HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 17 kol 2026, 18:21.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 8326 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270 ... 334  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Napad na Iran
PostPostano: 31 ožu 2026, 08:30 

potocnj je napisao/la:
Salivator je napisao/la:

Gospodin koji je rekao kako će nam poslati Palestince, promotor noahidskih zakona. Zbog ovakvih i njegovih pulena će u kršćanskim zemljama skidati glave za idolopoklonstvo.

Već su u pogonu slični zakoni u SAD-u.

Pobrinuli su se za sebe i svoje, amnestija za lidere i antisemitski bubble za obične radilice.
Sanhedrin se vraća na mala vrata.

Ja koliko znam Izrael je uveo smrtnu kaznu za palestinske teroriste.

Europljani su sami krivi što guraju glavu u pijesak od islamizma i ne kuže kakvo je to zlo.

Izraelci žive s tim pa znaju.

Nije nam nitko kriv osim nas samih.

Netko progovori istinu o islamu i odmah je islamofob, ovakav onakav.

Islamistički migranti siluju djevojčice i dobijaju mizerne kazne jer su slagali da su maloljetni. Bradati ljudi ulaze u EU kao tinejdžeri. Nije Izrael kriv za tu ludost nego mi europljani, kao kolektiv.

Između ostalih i ti si kriv jer fokusiraš svoj animozitet prema Izraelu koji je kudikamo manji problem nego islamisti.

Čuj, Izrael kriv jer će nam poslati islamiste, a islamisti nisu krivi što su stoka gdje god ih se šalje.

A nisu ni židovi nešto posebno pametni, treba im 80 godina da skuže osnovne stvari, što se uči u čitanki prvog razreda po islamističkom obrazovnom planu i programu.

O EU luđacima bez komentara. :ucelo

1652 of 2558 - 64.58%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 08:32 

potocnj je napisao/la:
Machak je napisao/la:
Jest, jest, nekakvi fantomski islamisti vode svijet u totalni rat, a ne židovska sekta.
Dok ti skontaš neke stvari, biće kasno.

Zašto vi islamisti mislite da vi možete podrivati i pomalo napadati najmoćnije ljude na svijetu, po svom vlastitom priznanju kažeš da su to židovi?

Zašto očekujete da židovi to trpe i ne iskoriste svoj položaj najmoćnijih ljudi i ne riješe vas?

Iskreno pitanje.

Odakle očekujete tu milost prema sebi?

A zašto je ne bi očekivali? Do sad im se uvijek popuštalo. Naravno da očekuju na osnovu ranijih takvih iskustava.

1652 of 2558 - 64.58%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 08:36 

Upozorenja: 1
potocnj je napisao/la:
Machak je napisao/la:
Jest, jest, nekakvi fantomski islamisti vode svijet u totalni rat, a ne židovska sekta.
Dok ti skontaš neke stvari, biće kasno.

Zašto vi islamisti mislite da vi možete podrivati i pomalo napadati najmoćnije ljude na svijetu, po svom vlastitom priznanju kažeš da su to židovi?

Zašto očekujete da židovi to trpe i ne iskoriste svoj položaj najmoćnijih ljudi i ne riješe vas?

Iskreno pitanje.

Eto te ko onaj alhnešto, u startu etiketiraš sagovornika. Jel i Altomanović islamist :zubati
Je li Salivator?

Jasno da su židovi. Iza svega stoji njihov poremećeni kult.
Pa to i rade, koriste moć koja im je raspoloživa, biće ti kasno kad skontaš da si čunj na njihovom putu.
Riješiće oni i vas i nas i sve koji nisu ONI.
Nema milosti ni za tebe ni za mene, džabe se uvlačiš.

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 08:51 

U Pakistanu su spalili čovjeka živog jer je otkinuo stranicu Kur'ana. Toliko o pravednom islamu.

†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha.
Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 08:55 

Ovo sam našao na internetu (tako da ne znam koliko je 100% točna informacija).

