|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 23 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
neretvanin
|
Naslov: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muža Postano: 15 lip 2026, 13:41 |
|
|
Neki dan na Sv.Antu je bila 33.godišnjica zločina ubijanja obitelji srednjobosanske heroine Anice Jurić. Svi znaju za gospođu Šoljić, za ovu nesretnu ženu ne zna nitko. Muslimanska armija Bih ubila joj je muža i 3 sina 1993. u selu Kovači kraj Kaknja. U predratnoj općini Kakanj prije rata živjelo je 16 500 Hrvata, danas možda 1000 nakon etničog čišćenja.. Do danas nitko nije kažnjen niti je odgovarao, a prešućivanje u RH je izdajništvo. Dan iza Stanković u NU2 dovodi čaršijskog takijanera Ahmeda Burića da malo prokomentira stanje u BiH... Iz RH nitko ove g nije prenio, čak ni tzv desničarski mediji, možda provode "otopljavanje odnosa"? Poslao sam link ispod svim redakcijama većih portala bez ikakvih rezultata. https://www.vecernji.ba/amp/vijesti/ani ... ga-1968782
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K98k
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 15 lip 2026, 14:25 |
|
|
|
Eva Šegarić, Marija Došen, Kata Šoljić, Anica Jurić, Sarafina Lauš, Kata Soldo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 15 lip 2026, 17:06 |
|
|
|
Nezgodno je, ako to masovno prenesu, doci ce i neki Ahmet i Hakija pa napisati "neka su hin ustaski psi" a onda Viki i ekipa poslije kako da navijaju za bejha.
Nije u trendu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 15 lip 2026, 17:46 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 15 lip 2026, 18:11 |
|
|
|
Gledam onoga komentatora na HRT Viki Ivanović, više navija za BH reprezentaciju nego za Hrvatsku. Jel to još netko primjetio? Inače većinom Hrvati iz RH gledaju na Srbe i reže na njih kao BH Hrvati na muslimane. To je tako još odavno a izgleda i još uvijek. Takve stvari treba prihvatiti kao činjenično stanje i dubinske razlike u pogledu na prošlost a prije svega sadašnjost. Jednostavno prihvatiti i ne gubiti energiju na to uopće, u tom kontekstu i zbog takvih pogleda nije spomenuta pobijena obitelj ove žene. Što manje očekujete manja je mogućnost da vas nešto iznenadi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K98k
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 15 lip 2026, 18:50 |
|
|
|
Ma budale i komentatori, voditelji, a i mediji koji forcaju za protektorat, a po Hrvatskoj se pljuje i stalno propitkuje, pa bila to A reprezentacija ili nešto drugo. A i Vikici treba zabraniti da vodi vremensku, a ne komentira utakmice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 15 lip 2026, 19:36 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8459 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
oak je napisao/la: Gledam onoga komentatora na HRT Viki Ivanović, više navija za BH reprezentaciju nego za Hrvatsku. Jel to još netko primjetio? Inače većinom Hrvati iz RH gledaju na Srbe i reže na njih kao BH Hrvati na muslimane. To je tako još odavno a izgleda i još uvijek. Takve stvari treba prihvatiti kao činjenično stanje i dubinske razlike u pogledu na prošlost a prije svega sadašnjost. Jednostavno prihvatiti i ne gubiti energiju na to uopće, u tom kontekstu i zbog takvih pogleda nije spomenuta pobijena obitelj ove žene. Što manje očekujete manja je mogućnost da vas nešto iznenadi. Nisu ni u studiju HRT- a bili ništa manje euforični kad su "ljiljani" igrali...također javljanja iz Sarajeva na Novoj tv i sl.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 15 lip 2026, 19:48 |
|
|
|
Njima je vjest da je halid beslic umro za dnevnika hahahahahah. samo da jedu govna.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 15 lip 2026, 19:49 |
|
|
|
Viki ipak pokusava biti viralan, on je takav karakter da umire a da bi ljudi na instagramu i tiktoku dijelili njegovo urlanje kao "evo kako komentator HRT prati utakmicu BiH".
Kao i u Srbiji, jugoslovencine navijaju za BiH, jer njima je BiH zamjena za Jugu. Ili bar zele tako nesto, ignorirajuci cinjenicno stanje na terenu.
