|
|
Stranica: 145/155.
|
[ 3872 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 svi 2026, 20:37 |
|
|
Puštaju Halida 
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 svi 2026, 20:43 |
|
|
Nema zastava BiH, većinom zastave Slovenije. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1601 of 2558 - 62.59%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Begovska sablja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 svi 2026, 20:43 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Begovska sablja je napisao/la: Buđenje Bošnjačke nacionalne svijesti je puno bitnije od nogometa kao takvog.
Zapravo,plasman BiH reprezentacije Bošnjacima daje više koristi od bilo koga na čelu OHR-a.
Bošnjaštvo što frca na sve strane je puno bitnije od dnevno-političkih gubitaka i dobitaka. Nacionalizam je protivan islamu. Radi višeg interesa liberalnije tumačimo Islam
_________________ Američka takija “domaći dogovor”=manje više kako Bošnjaci hoće
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 svi 2026, 21:37 |
|
|
|
Teferic i korida Kosevo, samo razanj nisu okrenuli da bude potpun ugodjaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 svi 2026, 22:26 |
|
|
|
Joj ljepote mila majko uzivo svjedociti ovako lijepom događaju. Volim te Bosno, volim ljiljane!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 02:19 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Joj ljepote mila majko uzivo svjedociti ovako lijepom događaju. Volim te Bosno, volim ljiljane! Zadnji put sam bio na punom Koševu kad je pokojni Vranjo dolazio.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 06:20 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9077 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nema zastava BiH, većinom zastave Slovenije. Srce ko Slovenija.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 09:28 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Teferic i korida Kosevo, samo razanj nisu okrenuli da bude potpun ugodjaj. Šabani bili i ostali
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 09:41 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 9672 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Begovska sablja je napisao/la: Buđenje Bošnjačke nacionalne svijesti je puno bitnije od nogometa kao takvog.
Zapravo,plasman BiH reprezentacije Bošnjacima daje više koristi od bilo koga na čelu OHR-a.
Bošnjaštvo što frca na sve strane je puno bitnije od dnevno-političkih gubitaka i dobitaka. Jebate ako niste probudili nacionalnu svijest u ratu pa nećete ni s gradžanskom reprezentacijom koja nastupa pod trokutom, dok vi mašete ljiljanima.
_________________ "OHR STAY, SCHMIDT GO AWAY"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 09:43 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47160 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
0:0 s Makedoncima na Koševu. Kladionice se ne lože na euforiju, očito s razlogom vide BiH na trećem mjestu u skupini.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 10:18 |
|
|
|
Jovo Lukić: "Velika je čast igrati za svoju državu"
Nike zo džabe moj zemljak, sin Gračanlije i dijete trebave. To se nosi iz kuće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 11:06 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47160 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Rade Krunić: Da sam dobio poziv Srbije, ne bih razmišljao o BiH.
Tako razmišlja svaki srpski nogometaš iz BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 11:36 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nema zastava BiH, većinom zastave Slovenije.  Ali za sarajevske medije to nije vrijeđanje države. Mahanje zastavom koja nije zastava države, pjevanje pjesme koja nije himna, tako se ba iskazune ljubav prema domovini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 11:36 |
|
|
potocnj je napisao/la: Begovska sablja je napisao/la: Buđenje Bošnjačke nacionalne svijesti je puno bitnije od nogometa kao takvog.
Bošnjaštvo što frca na sve strane je puno bitnije od dnevno-političkih gubitaka i dobitaka. Jebate ako niste probudili nacionalnu svijest u ratu pa nećete ni s gradžanskom reprezentacijom koja nastupa pod trokutom, dok vi mašete ljiljanima. U 2026-oj bude nacionalnu svijest. 
1601 of 2558 - 62.59%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 11:42 |
|
|
|
Kaže jedan Bošnjo na redditu na putu do stadiona se bošnjačke zastave prodaju za 10KM, a zastave BiH po 5KM.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 11:45 |
|
|
daramo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nema zastava BiH, većinom zastave Slovenije.  Ali za sarajevske medije to nije vrijeđanje države. Mahanje zastavom koja nije zastava države, pjevanje pjesme koja nije himna, tako se ba iskazune ljubav prema domovini. Ja da sam ti ne bih pratio sarajevske medije isto kao sto ja ne pratim zapadnomostarske.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 11:52 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ja da sam ti ne bih pratio sarajevske medije isto kao sto ja ne pratim zapadnomostarske. Ne radi se o sarajevskim događanjima nego o reprezentaciji kojoj smo i mi vlasnici. Vezano za reprezentaciju mogu ti to dočarati najbolje ovako: Imaju tri čovjeka koji su suvlasnici na nekoj oronuloj kući, svaki ima po trećinu. Jedan od tih ljudi nema kuda i živi u toj kući, dok druga dvojica imaju bolje kuće drugdje, ali su i dalje suvlasnici i na toj, iako ju ne koriste većinu vremena, imaju pravo da sagledaju stanje te kuće kad god hoće, te da bilo kakve odluke o kući budu donesene suglasno. Naravno, postoji i način da se to stanje riješi, raspodjelom zemljišta, ali baš onaj koji živi u toj kući ne bi da se to dijeli, pa i dalje inzistira da ostanu svi skupa, ali i dalje se on osjeća - ničim to ne potrkepljuje, osim svojim subjektivnim osjećajem, da je ta orunula kuća više njegova nego ove druge dvojice jer "oni imaju i druge kuće". 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 12:05 |
