|
|
Stranica: 66/66.
|
[ 1637 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Machak
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 28 svi 2026, 12:23 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Machak je napisao/la: Jakir jeste?
Jakir ne tangira svojim izjavama kao Štimac. Određene kategorije. Imao je i Jakir izjave, al se nije spustao na Štimčev nivo. Čovjek je gospodin. I uz to zna svoj posao, Štimac se uglavnom brukao gdje god je radio. Ovo mu je ponajuspješniji angažman kojeg je imao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 28 svi 2026, 12:31 |
|
|
Machak je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Jakir ne tangira svojim izjavama kao Štimac. Određene kategorije. Imao je i Jakir izjave, al se nije spustao na Štimčev nivo. Čovjek je gospodin. I uz to zna svoj posao, Štimac se uglavnom brukao gdje god je radio. Ovo mu je ponajuspješniji angažman kojeg je imao. Koji je to Štimčev nivo? Nešto slagao?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 28 svi 2026, 12:41 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: A po čemu je Bilbija loš čovjek? Isfrustriran je jer nikad nije uspio internacionalno da se nametne. Par puta igrao za reprezentaciju, bolje da nije. Gledao sam uzivo u Zenici, kao muha bez glave na velikoj sceni. Doduse dobar za PLBiH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 28 svi 2026, 12:45 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Machak je napisao/la: Imao je i Jakir izjave, al se nije spustao na Štimčev nivo. Čovjek je gospodin. I uz to zna svoj posao, Štimac se uglavnom brukao gdje god je radio. Ovo mu je ponajuspješniji angažman kojeg je imao.
Koji je to Štimčev nivo? Nešto slagao? Sve što je Štimac rekao ili uradio, ima snimljeno ili u nekom članku. AKo je tebi ok, nema svrhe da ti ja to objašnjavam. Konstatovao sam da ne može u istu rečenicu sa Jakirem koji je jedan veliki gospodin. Štimac je sve kontra od toga. Šta on time kupuje, koje komplekse liječi, to je njegova stvar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 28 svi 2026, 12:57 |
|
|
lider30 je napisao/la: Mislim da ne bi trebali navijaci drugih klubova toliko komentirati trenere drugih klubova. Ovo kod Stimca vec prelazi u opsjednutost drugih njime. Ima Uprava Zrinjskog, kao prva i najodgovornija, a poslije njih navijaci i igraci Zrinjskog koji su tu mjerodavni za Stimca.
Nije se ni meni svidjala njuska Amara Osima i Husrefa Musemica - meni ogavni likovi. Nisam vidio da su navijaci Borca, Zrinjskog oko njih nesto puno pravili problema.
A u Stimca je ovo reakcivno ponasanjre kako ga ogavno na Kosevu i u Vrapcicima docekuju. Bas ogavne i gadljive stvari mu stvari vicu i govore. I meni se čini da je tako. Čitava priča sa Štimcem je počela nakon medijske sarajevske hajke na njega vezane za njegov post na FB koji je čak više bio vezan za neke unutarhrvatske ideološke obračune (unutar RH), na što on ima pravo kao građanin RH, iako to nije uobičajeno za sportske djelatnike kod nas. Pritom je dobio i službene prijave od Sarajeva i Veleža što je dakle teško prese*avanje i najavljivanje rata. Naravno Štimac je dovoljno pametan da je shvatio da to nije rat protiv njega osobno, ali očigledno da mu ni iz uprave Zrinjskog nisu govorili da se smiri, vjerojatno jer je on sam takav karakter da to ne bi prihvatio nego je samo nastavio igru.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 28 svi 2026, 13:04 |
|
|
lider30 je napisao/la: Mislim da ne bi trebali navijaci drugih klubova toliko komentirati trenere drugih klubova. Ovo kod Stimca vec prelazi u opsjednutost drugih njime. Ima Uprava Zrinjskog, kao prva i najodgovornija, a poslije njih navijaci i igraci Zrinjskog koji su tu mjerodavni za Stimca.
Nije se ni meni svidjala njuska Amara Osima i Husrefa Musemica - meni ogavni likovi. Nisam vidio da su navijaci Borca, Zrinjskog oko njih nesto puno pravili problema.
A u Stimca je ovo reakcivno ponasanjre kako ga ogavno na Kosevu i u Vrapcicima docekuju. Bas ogavne i gadljive stvari mu stvari vicu i govore. Upravo suprotno, Štimac je opsjednut drugim umjesto da se fokusira na klub koji vodi. Koji to još trener snima provokacioni video nakon gradskog derbija? To je neozbiljno. Ti mješaš navijače koji na svakom stadionu i svakom galame. Pa Amara Osima su u Zenici svojevremeno gađali staklenim bocama. Šta misliš zašto? Zato što je kao i Štimac radio ovakve stvari, pa navlačio na guzicu. Navijači su nešto drugo, ti si trener, zvanični predstavnik kluba, ne priliči da se ponašaš tako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 28 svi 2026, 15:38 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47320 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: A po čemu je Bilbija loš čovjek? Isfrustriran je jer nikad nije uspio internacionalno da se nametne. Par puta igrao za reprezentaciju, bolje da nije. Gledao sam uzivo u Zenici, kao muha bez glave na velikoj sceni. Doduse dobar za PLBiH Meni se čini da ste vi frustrirani jer vam je Srbin godinama najbolji igrač i strijelac PLBiH. Glavno da je dovoljno dobar da vama nabija frustracije u BiH.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 28 svi 2026, 16:10 |
|
|
|
Bilbija je ikona, svaka ekipa bi ga htjela za sebe i u svakoj ekipi bi bio omiljen igrač. Naravno, prirodno je da ga protivnici baš i ne vole,al Bože moj.
Nešto kao Sergio Ramos dok je bio u Realu.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 28 svi 2026, 16:24 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47320 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Da, kad te navijači Sarajeva poput Karabaje ne vole onda znaš da si nešto nogometno postigao u BiH. Što se kaže bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu, bolje ostati upamćen kao najbolji strijelac nogometne lige u BiH nego prosječan igrač u nekoj ligi nepetice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 28 svi 2026, 16:37 |
|
|
|
Da igra za Sarajevo bio bi dobar čovjek.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1607 of 2558 - 62.82%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 31 svi 2026, 16:18 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 31 svi 2026, 16:31 |
|
|
|
Sljedeće sezone po decimu i zvjezdicu na grbu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|