|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 69 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Tko bi bio najbolji kandidat Petorke za hrv. člana Predsjedništva BiH? Postano: 29 tra 2026, 12:54 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Znači Lučić i Severina... pardon, Darjana? Već vidim zezancije. Neće valjda Mujage ovladati sa AI do izbora. :) Zamisli Milan Lučić protukandidat i on poziva Darjanu na sučeljavanje negdje na jahti  Pa tko ne bi glasao za njega...
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Tko bi bio najbolji kandidat Petorke za hrv. člana Predsjedništva BiH? Postano: 29 tra 2026, 12:56 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Nije valjda da mu je i ta tenisačica Lučićka sa fotke iz obiteljskog klana? Hebeni ti Lučići...
Nemojte mi samo reći da je i ona Lučićka, pok. žena pok. Mladena Švarca od njihove loze.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Tko bi bio najbolji kandidat Petorke za hrv. člana Predsjedništva BiH? Postano: 05 svi 2026, 15:24 |
|
|
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Tko bi bio najbolji kandidat Petorke za hrv. člana Predsjedništva BiH? Postano: 05 svi 2026, 18:36 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47154 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Dakle opet pušiona, ovaj put se džemati čak neće trebati mučiti s raspoređivanjem glasova.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K98k
|
Naslov: Re: Tko bi bio najbolji kandidat Petorke za hrv. člana Predsjedništva BiH? Postano: 05 svi 2026, 18:41 |
|
|
|
I bolje da je tako. Svaki Hrvat mora težiti Matici, a ne ponovnom pokušaju stvaranju male Juge. Svaki njihov čin udaljava Hrvate od Bošnjaka i općnenito povjerenja u institucije i državu. Srbi su na tom planu već 90% posla odradili i nema ustupaka niti kompromisa pa bilo koja stranka bude vlast. Plus na to “Srpski svet” i SPC svi u službi i s istim ciljem. I tu se Srbima treba skinuti kapa za razliku od naših kukavica i vječnih “konjušara” koji ne žele van zone komfora i spremnost na žrtvu. Za nas je žrtva bilo ograðivanje kifle i to je to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NekoIme
|
Naslov: Re: Tko bi bio najbolji kandidat Petorke za hrv. člana Predsjedništva BiH? Postano: 05 svi 2026, 18:42 |
|
|
daramo je napisao/la: Dakle opet pušiona, ovaj put se džemati čak neće trebati mučiti s raspoređivanjem glasova. I bolje. Ovu tvorevinu treba dovesti do apsurda, pa neka se nakon Kovačevićeve pobjede ili raspadne ili neka proglasimo drugu samoupravu. Ako smo baš toliko pasivni i nesposobni da ne možemo ništa od to dvoje, onda iskreno najbolje da se kolektivno odselimo i pustimo Srbima i muslimanima da svatko uzme svoju polovicu BiH kad mi već ne želimo ništa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Tko bi bio najbolji kandidat Petorke za hrv. člana Predsjedništva BiH? Postano: 05 svi 2026, 18:51 |
|
|
NekoIme je napisao/la: daramo je napisao/la: Dakle opet pušiona, ovaj put se džemati čak neće trebati mučiti s raspoređivanjem glasova. I bolje. Ovu tvorevinu treba dovesti do apsurda, pa neka se nakon Kovačevićeve pobjede ili raspadne ili neka proglasimo drugu samoupravu. Ako smo baš toliko pasivni i nesposobni da ne možemo ništa od to dvoje, onda iskreno najbolje da se kolektivno odselimo i pustimo Srbima i muslimanima da svatko uzme svoju polovicu BiH kad mi već ne želimo ništa. Ovo crveno označeno je za ban  Nikada balkanski Hezbolah i Hamas neće i ne smiju imati svoju državu. Nije ovo Bliski Istok da imamo islamsku državu u susjedstvu. Što se tiče kandidata. Ja sam zadovoljan. Prvo sam očekivao da će biti zajednički nestranački. HDZ me razočarao jer nije sudjelovao zajedno sa Petorkom, ali opet imamo HVO-generala i Darijanu kao naše kandidate. Minimalno dva kandidata su potrebna za demokraciju. O Slavenu ne moram ništa govoriti/pisati. Njegova pobijeda će doprinijeti da još više zamrzimo BiH i Muslimane. I to je dobro.
