HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 27 ruj 2026, 17:52.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1289 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 52  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Preminuo ratni zločinac Ratko Mladić
PostPostano: 11 ruj 2026, 19:47 

Zašto neko ne osnuje sud za turski genocid nad Hrvatima i Srbima od 1400 do 1850 ? Ubijeno je stotine tisuća ljudi a milijuni kršćanskih duša su ukradene kako djeca i odvezene u roblje .

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 19:48 

E, svašta ću ovdje pročitati, ali ovo javno sramoćenje je zbilja poseban domet. Nevjerojatno je vidjeti kako ovaj naš veleumni ratni strateg, na forumu poznat kao Perun Velež, u stvarnom životu ispada obični uredski štakor koji se sam ne bi usudio ni miša deratizirati(sam priznaje da ga pred kolegama strah slaviti Mladića, dakle kukavica se ne bi uusdila niti miša deratizirati) a ovdje javno piše kako bi ga zadovoljilo da je netko drugi(i to naši, Perune, zašto ne netko tvoj, netko tebi blizak, nego općenito naši?),"deratizirao" i priuštio mu masovne grobnice da bi i on imao nekog slaviti(bi li te zadovoljilo kad bi taj kojeg priželjkuješ da imaš za "slaviti" bio netko tvoj bližnji, netko iz tvoje kuće?).Dok ovdje junački maštaš o "srpskim modelima" u stvarnom životu par upisa prije sam kukavički priznaješ da te iste simpatije u svom uredu skrivaš jer se bojiš da te netko ne prijavi. Aloo Srbi se nisu ustručavali ni bez posla ostajati a ti se skrivaš ko miš i glumataš forumskog ratnika Više te čak ni Srbi na forumu ne savjetuju kako i na koji način bi se mogao posrbiti, izgleda da si pao čak i ispod njihovih kriterija. :zubati

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 19:51 

Li Zongren je napisao/la:
Perun_Velež je napisao/la:

Osjećaj te ne vara, jebeš one katoličke glupost "tko tebe kamenom ti njega kruhom" ili "okreni i drugi obraz"

Eto vidimo do čega nas je dovelo takvo učenje.

Ne divim se ja Srbima i Izraelcima što ih volim, već sam zavidan što mi nismo takvi.

Uzmi pušku i odi u neku njihovu školu onda pa ti kolji djecu debilu. Trebao je neko drugi klat djecu i naoružane da bi tebi bilo toplo oko srca, ali ti si prevelika kukavica da to sam radiš trebao bi valjda neko drugi prljat ruke za tebe.

Kakvu djecu, tko je spominjao djecu ?
Osim toga, nisam musliman da bih bio terorist.
Kako 90% Srba nema problema s tim što slave đenerala, ali Srbi nisu bili samaritanci kao Hrvati, pa sad imaju svoju republiku i boli ih ona stvar tko što o njima misli, dok su Hrvati bili humanisti i samariranci prema balijama, pa zato oni danas lijepo vraćaju.

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:01 

zalutala je napisao/la:
E, svašta ću ovdje pročitati, ali ovo javno sramoćenje je zbilja poseban domet. Nevjerojatno je vidjeti kako ovaj naš veleumni ratni strateg, na forumu poznat kao Perun Velež, u stvarnom životu ispada obični uredski štakor koji se sam ne bi usudio ni miša deratizirati(sam priznaje da ga pred kolegama strah slaviti Mladića, dakle kukavica se ne bi uusdila niti miša deratizirati) a ovdje javno piše kako bi ga zadovoljilo da je netko drugi(i to naši, Perune, zašto ne netko tvoj, netko tebi blizak, nego općenito naši?),"deratizirao" i priuštio mu masovne grobnice da bi i on imao nekog slaviti(bi li te zadovoljilo kad bi taj kojeg priželjkuješ da imaš za "slaviti" bio netko tvoj bližnji, netko iz tvoje kuće?).Dok ovdje junački maštaš o "srpskim modelima" u stvarnom životu par upisa prije sam kukavički priznaješ da te iste simpatije u svom uredu skrivaš jer se bojiš da te netko ne prijavi. Aloo Srbi se nisu ustručavali ni bez posla ostajati a ti se skrivaš ko miš i glumataš forumskog ratnika Više te čak ni Srbi na forumu ne savjetuju kako i na koji način bi se mogao posrbiti, izgleda da si pao čak i ispod njihovih kriterija. :zubati

Čitaj s razumijevanjem, rekao sam da ne bih okačio sliku, jer sam i onako " na nož s kolegama oko te teme" što znači da iznosim svoje stavove ali do te mjere do koje znam da mogu ići.
Uostalom, mislite što hoćete.

