|
|
Stranica: 3/10.
|
[ 242 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
frane
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 02 vel 2011, 10:31 |
|
|
2008 je u zupi Orasje krsteno 16 djece ,ne bi rekao da ima ispod 1000 Hrvata u samom Orasju 
_________________ Zadar glavni grad Hrvatske
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 17 srp 2011, 20:48 |
|
|
frane je napisao/la: 2008 je u zupi Orasje krsteno 16 djece ,ne bi rekao da ima ispod 1000 Hrvata u samom Orasju  Tesko,nema ni 500 punoljetnih Hrvata.
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 17 srp 2011, 20:50 |
|
|
ključ u bravu! je napisao/la: To nije minimum, nego maximum, ima ih oko 55%, isključivo i samo u samom Orašju, ali s obzirom na tvoj avatar nekako mi vuče da ti očekuješ da to postanu muslimani sarajevskog tipa. Moram te odmah razočarati, neće ići. otprilike 68% Bosnjaci 30% Hrvati 2% Ostali
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 18 srp 2011, 15:08 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 10:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Omjer hrvata i bosnjaka u gradu orasju je 55-45
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 18 srp 2011, 15:14 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: Omjer hrvata i bosnjaka u gradu orasju je 55-45 Po cemu mislis da je tako.
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 18 srp 2011, 15:19 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 10:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
zapovjednik je napisao/la: TG-B.B.B je napisao/la: Omjer hrvata i bosnjaka u gradu orasju je 55-45 Po cemu mislis da je tako. Imam familije tamo i po pricama su mi rekli da je negdje takav omjer, a i vidi se po rezultatima izbora, a i svake godine doseli po neka hrvatska obitelj posto je orasje okruzen sa velikim hrvatskim selima, ali bosnjaka je svakako i dalje vise
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 18 srp 2011, 15:58 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 18 srp 2011, 15:59 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 18 srp 2011, 16:02 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 28 kol 2011, 23:03 |
|
|
Bio sam ove godine prvi put u Orasju i pozitivno sam inenaden!
Iso sam na svadbu a mladenci su inace u Becu. Kao prvo iznenadio sam se jer sam vidio jos 3 svadbe i jedno krstenje za taj dan dok sam proso kroz ugljaru i mahalu....!?! Moram istaknut da sam prosao kroz neko naselje u orasju gdje sam bio impresoniran ogromne kuce kao iz bajki sve ljepo uredene. Prico sam sa mnogo ljudi i sreo cak ljude koji su se iz Kanade vratili sa djecom i odlicno im ide uopste ne zale kazu da drze jos kanadske pasose za "nedaj boze" ali prezadovoljni su! Sjedio sma kraj Save i cini mi se da se ljudi trude da rade i da cjeli grad i okolica napreduju. Treba dodat da imaju za to dobre uvjete jer je mnogo Hrvata iz Orasja u becu koji nije daleko tako da se cesto dolazi. Muslimana u Orasju ima dosta ali nikako vise od Hrvata, a i pomalo odlaze. Ovo sto zapovjednik lupa i ljepi neke nacrte ovde sto je on pravio, to je sranje, kako to zna kad nema popisa stanovnistva??!??
Svakako preljep hrvatski gradic svida mi se, nadam se jos samo da ce se i HNK Orasje vratit u Premijer Ligu!
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 29 kol 2011, 08:09 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Bio sam ove godine prvi put u Orasju i pozitivno sam inenaden!
Iso sam na svadbu a mladenci su inace u Becu. Kao prvo iznenadio sam se jer sam vidio jos 3 svadbe i jedno krstenje za taj dan dok sam proso kroz ugljaru i mahalu....!?! Moram istaknut da sam prosao kroz neko naselje u orasju gdje sam bio impresoniran ogromne kuce kao iz bajki sve ljepo uredene. Prico sam sa mnogo ljudi i sreo cak ljude koji su se iz Kanade vratili sa djecom i odlicno im ide uopste ne zale kazu da drze jos kanadske pasose za "nedaj boze" ali prezadovoljni su! Sjedio sma kraj Save i cini mi se da se ljudi trude da rade i da cjeli grad i okolica napreduju. Treba dodat da imaju za to dobre uvjete jer je mnogo Hrvata iz Orasja u becu koji nije daleko tako da se cesto dolazi. Muslimana u Orasju ima dosta ali nikako vise od Hrvata, a i pomalo odlaze. Ovo sto zapovjednik lupa i ljepi neke nacrte ovde sto je on pravio, to je sranje, kako to zna kad nema popisa stanovnistva??!??
