|
|
Stranica: 45/46.
|
[ 1130 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Machak
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 22 srp 2026, 12:03 |
|
|
tetejac je napisao/la: Svaku temu usereš. Ti se našao pričat o kodeksu. Da sam moderator davno bi te banirao, da te sretnem negdje hrakno bi te da bi zahrđo. Hajd ne trtljaj, prvi si krenuo sa vrijeđanjem i pisanjem gluposti. No evo, učiniću ti uslugu, završavam ovu raspravu sa tobom, čika Alzy. Kakav ti i hrakanje, da te spiči srčani. Ili u najboljem slučaju da napuniš taj pempas od naprezanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 22 srp 2026, 12:04 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 14:26 Postovi: 1301 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Sad možete svoju braću po vjeri pravdati, ali generacije će pamtiti najveće paljenje transova na tlu Europe, a i šire.
U svom mikrosvijetu vjerujem da na semaforu stoji 1-1, da je kodeks švedski stol, ali postoji život i van 23%.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 22 srp 2026, 12:05 |
|
|
Roko987 je napisao/la: Ok nisu ugašeni, 1-1 je.
Neka sašiju nove krpe pa da vidimo hoće li im se cijeli navijački svijet smijati. Zapravo već se smije.
“Vrati mač u korice”… Realno bruka i RA i Ultrasa dosad. Ako već nešto planiraš, izvedi to kako treba. I jedni i drugi kao da su se takmičili ko će više usrati akciju. To samo pokazuje da dječurlija organizuje te akcije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 22 srp 2026, 12:06 |
|
|
Roko987 je napisao/la: Sad možete svoju braću po vjeri pravdati, ali generacije će pamtiti najveće paljenje transova na tlu Europe, a i šire.
U svom mikrosvijetu vjerujem da na semaforu stoji 1-1, da je kodeks švedski stol, ali postoji život i van 23%. Ko i gdje koga pravda? Koliko se sjećam palili su i RA. Ko da je bitno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 22 srp 2026, 12:09 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 14:26 Postovi: 1301 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Bitno je šta se palilo. Zašto bježiš od toga?
Ali dobro ako je 5 trećina od 17 onda je i 8=50+
Kao što sam već pisao, da je pao udarni od UZM, sigurno bi se stvari drukčije odvijale nakon akcije Ultrasa.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 22 srp 2026, 12:19 |
|
|
|
Slažem se, bitno je šta se palilo. Tu igraš na kartu glavnog transa. Glavni trans je oduzet kako je oduzet. Sramota i jednih i drugih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 22 srp 2026, 12:27 |
|
|
Machak je napisao/la: tetejac je napisao/la: Svaku temu usereš. Ti se našao pričat o kodeksu. Da sam moderator davno bi te banirao, da te sretnem negdje hrakno bi te da bi zahrđo. Hajd ne trtljaj, prvi si krenuo sa vrijeđanjem i pisanjem gluposti. No evo, učiniću ti uslugu, završavam ovu raspravu sa tobom, čika Alzy. Kakav ti i hrakanje, da te spiči srčani. Ili u najboljem slučaju da napuniš taj pempas od naprezanja. Ajde ne seri više, svaku temu usereš. Kad budeš imao stotine gostovanja onda se meni javi šabane. Ti ćeš meni srat. Mogo bi ti ja staru napunit 
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 22 srp 2026, 12:33 |
|
|
Machak je napisao/la: Roko987 je napisao/la: Ok nisu ugašeni, 1-1 je.
Neka sašiju nove krpe pa da vidimo hoće li im se cijeli navijački svijet smijati. Zapravo već se smije.
“Vrati mač u korice”… Realno bruka i RA i Ultrasa dosad. Ako već nešto planiraš, izvedi to kako treba. I jedni i drugi kao da su se takmičili ko će više usrati akciju. To samo pokazuje da dječurlija organizuje te akcije. Realno RA je prva izašla iz okvira i pojeli su i polizali sve što su iza*rali. To je realno i jedini zaključak ove priče. Sad su ostali gologuzi i je*at ga, sta ćeš, to je jedino objektivno. Svakako nemaju blage veze sa starim Red Armyem, više su Ultrasi nasljednici toga.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 22 srp 2026, 12:40 |
|
|
tetejac je napisao/la: Machak je napisao/la: Hajd ne trtljaj, prvi si krenuo sa vrijeđanjem i pisanjem gluposti. No evo, učiniću ti uslugu, završavam ovu raspravu sa tobom, čika Alzy. Kakav ti i hrakanje, da te spiči srčani. Ili u najboljem slučaju da napuniš taj pempas od naprezanja.