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NekoIme
|
Naslov: Re: Tko bi bio najbolji kandidat Petorke za hrv. člana Predsjedništva BiH? Postano: 05 svi 2026, 19:04 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: O Slavenu ne moram ništa govoriti/pisati. Njegova pobijeda će doprinijeti da još više zamrzimo BiH i Muslimane. I to je dobro. To je nedovoljno, ionako je to i trenutno slučaj, čisto sumnjam da odnosi mogu biti gori nego što jesu. Njegova pobijeda treba biti povod za proglašenje hrvatskog entiteta i točka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NekoIme
|
Naslov: Re: Tko bi bio najbolji kandidat Petorke za hrv. člana Predsjedništva BiH? Postano: 05 svi 2026, 20:26 |
|
|
|
Evo još i ovo samo da se prisjetimo s kakvim ljudima imamo posla, znači seru 20 godina o HDZ-u i Čoviću, a sada kad se hrv. opozicija napokon suprotstavila gorespomenutima i ozbiljno krenula u izbornu borbu i oni najednom zbog kandidature nekog tko ne odgovara čaršiji postaju ''nacionalisti'' , ''desničari'' i ''demonizatori Željka Komšića''. Jer eto, valjda očekuju da će ''lijeva'' hrvatska oporba kandidirati nekog Kljuića ili Ivu Komšića ili nekog desetog degenerika koji će im služiti kao branitelj graDŽanstva i token ''Hrvat''.
Pa dragi moji muslimani, dajte recite napokon da vam jednostavno smeta sam koncept postojanja hrvatskog naroda u BiH, pa da napokon možemo bez rukavica pričati, jer ovo je već stvarno vrijeđanje inteligencije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Tko bi bio najbolji kandidat Petorke za hrv. člana Predsjedništva BiH? Postano: 05 svi 2026, 21:40 |
|
|
|
Ne znam po čemu su ljevica, HDZ 1990, HRS,...
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1601 of 2558 - 62.59%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Tko bi bio najbolji kandidat Petorke za hrv. člana Predsjedništva BiH? Postano: 05 svi 2026, 22:30 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8388 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
HRS je za HDZ BiH nešto kao AfD.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
EroLogija
|
Naslov: Re: Tko bi bio najbolji kandidat Petorke za hrv. člana Predsjedništva BiH? Postano: 07 svi 2026, 10:40 |
|
|
https://youtu.be/6rH4M9-cGBU?is=QxxgBFDfGWAbPwMuGledao gostovanje, korektan nastup bez vrijeđanja i niskih strasti. Bilo kako bilo čovjek ima zavidnu vojnu i političko/gospodarstvenu karijeru. Također je rekao u javni eter ono što mnogi misle a nemaju hrabrosti reći o demokratskim procesima unutar HDZ-a. Na kraju izražio želju za sučeljavanjem sa kandidatom HDZ-a, mislim da je to nužno potrebno tv “dvoboj” između dva kandidata da narod procjeni kapacitete! U svakom slučaju napokon nas čeka demokratska borba unutar hrvatskog političkog puka mislim da je to korak naprijed bez obzira na kandidate!