Svakako preljep hrvatski gradic svida mi se, nadam se jos samo da ce se i HNK Orasje vratit u Premijer Ligu! Kakav Hrvatski gradic,ima blizu 70% Bosnjaka u Orasju... CUj kako da znam...prema rezulttima izbora mozes sve utvrditi...
|
|
Vrh |
|
 |
NoviSeer
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 29 kol 2011, 15:39 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 15:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
zapovjednik je napisao/la: Kakav Hrvatski gradic,ima blizu 70% Bosnjaka u Orasju... CUj kako da znam...prema rezulttima izbora mozes sve utvrditi... Prestani više. Svako normalan zna da samo činite relativnu većinu isključivo u gradu i nigdje više i to smo razrješili i to se da dokazat. I općina je hrvatska bila i ostala jer su sva sela okolo sa hrvatskom većinom. Još mi samo trebaju neki sa avatarom vitezova sa ljiljanima da počnu pričat o vašoj brutalnoj demografskoj ekspanziji u širom Posavine.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 29 kol 2011, 15:40 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Kakav Hrvatski gradic,ima blizu 70% Bosnjaka u Orasju... CUj kako da znam...prema rezulttima izbora mozes sve utvrditi... Prestani više. Svako normalan zna da samo činite relativnu većinu isključivo u gradu i nigdje više i to smo razrješili i to se da dokazat. I općina je hrvatska bila i ostala jer su sva sela okolo sa hrvatskom većinom. Još mi samo trebaju neki sa avatarom vitezova sa ljiljanima da počnu pričat o vašoj brutalnoj demografskoj ekspanziji u širom Posavine. 70% nije relativna vecina... U opstini Hrvati cine vecinu ali ne u gradu...
|
|
Vrh |
|
 |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 29 kol 2011, 18:58 |
|
|
EVo vako... ti pricas o 200 muslimana u gradu... jer to je minimum da bi cinili vecinu u gradu a evo dokaz da in nema ni pola toliko: 10. SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BOSNE I HERCEGOVINE 162 2,09% 8. STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU 209 2,70% 7. STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 254 3,28 % 6. NARODNA STRANKA RADOM ZA BOLJITAK 268 3,46 % I ako u NSRzB na listi nema ni jednog muslimana ipak cu vam POLA glasova pripisat znac 134! I SDP cu vam isto SVE glasove pripisat sto nikako nije slucaj jer na listi kandidata te stranke je od 9 samo 4 muslimana! Znaci to je najbolji szenario za vas da su svi glasovi SDPa vasi i pola NSRzB i opet kad saberes imate tek : 759 !!! i da dobijes broj stanovnika jer maloljetni ne glasaju moras pomnozit sa 1.25 ajd da bude fair ja pomnozim sa 1.3 onda dobijes broj muslimana u Orasju: 987!! Znaci nema vas ni pola od toga sto ti tvrdis!! I to u cjeloj opcini a ne samo u gradu!! Eto reko si da gledamo po izborima i gledo sam! Tako vi Muslimani lazete sami sebe i sve oko vas pricas o nekim cinjenicama da si provjeravo a NISI vasa politika je lazna zato i nezelite da bude popis stanovistva!! Izvor: http://www.izbori.ba/Mandati27102008/Sh ... yCode=022#
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 29 kol 2011, 22:30 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Svaka čast Vuče, analiza ti je prva liga  . Istina je , oni se boje tog popisa stanovništva kako se ne bi pokazalo pravo stanje , a da ne govorimo o tome da nakon popisa moraš napraviti prilagodbu popisa birača popisu stanovništva (primjerice to se radi u Hrvatskoj u Vukovaru jer se pokazalo da grad ima 28000 stanovnika a 31000 glasača -->mahom ljudi iz Vojvodine koji grad vide jedino na dan izbora  )
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 30 kol 2011, 06:52 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: EVo vako... ti pricas o 200 muslimana u gradu... jer to je minimum da bi cinili vecinu u gradu a evo dokaz da in nema ni pola toliko: 10. SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BOSNE I HERCEGOVINE 162 2,09% 8. STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU 209 2,70% 7. STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 254 3,28 % 6. NARODNA STRANKA RADOM ZA BOLJITAK 268 3,46 % I ako u NSRzB na listi nema ni jednog muslimana ipak cu vam POLA glasova pripisat znac 134! I SDP cu vam isto SVE glasove pripisat sto nikako nije slucaj jer na listi kandidata te stranke je od 9 samo 4 muslimana! Znaci to je najbolji szenario za vas da su svi glasovi SDPa vasi i pola NSRzB i opet kad saberes imate tek : 759 !!! i da dobijes broj stanovnika jer maloljetni ne glasaju moras pomnozit sa 1.25 ajd da bude fair ja pomnozim sa 1.3 onda dobijes broj muslimana u Orasju: 987!! Znaci nema vas ni pola od toga sto ti tvrdis!! I to u cjeloj opcini a ne samo u gradu!! Eto reko si da gledamo po izborima i gledo sam! Tako vi Muslimani lazete sami sebe i sve oko vas pricas o nekim cinjenicama da si provjeravo a NISI vasa politika je lazna zato i nezelite da bude popis stanovistva!! Izvor: http://www.izbori.ba/Mandati27102008/Sh ... yCode=022#Sta je ovo... Evo ti link http://www.izbori.ba/Finalni2010/Finalni/ParlamentBIH/Opstine.aspxOvo ti je opstina Orasje.. ali ako hoces da izracunas stanje u naselju Orasje moras izracunati rezultate u izbornim jedinicama Gradsko kino i Dom mladezi... Ali da se ne mucis ja cu ti reci odmah da je omjer u Orasju 70-30 u korist Bosnjaka...