Citat:
Prema Islamskom kaznenom zakonu Irana, skrnavljenje Kur'ana može potpasti pod nekoliko teških optužnica:

Vrijeđanje svetih vrijednosti (Blasfemija): Članak 513. Kaznenog zakona navodi da se svatko tko vrijeđa "svete vrijednosti islama" može suočiti sa smrtnom kaznom ako se čin ocijeni kao Sabb-al-Nabi (vrijeđanje proroka ili svetih ličnosti). Ako ne dosegne taj specifični prag, kazna je obično jedna do pet godina zatvora.

Kod nas pali Bibliju, neće ti nitko ništa. Samo će te proglasiti ludim i provokatorom. A u Iranu ode glava...
E to je razlika u civilizaciji i slobodi čovjeka.

†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha.
Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 08:59 

Machak je napisao/la:

Eto te ko onaj alhnešto, u startu etiketiraš sagovornika. Jel i Altomanović islamist :zubati
Je li Salivator?

Pa to i rade, koriste moć koja im je raspoloživa, biće ti kasno kad skontaš da si čunj na njihovom putu.

Ne, on je naivni europljanin koji relativizira islamističke opasnosti za Europu i svijet :001_smile

Ja ne tražim milosti za sebe, svjestan sam da svatko živi i radi u svom interesu.

Problem je što interesi islamista uglavnom uključuju direktno nasilje protiv nevjernika, u koju kategoriju spadam i sam.

Nisam još primjetio da negdje ljudi bježe ili se ne osjećaju sigurni na ulicama zato jer su se naselili židovi.

Naprotiv, ljudi idu plaćati skuplje najam u područjima gdje ima dosta židova jer su to uglavnom imućnije i uređenije sredine.

Ne moram ići duboko u filozofiju da vidim što je bolje za mene. A ako bih i išao u neku duboku filozofiju opet židovska filozofija nije ništa gora za mene nego islamistička filozofija. I jedni i drugi imaju ideju da treba iskoristiti nevjernike a islamisti bi to radili na puno brutalnije načine, kao što i jesu na ovim područjima prakticirali. Da nisu ti ne bi imao ove stavove koje sada imaš.

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 09:10 

potocnj je napisao/la:

Ne moram ići duboko u filozofiju da vidim što je bolje za mene. A ako bih i išao u neku duboku filozofiju opet židovska filozofija nije ništa gora za mene nego islamistička filozofija. I jedni i drugi imaju ideju da treba iskoristiti nevjernike a islamisti bi to radili na puno brutalnije načine, kao što i jesu na ovim područjima prakticirali. Da nisu ti ne bi imao ove stavove koje sada imaš.

Logika židovi ne valjaju, pustite da ih Arapi srede, je ista kao logika Hercegovci ne valjaju, Hrvati u Hrvatskoj su dobri.

U oba slučaja, ne valjaju oni koji su blizu. Kuran jasno objašnjava da se treba boriti protiv nevjernika koji su geografski bliže. Izrael je svojom pozicijom na najgorem mogućem mjestu, teško je zamisliti lošiju poziciju od srca Umeta, i to je razlog zašto je najlošiji na svijetu.

Eventualnim padom Izraela samo bi netko drugi bio blizu. Onda bi na red vjerojatno došla Grčka kao najgora od sve djece ili možda Armenija. Nešto bi već bili krivi. Nije bitno tko, bitno je da su islamisti razumni i znaju da ne mogu odjednom osvojiti sve nevjernike i onda idu korak po korak. Tehnički sasvim razumno s njihove strane, ako ne možeš sve progutati odjednom ideš zalogaj po zalogaj, ali cilj ostaje da islam zavlada svijetom. Glupo je jedino s naše strane ako to ne vidimo, uopće nije komplicirano.

1652 of 2558 - 64.58%

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 09:17 

Naša Kvačica je napisao/la:

Logika židovi ne valjaju, pustite da ih Arapi srede, je ista kao logika Hercegovci ne valjaju, Hrvati u Hrvatskoj su dobri.