Usput, leftardi obozavaju islam. I to je ta racunica. HRT je ionako JRT, on je tijekom godina dobro prociscen od Hrvata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 15 lip 2026, 19:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47980 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Da, zašto tako ne komentira Sloveniju?
Sreća imam srpsku Arenu, tamo komentator bio sasvim normalan i profesionalan.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 16 lip 2026, 10:56 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Neki dan na Sv.Antu je bila 33.godišnjica zločina ubijanja obitelji srednjobosanske heroine Anice Jurić. Svi znaju za gospođu Šoljić, za ovu nesretnu ženu ne zna nitko. Muslimanska armija Bih ubila joj je muža i 3 sina 1993. u selu Kovači kraj Kaknja. U predratnoj općini Kakanj prije rata živjelo je 16 500 Hrvata, danas možda 1000 nakon etničog čišćenja.. Do danas nitko nije kažnjen niti je odgovarao, a prešućivanje u RH je izdajništvo. Dan iza Stanković u NU2 dovodi čaršijskog takijanera Ahmeda Burića da malo prokomentira stanje u BiH... Iz RH nitko ove g nije prenio, čak ni tzv desničarski mediji, možda provode "otopljavanje odnosa"? Poslao sam link ispod svim redakcijama većih portala bez ikakvih rezultata. https://www.vecernji.ba/amp/vijesti/ani ... ga-1968782Samo Večernji prenio. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 16 lip 2026, 11:02 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 10307 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Mar-kan je napisao/la: neretvanin je napisao/la: Neki dan na Sv.Antu je bila 33.godišnjica zločina ubijanja obitelji srednjobosanske heroine Anice Jurić. Svi znaju za gospođu Šoljić, za ovu nesretnu ženu ne zna nitko. Muslimanska armija Bih ubila joj je muža i 3 sina 1993. u selu Kovači kraj Kaknja. U predratnoj općini Kakanj prije rata živjelo je 16 500 Hrvata, danas možda 1000 nakon etničog čišćenja.. Do danas nitko nije kažnjen niti je odgovarao, a prešućivanje u RH je izdajništvo. Dan iza Stanković u NU2 dovodi čaršijskog takijanera Ahmeda Burića da malo prokomentira stanje u BiH... Iz RH nitko ove g nije prenio, čak ni tzv desničarski mediji, možda provode "otopljavanje odnosa"? Poslao sam link ispod svim redakcijama većih portala bez ikakvih rezultata. https://www.vecernji.ba/amp/vijesti/ani ... ga-1968782Samo Večernji prenio.  Jel to Večernji hr. ili Večernji BiH izdanje? Link je na verziju stranice za mobitele pa neznam. Piše .ba ali možda je bilo na hrvatskom izdanju. Ako nisu prenijeli na izdanju hrvatskog Večernjeg lista onda to nije medij iz RH.
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 16 lip 2026, 11:20 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 10307 Lokacija: Herceg-Bosna
|
levat je napisao/la: U Hrvatskoj se na muslimane gleda kroz prizmu Muje i Hase, znači kao na glupave i smotane likove.
A naravno da je onda simpatično kad Mujo i Haso nešto postignu.
To je jednostavno tako, nema tu neke politike, jugoslavenstva ili šta ja znam. Ima politike, itekako! U Hrvatskoj je, još u vrijeme rata, ignoriran sukob Armije s HVO-om, u biti guran je pod tepih, jer se nije htio skretati fokus s glavnog sukoba, onoga protiv srba. I tu su mnogi bošnjački zločini nad hrvatima ostali skriveni od hrvatske javnosti. Nakon toga je ponovno vladalo nekakvo raspoloženje suradnje s muslimanima, i uvijek ta neka pritajena želja da nam treba saveznik protiv srba, pa se muslimanima prašta. To traje u nekom obliku i do danas. Nisam više ni siguran dali je to zbog srba uopće, ili samo postoji ta nekakva kultura ignoriranja muslimanskih zločina nad hrvatima da bi se mi lakše "prijateljili" s njima. I uz svu zvrku domaćih muslimana ovdje i želju da postanu neprijatelji, jednostavno se to njihovo neprijateljstvo slabo probija do RH medija i više prođe kao klasična "balkanska svadljivost" i tako se ignorira. Nije se nikada izdignula na razinu nacionalističkog sukoba bošnjaka s hrvatima.
