to ih briga.
Da ne pričam o blaćenju branitelja kada prezentiraju situaciju da su se branitelji i ukrajinski veterani borili za isto. Ono fak of BRIGA ME ZA UKRAJINU. I nemam nista protiv ljudi, ali počinjem ih mrziti jer više HDZ brine za ukrajinske veterane i ukrajinsku vojsku nego za branitelje i HV.
Slažem se da je i Plenković izgubio diplomatske ususe kad se radi o rusofobiji, kao što je istina da je dio Hrvata u ukrajinskom nacionalizmu našao supstituciju za vlastiti. No isto tako, šteta koju Milanović može napraviti glasnim drekanjem na Izrael i kontra europske i američke politike prema Rusiji je daleko veća. Tko je to dobro prošao kad je stao uz neoIzrael? Zašto se zamjeriti Bogu stajući na stranu talmudskih okultista, ti ljudi nemaju veze sa antičkim Izraelcima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 24 ožu 2026, 16:56 |
|
|
DarkKnight je napisao/la: Tko je to dobro prošao kad je stao uz neoIzrael? Zašto se zamjeriti Bogu stajući na stranu talmudskih okultista, ti ljudi nemaju veze sa antičkim Izraelcima.
pogledaj radije ko je kako prošao ko im se zamjerio. Ja se slažem da su oni veliko zlo, ali u ovom trenutku su još dovoljno moćni da im ne treba pravit probleme, a najmanje propustit priliku za neko naoružanje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DarkKnight
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 25 ožu 2026, 13:48 |
|
|
novosve je napisao/la: DarkKnight je napisao/la: Tko je to dobro prošao kad je stao uz neoIzrael? Zašto se zamjeriti Bogu stajući na stranu talmudskih okultista, ti ljudi nemaju veze sa antičkim Izraelcima.
pogledaj radije ko je kako prošao ko im se zamjerio. Ja se slažem da su oni veliko zlo, ali u ovom trenutku su još dovoljno moćni da im ne treba pravit probleme, a najmanje propustit priliku za neko naoružanje Pa ko im pravi probleme, mi smo njima svi isti. Njihovo financiranje NGOova je podjednako podrzavao ti Izrael ili ne, za njih su svi goyevi stoka. Milanovic jest glup i ak moremo dobit Davidovu pracku za dobre pare, treba to iskoristit, sa Zidovima samo biznis načisto i cao bok nikakvo frendovanje. Ali veci mi je problem ovo novo HDZovsko goyslopanje, i prenosi se to polako na HDZ NPCjeve i pocinjemo izgledat na midwest 1950tih, uskoro cu po crkvama od low iq HDZ svecenika(koji su manjina al ih ima) slusat o tome kako je zionizam mandatoran za katolike. Neka svako misli kaj oće, ali kao narod smo dovoljno razjedinjeni i ne treba nam novi front razora među "desnicom" između red pilled ekipe i zionista. To nisu teme oko kojih treba biti strastven. Strastveno treba volit Boga i bit protiv unutrasnjih neprijatelja, ostalo sve pragmatično i hladnokrvno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 25 ožu 2026, 15:59 |
|
|
DarkKnight je napisao/la: Pa ko im pravi probleme, mi smo njima svi isti. Njihovo financiranje NGOova je podjednako podrzavao ti Izrael ili ne, za njih su svi goyevi stoka. Milanovic jest glup i ak moremo dobit Davidovu pracku za dobre pare, treba to iskoristit, sa Zidovima samo biznis načisto i cao bok nikakvo frendovanje. Ali veci mi je problem ovo novo HDZovsko goyslopanje, i prenosi se to polako na HDZ NPCjeve i pocinjemo izgledat na midwest 1950tih, uskoro cu po crkvama od low iq HDZ svecenika(koji su manjina al ih ima) slusat o tome kako je zionizam mandatoran za katolike. Neka svako misli kaj oće, ali kao narod smo dovoljno razjedinjeni i ne treba nam novi front razora među "desnicom" između red pilled ekipe i zionista. To nisu teme oko kojih treba biti strastven. Strastveno treba volit Boga i bit protiv unutrasnjih neprijatelja, ostalo sve pragmatično i hladnokrvno. Taj dio se s tobom slažem, ali mislim da je glupo gubiti priliku za nabavku nekih kvalitetnih igračaka od njih, pogotovo kad se naši neprijatelji ne libe nabave ni od koga, uključujući njih. Ali da ove Hrvate koji su postali do podne Ukrajinci popodne Izraelci mogu samo s prijezirom gledat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 25 ožu 2026, 19:42 |
|
|
|
Danas u vrijeme sofisticiranog oružja nije samo tema tko će što kupiti, nego i kasniji support. Kad su Danci mislili da će braniti Grenland američkim avionima, to je smiješno jer Amerikanci pritisnu dugme i ti avioni ni ne polete.
Da su Iranci nabavljali najbolju američku i izraelsku opremu danas ne bi imali iz čega pucati jer bi im sve bilo isključeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 25 ožu 2026, 20:09 |
|
|
|
Ne postoji opcija „pritiskanja gumba“. U vojnim nabavama nema skrivenih „figa“. Vojna oprema nabavljena putem leasinga podliježe određenim ograničenjima i uporabnim dozvolama, što se jasno vidi na primjeru Gripena u Češkoj i Mađarskoj. Oprema koja se kupi postaje vlasništvo kupca i nabavlja se na temelju jasno definiranih ugovora. U određenim okolnostima dobavljač može uskratiti dodatno naoružanje ili remont, no takvi su slučajevi u praksi rijetki.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|