U oba slučaja, ne valjaju oni koji su blizu. Kuran jasno objašnjava da se treba boriti protiv nevjernika koji su geografski bliže. Izrael je svojom pozicijom na najgorem mogućem mjestu, teško je zamisliti lošiju poziciju od srca Umeta, i to je razlog zašto je najlošiji na svijetu.

Eventualnim padom Izraela samo bi netko drugi bio blizu. Onda bi na red vjerojatno došla Grčka kao najgora od sve djece ili možda Armenija. Nešto bi već bili krivi. Nije bitno tko, bitno je da su islamisti razumni i znaju da ne mogu odjednom osvojiti sve nevjernike i onda idu korak po korak. Tehnički sasvim razumno s njihove strane, ako ne možeš sve progutati odjednom ideš zalogaj po zalogaj, ali cilj ostaje da islam zavlada svijetom. Glupo je jedino s naše strane ako to ne vidimo, uopće nije komplicirano.

Naročito što prijetnja nekakvih valjda globalnih, okultnih židova, koji vladaju svijetom iz nekih kabala ili šta ja znam, uopće nije uvjetovana postojanjem Izraela.

Da sutra protjeraš ili pobiješ sve židove u Izraelu i sve poravnaš, dadneš palestincima, i dalje će te tajnovite, okultne skupine, vladati svijetom ako već vladaju i sada.

Jedno drugo ne isključuje, a naročito ne mogu reći da treba 10 milijuna normalnih ljudi u Izraelu baciti pod mlinski kotač zato što ima eto par tisuća tih zlih židova koji valjda drže konce cijeloga svijeta (pod pretpostavkom da su te teorije u potpunosti točne).

Većinu Izraela predstavljaju normalni ljudi koji hoće normalan život. To je presjek Izraela. Većinu islamističkih zemalja predstavljaju ljudi radikalnih ideja. Često su im političari mnogo manje radikalni od javnosti, pa vidimo to i u Bosni, kako je tek gdje se islamističko stanovništvo broji u desetinama milijuna i osjećaju se jaki!

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 09:49 

potocnj je napisao/la:

Naročito što prijetnja nekakvih valjda globalnih, okultnih židova, koji vladaju svijetom iz nekih kabala ili šta ja znam, uopće nije uvjetovana postojanjem Izraela.

Da sutra protjeraš ili pobiješ sve židove u Izraelu i sve poravnaš, dadneš palestincima, i dalje će te tajnovite, okultne skupine, vladati svijetom ako već vladaju i sada.

Jedno drugo ne isključuje, a naročito ne mogu reći da treba 10 milijuna normalnih ljudi u Izraelu baciti pod mlinski kotač zato što ima eto par tisuća tih zlih židova koji valjda drže konce cijeloga svijeta (pod pretpostavkom da su te teorije u potpunosti točne).

Većinu Izraela predstavljaju normalni ljudi koji hoće normalan život. To je presjek Izraela. Većinu islamističkih zemalja predstavljaju ljudi radikalnih ideja. Često su im političari mnogo manje radikalni od javnosti, pa vidimo to i u Bosni, kako je tek gdje se islamističko stanovništvo broji u desetinama milijuna i osjećaju se jaki!

Pa da, ako prihvatimo postojanje super moćnih židovskih organizacija, oni su ionako unutar SAD ili EU. Njih neće dotaći ako Izrael propadne, i dalje će živjeti u svojoj ogromnoj vili u Los Angelesu ili New Yorku. :rolleyes

1652 of 2558 - 64.58%

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 09:51 

potocnj je napisao/la:
Salivator je napisao/la:

Gospodin koji je rekao kako će nam poslati Palestince, promotor noahidskih zakona. Zbog ovakvih i njegovih pulena će u kršćanskim zemljama skidati glave za idolopoklonstvo.

Već su u pogonu slični zakoni u SAD-u.

Pobrinuli su se za sebe i svoje, amnestija za lidere i antisemitski bubble za obične radilice.
Sanhedrin se vraća na mala vrata.

