|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 21 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 19 tra 2026, 17:21 |
|
|
|
Pitanje u naslovu.
Često se čuje da je ženama puno važnija visina kod muškarca nego obrnuto. Ali, naročito kada ste sami visoki, postoji li neka donja granica ispod koje ne idete i slično?
Stari je oženio Bosanku, nikad ga nisam čuo da je zbog toga kukao što je dosta manja od njega, ali je mami uvijek bilo žao što nije par centimetara viša
_________________ Dobro bi nam došlo svima razmišljanje hladnom glavom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 19 tra 2026, 18:34 |
|
|
Ne baš važna. Hodao sam sa svim dimenzijama i sve su mi jako privlačne. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1535 of 2558 - 60.01%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 19 tra 2026, 18:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63996 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Preferiram nešto niže žene jer su u pravilu skladnije građene, od 165 do 175.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 19 tra 2026, 18:45 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8304 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Bitno je da sam ja višlji od nje plus štikle, a to je slučaj u 90 posto slučajeva.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 19 tra 2026, 19:16 |
|
|
|
Sad kad razmišljam, ovako na prvu možda je visina i najbenignija stvar kod žena, iako one od toga rade cijelu znanost.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 19 tra 2026, 19:35 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28986 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Visina i prosječnom licu daje izražajnost i eleganciju. Visoka ženska ne mora imati ni velike grudi ni pozadinu da ima seksi figuru.
Volim visoke žene. Žena mog života ima preko 190 cm.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 19 tra 2026, 19:41 |
|
|
|
Rekao bi da je idealno oko 175cm to je otprilike Jelena Rozga.
To je dovoljno za ovo što Bobo kaže, da se istakne figura, noge, bokovi, torzo.
Makar moram sam sebe pobit, jer nabrutalnije žene (pričam o onima koje sam susretao uživo) tzv. Sex Bombe su bile niže od toga otprilike 165cm - 170cm
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 19 tra 2026, 20:40 |
|
|
|
Nisam nikad volio pretjerano zdepaste žene, bitno je samo da u štiklama nije veća od mene, mogu podnijet da je do korijena nosa. Mada na kraju, važno je samo da ima dušu.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 19 tra 2026, 21:15 |
|
|
|
Uvijek su mi bili smiješni muškarci koji žene ocjenjuju kao da su na izložbi pasa, pa bi mjerili sve nešto u centimetrima, da li udovoljava standardima ili je škart. Zato i demografija propada. Ja uvijek gledam samo ukupnu ocjenu, iako istina nije baš poželjno da je viša.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 20 tra 2026, 06:15 |
|
|
|
Samo da ja ne moram obući štikle, sve se drugo da podnijeti. Niža od mene i da nije brkata, ne tražim puno.
_________________ Oh, you don't understand who they thought I was supposed to be Look at me now, a man who won't let himself be..
De-program
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 20 tra 2026, 06:51 |
|
|
Možemo li i mi iz Bosne? Itekako važna. Izabranica je 180 i meni po mjeri 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 20 tra 2026, 09:14 |
|
|
Machak je napisao/la: Možemo li i mi iz Bosne? Itekako važna. Izabranica je 180 i meni po mjeri  Kako kome izgleda. Mojoj ženi je važna. Kad ponekad vidimo par gdje je muškarac niži, ona se čudi kako to, a ja ne kontam u čemu je problem. 
1535 of 2558 - 60.01%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 20 tra 2026, 09:46 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28986 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Sjedim nedavno sa jednom znanicom iz Kiseljaka koja ima malu kćerku. U jednom momentu zavapi - samo da mi neće biti viša od 183 cm... onda se nikada neće udati...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 20 tra 2026, 10:53 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 13:26 Postovi: 1196 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Bobovac je napisao/la: Sjedim nedavno sa jednom znanicom iz Kiseljaka koja ima malu kćerku. U jednom momentu zavapi - samo da mi neće biti viša od 183 cm... onda se nikada neće udati... To stvarno ženama pravi kompleks.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 20 tra 2026, 10:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Machak je napisao/la: Možemo li i mi iz Bosne? Itekako važna. Izabranica je 180 i meni po mjeri  Kako kome izgleda. Mojoj ženi je važna. Kad ponekad vidimo par gdje je muškarac niži, ona se čudi kako to, a ja ne kontam u čemu je problem.  Nemam razlog zašto, ali nikada ne bi bio s curom višom od sebe. U par cm (sa štiklama) da.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 20 tra 2026, 10:54 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 8783 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Muškarcima skoro da nikada nije problem, pogledajte košarkaše, mnogi hodaju s jako sitnim djevojkama, i ne samo u usporedbi sa sobom, jer ti su ljudi divovi, već općenito, i među ženama to su sitnije žene. Ženama jest problem, kažu neće da bude niži od nje. I mogu ih razumjeti. Ne želi da u svog muža gleda s visoka  Izrazito visoke žene imaju veće probleme da pronađu nekoga nego sitnije, često ni muški ne žele da mu žena bude viša od njega iako je to recimo žena baš nadprosječne visine, pa nije on nizak što je niži od nje. Ali ne želi ostavljati dojam niskog čovjeka u usporedbi  Naravno ako je žena, uz to što je jako visoka, ujedno i jako privlačna pronaći će nekoga, ali hajmo reći, žena prosječnog izgleda ali jako nadprosječne visine može imati problema u tom da joj muški manje prilaze.
_________________ Uspjeh muslimana iz 2025.-te godine: Dodik ne smije više raditi u RS-u ono šta radi Lidija Bradara u Federaciji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 20 tra 2026, 10:55 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 8783 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Roko987 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kako kome izgleda. Mojoj ženi je važna. Kad ponekad vidimo par gdje je muškarac niži, ona se čudi kako to, a ja ne kontam u čemu je problem.  Nemam razlog zašto, ali nikada ne bi bio s curom višom od sebe. U par cm (sa štiklama) da. Ja opet nikad ne bih mogao nositi štikle, pa da je cura neznam kako viša od mene 
_________________ Uspjeh muslimana iz 2025.-te godine: Dodik ne smije više raditi u RS-u ono šta radi Lidija Bradara u Federaciji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 20 tra 2026, 11:00 |
|
|
|
😂 Ovo me navelo na razmišljanje, jer nemam razlog.
Najvjerojatnije jer je u 99% slučajeva žena niža od muškarca i jer gotovo ni jedna cura ne bi htjela biti s nižim muškarcem, pa se uklopio u to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 20 tra 2026, 11:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Machak je napisao/la: Možemo li i mi iz Bosne? Itekako važna. Izabranica je 180 i meni po mjeri  Kako kome izgleda. Mojoj ženi je važna. Kad ponekad vidimo par gdje je muškarac niži, ona se čudi kako to, a ja ne kontam u čemu je problem.  Ma i meni je to, žensko hoda s tipom tipa Džeja, ne ide nikako 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 20 tra 2026, 12:34 |
|
|
|
Imao sam jednom prijateljicu u školi, kad god su joj spominjali nekog momka prvo joj je pitanje bilo koliko je visok?
Naravno, i sama je bila skoro 190cm. Na kraju je završila sa momkom rekao bih iste visine.
1535 of 2558 - 60.01%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
maradot
|
Naslov: Re: Pitanje naročito za Hercegovce: Koliko vam je važna visina kod žena? Postano: 20 tra 2026, 17:01 |
|
|
|
neke manite pare su u Zapadnoj Hercegovini. Privatluk na sve strane, gradi se dobro.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 21 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|