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 16 lip 2026, 13:03 |
|
|
|
Simpaticni mujo i haso samo za glasace Mozemo i SDP, i to je to.
Ostali Hrvati toliko retardirani nisu. Mozemo sektasi pate za Jugoslavijom, od Zagreba pokusavaju napraviti sodomu i gomoru, a fildzan im je omiljena utopija "nove jugoslavije". Kao, multietnicka bejha koja ce se preliti na Hrvatsku, raja ba cevapi burek uzicko kolo Yugo 45 Stojadin 101 u Trst po farmerke u Madjarsku po vajkrem, oni pati za tim vremenima "kad se na klupi spavalo". Utvaraju si da je Sarajvo ba novi centar jugoslavije, Dzeko i Kerim ujedinili nacije ba, svi zajedno ko nekad.
Pacenici najobicniji, nesposobni prihvatiti novu realnost. Mrze Hrvate iz dna duse jer jedan Thompsonov album i jedna pjesma posvecena djeci koja moraju znati sta je bilo, njima rusi sve. Oni ga mrze jer covjek skupi pola milijuna ljudi. I ne samo njega nego je on lakmus papir, a tek koliko im rogovi narastu kad vide Hod za zivot ili susrete katolicke mladezi. To njih pojede, oni sa svojim nakaradnim Kekinom i ostalim "umjetnicima" koji goli sjede u izlogu dok ih puk gleda u prolazu, ne mogu dobiti nista osim gadjenja.
Ostaje retardiranom Senfu i njegovim partizankama mlacenje glavom na koncerticima opskurnih punk grupa za koje nitko van Zagreba nikad cuo nije, a i Zagreb je upitan.
Raznorazni "dezerteri iz Svedske" i slicna bagra forsiraju bejha jedinstvo bratstvo, imaju novac jer su dobro placeni i mogu placati svoje botove i raznorazne "Ivane iz Viteza" da sire lazne vijesti i zelenu takiju. Jadni su u sustini, jer nikakve rezultate nemaju, medijski pobjednici i to je to. U real life, luzeri. I oni i njihova "mala jugoslavija" bez ijedne olimpijske medalje.
Dodrinase i njihove simpatije prema muslimanima ne bih komentirao, izgubljeni ljudi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 16 lip 2026, 13:11 |
|
|
kiler je napisao/la: oak je napisao/la: Gledam onoga komentatora na HRT Viki Ivanović, više navija za BH reprezentaciju nego za Hrvatsku. Jel to još netko primjetio? Inače većinom Hrvati iz RH gledaju na Srbe i reže na njih kao BH Hrvati na muslimane. To je tako još odavno a izgleda i još uvijek. Takve stvari treba prihvatiti kao činjenično stanje i dubinske razlike u pogledu na prošlost a prije svega sadašnjost. Jednostavno prihvatiti i ne gubiti energiju na to uopće, u tom kontekstu i zbog takvih pogleda nije spomenuta pobijena obitelj ove žene. Što manje očekujete manja je mogućnost da vas nešto iznenadi. Nisu ni u studiju HRT- a bili ništa manje euforični kad su "ljiljani" igrali...također javljanja iz Sarajeva na Novoj tv i sl. Meni je najjači onaj “lepi” i ne baš nogometno potkovani u studiju Ješe ili kako već, kad je govorio za Jovu Lukića. Nešto kao: Evo vidimo ko je dao gol, Jovo (Srbenda), sviđa mi se njegovo razmišljanje i izbor s obzirom odakle je. Kao on kuri Srbe što ne biraju BiH ispred Srbije, onda mu se valjda ne sviđa razmišljanje Budimira, Šutala, obojice Sučića 
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 16 lip 2026, 13:19 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
levat je napisao/la: U Hrvatskoj se na muslimane gleda kroz prizmu Muje i Hase, znači kao na glupave i smotane likove.