Europljani su sami krivi što guraju glavu u pijesak od islamizma i ne kuže kakvo je to zlo.

Islamistički migranti siluju djevojčice i dobijaju mizerne kazne jer su slagali da su maloljetni. Bradati ljudi ulaze u EU kao tinejdžeri. Nije Izrael kriv za tu ludost nego mi europljani, kao kolektiv.

Između ostalih i ti si kriv jer fokusiraš svoj animozitet prema Izraelu koji je kudikamo manji problem nego islamisti.

Čuj, Izrael kriv jer će nam poslati islamiste, a islamisti nisu krivi što su stoka gdje god ih se šalje.

Nisam nikad rekao da islamisti nisu krivi. Prestanite projektirati svoje frustracije što ste saveznici sa islamistima prema meni, i otkačite ego od svojih pretpostavka i predrasuda.

Oslobodite se.

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 10:01 

potocnj je napisao/la:

Kako si sladak ali izmotavabje nece pomoci zlocincima

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 10:06 

levat je napisao/la:

Neki kaže da je ruski intel bio u pitanju.

Američka opravdanja za aljkavost oko osiguranja zračne baze.

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 10:10 

Karabaja je napisao/la:

Kako si sladak ali izmotavabje nece pomoci zlocincima

Slažem se, to sam i ja rekao. :neznam

1652 of 2558 - 64.58%

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 10:12 

Svima treba dati dvopek, vode i krunicu. :zubati

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 10:59 

levat je napisao/la:

Sustav za otpadne vode, preuzet iz civilnih rješenja, pokazao se neprikladnim za dugotrajne vojne misije. Tijekom aktualnog rasporeda gotovo su svakodnevno potrebni popravci, a iz cijevi su, prema izvješćima, vađeni razni predmeti - od odjeće do užadi :huh .

Amerikanci zaista jedu previše te junk food...počeli i užad da jedu :neznam

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 11:19 

levat je napisao/la:
Je li se to meni čini ili je splasnuo entuzijazam američkih vojnika za ratom.

Šta će tek biti ako se naredi kopnena invazija?

Iznenadni odlazak američkog nosača zrakoplova USS Gerald R. Ford s Krete prema Splitu izazvao je niz teorija - od sigurnosnih razloga i logističkih poteškoća do ozbiljnih sumnji na sabotažu unutar same posade.

Red podmetanja požara red začepljivanja wc-a.

U unutrašnjosti nosača izbio je požar koji je gorio više od 30 sati, a dim se proširio ventilacijskim sustavom.
Sustav za otpadne vode, preuzet iz civilnih rješenja, pokazao se neprikladnim za dugotrajne vojne misije. Tijekom aktualnog rasporeda gotovo su svakodnevno potrebni popravci, a iz cijevi su, prema izvješćima, vađeni razni predmeti - od odjeće do užadi :huh .
U slučaju Gerald Forda, posada u regularnim uvjetima ima rotaciju svakih 6 mjeseci. Ovog trenutka su na brodu već preko 9 mjeseci, a ako izmjena posade bude prema trenutnim planovima u svibnju, oni će biti 11 mjeseci u komadu na brodu. To je puno veći faktor nezadovoljstva nego rat u Iranu.

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 11:27 

levat je napisao/la:
Dr. Van Nostrand je napisao/la:
U slučaju Gerald Forda, posada u regularnim uvjetima ima rotaciju svakih 6 mjeseci. Ovog trenutka su na brodu već preko 9 mjeseci, a ako izmjena posade bude prema trenutnim planovima u svibnju, oni će biti 11 mjeseci u komadu na brodu. To je puno veći faktor nezadovoljstva nego rat u Iranu.

Zato i jesu tako dugo na moru zbog ovog rata.
Ne, originalno im je produženo zbog karipskih operacija, pritisak na Venezuelu i oni teatralni napadi na krijumčarske brodove. Ovi mornari su trebali za Božić biti doma, onda su dobili nagradno produženje za Venecuelu i još jedno nakon toga za Iran.