Ajde ne seri više, svaku temu usereš. Kad budeš imao stotine gostovanja onda se meni javi šabane. Ti ćeš meni srat. Mogo bi ti ja staru napunit  Iz prazne ne puca 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 22 srp 2026, 12:42 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Machak je napisao/la:
Realno bruka i RA i Ultrasa dosad. Ako već nešto planiraš, izvedi to kako treba. I jedni i drugi kao da su se takmičili ko će više usrati akciju. To samo pokazuje da dječurlija organizuje te akcije.
Realno RA je prva izašla iz okvira i pojeli su i polizali sve što su iza*rali. To je realno i jedini zaključak ove priče. Sad su ostali gologuzi i je*at ga, sta ćeš, to je jedino objektivno. Svakako nemaju blage veze sa starim Red Armyem, više su Ultrasi nasljednici toga. Ne bih sudio ni jednim ni drugim. Misliš, prvi su krenuli sa ovom pričom o otimanju transparenata? Svakako, al čini mi se da je ovo sranje koje traje malo starijeg datuma. Istina je da su Ultrasi pomalo RA, pomalo Torcida, a pomalo BBB Pa i Dragan je stari RA-ovac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 22 srp 2026, 12:52 |
|
|
Machak je napisao/la: dreamteam je napisao/la:
Realno RA je prva izašla iz okvira i pojeli su i polizali sve što su iza*rali. To je realno i jedini zaključak ove priče. Sad su ostali gologuzi i je*at ga, sta ćeš, to je jedino objektivno. Svakako nemaju blage veze sa starim Red Armyem, više su Ultrasi nasljednici toga.
Ne bih sudio ni jednim ni drugim. Misliš, prvi su krenuli sa ovom pričom o otimanju transparenata? Svakako, al čini mi se da je ovo sranje koje traje malo starijeg datuma. Istina je da su Ultrasi pomalo RA, pomalo Torcida, a pomalo BBB Pa i Dragan je stari RA-ovac. Šta ti imaš sudit nemaš deset utakmica u nogama. Veze nemaš o ovom. Svaku temu usereš i istrolaš. Tvoji upali monkububstan i izbili ga šipkom, da susjed nije čuo zapomaganje momak bi umro. I ti sad sereš o kodeksu. Kojem kodeksu? Hajde reci evo slušamo. Kojem kodeksu ako se upadne tako nekom u stan i šipkom ga unakaziš. Jesi ti normalan? Nema tu kodeksa više. Sad je sve kodeks. Čeka se da neko nekom prospe mozak. Razguli s ove teme, nasmij se na silu i otpepaj. Nisi u ovoj priči osim što kenjaš i bez veze trolaš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 22 srp 2026, 13:03 |
|
|
Machak je napisao/la: dreamteam je napisao/la:
Realno RA je prva izašla iz okvira i pojeli su i polizali sve što su iza*rali. To je realno i jedini zaključak ove priče. Sad su ostali gologuzi i je*at ga, sta ćeš, to je jedino objektivno. Svakako nemaju blage veze sa starim Red Armyem, više su Ultrasi nasljednici toga.