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 30 kol 2011, 07:39 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ne spada li u općinu Orašje i naselje Orašje  ? U Hrvatskoj nema odvajanja općinskih rezultata i rezultata u središtu općine.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 30 kol 2011, 07:48 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ne spada li u općinu Orašje i naselje Orašje  ? U Hrvatskoj nema odvajanja općinskih rezultata i rezultata u središtu općine. Niko ne spori da su Hrvati vecina u Opstini Orasje,ali treba da se zna da su Bosnjaci vecina u samom naselju Orasje...
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 30 kol 2011, 09:05 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26228 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
zapovjednik je napisao/la: Niko ne spori da su Hrvati vecina u Opstini Orasje,ali treba da se zna da su Bosnjaci vecina u samom naselju Orasje... Zeleni jesu bili relativna većina u Orašju prije rata, ali da su sada u većini i da ih je čak 70% u gradu to je malo vjerojatno. Ne znam odakle ti ti podaci, ali ako se pozivaš na rezultate izbora onda ih trebaš jasno predočiti: koja izborna mjesta pripadaju samom gradu Orašje i izborni rezultati za njih, te sveukupan zbir. Ne možeš ti tvrditi nešto i onda tražiti od drugih da nešto kao računaju. Da bi te shvatili iole ozbiljno to ti sam moraš izračunati.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 30 kol 2011, 09:22 |
|
|
Bobovac je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Niko ne spori da su Hrvati vecina u Opstini Orasje,ali treba da se zna da su Bosnjaci vecina u samom naselju Orasje... Zeleni jesu bili relativna većina u Orašju prije rata, ali da su sada u većini i da ih je čak 70% u gradu to je malo vjerojatno. Ne znam odakle ti ti podaci, ali ako se pozivaš na rezultate izbora onda ih trebaš jasno predočiti: koja izborna mjesta pripadaju samom gradu Orašje i izborni rezultati za njih, te sveukupan zbir. Ne možeš ti tvrditi nešto i onda tražiti od drugih da nešto kao računaju. Da bi te shvatili iole ozbiljno to ti sam moraš izračunati. U tri izborne jedinice SBB pobijedio,a jednoj SDA...
|
|
Vrh |
|
 |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 30 kol 2011, 13:59 |
|
|
Ti ovde dodes smao da lazes i da siris lazi !!! tvrdis da je u u tri izborne jedinice SBB pobijedio,a jednoj SDA. Daj reci u kojoj da vidim de pokazi odakle informacije? Jasno sam ti izracuno da u Cjeloj opstini Orasje NEMA 1000 Muslimana i kako onda mogu u gradu bit vecina, jos 70% ????? Pa covjece kako moze 900 muslimana cinit 70% stanovnistva??? A moras uzet u obzir da tih 950 muslimana ipak ne zive svi u Orasju! 1. JA sam bio u orasju i vidio sam stanje. 2. Izracuno sam ti koliko vas ima i to maximalno (nisu svi glasovi SPDa muslimanski ali uzeli smo to u obzir da je tako) 3. Ti tvrdis neke stvari bez ikakve potvrde. ( to je kao da ja tvrdim da u Prijedoru zivi 10 000 kineza?!?!)
