|
|
Stranica: 74/74.
|
[ 1849 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 14 kol 2026, 01:12 |
|
|
|
Što se tiče UK, pa i Francuzke, Španjolske, Belgije... čak i ima neke poviestne pravde da ih bivši kolonijalni podanici razture. Makar sad kad im se to događa mi ih je ipak zao. Ali problem je da u tomu svemu budemo kolateralne zrtve mi Hrvati koji smo ni krivi ni duzni za bilo čije patnje, već smo bili u istoj ako ne i goroj kozi od mnogih kolonija koje su patile.
U Londonskim školama mislim da nema ni 5% pravih Engleza.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 14 kol 2026, 07:04 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Što se tiče UK, pa i Francuzke, Španjolske, Belgije... čak i ima neke poviestne pravde da ih bivši kolonijalni podanici razture. Makar sad kad im se to događa mi ih je ipak zao. Ali problem je da u tomu svemu budemo kolateralne zrtve mi Hrvati koji smo ni krivi ni duzni za bilo čije patnje, već smo bili u istoj ako ne i goroj kozi od mnogih kolonija koje su patile.
U Londonskim školama mislim da nema ni 5% pravih Engleza. Nema to veze sa pravdom jer se isto događa i u zemljama koje nisu bile kolonijalne sile. To je samo agresija iz istog izvora, na nas jednako kao i na ostale.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1664 of 2558 - 65.05%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 15 kol 2026, 19:01 |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=A1wYmnSe1YIToliko o Englezima koji gorko žale zbog napuštanja EUnije. Čovjek, suverenista upravo pobijedio na izborima, unatoč tome što ga je gadio i napadao tamošnji MSM, te lijevo liberalna i "konzervativna" politika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amos123
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 15 kol 2026, 19:11 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 22 kol 2026, 00:46 |
|
|
Naslov: Velika Britanija: Zapaljivim bombama zapaljeni luksuzni automobili ispred salona za vjenčanjeJa nijednog etničkog Britanca ne vidim Vidim samo gačonje na videu koji izgledaju kao da su iz Pakistana/Bangladeša. Tuga šta su Britanci sebi dozvolili.
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 22 kol 2026, 01:11 |
|
|
|
Ovo će kad tad završiti genocidom, ili etničkih Britanaca, ili islamista.
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 22 kol 2026, 02:29 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: Ovo će kad tad završiti genocidom, ili etničkih Britanaca, ili islamista. Tako uvijek završava sve s "religijom mira".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
iprodano
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 22 kol 2026, 10:00 |
|
|
|
Drugi svjetski rat bit će kamilica što čeka Europu u ovom stoljeću.
Pitanje je samo tko će preživjeti, mi ili smeća muslimanska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 22 kol 2026, 10:46 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48221 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ceha je napisao/la: sejdo.komsoglu je napisao/la: Ovo će kad tad završiti genocidom, ili etničkih Britanaca, ili islamista. Tako uvijek završava sve s "religijom mira". Nema to veze s religijom mira nego tako završi svaka kolonizacija. Kolonizacija je bolan i užasan proces, pogotovo ako si ti koloniziran. Doživjet će istu sudbinu kao četvrtina svijeta koju su oni kolonizirali, čeka ih sudbina kanadskih i australskih domorodaca.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 22 kol 2026, 12:39 |
|
|
daramo je napisao/la: Ceha je napisao/la:
Tako uvijek završava sve s "religijom mira".
