|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 33 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Machak
|
Naslov: Re: Podvlačenje tektonskih ploča dvije države jednog hrvatskog naroda Postano: 01 lip 2026, 13:30 |
|
|
Ceha je napisao/la: Machak je napisao/la: Bliže 2 miliona nego li milionu. Više se ja imam prava javiti nego li neki Srbin iz Rijeke koji nazor glumi Hrvata. Mogao si reći i bliže 5 milijuna, kad već lažeš ko Srbin. Dok je podatak o 700 k Hrvata u BiH mjerodavan?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Podvlačenje tektonskih ploča dvije države jednog hrvatskog naroda Postano: 01 lip 2026, 13:33 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Machak je napisao/la: Megalomanija nikad ne prestaje. Varate se ako mislite da bi to stalo sa aneksom HB. To bi bio samo početak, osokolilo bi vas da možete još, da ima još teritorija koji bi trebali pripadati Hrvatskoj. Ostaje samo nejasno koji klinac će Hrvatskoj sva ta teritorija kad niti sama Hrvatska nije nešto prenaseljena?! Nismo mi turci mi imamo kulturu. Nikakva megalomanija nije bila do drine a ono sa sanđakom je radi vaseg inzistiranja. Ne znam to vidi sa turcima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Podvlačenje tektonskih ploča dvije države jednog hrvatskog naroda Postano: 01 lip 2026, 13:33 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Machak je napisao/la: Bliže 2 miliona nego li milionu. Više se ja imam prava javiti nego li neki Srbin iz Rijeke koji nazor glumi Hrvata. Neglume oni hrvate to vi radite. Ovaj konkretno glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
|
|
dudu je napisao/la: Machak je napisao/la: Megalomanija nikad ne prestaje. Varate se ako mislite da bi to stalo sa aneksom HB. To bi bio samo početak, osokolilo bi vas da možete još, da ima još teritorija koji bi trebali pripadati Hrvatskoj. Ostaje samo nejasno koji klinac će Hrvatskoj sva ta teritorija kad niti sama Hrvatska nije nešto prenaseljena?! Što će vama država uopće kad za to niste sposobni? Da pokažemo vama kako od odvajanja nema ništa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Podvlačenje tektonskih ploča dvije države jednog hrvatskog naroda Postano: 01 lip 2026, 13:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64387 Lokacija: DAZP HQ
|
Machak je napisao/la: dudu je napisao/la: Što će vama država uopće kad za to niste sposobni?
Da pokažemo vama kako od odvajanja nema ništa. Pomalo, di je priša?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Podvlačenje tektonskih ploča dvije države jednog hrvatskog naroda Postano: 01 lip 2026, 13:45 |
|
|
|
Isprazno Plenkovićevo blebetanje. Jedno u nizu. Za takvu promjenu on nema potrebnu većinu u Saboru (2/3). Pa od toga automatski neće biti ništa (to zna i sam, ali svejedno blebeće) ili je za to spreman Možemovcima i SDP masno "platiti" nečim gadnim, antihrvatskim i antikršćanskim (npr. guranjem pobačaja u Ustav, nametanjem antife, LGBT-a i rodnih ideologija djeci i tsl.). To je na tragu laži o HDZovom "skretanju u desno", koje se u praksi pokazuje sasvim suprotnim.
Kada bi tako nešto HDZ iskreno želio, pa dopustio bi onaj referendum (UiO) o izbornom zakonu, za koji su prikupljeni potpisi, te bi time popravio masu lošega u sadašnjem izbornom zakonu. Taj referendum, koji je HDZ onemogućio uz pomoć kompromitiranih osoba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Podvlačenje tektonskih ploča dvije države jednog hrvatskog naroda Postano: 01 lip 2026, 13:47 |
|
|
dudu je napisao/la: Machak je napisao/la: Da pokažemo vama kako od odvajanja nema ništa.
Pomalo, di je priša? Nigdje, tu smo gdje smo. Nema frke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Podvlačenje tektonskih ploča dvije države jednog hrvatskog naroda Postano: 01 lip 2026, 14:14 |
|
|
dudu je napisao/la: Machak je napisao/la: Megalomanija nikad ne prestaje. Varate se ako mislite da bi to stalo sa aneksom HB. To bi bio samo početak, osokolilo bi vas da možete još, da ima još teritorija koji bi trebali pripadati Hrvatskoj. Ostaje samo nejasno koji klinac će Hrvatskoj sva ta teritorija kad niti sama Hrvatska nije nešto prenaseljena?! Što će vama država uopće kad za to niste sposobni?
.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|