|
|
Stranica: 146/155.
|
[ 3867 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 13:39 |
|
|
potocnj je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ja tebi nista ne moram dlčaravati, ti vidiš čija je. To naoko izgleda tako, istina, ali kad se pogleda u pravne spise, uzme vlasnički list, piše jasno da je na troje. Zakon je jači od dojma. Ili ako nije, u tom slučaju ste već odustali od velikih dijelova države jer u RS-u i u hrvatskim dijelovima Federacije uopće nemaš dojam da si u nekoj Bosni i Hercegovini, zemlji s trokutom na zastavi. Puno više srpskih ili hrvatskih simbola. Ako ćemo po dojmu. A vidi ja ne sporim vase legitimno pravo da zelite da se pitate, samo evo vidimo da s nista ne pitate oko reprezentacije. Ne bi ja tu dalje izmisljao toplu vodu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Begovska sablja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 15:14 |
|
|
dudu je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Puštaju Halida  Slučajno prebacio jučer, žena vrišti kakve to cajke puštam, dolazi i zaviruje što gledam na tvu, a tamo nogomet.  POV: nije se desilo
_________________ Američka takija “domaći dogovor”=manje više kako Bošnjaci hoće
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 15:25 |
|
|
|
Batalili "varta" takiju, nisu nikoga prevarili sa bosanstvom, pa daj curik na "ljiljanku" idemo sa proslom takijom "nacionalnog identiteta".
Sad se kao bude, inace do sada su bili gradjani multietnicari ali sad su probudjenji snjoci.
Kad bi bar bili iskreni pa izvadili zelenu konfekciju i isil natipise na crnim zastavama, ili onaj Hamas sa Koseva sa posljeratnog SDA predizbornog skupa. Nikoga vise prevariti ne mogu, dzaba se trude.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 15:27 |
|
|
Machak je napisao/la: potocnj je napisao/la: Da je bilo po Bakirovom oni bi već sada imali reprezentativan dres satkan od samih ljiljana, zastava s ljiljanima bi se vijorila na otvorenju prvenstva i cijela država bi im navijala za reprezentaciju.
Eto nemaju to jer nije dao Murphy.
Tako je, nema ljiljana na dresu. Isto misli i Vico Cijela država i navija. Oni koji ne navijaju, ti su marginalci. Nije ni bitno što ne navijaju. Di to? Negdje poslije Ivan sedla do Zenice?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 16:10 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Batalili "varta" takiju, nisu nikoga prevarili sa bosanstvom, pa daj curik na "ljiljanku" idemo sa proslom takijom "nacionalnog identiteta".
Sad se kao bude, inace do sada su bili gradjani multietnicari ali sad su probudjenji snjoci.
Kad bi bar bili iskreni pa izvadili zelenu konfekciju i isil natipise na crnim zastavama, ili onaj Hamas sa Koseva sa posljeratnog SDA predizbornog skupa. Nikoga vise prevariti ne mogu, dzaba se trude. Da smo mi uvazavali misljenje svakog propalice i osvrtali se na to, danas ne bi bilo Bosne. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 16:17 |
|
|
Ali pazi im reprezentacije, lider joj Dodikov sestric. Zamislite da HNS vodi sestric Mile Martica. Ja ne mogu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 16:21 |
|
|
daramo je napisao/la: Rade Krunić: Da sam dobio poziv Srbije, ne bih razmišljao o BiH.
Tako razmišlja svaki srpski nogometaš iz BiH. Mislim da ce se to mjenjati vremenom kako BiH bude uspjesnija i atraktivnija reprezentacija od Srbije. Rekao bih da vec sad jeste.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 16:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64224 Lokacija: DAZP HQ
|
Karabaja je napisao/la: daramo je napisao/la: Rade Krunić: Da sam dobio poziv Srbije, ne bih razmišljao o BiH.
Tako razmišlja svaki srpski nogometaš iz BiH. Mislim da ce se to mjenjati vremenom kako BiH bude uspjesnija i atraktivnija reprezentacija od Srbije. Rekao bih da vec sad jeste. Not gonna happen, BIH je ekipa puna amatera i poluamatera i to se neće promijeniti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 17:24 |
|
|
|
Srbija vrijedi 297 miliona ili duplo vise od BiH, uvijek ce imati bolje igrace.