Nema to veze s religijom mira nego tako završi svaka kolonizacija. Kolonizacija je bolan i užasan proces, pogotovo ako si ti koloniziran. Doživjet će istu sudbinu kao četvrtina svijeta koju su oni kolonizirali, čeka ih sudbina kanadskih i australskih domorodaca. Pa nije baš. Na Novom Zelandu još ima Maura, a kad krene rat s "religijom mira", onda obično nema preživjelih s druge strane. Pogle razne talibane po Afganistanu, Siriji i slično...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr Jusup
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 22 kol 2026, 12:47 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr Jusup
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 22 kol 2026, 12:49 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 22 kol 2026, 14:06 |
|
|
Ceha je napisao/la:
Pa nije baš. Na Novom Zelandu još ima Maura, a kad krene rat s "religijom mira", onda obično nema preživjelih s druge strane. Pogle razne talibane po Afganistanu, Siriji i slično...
upravo to, nije uopće usporediva europska kolonizacija ičega s islamskom, iza koje ni trava ne raste.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 22 kol 2026, 17:43 |
|
|
novosve je napisao/la: Ceha je napisao/la:
Pa nije baš. Na Novom Zelandu još ima Maura, a kad krene rat s "religijom mira", onda obično nema preživjelih s druge strane. Pogle razne talibane po Afganistanu, Siriji i slično...
upravo to, nije uopće usporediva europska kolonizacija ičega s islamskom, iza koje ni trava ne raste. Koliko god ne volio pjegave Engleze, i koliko god su ratova oni zakuhali, sve je to neusporedivo s "religijom mira" di će te direkt skratiti za glavu ako ne misliš kao drugi ljubitelji koza. Tako da... Tu nema usporedbe ni u primisli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 22 kol 2026, 18:07 |
|
|
Ceha je napisao/la: novosve je napisao/la:
upravo to, nije uopće usporediva europska kolonizacija ičega s islamskom, iza koje ni trava ne raste.
Koliko god ne volio pjegave Engleze, i koliko god su ratova oni zakuhali, sve je to neusporedivo s "religijom mira" di će te direkt skratiti za glavu ako ne misliš kao drugi ljubitelji koza. Tako da... Tu nema usporedbe ni u primisli. +1 Koliko god Britanci zla nam učinili, opet su mi puno draži Charles, William, Henry... od Muhammad, Hamza, Hussain... "Naš" Sejdo Komšić nedavno bio u islamskom centru u Londonu u posjeti da lobira. Bio je i Bečir-aga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 22 kol 2026, 20:49 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: Ceha je napisao/la:
Koliko god ne volio pjegave Engleze, i koliko god su ratova oni zakuhali, sve je to neusporedivo s "religijom mira" di će te direkt skratiti za glavu ako ne misliš kao drugi ljubitelji koza. Tako da... Tu nema usporedbe ni u primisli.
+1 Koliko god Britanci zla nam učinili, opet su mi puno draži Charles, William, Henry... od Muhammad, Hamza, Hussain... "Naš" Sejdo Komšić nedavno bio u islamskom centru u Londonu u posjeti da lobira. Bio je i Bečir-aga. Znaš da je britanska kraljevska familija potomak Muhameda? Neka islamistička princezica je prešla na katoličanstvo kada su ih stisli sjevernjaci, a kasnije se neka njena potomakinja udala u Englesku. Iako njihova familija je i potomak Zrinskih  No opet su ipak europljani, a ne ljubitelji koza, druga civilizacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 22 kol 2026, 22:12 |
|
|
Ceha je napisao/la: sejdo.komsoglu je napisao/la:
+1
Koliko god Britanci zla nam učinili, opet su mi puno draži Charles, William, Henry... od Muhammad, Hamza, Hussain...
"Naš" Sejdo Komšić nedavno bio u islamskom centru u Londonu u posjeti da lobira. Bio je i Bečir-aga.