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 11:29 

Machak je napisao/la:
potocnj je napisao/la:

Iskreno pitanje.

Je li Salivator?

Jadni mi naivni, mora nas musliman uputit. :kava

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 11:39 

Salivator je napisao/la:
potocnj je napisao/la:

Nisam nikad rekao da islamisti nisu krivi. Prestanite projektirati svoje frustracije što ste saveznici sa islamistima prema meni, i otkačite ego od svojih pretpostavka i predrasuda.

Oslobodite se.

Oslobodite se od ovoga, i od onoga, živite valjda u filozofijama, to je nekako tvoja poruka koju prenosiš.

Međutim svijet je uvjetovan i praktičnim događanjima na terenu, ne filozofskim idealima.

Stvari se događaju, ljudi ih komentiraju, i nastoje da usmjere, koliko mogu, na ono što je za njih povoljnije.

Ovaj forum je uglavnom za komentiranje, nismo nešto u poziciji da usmjerimo, ali nismo ni dužni živjeti isključivo u nekakvim metafizičkim idealima. Živimo u stvarnom svijetu sa stvarnim islamistima, stvarnom jakom Amerikom i u stvarno usranoj državi (bar ja, neznam gdje ti živiš).

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 11:42 

levat je napisao/la:
Dr. Van Nostrand je napisao/la:
Ne, originalno im je produženo zbog karipskih operacija, pritisak na Venezuelu i oni teatralni napadi na krijumčarske brodove. Ovi mornari su trebali za Božić biti doma, onda su dobili nagradno produženje za Venecuelu i još jedno nakon toga za Iran.

Svejedno, ovaj rat je kap koja je prelila čašu.
Nije baš da ovaj rat nema nikakve veze sa nezadovoljstvom posade.
Puno se preseravaš pričama o ratu, na brodu je 4500 uglavnom 20-godišnjaka koji su se za Božić trebali vratiti svojim obiteljima, ženama, djeci, curama, dečkima... Njima je uglavnom prilično svejedno hoće li dodatnih 5 mjeseci s nosača tući po Iranu ili raditi krugove po oceanu.

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 11:54 

Zasto jednostavno ne sleti u Dubrovnik ili Trogir. Tu ne treba nikakvo dopuštenje niti ikoga trebaju pitati

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 11:57 

Karabaja je napisao/la:
Zasto jednostavno ne sleti u Dubrovnik ili Trogir. Tu ne treba nikakvo dopuštenje niti ikoga trebaju pitati

Budi ciničan koliko god želiš, ali što više zemalja odbije suradnju s Trumpom oko napada na Iran to se više cijeni naša podrška, pa makar i pasivna.

Talijani ne daju pišljivom avionu da sleti u njihovu bazu, a mi dali da čitav njihov nosač aviona sa svojom borbenom formacijom dođe u naš Jadran.

Split nikada nije bio sigurniji nego je danas :001_smile

Uglavnom, nadam se da će još zemalja "inatiti" se s Trumpom dok mu mi dajemo podršku.

A ako trebamo pomirbu s Iranom naknadno tu je Milanović :zubati

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 12:10 

https://video.klix.ba/hls/BaAq1P5x/BaAq1P5x.m3u8

Evo malo Trumpovog bombanja Irana.

Da ne bi bilo samo da Iran tuče :D

Iranci su oštetili jedan američki avion i utjerali strah u kosti turistima u Emiratima, dok Trump po Iranu bunker busterima od po tonu.

Citat:
"Bunker-buster"
Trump objavio snimak ogromnih eksplozija u Isfahanu: Iskorišten veliki broj bombi teških skoro po tonu

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/trum ... /260331006

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 13:09 

Salivator je napisao/la:

Svi oni žele imigraciju u Europu. Izraelska desnica isto podržava slanje Palestinaca nama. To je doslovno govorio Gvir na skupovima, a same tvrdnje raznih rabina kako je Europa i bijela rasa Edom ne treba posebno naglašavati, jer je takvih primjera bezbrojno.