Ne bih sudio ni jednim ni drugim. Misliš, prvi su krenuli sa ovom pričom o otimanju transparenata? Svakako, al čini mi se da je ovo sranje koje traje malo starijeg datuma. Istina je da su Ultrasi pomalo RA, pomalo Torcida, a pomalo BBB Pa i Dragan je stari RA-ovac. Pa da, prvi su napali, momka koji je nosio transparente pred njegovim stanom, u zgradi. To nije ulica, haustor je zajednički privatni prostor stanara gdje ne smije nitko boraviti bez dozvole nekog od stanara, a sumnjam da na Rudniku u novogradnji ima Veležovaca, nije ih nešto bilo ni prije rata tu  . Uglavnom nesmotrenost Ultrasa da im se to desi da, ali nisu baš izgubili negdje na ulici u sačekuši, nitko baš ne očekuje da će te pred kućnim pragom napast. A Red Armyju su otuđili transove u valjda posebno iznajmljenoj kući gdje su držali transparente i jedan lik je posebno bio tu da dežura, al opet jbg, nisu računali da se sve može saznat i da će ovi upast u pola noći, još je jedna dodatna lokacija gdje su držali na granici sa zapadnom stranom, onako oni su baš bili nesmotreni 
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 22 srp 2026, 13:21 |
|
|
tetejac je napisao/la: Machak je napisao/la: Ne bih sudio ni jednim ni drugim. Misliš, prvi su krenuli sa ovom pričom o otimanju transparenata? Svakako, al čini mi se da je ovo sranje koje traje malo starijeg datuma. Istina je da su Ultrasi pomalo RA, pomalo Torcida, a pomalo BBB Pa i Dragan je stari RA-ovac. Šta ti imaš sudit nemaš deset utakmica u nogama. Veze nemaš o ovom. Svaku temu usereš i istrolaš. Tvoji upali monkububstan i izbili ga šipkom, da susjed nije čuo zapomaganje momak bi umro. I ti sad sereš o kodeksu. Kojem kodeksu? Hajde reci evo slušamo. Kojem kodeksu ako se upadne tako nekom u stan i šipkom ga unakaziš. Jesi ti normalan? Nema tu kodeksa više. Sad je sve kodeks. Čeka se da neko nekom prospe mozak. Razguli s ove teme, nasmij se na silu i otpepaj. Nisi u ovoj priči osim što kenjaš i bez veze trolaš. Eto te ko i onaj perec iz Zabrega, nemate pojma realno ni jedan, lupate bezveze. E čuj moji, ja navijam za Sarajevo, kakve veze ja imam sa RA?! Pa nije normalno da se čeka da neko nekom prospe mozak. To onda više nisu navijačke zajebancije nego ozbiljna krivična djela. E nek si ti u priči, a najveći ti je podvig kad uspiješ pišati 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 22 srp 2026, 13:35 |
|
|
Machak je napisao/la: tetejac je napisao/la: Šta ti imaš sudit nemaš deset utakmica u nogama. Veze nemaš o ovom. Svaku temu usereš i istrolaš. Tvoji upali monkububstan i izbili ga šipkom, da susjed nije čuo zapomaganje momak bi umro. I ti sad sereš o kodeksu. Kojem kodeksu? Hajde reci evo slušamo. Kojem kodeksu ako se upadne tako nekom u stan i šipkom ga unakaziš. Jesi ti normalan? Nema tu kodeksa više. Sad je sve kodeks. Čeka se da neko nekom prospe mozak. Razguli s ove teme, nasmij se na silu i otpepaj. Nisi u ovoj priči osim što kenjaš i bez veze trolaš.
Eto te ko i onaj perec iz Zabrega, nemate pojma realno ni jedan, lupate bezveze. E čuj moji, ja navijam za Sarajevo, kakve veze ja imam sa RA?! Pa nije normalno da se čeka da neko nekom prospe mozak. To onda više nisu navijačke zajebancije nego ozbiljna krivična djela. E nek si ti u priči, a najveći ti je podvig kad uspiješ pišati  Pa da si u priči znao bi kakve veze pitari imaju sa ra. Usput, jebo te sirko 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 22 srp 2026, 14:28 |
|
|
tetejac je napisao/la: Machak je napisao/la: Eto te ko i onaj perec iz Zabrega, nemate pojma realno ni jedan, lupate bezveze. E čuj moji, ja navijam za Sarajevo, kakve veze ja imam sa RA?! Pa nije normalno da se čeka da neko nekom prospe mozak. To onda više nisu navijačke zajebancije nego ozbiljna krivična djela. E nek si ti u priči, a najveći ti je podvig kad uspiješ pišati  Pa da si u priči znao bi kakve veze pitari imaju sa ra. Usput, jebo te sirko  Jebo tebe Roćko, da ti objasnim neke stvari. To s navijačkom tribinom mi je bilo zanimljivo kad sam bio momčić. Poslije sam prešao na istok, danas sam na zapadu. Godišnja i lagano. E sad, ti meni hoćeš reći da ti koji si duplo  stariji od mene petljaš s tom dječurlijom i mlaviš se letvama? Haj ne seri 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 22 srp 2026, 15:15 |
|
|
Machak je napisao/la: tetejac je napisao/la: Pa da si u priči znao bi kakve veze pitari imaju sa ra. Usput, jebo te sirko  Jebo tebe Roćko, da ti objasnim neke stvari. To s navijačkom tribinom mi je bilo zanimljivo kad sam bio momčić. Poslije sam prešao na istok, danas sam na zapadu. Godišnja i lagano. E sad, ti meni hoćeš reći da ti koji si duplo  stariji od mene petljaš s tom dječurlijom i mlaviš se letvama? Haj ne seri  Šta mene boli kurac šta je tebi bilo zanimljivo, gdje si prešao i gdje si danas. A što se mene tiče i ti da mi nešto objašnjavaš oko ovoga, idi na lojavi forum pa pitaj momka pod nickom joint union ko sam i šta sam. Šabane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
travnicki.