|
|
potocnj je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ja da sam ti ne bih pratio sarajevske medije isto kao sto ja ne pratim zapadnomostarske. Ne radi se o sarajevskim događanjima nego o reprezentaciji kojoj smo i mi vlasnici. Vezano za reprezentaciju mogu ti to dočarati najbolje ovako: Imaju tri čovjeka koji su suvlasnici na nekoj oronuloj kući, svaki ima po trećinu. Jedan od tih ljudi nema kuda i živi u toj kući, dok druga dvojica imaju bolje kuće drugdje, ali su i dalje suvlasnici i na toj, iako ju ne koriste većinu vremena, imaju pravo da sagledaju stanje te kuće kad god hoće, te da bilo kakve odluke o kući budu donesene suglasno. Naravno, postoji i način da se to stanje riješi, raspodjelom zemljišta, ali baš onaj koji živi u toj kući ne bi da se to dijeli, pa i dalje inzistira da ostanu svi skupa, ali i dalje se on osjeća - ničim to ne potrkepljuje, osim svojim subjektivnim osjećajem, da je ta orunula kuća više njegova nego ove druge dvojice jer "oni imaju i druge kuće".  Ja tebi nista ne moram dlčaravati, ti vidiš čija je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Begovska sablja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 12:12 |
|
|
potocnj je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ja da sam ti ne bih pratio sarajevske medije isto kao sto ja ne pratim zapadnomostarske. Ne radi se o sarajevskim događanjima nego o reprezentaciji kojoj smo i mi vlasnici. Vezano za reprezentaciju mogu ti to dočarati najbolje ovako: Imaju tri čovjeka koji su suvlasnici na nekoj oronuloj kući, svaki ima po trećinu. Jedan od tih ljudi nema kuda i živi u toj kući, dok druga dvojica imaju bolje kuće drugdje, ali su i dalje suvlasnici i na toj, iako ju ne koriste većinu vremena, imaju pravo da sagledaju stanje te kuće kad god hoće, te da bilo kakve odluke o kući budu donesene suglasno. Naravno, postoji i način da se to stanje riješi, raspodjelom zemljišta, ali baš onaj koji živi u toj kući ne bi da se to dijeli, pa i dalje inzistira da ostanu svi skupa, ali i dalje se on osjeća - ničim to ne potrkepljuje, osim svojim subjektivnim osjećajem, da je ta orunula kuća više njegova nego ove druge dvojice jer "oni imaju i druge kuće".  Bla bla bla nismo podstanari,mi smo ovo ono bla bla blabla
_________________ Američka takija “domaći dogovor”=manje više kako Bošnjaci hoće
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 12:15 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ja tebi nista ne moram dlčaravati, ti vidiš čija je. To naoko izgleda tako, istina, ali kad se pogleda u pravne spise, uzme vlasnički list, piše jasno da je na troje. Zakon je jači od dojma. Ili ako nije, u tom slučaju ste već odustali od velikih dijelova države jer u RS-u i u hrvatskim dijelovima Federacije uopće nemaš dojam da si u nekoj Bosni i Hercegovini, zemlji s trokutom na zastavi. Puno više srpskih ili hrvatskih simbola. Ako ćemo po dojmu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 12:17 |
|
|
Begovska sablja je napisao/la: Bla bla bla nismo podstanari,mi smo ovo ono bla bla blabla
Na okupljanjima reprezentacije stvarite sebi lažnu sliku da imate nekakve države. Kada se ode u institucije vidi se tko drži 2/3, a tko je neugodni suvlasnik kojemu ništa nije pravo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Begovska sablja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 12:28 |
|
|
potocnj je napisao/la: Begovska sablja je napisao/la: Bla bla bla nismo podstanari,mi smo ovo ono bla bla blabla
Na okupljanjima reprezentacije stvarite sebi lažnu sliku da imate nekakve države. Kada se ode u institucije vidi se tko drži 2/3, a tko je neugodni suvlasnik kojemu ništa nije pravo  Nikog nije briga za to. Znamo mi da ovo van institucija nekima više smeta od onog unutar institucija. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 12:31 |
|
|
Begovska sablja je napisao/la: Nikog nije briga za to. Znamo mi da ovo van institucija nekima više smeta od onog unutar institucija.  Konkretno to smeta Europi, Ameriki i Izraelu isto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 13:05 |
|
|
Begovska sablja je napisao/la: potocnj je napisao/la: Na okupljanjima reprezentacije stvarite sebi lažnu sliku da imate nekakve države. Kada se ode u institucije vidi se tko drži 2/3, a tko je neugodni suvlasnik kojemu ništa nije pravo  Nikog nije briga za to. Znamo mi da ovo van institucija nekima više smeta od onog unutar institucija.  Vama duševna hrana da nekom nešto smeta. Samo da se zlu radovat. Naživcirao se netko, musliman se raduje, uspio je konačno u životu.
1601 of 2558 - 62.59%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 13:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64228 Lokacija: DAZP HQ
|
VBA2024 je napisao/la: Puštaju Halida  Slučajno prebacio jučer, žena vrišti kakve to cajke puštam, dolazi i zaviruje što gledam na tvu, a tamo nogomet. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|