A naravno da je onda simpatično kad Mujo i Haso nešto postignu.
To je jednostavno tako, nema tu neke politike, jugoslavenstva ili šta ja znam. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 16 lip 2026, 13:25 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Svi znaju za gospođu Šoljić, za ovu nesretnu ženu ne zna nitko.
To je zanimljiv širi fenomen po pitanju odnosa Hrvata (s obje strane granice) prema ratu u BiH. Stratišta u RH imaju legendaran status i svi znaju za njih, svake godine se svečano obilježavaju godišnjice i sve je medijski popraćeno, dok za stratišta sličnih ili većih razmjera u BiH bude polaganje vijenaca u 28. minuti Dnevnika, ako uopće i upadnu u program.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 16 lip 2026, 13:41 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Neki dan na Sv.Antu je bila 33.godišnjica zločina ubijanja obitelji srednjobosanske heroine Anice Jurić. Svi znaju za gospođu Šoljić, za ovu nesretnu ženu ne zna nitko. Muslimanska armija Bih ubila joj je muža i 3 sina 1993. u selu Kovači kraj Kaknja. U predratnoj općini Kakanj prije rata živjelo je 16 500 Hrvata, danas možda 1000 nakon etničog čišćenja.. Do danas nitko nije kažnjen niti je odgovarao, a prešućivanje u RH je izdajništvo. Dan iza Stanković u NU2 dovodi čaršijskog takijanera Ahmeda Burića da malo prokomentira stanje u BiH... Iz RH nitko ove g nije prenio, čak ni tzv desničarski mediji, možda provode "otopljavanje odnosa"? Poslao sam link ispod svim redakcijama većih portala bez ikakvih rezultata. https://www.vecernji.ba/amp/vijesti/ani ... ga-1968782Sad ćeš se uvrijediti, ako se 30+ godina nije prenosio taj slučaj, zašto je sad šokantno ako se nije prenio ni ove godine. Znači da se nije prenosio ni kad je Tuđman bio svaku večer na Dnevniku. To može biti bolno za obitelj i prijatelje, ali širu javnost boli kurac za te stare ratne priče iz 1990-ih. Obilježi se Vukovar na državnoj razini, još neki takvi događaji na lokalnim razinama. Ako se želi napraviti nekakvo medijsko obilježavanje, onda nema ništa od šupljeg patetiziranja i prozivanja za izdaju. Pazi, ti si poslao link redakcijama portala Ne diže se tako publicitet u današnje doba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 16 lip 2026, 13:46 |
|
|
levat je napisao/la: Nije baš tako. Evo recimo ovo je najveći zločin nad Hrvatima u Domovinskom ratu nakon Ovčare, a garant za njega ne zna 90-95% pučanstva Hrvatske. https://www.24sata.hr/news/od-uzasnog-r ... li-1082394Nema ga u medijima, ne spominje ga se, mislim da nitko nije ni procesuiran za taj ratni zločin. Slična stvar sa Uborkom kod Mostara. Preko 100 žrtava, a ja mislim da dobar dio mlađe generacije u Mostaru ne zna za taj zločin, a kamoli šire.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 16 lip 2026, 14:15 |
|
|
dunno je napisao/la: levat je napisao/la: Nije baš tako. Evo recimo ovo je najveći zločin nad Hrvatima u Domovinskom ratu nakon Ovčare, a garant za njega ne zna 90-95% pučanstva Hrvatske. https://www.24sata.hr/news/od-uzasnog-r ... li-1082394Nema ga u medijima, ne spominje ga se, mislim da nitko nije ni procesuiran za taj ratni zločin. Slična stvar sa Uborkom kod Mostara. Preko 100 žrtava, a ja mislim da dobar dio mlađe generacije u Mostaru ne zna za taj zločin, a kamoli šire. Zato što su u Mostaru svi ti događaji iz 1991. i 1992. (a bilo je zaista svega i svačega) prekriveni događajima iz 1993. a posljedice te 93’ se žive i danas, onda je logično da primat imaju Grabovica, Heliodrom, rušenje mosta…
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 16 lip 2026, 14:36 |
|
|
dreamteam je napisao/la: dunno je napisao/la: Slična stvar sa Uborkom kod Mostara. Preko 100 žrtava, a ja mislim da dobar dio mlađe generacije u Mostaru ne zna za taj zločin, a kamoli šire.