Znaš da je britanska kraljevska familija potomak Muhameda? Neka islamistička princezica je prešla na katoličanstvo kada su ih stisli sjevernjaci, a kasnije se neka njena potomakinja udala u Englesku. Iako njihova familija je i potomak Zrinskih  No opet su ipak europljani, a ne ljubitelji koza, druga civilizacija. Nisam to znao Ceha. Provjerio sam tvrdnje - prva priča je samo nagađanje i nepotvrđena tvrdnja, ali veza sa Zrinskima je neupitna i doista imaju hrvatske krvi. Udri po svojima preko Paddya Ashdown-a 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 22 kol 2026, 23:10 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: Ceha je napisao/la: Znaš da je britanska kraljevska familija potomak Muhameda? Neka islamistička princezica je prešla na katoličanstvo kada su ih stisli sjevernjaci, a kasnije se neka njena potomakinja udala u Englesku. Iako njihova familija je i potomak Zrinskih  No opet su ipak europljani, a ne ljubitelji koza, druga civilizacija. Nisam to znao Ceha. Provjerio sam tvrdnje - prva priča je samo nagađanje i nepotvrđena tvrdnja, ali veza sa Zrinskima je neupitna i doista imaju hrvatske krvi. Udri po svojima preko Paddya Ashdown-a  Nadajmo se da će se vratiti pameti, dok ih još ima  Priča o izgubljenom sinu  A s druge strane vjerojatno najviše muslimana ikad su pobili Englezi. Pogle kako su ih navukli na ustanak kontra Osmanlija i što ih je nakon toga snašlo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 23 kol 2026, 07:31 |
|
|
Ceha je napisao/la:
A s druge strane vjerojatno najviše muslimana ikad su pobili Englezi. Pogle kako su ih navukli na ustanak kontra Osmanlija i što ih je nakon toga snašlo.
jesu, ali su ih u ključnim trenutcima i spasili, od krimskog rata do Ataturka
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 23 kol 2026, 08:20 |
|
|
Ceha je napisao/la: sejdo.komsoglu je napisao/la: Nisam to znao Ceha. Provjerio sam tvrdnje - prva priča je samo nagađanje i nepotvrđena tvrdnja, ali veza sa Zrinskima je neupitna i doista imaju hrvatske krvi. Udri po svojima preko Paddya Ashdown-a  Nadajmo se da će se vratiti pameti, dok ih još ima  Priča o izgubljenom sinu  A s druge strane vjerojatno najviše muslimana ikad su pobili Englezi. Pogle kako su ih navukli na ustanak kontra Osmanlija i što ih je nakon toga snašlo. Kralju Đorđe Zvonimire, kroz močvare odjekuju krici... 
_________________ Neki od nas samo žele da vide kako svijet gori.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 23 kol 2026, 12:36 |
|
|
novosve je napisao/la: Ceha je napisao/la:
A s druge strane vjerojatno najviše muslimana ikad su pobili Englezi. Pogle kako su ih navukli na ustanak kontra Osmanlija i što ih je nakon toga snašlo.
jesu, ali su ih u ključnim trenutcima i spasili, od krimskog rata do Ataturka Gledali su svoju korist. Ali radi takvih spašavanja su ih poslije i pobili s kamatama 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 23 kol 2026, 12:36 |
|
|
Salivator je napisao/la: Kralju Đorđe Zvonimire, kroz močvare odjekuju krici...  Kako se kreće, UK se okreće svojim korjenima > : )
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 23 kol 2026, 16:28 |
|
|
Ceha je napisao/la: Gledali su svoju korist. Ali radi takvih spašavanja su ih poslije i pobili s kamatama  pitaj Grke ,Kurde i Armence što misle o tomu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 23 kol 2026, 19:23 |
|
|
novosve je napisao/la: Ceha je napisao/la: Gledali su svoju korist. Ali radi takvih spašavanja su ih poslije i pobili s kamatama  pitaj Grke ,Kurde i Armence što misle o tomu Grci su im bili saveznici dok nisu promijenili kralja (sin umro od majmunovog ugriza, vratio se ćaća koji je šurovao s Nijemcima). No za taj poraz su realno krivi Sovjeti koji su naoružali Turke. Kurdi su u tom razdoblju bili saveznici Osmanlija. A Armence su klali dok su bili saveznici s Britima.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|