Njihovi problemi su druge prirode.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 30 svi 2026, 18:33 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Srbija vrijedi 297 miliona ili duplo vise od BiH, uvijek ce imati bolje igrace.
Njihovi problemi su druge prirode. Za početak bi trebali prestat tovarit jedni drugima žene 
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 01 lip 2026, 11:02 |
|
|
Begovska sablja je napisao/la: dudu je napisao/la: Slučajno prebacio jučer, žena vrišti kakve to cajke puštam, dolazi i zaviruje što gledam na tvu, a tamo nogomet.  POV: nije se desilo Kad sluša Tomsona, onda to nije seljakluk. A doajen naše muzike Halid mu je seljakluk 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 01 lip 2026, 11:03 |
|
|
dudu je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Mislim da ce se to mjenjati vremenom kako BiH bude uspjesnija i atraktivnija reprezentacija od Srbije. Rekao bih da vec sad jeste. Not gonna happen, BIH je ekipa puna amatera i poluamatera i to se neće promijeniti. Nemate igrača tipa Džeke godinama. A nemate ni poput Alajbegovića.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 01 lip 2026, 11:04 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Ali pazi im reprezentacije, lider joj Dodikov sestric. Zamislite da HNS vodi sestric Mile Martica. Ja ne mogu  Zamisli da je Hr uređena kao BiH. Odmah bi prestao lupati gluposti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 01 lip 2026, 11:05 |
|
|
Karabaja je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Batalili "varta" takiju, nisu nikoga prevarili sa bosanstvom, pa daj curik na "ljiljanku" idemo sa proslom takijom "nacionalnog identiteta".
Kad bi bar bili iskreni pa izvadili zelenu konfekciju i isil natipise na crnim zastavama, ili onaj Hamas sa Koseva sa posljeratnog SDA predizbornog skupa. Nikoga vise prevariti ne mogu, dzaba se trude. Da smo mi uvazavali misljenje svakog propalice i osvrtali se na to, danas ne bi bilo Bosne.  Nek zahvale Karamatiću što je više ljiljana nego li plavo-žutih zastava na tribinama. Kontraefekat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 01 lip 2026, 11:06 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Machak je napisao/la: Tako je, nema ljiljana na dresu. Isto misli i Vico Cijela država i navija. Oni koji ne navijaju, ti su marginalci. Nije ni bitno što ne navijaju. Di to? Negdje poslije Ivan sedla do Zenice? Kad kažem cijela država, mislim na svijet koji se osjeća pripadnim Bosni i Hercegovini. Otpadnici su vazda bili na marginama. Oni nikog ne zanimaju niti su bitni u toj priči.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 01 lip 2026, 11:08 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Begovska sablja je napisao/la: Nikog nije briga za to. Znamo mi da ovo van institucija nekima više smeta od onog unutar institucija.  Vama duševna hrana da nekom nešto smeta. Samo da se zlu radovat. Naživcirao se netko, musliman se raduje, uspio je konačno u životu. Pratite Hrvatsku, niko vam ne brani. Ne vidim što vam je bitno šta se dešava sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine? Ne možete i jare i pare. Odlučite se. Ti bi da biraš, da navijaš, da svoje zastave vješaš, al meni da braniš da ja to isto radim. E pa neće moći.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 01 lip 2026, 11:11 |
|
|
potocnj je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ja da sam ti ne bih pratio sarajevske medije isto kao sto ja ne pratim zapadnomostarske. Ne radi se o sarajevskim događanjima nego o reprezentaciji kojoj smo i mi vlasnici. Vezano za reprezentaciju mogu ti to dočarati najbolje ovako: Imaju tri čovjeka koji su suvlasnici na nekoj oronuloj kući, svaki ima po trećinu. Jedan od tih ljudi nema kuda i živi u toj kući, dok druga dvojica imaju bolje kuće drugdje, ali su i dalje suvlasnici i na toj, iako ju ne koriste većinu vremena, imaju pravo da sagledaju stanje te kuće kad god hoće, te da bilo kakve odluke o kući budu donesene suglasno. Naravno, postoji i način da se to stanje riješi, raspodjelom zemljišta, ali baš onaj koji živi u toj kući ne bi da se to dijeli, pa i dalje inzistira da ostanu svi skupa, ali i dalje se on osjeća - ničim to ne potrkepljuje, osim svojim subjektivnim osjećajem, da je ta orunula kuća više njegova nego ove druge dvojice jer "oni imaju i druge kuće".  