A ateistički židovi( oksimoron, jer je to vjerska skupina, a ne narod) su najveći donatori i organizatori imigracije, skupa sa svojim pajdama iz loža i socijalistima raznih dezena. Poveznicu njih i najvećeg zla što je pogodilo kršćansku Europu također ne treba zaboraviti nikad, ako je već nećemo naglašavati.

Muslimani i židovi na nas gledaju kao idolopoklonike i uvijek su preferirali da žive skupa, a mrzili kršćane i njihovu vlast. Tako da i danas rabini govore da je u redu moliti se u džamiji, ali da Židov ne smije ući u crkvu.

Ako nas tretiraju isto i gledaju na nas isto, možda je vrijeme da uzvratimo uslugu i počnemo misliti na sebe, a njima omogućiti da žive zajedno.

Perzijanci nisu muslimani, to je njihova takija. Oni su napravili svoj islam 2.0, pomiješali sa zoroastrijanizmom. I nametnuli to Arapima, a braća im Židovi pomažu vratiti se na pravi kolosijek. Preodgoj.

Semite (Židove i Arape) Europa i ne zanima previše, i zašto bi, sva prirodna bogatstva su im na njihovom BI. Ostaju svakako krediti i utrka Europe s Kinom, u interesu im sigurno nije single point of failure.

Perzijanci imaju svoj zacrtani svijet koji isto cilja na BI.

Ako im je ovo jedini način da žive zajedno, tko smo mi da im to osporavamo. Jedino što treba osigurati je neširenje sukoba van granica BI. A to je manje više oslobodit Španjolce izdajnika i najurit Turčina nazad na daleki istok.

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2026, 13:23 

Upozorenja: 1
VBA2024 je napisao/la:
Salivator je napisao/la:

Svi oni žele imigraciju u Europu. Izraelska desnica isto podržava slanje Palestinaca nama. To je doslovno govorio Gvir na skupovima, a same tvrdnje raznih rabina kako je Europa i bijela rasa Edom ne treba posebno naglašavati, jer je takvih primjera bezbrojno.

A ateistički židovi( oksimoron, jer je to vjerska skupina, a ne narod) su najveći donatori i organizatori imigracije, skupa sa svojim pajdama iz loža i socijalistima raznih dezena. Poveznicu njih i najvećeg zla što je pogodilo kršćansku Europu također ne treba zaboraviti nikad, ako je već nećemo naglašavati.

Muslimani i židovi na nas gledaju kao idolopoklonike i uvijek su preferirali da žive skupa, a mrzili kršćane i njihovu vlast. Tako da i danas rabini govore da je u redu moliti se u džamiji, ali da Židov ne smije ući u crkvu.

Ako nas tretiraju isto i gledaju na nas isto, možda je vrijeme da uzvratimo uslugu i počnemo misliti na sebe, a njima omogućiti da žive zajedno.

Perzijanci nisu muslimani, to je njihova takija. Oni su napravili svoj islam 2.0, pomiješali sa zoroastrijanizmom. I nametnuli to Arapima, a braća im Židovi pomažu vratiti se na pravi kolosijek. Preodgoj.

Semite (Židove i Arape) Europa i ne zanima previše, i zašto bi, sva prirodna bogatstva su im na njihovom BI. Ostaju svakako krediti i utrka Europe s Kinom, u interesu im sigurno nije single point of failure.

Perzijanci imaju svoj zacrtani svijet koji isto cilja na BI.

Ako im je ovo jedini način da žive zajedno, tko smo mi da im to osporavamo. Jedino što treba osigurati je neširenje sukoba van granica BI. A to je manje više oslobodit Španjolce izdajnika i najurit Turčina nazad na daleki istok.

Ko su oni da nekog vraćaju na pravi kolosijek?
To je izgovor za zlo koje čine.

E čuj osloboditi Španjolce :zubati fakat nećete nigdje s tim razmišljanjem.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8326 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270 ... 334  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: