|
|
Stranica: 18/18.
|
[ 443 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
horus
|
Naslov: Re: Muslimanski fetiš - skrnavljenje grobova i uništavanje kršćanskih simbola Postano: 12 tra 2026, 18:08 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Treba otkačiti i prestati slušati ove s relacije Mostar-Zagreb. Treba već jednom početi rušiti njihovo pa onda slobodno govore o oštećenju "tuđe imovine". Citat: Samo “tuđa imovina”? Udruge ogorčene sramotnim stavom Tužiteljstva ŽSB Citat: Spomen-obilježje poginulim hrvatskim civilima i braniteljima u Višnjica Gaju, u općini KIseljak, ponovno je na meti vandala, o čemu smo pisali prethodnih dana. Riječ je o prostoru koji je hrvatskom narodu svetinja, no to očito ne sprječava ponavljanje ovakvih nemilih incidenata.
Dok je policija dokumentirala slučaj, a Tužiteljstvo Županije Središnja Bosna djelo okarakteriziralo tek kao “uništavanje tuđe imovine”, udruge proistekle iz Domovinskog rata su ogorčene. Upozoravaju da je riječ o puno težem činu te traže konačno otkrivanje i kažnjavanje počinitelja. https://www.kiseljak.info/2026/04/samo- ... jstva-zsb/Kad god krenu sa džihadističkim divljenjem, onda mi kao reakciju trebamo poslati jednu džamiju u oblake.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Muslimanski fetiš - skrnavljenje grobova i uništavanje kršćanskih simbola Postano: 16 tra 2026, 23:34 |
|
|
|
Nadzorna kamera.
+ reakcija veleposlanstva RH.
Sankcija: nijedan Musliman s područja kiseljačke općine ne će više imati pravo ulaska u RH niti pravo na radnu dozvolu. Ista se mira proteže na državljane drugih država rođenih u BiH. Takvi ćedu, ako su iz bezviznog režima, uć, možda i proć kroz RH, ali ako ih se pri legitimiranju zatekne u RH, slidi izgon.
Pa neka se bekrije i dalje igradu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Muslimanski fetiš - skrnavljenje grobova i uništavanje kršćanskih simbola Postano: 16 tra 2026, 23:43 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Citat: Vandaliziran Gospin kip na Gradini iznad Čapljine Ovo nije prvi put da je spomenik bio meta vandalizma. Sličan incident zabilježen je prije nekoliko godina, nakon čega je kip obnovljen 2019. godine uz angažman lokalne zajednice i donatora. https://bljesak.info/vijesti/crna-kroni ... ine/548081 Priblizu je to Hrvatskoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Muslimanski fetiš - skrnavljenje grobova i uništavanje kršćanskih simbola Postano: 30 tra 2026, 13:36 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47016 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K98k
|
Naslov: Re: Muslimanski fetiš - skrnavljenje grobova i uništavanje kršćanskih simbola Postano: 30 tra 2026, 13:54 |
|
|
|
Amir Hodžić. Kad sam napisao šta treba s takvima dobio sam upozorenje. Taj i svaki sljedeći koji tako nešto napravi treba biti spušten u ležećem položaju pokriven tom krpom. Tako da slobodno može još jedno upozorenje.
| Privitak/ci: |

IMG_0223.jpeg [ 461.57 KiB | Pogledano 850 put/a. ]
|

IMG_0220.jpeg [ 263.21 KiB | Pogledano 850 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Muslimanski fetiš - skrnavljenje grobova i uništavanje kršćanskih simbola Postano: 30 tra 2026, 22:11 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Nadzorna kamera.
+ reakcija veleposlanstva RH.
Sankcija: nijedan Musliman s područja kiseljačke općine ne će više imati pravo ulaska u RH niti pravo na radnu dozvolu. Ista se mira proteže na državljane drugih država rođenih u BiH. Takvi ćedu, ako su iz bezviznog režima, uć, možda i proć kroz RH, ali ako ih se pri legitimiranju zatekne u RH, slidi izgon.
Pa neka se bekrije i dalje igradu. Ovo nije loš pristup Pa neka onda budu što jesu, sam daleko od nas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Muslimanski fetiš - skrnavljenje grobova i uništavanje kršćanskih simbola Postano: 01 svi 2026, 12:41 |
|
|
|
Deaktivirao profil?