Vi se solidarizirati s balija oko đenerala, možda steknete halal kriterije.

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:03 

Sudjelovacu u hajci kad Hrvati budu imali neke koristi od toga. Da podsjetim, Haag nije sudio Mladicu za Hrvatsku, nabijem ih na kurac i njih i njihove ljubimce iz kotline.

Dosta smo mi jurisali na Jajce i Banjaluku, a onda muslimanima radili veresiju i jos bili agresori. Dosta je toga bilo, ko hoce nek izvoli poturci se i sa njima na Srbe.

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:05 

U Srebrenici ih je većina poginulo prilikom proboja do Tuzle
u svim ostalim gradovima koje su izgubili su se predali
u žepi ni jedan nije stradao
e sad zašto su se u Srebrenici toliko bojali osvete pa su pokušali bježat to valjda zna neko od njih

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:07 

Srednji Prst 2 je napisao/la:
Zašto neko ne osnuje sud za turski genocid nad Hrvatima i Srbima od 1400 do 1850 ? Ubijeno je stotine tisuća ljudi a milijuni kršćanskih duša su ukradene kako djeca i odvezene u roblje .

Je ali kako ce onda u savez za turcima i ostale tlapnje koje se daju iscitati.

Ako smo kod genocida, zasto se ne pokrene inicijativa osude armenskog genocida. Svaki genocid je isti, zar ne. Da vidimo tu reakciju nasih dzenosajd survajvera. Sta mislite bi li podrzali.

Ne suradjuje Covic sa Dodikom sto ga voli, vec sto bira manje zlo trenutno... ali ne mozes ti to objasniti dodrinasima. Oni bi sa SDPom u vlast, da sruse HDZ, dajem primjer suludosti tih ljudi.

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:07 

Uzmi pušku i odi u neku njihovu školu onda pa ti kolji djecu debilu. Trebao je neko drugi klat djecu i naoružane da bi tebi bilo toplo oko srca, ali ti si prevelika kukavica da to sam radiš trebao bi valjda neko drugi prljat ruke za tebe.

Kako 90% Srba nema problema s tim što slave đenerala, ali Srbi nisu bili samaritanci kao Hrvati, pa sad imaju svoju republiku i boli ih ona stvar tko što o njima misli, dok su Hrvati bili humanisti i samariranci prema balijama, pa zato oni danas lijepo vraćaju.

Pa slušaj mladićevi su između ostalog i djecu ubijali, a pogotovo starije maloljetnike. Eto odi u neku njihovu srednju školu i kolji, koja je razlika između toga i poredavanja 16ogodišnjaka iznad jame.

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:14 

Pa slušaj mladićevi su između ostalog i djecu ubijali, a pogotovo starije maloljetnike. Eto odi u neku njihovu srednju školu i kolji, koja je razlika između toga i poredavanja 16ogodišnjaka iznad jame.

A što su prije toga radili Orićevi koljači u srpskim selima oko Srbrenice ?
Srbi su se samo svetili dahijama, a žene i djecu su transportirali autobusima prema Kladnju.
Osim toga, oni su i one poginule u proboju prema muslimanskoj teritoriji prikazali kao žrtve strijeljanja.

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:16 

Ratko mladić je zločinac jer je uništavao Šibenik Zadar i Škabrnju , ostalo me ne zanima kao što ostale ne zanima Šibenik Zadar i Škabrnja nit se ikad od ostalih piše o njima . Daj susosjećanje dobit ćeš , nemoj dat nećeš . Kako ti meni tako ja tebi .