Zato što su u Mostaru svi ti događaji iz 1991. i 1992. (a bilo je zaista svega i svačega) prekriveni događajima iz 1993. a posljedice te 93’ se žive i danas, onda je logično da primat imaju Grabovica, Heliodrom, rušenje mosta… Koliko pratim, muslimani obilježavaju Uborak, ne znam je li ikad bilo kakvo obilježavanje s hrvatske strane? Bez obzira na to što je lokacija "na drugoj strani" i što su većina stradalih muslimani, tridesetak stradalih Hrvata predstavlja največi zločin iz rata nad Hrvatima u Mostaru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 16 lip 2026, 14:42 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Viki ipak pokusava biti viralan, on je takav karakter da umire a da bi ljudi na instagramu i tiktoku dijelili njegovo urlanje kao "evo kako komentator HRT prati utakmicu BiH".
Kao i u Srbiji, jugoslovencine navijaju za BiH, jer njima je BiH zamjena za Jugu. Ili bar zele tako nesto, ignorirajuci cinjenicno stanje na terenu.
Usput, leftardi obozavaju islam. I to je ta racunica. HRT je ionako JRT, on je tijekom godina dobro prociscen od Hrvata. Leftardi iz Srbije tzv. drugosrbijanci ljube stopala studentu vehabiji iz Novog Pazara u Valjevu. To je najogavnija slika koju sam vidio na telegramu. Ti degenerici navijaju za bejha, a prije pola godine na košarkaškoj utakmici BiH - Srbija, Turci su tokom cijele utakmice u Skenderiji drečali: "Ubij Srbina". Aj što im himna nema teksta, ali što nemaju nijednu navijačku pjesmu. Imaju isključivo rekvizite u vidu ratnih zastava luzerske i zločinačke ABiH i konstantnu vrisku - autistično sastavljenu od samo dvije riječi: "Ubij Srbina", i onda uprkos tome jedan dio srpskih liberalnih degenerika navija za "komšije". Čak mi je bilo drago kada je ono Ture od voditelja zakajlalo onog smećara Vukanovića, vječitog gosta muslimanskih medija, da ukoliko ne navija za Bejha, ima da se kandiduje na izborima u Srbiji, a ne u protektoratu - što je super  jer tu i najćoravija budala progleda. "Srbin" koji i nakon Skenderije gaji "komšijsku simpatiju" za BiH je teški mazohista. Navijati za nekog ko ti sa tribina priziva ubistvo, može samo autošovinistička persona sa teško deformisanom ličnošću. No jebeš kretene, znam da ću prekosutra do kafane u švajcarskom dresu  Baš kao što sam nekada slavio u argentinskom i nigerijskom 
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: 0 medija iz RH prenijelo vijest o godišnjici nekažnjenog zločina, Anici Jurić ubili 3 sina i muž Postano: 16 lip 2026, 15:45 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: dreamteam je napisao/la: Zato što su u Mostaru svi ti događaji iz 1991. i 1992. (a bilo je zaista svega i svačega) prekriveni događajima iz 1993. a posljedice te 93’ se žive i danas, onda je logično da primat imaju Grabovica, Heliodrom, rušenje mosta…
Koliko pratim, muslimani obilježavaju Uborak, ne znam je li ikad bilo kakvo obilježavanje s hrvatske strane? Bez obzira na to što je lokacija "na drugoj strani" i što su većina stradalih muslimani, tridesetak stradalih Hrvata predstavlja največi zločin iz rata nad Hrvatima u Mostaru. Mislim da su Hrvati skoro skroz isključeni iz obilježavanja, sad koji su razlozi ne znam, prošle godine su sahranjivane neke žrtve iz Vranjevića, to je još jedan nepovezan zločin srpskih snaga a dogodio se baš u tom vremenu njihovog povlačenja iz doline Neretve. Pored muslimanskih ekshumiranih žrtava, koje su logično imale zajedničku dženazu, taj jedan Hrvat iz Kamene je pokopan u Rodoču.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 23 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 76 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|