_________________ „Tko za dom gine, taj i živi vječno.“
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mikimiki971
|
Naslov: Re: Tko bi bio najbolji kandidat Petorke za hrv. člana Predsjedništva BiH? Postano: 07 svi 2026, 13:15 |
|
|
|
Šuška se da se neko iz Zg poigrao sa Ćovićem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
EroLogija
|
Naslov: Re: Tko bi bio najbolji kandidat Petorke za hrv. člana Predsjedništva BiH? Postano: 07 svi 2026, 13:20 |
|
|
mikimiki971 je napisao/la: Šuška se da se neko iz Zg poigrao sa Ćovićem Pisalo se već dosta da je Plenković ulitmativno inzistirao da Čović ne kandidira Darijanu ali se ovaj oglušio tako da te glasine možda i imaju istine.
_________________ „Tko za dom gine, taj i živi vječno.“
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Tko bi bio najbolji kandidat Petorke za hrv. člana Predsjedništva BiH? Postano: 07 svi 2026, 13:25 |
|
|
EroLogija je napisao/la: mikimiki971 je napisao/la: Šuška se da se neko iz Zg poigrao sa Ćovićem Pisalo se već dosta da je Plenković ulitmativno inzistirao da Čović ne kandidira Darijanu ali se ovaj oglušio tako da te glasine možda i imaju istine. Žene na kavi pričaju, sve znaju. Tako smo se mi u ratu zezali, bit će akcija žene pričaju. Kad se već priča, koga je Plenković htio iz HDZa?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1601 of 2558 - 62.59%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mikimiki971
|
Naslov: Re: Tko bi bio najbolji kandidat Petorke za hrv. člana Predsjedništva BiH? Postano: 07 svi 2026, 16:51 |
|
|
EroLogija je napisao/la: mikimiki971 je napisao/la: Šuška se da se neko iz Zg poigrao sa Ćovićem Pisalo se već dosta da je Plenković ulitmativno inzistirao da Čović ne kandidira Darijanu ali se ovaj oglušio tako da te glasine možda i imaju istine. Izgleda da Grlić Radman gotivi srednju HDZ liniju a Plenki teko-tako...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Tko bi bio najbolji kandidat Petorke za hrv. člana Predsjedništva BiH? Postano: 14 svi 2026, 20:24 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47154 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hercegovac91
|
Naslov: Re: Tko bi bio najbolji kandidat Petorke za hrv. člana Predsjedništva BiH? Postano: 19 svi 2026, 15:13 |
|
|
_________________ „Jahve mi je svagda pred očima; jer mi je zdesna, neću posrnuti. Stoga mi se raduje srce i kliče duša, i tijelo mi spokojno počiva“. Psalam 16,8-9
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K98k
|
Naslov: Re: Tko bi bio najbolji kandidat Petorke za hrv. člana Predsjedništva BiH? Postano: 19 svi 2026, 16:51 |
|
|
Što reći na ovo? Tragikomedija. Znači ljudi koji guraju Muslimane u županiji i općinama, a pri tom uništili općine. Jedni glume narodnjake, a jedni hoće entitet. Ili idu na kvarno ili je ovo najjočajniji pokušaj sklapanja kontre HDZ-u. Citat: Ramska narodna stranka podržala Zdenka Lučića, neovisnog kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva BiH
Dr. Jozo Ivančević, predsjednik Ramske narodne stranke s članovima predsjedništva razgovarao je u subotu 16. svibnja 2026. godine sa Zdenkom Lučićem neovisnim kandidatom za hrvatskog člana Predsjedništva BiH. Razgovor je vođen u ugodnom ambijantu Ramskog jezera.
„Gospodina Lučić ima vrlo pozitivne stavove i planove o političoj budućnosti Bosne i Hercegovine i hrvatskog naroda u BiH. Zatražio je i smatramo da zaslužuje punu potporu Ramske narodne stranke. Središnji odbor RNS-a je na svojoj nedavnoj sjednici jednoglasno pdržao kandidaturu gospodina Lučića“, rekao je dr. Jozo Ivančević za Ramski vjesnik. https://ramski-vjesnik.ba/clanak/ramska ... NBjENTgujQ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|