I moras da razumijes da ako u opcini Orasje nema 1000 Muslimana onda in nemoze bit ni u centru koji pripada opcini. A 1000 muslimana nikako nemoze da cini 70% stanovnistva!! A to sto pricas da je u tri izborne jedinice SBB pobijedio,a jednoj SDA. Ajmo rec da je tako... pa sta ako u toj izbornoj jedinici glasuje 100 ljudi (jedno selo) i tu pobjedi SDA. To tebi znaci da SDA vlada gradom i da su muslimani vecina? Stvarno neznam jesil tako mutav i nerazumijes ili namjerno siris lazi i nekog provociras ovde.
Svakako ako oces diskutirat moras imat pouzdane podatke ili barem da si bio i vidio a ne vrijede price tvog muftije da u Bosni zivi 5 miliona muslimana, i da su muslimani u bosni bili prije rimskog carstva ...bla bla bla to mozes pricat po teheranu i gornjoj maoci.
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 30 kol 2011, 17:01 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: EVo vako... ti pricas o 200 muslimana u gradu... jer to je minimum da bi cinili vecinu u gradu a evo dokaz da in nema ni pola toliko: 10. SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BOSNE I HERCEGOVINE 162 2,09% 8. STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU 209 2,70% 7. STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 254 3,28 % 6. NARODNA STRANKA RADOM ZA BOLJITAK 268 3,46 % I ako u NSRzB na listi nema ni jednog muslimana ipak cu vam POLA glasova pripisat znac 134! I SDP cu vam isto SVE glasove pripisat sto nikako nije slucaj jer na listi kandidata te stranke je od 9 samo 4 muslimana! Znaci to je najbolji szenario za vas da su svi glasovi SDPa vasi i pola NSRzB i opet kad saberes imate tek : 759 !!! i da dobijes broj stanovnika jer maloljetni ne glasaju moras pomnozit sa 1.25 ajd da bude fair ja pomnozim sa 1.3 onda dobijes broj muslimana u Orasju: 987!! Znaci nema vas ni pola od toga sto ti tvrdis!! I to u cjeloj opcini a ne samo u gradu!! Eto reko si da gledamo po izborima i gledo sam! Tako vi Muslimani lazete sami sebe i sve oko vas pricas o nekim cinjenicama da si provjeravo a NISI vasa politika je lazna zato i nezelite da bude popis stanovistva!! Izvor: http://www.izbori.ba/Mandati27102008/Sh ... yCode=022#Izvini djecace ali glup si ko qratz...nemas mozga ni trunke.... Prestani pisati jer se sramotis... Ti kazes da je 759 Bosnjaka glasalo 2008 godine na izborima i pomnozio sa 1.3... Gdje su ljudi koji nisu izlazili da glasaju?????
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 30 kol 2011, 17:05 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 30 kol 2011, 17:08 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Jasno sam ti izracuno da u Cjeloj opstini Orasje NEMA 1000 Muslimana i kako onda mogu u gradu bit vecina, jos 70% ????? Pa covjece kako moze 900 muslimana cinit 70% stanovnistva??? Kakvih 1000 Bosnjaka to su tvoje lazi...
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Orašje Postano: 30 kol 2011, 17:13 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: I moras da razumijes da ako u opcini Orasje nema 1000 Muslimana onda in nemoze bit ni u centru koji pripada opcini. A 1000 muslimana nikako nemoze da cini 70% stanovnistva!! A to sto pricas da je u tri izborne jedinice SBB pobijedio,a jednoj SDA.
Prije rata je u opstini Orasje zivjelo...1893 Bosnjaka,a u gradu 1843... Znaci 97,3% svih Bosnjaka je zivjelo u gradu... VUKsaJUGA je napisao/la: Ajmo rec da je tako... pa sta ako u toj izbornoj jedinici glasuje 100 ljudi (jedno selo) i tu pobjedi SDA. To tebi znaci da SDA vlada gradom i da su muslimani vecina? Stvarno neznam jesil tako mutav i nerazumijes ili namjerno siris lazi i nekog provociras ovde.
Svakako ako oces diskutirat moras imat pouzdane podatke ili barem da si bio i vidio a ne vrijede price tvog muftije da u Bosni zivi 5 miliona muslimana, i da su muslimani u bosni bili prije rimskog carstva ...bla bla bla to mozes pricat po teheranu i gornjoj maoci. Kakvo jedno selo,svi Bosnjaci zive u gradu...opet lazes... p.s.nisi dorastao da pises na forumu...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|