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Muslimanski fetiš - skrnavljenje grobova i uništavanje kršćanskih simbola Postano: 01 svi 2026, 13:16 |
|
|
daramo je napisao/la: Stoka neviđena koja nema nikakva pijeteta prema tuđim žrtvama. Planinar će biti kažnjen jer je pozirao s 'ljiljanima' nad spomenikom https://bljesak.info/vijesti/bih/planin ... lji/559918A i vi stavljate spomenik di ga svaka suga moze dobavit. Stavi ga u grad di ga ljudi vide ,di ima hrvata.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Muslimanski fetiš - skrnavljenje grobova i uništavanje kršćanskih simbola Postano: 01 svi 2026, 13:25 |
|
|
Eminencija je napisao/la: daramo je napisao/la: Stoka neviđena koja nema nikakva pijeteta prema tuđim žrtvama. Planinar će biti kažnjen jer je pozirao s 'ljiljanima' nad spomenikom https://bljesak.info/vijesti/bih/planin ... lji/559918A i vi stavljate spomenik di ga svaka suga moze dobavit. Stavi ga u grad di ga ljudi vide ,di ima hrvata. Pa to je valjda mjesto pogibije. To ti je kao ona kapelica kod ceste, ako je netko umro u sudaru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K98k
|
Naslov: Re: Muslimanski fetiš - skrnavljenje grobova i uništavanje kršćanskih simbola Postano: 01 svi 2026, 13:33 |
|
|
MiB je napisao/la: Deaktivirao profil? Izgleda, ali je zabilježen. Nadam se da je prijavljen sllužbama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Muslimanski fetiš - skrnavljenje grobova i uništavanje kršćanskih simbola Postano: 01 svi 2026, 14:32 |
|
|
|
A koji je spomenik, na Golubiću? Inače baš nedavno gledam video, neki biciklisti se vozaju tako Goranci- Raška Gora- Vrdi i sad izbiju na neki vidikovac prema Neretvi baš pored neke spomen ploče poginulom pripadniku HVO. Ništa ovaj što snima lagano nogom nad spomenik, nešto priča "ovde je neki bunker bio" i snima dolje pogled.
Ma stoka je to, puna jala...
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K98k
|
Naslov: Re: Muslimanski fetiš - skrnavljenje grobova i uništavanje kršćanskih simbola Postano: 01 svi 2026, 14:54 |
|
|
|
Sve dok ne bude protumjera neće prestati. Ne možeš na lijep način s poganom gamadi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K98k
|
Naslov: Re: Muslimanski fetiš - skrnavljenje grobova i uništavanje kršćanskih simbola Postano: 02 svi 2026, 22:47 |
|
|
Ferid Kulin i Samir Delić, gasitelji svića. Citat: Sramota u Kölnu Od kud je, čujete po naglasku. Zašto je to uradio? Zato jer misli da je frajer i da je pametan. Sutra će netko reći da s njima gradimo državu. Pričat će mi o suživotu, miru i toleranciji. Danas su to bile svijeće izgašene od strane kroničnog mrzitelja, pa je slična objava s letvama stolačkog hodže pozivala na izbijanje kamenca iz bubrega. Nedavno su uništavali mural najveće hrvatske žrtve, jer eto, smetao je. Upadali su među naše dečke i provocirali, jer eto i oni smetaju. Shvatite, suživotu u BiH ne smetaju Hrvati. Smetaju oni koji okreću kapu kako pušu političke prilike. A njima ljeste drže huškački portali poput Stolački.ba pod palicom našeg Elvira Beše. Pitajmo Elvira malo o članicima u multinacionalnim nogometnim klubovima, malo o demoniziranju, širenju propagande i sličnom. Elvire, slab ti je StolaĆki da se skrivaš. Možeš ti i bolje. Ovakvi incidenti su u zadnje vrijeme postali previše česti. A od napada na Hrvate ne susdržavaju se više ni razno razni politički dužnosnici. Financijeri takve mržnje ne libe se javno napisati da radije neće živjeti, nego što će živjeti s nama. U tom slučaju, široko vam polje. Bratske muslimanske zemlje vas čekaju raširenih ruku, zato i jeste mahom po Švedskoj, Njemačkoj i Sloveniji. A ovim gasiteljem će se zabaviti njemački organi reda. Samo nastavite, bit će poduži redovi na granicama
| Privitak/ci: |

samir.jpg [ 17.92 KiB | Pogledano 428 put/a. ]
|

ferid.jpg [ 11.63 KiB | Pogledano 428 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K98k
|
Naslov: Re: Muslimanski fetiš - skrnavljenje grobova i uništavanje kršćanskih simbola Postano: 05 svi 2026, 11:03 |
|
|