Vi sami sebe diskreditujete iz tog vlasničkog lista. Prilagođavate kako vam odgovara. Ono, BiH je šugava zemlja, to i sami pjevate znate i kad, al eto kad treba nekom pokvariti ćejf, onda je reprezentacija i vaša. Odlučili ste, navijate za hrvatsku reprezentaciju, super sve. Al sebi ruke. Ne dirajte nam reprezentaciju. Ko je osjeća svojom, dobrodošao. Nemoj mi pametovati i nemoj mi nešto po svom mijenjati. Ljiljani su bosanski simbol, nisu niti muslimanski niti bilo koje nacije nego baš bosanski. I vijoriće se na utakmicama reprezentacije Bosne i Hercegovine dok mi to hoćemo. Tu raspodjelu koju svako malo zagovaramo, eto mi nismo za to. Kad već pišeš o tome šta se ko pita. Dakle, neće biti dijeljenja. Sad se fino ukockaj, ide prvenstvo za desetak dana i još jednom prijateljski savjet - gledaj svoja posla. Manje će te glava boljeti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 01 lip 2026, 11:12 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nema zastava BiH, većinom zastave Slovenije.  Slovenci nemaju ljiljane na zastavi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 01 lip 2026, 11:15 |
|
|
daramo je napisao/la: 0:0 s Makedoncima na Koševu. Kladionice se ne lože na euforiju, očito s razlogom vide BiH na trećem mjestu u skupini. Bravo, evo banana. Prijateljske utakmice su inače bitne i gleda se rezultat. Nema veze što igraju kombinovani sastavi, što se isprobavaju igrači. Što je cilj da se niko ne povrijedi. No, treba gledati utakmice da bi se to znalo. I pri tom ne bi ispao glup ili iz tramvaja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 01 lip 2026, 11:24 |
|
|
 Fantazija dres!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 02 lip 2026, 05:48 |
|
|
Machak je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nema zastava BiH, većinom zastave Slovenije.  Slovenci nemaju ljiljane na zastavi. To je Bakirova Slovenija, sliči samo malo manja od one koju imaju Slovenci.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1597 of 2558 - 62.43%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 02 lip 2026, 07:27 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Machak je napisao/la: Slovenci nemaju ljiljane na zastavi.
To je Bakirova Slovenija, sliči samo malo manja od one koju imaju Slovenci. Po svim dimenzijama, od mentalne pa na dalje 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 02 lip 2026, 10:06 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Machak je napisao/la: Slovenci nemaju ljiljane na zastavi.
To je Bakirova Slovenija, sliči samo malo manja od one koju imaju Slovenci. Razočaran sam da nisi upoznat kako i na koji način je usvojena zastava sa ljiljanima. No, obzirom da su vam puna usta kako je BiH vaša (hrvatska) zemlja, a istovremeno se odričete simbola te zemlje, ne čudi ovaj smiješni pokušaj sarkazma koji odiše neznanjem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 02 lip 2026, 10:37 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47131 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
To nisu simboli nikakve zemlje, niti su to simboli BiH. Jedini koji odišu neznanjem su oni koji ne znaju kako izgleda zastava BiH.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 02 lip 2026, 10:42 |
|
|
|
Negiranje historije BiH ništa neće promijeniti. Ljiljani ne samo da su simbol BiH nego su i autentična biljka koja raste u BiH. Lilium bosniacum. Svi oni koji osjećaju Bosnu i Hercegovinu svojom nemaju nikakav problem s tim.
Ostali...šta da kažem. Bilo je uvijek kukolja. Margine društva.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|