|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 32 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na hrvatsku obitelj u Slatini, Tuzla Postano: 16 srp 2026, 11:34 |
|
|
daramo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Dobro, žena je slagala, a njen muž i sin su se samoprebili na nagovor Čovića i HDZ-a, da bi u lošem svjetlu predstavili ideju građanske BiH. Kako reče Benjamina možda je Milanović kriv, ha ja. Da, koja vještica Benjamina. Zlo u ženskom obliku. Fuj. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1689 of 2558 - 66.03%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na hrvatsku obitelj u Slatini, Tuzla Postano: 16 srp 2026, 11:36 |
|
|
Machak je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
Ne znam što pokušavaš reći, ili Sadmir jest strašan ili je žena izmislila. Koja je treća opcija koju ti misliš da se mogla dogoditi?
Pa jel tebi normalno da te uhapsi policija nakon što te neko prebio? Ili da te uhapsi ako nisi ništa uradio? To piše u ovom tekstu nisam to ja napisao. Možda je policajac korumpiran. Što ti kažeš da se moglo dogoditi?
1689 of 2558 - 66.03%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na hrvatsku obitelj u Slatini, Tuzla Postano: 16 srp 2026, 11:45 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Machak je napisao/la:
Pa jel tebi normalno da te uhapsi policija nakon što te neko prebio? Ili da te uhapsi ako nisi ništa uradio? To piše u ovom tekstu nisam to ja napisao.
Možda je policajac korumpiran. Što ti kažeš da se moglo dogoditi? Moglo se dogoditi da je Sadmir maltretirao i pretukao Zvonimira. Da je policajac korumpiran. Da je Zvonimir razočaran jer nema pravde. No, to iz ovog teksta teško možemo znati jer nije napisan kako treba. Da li je još neki list ili portal pisao o slučaju?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na hrvatsku obitelj u Slatini, Tuzla Postano: 16 srp 2026, 11:46 |
|
|
Machak je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
Možda je policajac korumpiran.
Što ti kažeš da se moglo dogoditi?
Moglo se dogoditi da je Sadmir maltretirao i pretukao Zvonimira. Da je policajac korumpiran. Da je Zvonimir razočaran jer nema pravde. No, to iz ovog teksta teško možemo znati jer nije napisan kako treba. Da li je još neki list ili portal pisao o slučaju? Odakle ja znam, imaš Google kao i ja.
1689 of 2558 - 66.03%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na hrvatsku obitelj u Slatini, Tuzla Postano: 16 srp 2026, 11:49 |
|
|
|
Svi đone tekst ovog novinara sa Temua. Nema drugog teksta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Napad na hrvatsku obitelj u Slatini, Tuzla Postano: 16 srp 2026, 14:43 |
|
|
|
O stanju tuzlanskog tužilaštva i suda govori Fatmir Alispahić u podcastu Velebit. Opisao je točno ono što se njemu događa , a slično se dogodilo i ovoj nesretnoj obitelji.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Napad na hrvatsku obitelj u Slatini, Tuzla Postano: 18 srp 2026, 18:15 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2013, 23:25 Postovi: 6738 Lokacija: Najluđi grad na svitu
|
Machak je napisao/la: Meni ne štima u ovoj priči sljedeće:
Ovaj Sadmir ih je napao, tukao, oni završili u pritvoru i sad se plaše odmazde? Odmazde od čega? Što su oni završili u zatvoru? Izvinite, al ovo nema smisla.
Ne branim nikog, ima svakakvih budala, ima korumpiranih policajaca. No, priča ima rupa, sad je li novinar pogrešno interpretirao, nepismen ili šta već, ne znam. Odmazde šta su uopće prijavili policiji. Zašto u pritvoru? Kvarni sustav šikanira žrtvu koja se usudila prijaviti. Inače, nije nepoznato da osoba prijavi zločinačku radnju, a policija zaje*ava ili šikanira žrtve kao da su one krive. Ovo se događa i u razvijenin nekvarnin demokracijaman.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|