Citat: ‼️Prije par dana mi je neki Elvir Skender poslao poruku kako će me Delić i Kulin tužit ako ne maknem objavu njihovih fotografija i uklonim sve objave vezane uz njih. Radi se o njihovim podvizima gašenja svijeća u katedrali u Kölnu. Moj stav, kao i odgovor Elviru znate. Ja ga ne mijenjam ni pod kojim uvjetima. Najmanje fer i korektno bi bilo da se Kulin i Delić za svoju sramotu ispričaju, ali oni nisu na tim nivoima spoznaje. Umjesto toga, našli su pajdu da meni prijeti tužbama u inboxu. Vidite, vas dva, kada se već "frajerišete", radite to muški. Ne prijetite meni tužbama jer ja svakodnevno dobivam vaše internet podvige i maloumne rečenice zauvijek zapisane u digitalnom svijetu. S obzirom da sam ja osoba kojoj ne bi palo na pamet ući u džamiju i skrnaviti je, iznenadila me hrabrost ovo dvojice "gazija". Ne da će vam ljudska ruka nešto uraditi, već Božja. No dijagnozama tu nije kraj. Donosim vam nastavak dage Kulin-Delić, no ovaj put je glavni Ferid prebistri Kulin. Kada mislite da ste sve vidjeli i čuli, uvijek se nađe neki novonastali islamizirani da vas iznenadi. Neću vam se ispričat. Objave maknut neću. Stavljat ću vam da se svaki dan sjetite kakvi ste bolesnici. Gonjat ću vas do pakla i natrag, trčeći. Ja ne poznajem ništa drugo osim mojih ideala i principa. Nisam politička institucija, niti akter. Tu sam da kažem ono što moj narod misli i da svima vama koji ne vidite, pokažem s kakvim primatima mi živimo u federaciji. Ušutit me možete jedino da me ubijete.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Muslimanski fetiš - skrnavljenje grobova i uništavanje kršćanskih simbola Postano: 19 svi 2026, 13:47 |
|
|
SKRNAVLjENjE HRAMA U TUZLIOskrnavljen hram Svetog velikomučenika Georgija u TuzliPrema navodima Odbora za zaštitu prava Srba u Federaciji BiH, u Sabornoj crkvi u Tuzla zabeležen je novi slučaj skrnavljenja, što je ponovo otvorilo pitanja zaštite verskih objekata https://www.politika.rs/sr/clanak/756356/oskrnavljen-hram-svetog-velikomucenika-georgija-u-tuzliU Sabornoj crkvi Uspenja Presvete Bogorodice u Tuzli zabeležen je novi slučaj skrnavljenja, nakon što su, kako se navodi, prošle godine oskrnavljene i mošti Svetiteljke Blažene Matrone Moskovske. Ovaj incident, prema rečima predstavnika Odbora za zaštitu prava Srba u Federaciji BiH Odbor za zaštitu prava Srba u Federaciji BiH , nije usamljen slučaj, već deo, kako ističu, dugotrajnog problema koji traje decenijama. Đorđe Radanović iz navedenog odbora izjavio je da se u Tuzli već od 1992. godine beleže slučajevi pljačke crkava i skrnavljenja grobova, uz ocenu da takvi događaji nastavljaju da izazivaju zabrinutost lokalne zajednice. On je dodao da se incidenti dešavaju i u gradu koji je često predstavljan kao multikulturni centar, što dodatno otvara pitanja bezbednosti i zaštite verskih objekata i kulturnog nasleđa.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nemabosne
|
Naslov: Re: Muslimanski fetiš - skrnavljenje grobova i uništavanje kršćanskih simbola Postano: 19 svi 2026, 14:19 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: SKRNAVLjENjE HRAMA U TUZLIOskrnavljen hram Svetog velikomučenika Georgija u TuzliPrema navodima Odbora za zaštitu prava Srba u Federaciji BiH, u Sabornoj crkvi u Tuzla zabeležen je novi slučaj skrnavljenja, što je ponovo otvorilo pitanja zaštite verskih objekata https://www.politika.rs/sr/clanak/756356/oskrnavljen-hram-svetog-velikomucenika-georgija-u-tuzliU Sabornoj crkvi Uspenja Presvete Bogorodice u Tuzli zabeležen je novi slučaj skrnavljenja, nakon što su, kako se navodi, prošle godine oskrnavljene i mošti Svetiteljke Blažene Matrone Moskovske. Ovaj incident, prema rečima predstavnika Odbora za zaštitu prava Srba u Federaciji BiH Odbor za zaštitu prava Srba u Federaciji BiH , nije usamljen slučaj, već deo, kako ističu, dugotrajnog problema koji traje decenijama. Đorđe Radanović iz navedenog odbora izjavio je da se u Tuzli već od 1992. godine beleže slučajevi pljačke crkava i skrnavljenja grobova, uz ocenu da takvi događaji nastavljaju da izazivaju zabrinutost lokalne zajednice. On je dodao da se incidenti dešavaju i u gradu koji je često predstavljan kao multikulturni centar, što dodatno otvara pitanja bezbednosti i zaštite verskih objekata i kulturnog nasleđa. a poslije ide mantra arbih nijednu crkvu nije srušila
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Muslimanski fetiš - skrnavljenje grobova i uništavanje kršćanskih simbola Postano: 19 svi 2026, 15:03 |
|
|
nemabosne je napisao/la: a poslije ide mantra arbih nijednu crkvu nije srušila
Džaba sve mantre kada se za isticanje obilježja tzv arbih, mujguri prekršajno sankcionišu na polovini dejtonske bejha. To znači da je zločinačka.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Muslimanski fetiš - skrnavljenje grobova i uništavanje kršćanskih simbola Postano: 19 svi 2026, 15:08 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|