|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 84 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Direktor Željezare Zenica: neka Hrvati kažu šta hoće, pa da dignu ruke za spas željezare Postano: 07 tra 2026, 16:02 |
|
|
Capljinac je napisao/la: Cijena guranja inata sa Sejdom, je gašenje Bošnjaka. Ja sam na Klix komentarima čitao da će Bošnjaci birati Sejdu bez obzira na cijenu tako da je to ok.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1524 of 2558 - 59.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Direktor Željezare Zenica: neka Hrvati kažu šta hoće, pa da dignu ruke za spas željezare Postano: 07 tra 2026, 16:09 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Capljinac je napisao/la: Cijena guranja inata sa Sejdom, je gašenje Bošnjaka. Ja sam na Klix komentarima čitao da će Bošnjaci birati Sejdu bez obzira na cijenu tako da je to ok. To se zove Bošnjački inat koji uvijek pobijedi. Privitak:
aol85m.jpg [ 94.39 KiB | Pogledano 558 put/a. ]
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Capljinac
|
Naslov: Re: Direktor Željezare Zenica: neka Hrvati kažu šta hoće, pa da dignu ruke za spas željezare Postano: 07 tra 2026, 16:34 |
|
|
|
Muslimani slabe. Osjeti se. Protivnik je sve lakši.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Direktor Željezare Zenica: neka Hrvati kažu šta hoće, pa da dignu ruke za spas željezare Postano: 07 tra 2026, 23:26 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Direktor Željezare Zenica: neka Hrvati kažu šta hoće, pa da dignu ruke za spas željezare Postano: 08 tra 2026, 02:52 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Direktor Željezare Zenica: neka Hrvati kažu šta hoće, pa da dignu ruke za spas željezare Postano: 08 tra 2026, 11:25 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 8584 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Činjenica je da kada bi Trojka izašla s nekakvim dogovorom kojim su uspjeli dogovoriti izmjene Izbornog zakona a za uzvrat dobili zaštitu tog socijalističkog gubitaša, i time spasili sva ta radna mjesta, pa eto i da je HDZ još nešto negdje popustio u interesu muslimana a tiče se ekonomije, tipa spašavanje BHRT-a, birači bi ih "kaznili" zbog izdaje a ne nagradili zbog spašavanja Zenice i BHRT-a koji je uglavnom muslimanski. Više gledaju na inat protiv nas i nadvladavanje kako god da je beznačajno nego na svoju ekonomiju. U tom kontekstu mi zapravo ni nemamo što raspravljati s bošnjacima, rezultati ovoga se već znaju 
_________________ Uspjeh muslimana iz 2025.-te godine: Dodik ne smije više raditi u RS-u ono šta radi Lidija Bradara u Federaciji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Direktor Željezare Zenica: neka Hrvati kažu šta hoće, pa da dignu ruke za spas željezare Postano: 08 tra 2026, 13:06 |
|
|
potocnj je napisao/la: Činjenica je da kada bi Trojka izašla s nekakvim dogovorom kojim su uspjeli dogovoriti izmjene Izbornog zakona a za uzvrat dobili zaštitu tog socijalističkog gubitaša, i time spasili sva ta radna mjesta, pa eto i da je HDZ još nešto negdje popustio u interesu muslimana a tiče se ekonomije, tipa spašavanje BHRT-a, birači bi ih "kaznili" zbog izdaje a ne nagradili zbog spašavanja Zenice i BHRT-a koji je uglavnom muslimanski. Više gledaju na inat protiv nas i nadvladavanje kako god da je beznačajno nego na svoju ekonomiju. U tom kontekstu mi zapravo ni nemamo što raspravljati s bošnjacima, rezultati ovoga se već znaju  Pa da, ova tema i nije vrijedna rasprave jer već sve znamo što će tko reći i kako će ta rasprava završiti. Pustite Željezaru da ode u miru. Prežalili smo Koksaru pa ćemo i Željezaru. Radije prognozirajmo tko je sljedeći. Možda BHRT, možda rudnik Kakanj, možda TRZ Hadžići... kandidata je mnogo a Sejdina godišnja pretplata je skupa. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1524 of 2558 - 59.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Direktor Željezare Zenica: neka Hrvati kažu šta hoće, pa da dignu ruke za spas željezare Postano: 08 tra 2026, 13:38 |
|
|
Tako je. Neka Željezara počiva u zasluženom miru. Preživjela je mnoge ratove, ali nije preživjela nesposobnog Muju. Privitak:
rip_zeljezara_zenica.jpg [ 224.85 KiB | Pogledano 208 put/a. ]
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Direktor Željezare Zenica: neka Hrvati kažu šta hoće, pa da dignu ruke za spas željezare Postano: 08 tra 2026, 17:38 |
|
|
potocnj je napisao/la: Činjenica je da kada bi Trojka izašla s nekakvim dogovorom kojim su uspjeli dogovoriti izmjene Izbornog zakona a za uzvrat dobili zaštitu tog socijalističkog gubitaša, i time spasili sva ta radna mjesta, pa eto i da je HDZ još nešto negdje popustio u interesu muslimana a tiče se ekonomije, tipa spašavanje BHRT-a, birači bi ih "kaznili" zbog izdaje a ne nagradili zbog spašavanja Zenice i BHRT-a koji je uglavnom muslimanski. Više gledaju na inat protiv nas i nadvladavanje kako god da je beznačajno nego na svoju ekonomiju. U tom kontekstu mi zapravo ni nemamo što raspravljati s bošnjacima, rezultati ovoga se već znaju  Stalo njima do radnih mjesta ko i meni do BHGasa. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|