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 22 srp 2026, 21:11 |
|
|
Ušli momci kulturno, CLS-om
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 22 srp 2026, 22:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64462 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Što bi, opet uzeli transparente?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 23 srp 2026, 08:27 |
|
|
tetejac je napisao/la: Machak je napisao/la: Jebo tebe Roćko, da ti objasnim neke stvari. To s navijačkom tribinom mi je bilo zanimljivo kad sam bio momčić. Poslije sam prešao na istok, danas sam na zapadu. Godišnja i lagano. E sad, ti meni hoćeš reći da ti koji si duplo  stariji od mene petljaš s tom dječurlijom i mlaviš se letvama? Haj ne seri  Šta mene boli kurac šta je tebi bilo zanimljivo, gdje si prešao i gdje si danas. A što se mene tiče i ti da mi nešto objašnjavaš oko ovoga, idi na lojavi forum pa pitaj momka pod nickom joint union ko sam i šta sam. Šabane. Još jednom, boli me kurac ko si i šta si. Nije ovo tema o tvom forumskom kurčenju. To bi bilo prigodno na temu viceva i zabave.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 23 srp 2026, 10:52 |
|
|
Machak je napisao/la: tetejac je napisao/la: Šta mene boli kurac šta je tebi bilo zanimljivo, gdje si prešao i gdje si danas. A što se mene tiče i ti da mi nešto objašnjavaš oko ovoga, idi na lojavi forum pa pitaj momka pod nickom joint union ko sam i šta sam. Šabane.
Još jednom, boli me kurac ko si i šta si. Nije ovo tema o tvom forumskom kurčenju. To bi bilo prigodno na temu viceva i zabave. I mene boli kurac odakle si gdje prešao, gdje si danas i šta ti je nekad bilo zanimljivo. Trolaš teme o kojim veze nemaš. Kad budeš imao stotine gostovanja sa tvojim jadnim klubom i jadnom reprezentacijom tad ćeš možda ali možda moć sa mnom o ovome pričat. Raspitaj se malo kod tvojih sarajlija tko im je prve baklje donio da masovno popale šabane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 23 srp 2026, 10:54 |
|
|
|
Dosadnog čiče, niko te nije zvao, prokomentarisao sam dešavanja sa teme, a ti se odmah nacrtao da budeš poklopac loncu. Šetaj, čića Alzy. Nisu ovo priče during the war niti si ti onaj deda iz Only fools and horses.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 23 srp 2026, 11:00 |
|
|
Machak je napisao/la: Dosadnog čiče, niko te nije zvao, prokomentarisao sam dešavanja sa teme, a ti se odmah nacrtao da budeš poklopac loncu. Šetaj, čića Alzy. Nisu ovo priče during the war niti si ti onaj deda iz Only fools and horses. Ne seri šabane i ne trolaj teme o kojim veze nemaš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 23 srp 2026, 11:03 |
|
|
|
Opet si napunio pelenu za stare bogalje i nisi popio lijekove. Ja trolam, a ti došao za mnom i ne popustaš. Da si kako treba ne bi mene komentarisao nego dešavanja na temi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 23 srp 2026, 11:09 |
|
|
|
Ti pričaš o kodeksu pa da ti ponovim. U slučaju da padne naša mrtva glava, idu vaše dvije. To je kodeks.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 23 srp 2026, 11:13 |
|
|
|
Nadam se da neće ničija mrtva glava pasti. To ako se desi, ugasiti obje grupe pod krivičnom prijetnjom ponovnog osnivanja. Jbt i fudbal i sve ako će mrtve glave padati.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|