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:17 

Srbi su se samo svetili dahijama, a žene i djecu su transportirali autobusima prema Kladnju.
Osim toga, oni su i one poginule u proboju prema muslimanskoj teritoriji prikazali kao žrtve strijeljanja.

da to je istina svi su žrtve streljanja sad

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:17 

nemabosne je napisao/la:
U Srebrenici ih je većina poginulo prilikom proboja do Tuzle
u svim ostalim gradovima koje su izgubili su se predali
u žepi ni jedan nije stradao
e sad zašto su se u Srebrenici toliko bojali osvete pa su pokušali bježat to valjda zna neko od njih

U Potocarima obiljezavaju "genocid" nad civilima, u Sapni slave proboj 28 divizije. A rijec je o istoj koloni.

Svatko sa mrvom mozga, zapita se o cemu se tu radi.

Uopce nije pitanje je li Mladic ratni zlocinac, pitanje je sto mi imamo od toga. Srbi slave Mladica? wow sokiran sam, ja mislio da oni slave Antu Gotovinu. Osuditi i tjeraj dalje, pokusaj izvuci nesto u Briselu na tu kartu, ne interesira me Srebrenica to su njihove stvari.

Pojedini Hrvati imaju neku cudnu potrebu da zale Srebrenicu, ne razumijem zasto. Ti ljudi da su bili u prilici, jurisali bi na Vitez kao sto su dzenosajd survajveri iz Kljuca, Sanskog Mosta, Prijedora jurisali i ubijali Hrvate a nisu isli na Srbe koji su ih protjerali. A imali su, sto je nevjerojatno, logisticku bazu u Zagrebu. Uporavo zahvaljujuci tudumima kojima je vaznije da Srbin nije u Banjaluci, nego da je Hrvat u Bugojnu.

Najveci zlocinci nad Hrvatima su Krajisnici protjerani od Srba, Focaci protjerani od Srba /u Konjicu/ i Sandzaklije.

Bjezali jer su znali koliko su srpskih civila pobili po selima oko Srebrenice. A to negiraju, kao sto hinjski hrvatske zrtve ponizavaju sa "ubiti vojnika HVO nije ratni zlocin". Ali je "ubiti vojnika 28 divizije genocid".

Za njih je Kordic isto sto i Mladic, pa je i meni Srebrenica isto sto i Mijanmar.

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:18 

Nemoj se raspravljat , to nije bio naš rat niti naša bitka . Ostavi njih na miru . Nije naša bitka .

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:20 

Ta bitka me zanima isto kolko EU i druge zanima genocid na Armencima od Turaka , Genocid nad Asircima Kaldejaca u Sirij 2014 , Genocid kršćana u Nigeriji . Kolko njih to zanima tolko i mene .

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:21 

Nemoj se raspravljat , to nije bio naš rat niti naša bitka . Ostavi njih na miru . Nije naša bitka .

Ajde da ga ne zanima, ali on to velica. Pa ako velica i zali sto mi nismo tako ja mu dajem prijedloge da on to osobno popravi, a ne da netko za njega kolje.

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:23 

Dokle u povijest gledamo taj whatabout, naravno da je i Orić zločinac i da ga oni koji slave, pogotovo Hrvati koji to rade nemaju grama mozga u glavi.

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:25 

Ne velica vec zali sto mi nismo tako, sto je mozda pogresno jer ne treba ti takva stigma posebno kod nesklonog ti zapada licemjernog i pokvarenog.

Ali razumijem, jer mi smo njima pomagali pa smo agresori, i ko je tu pametan na kraju. Oni zrtve, ubijali Hrvate, protjerali iz niza opcina, na kraju osudjeni nasi generali. Jel se isplatilo biti saveznik sa njima?

Dobio Franjo Hrvatsku jer je imao saveznika koji ometa Srbe dovoljno vremena? odlicno. Sta smo dobili mi odnosno Hrvati Herceg Bosne? Vasingtonski sporazum i Federaciju. I etnicko ciscenje iz Bugojna, Travnika, Kaknja, Varesa.

I opet bi neki da Hrvati jurisaju na Banjaluku, da bi sutra ili 2035 tamo zivjelo 90% muslimana a bozicno drvce izbacivali iz opcine kao u Jajcu.

Ajde...

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:27 

Ajde da ga ne zanima, ali on to velica. Pa ako velica i zali sto mi nismo tako ja mu dajem prijedloge da on to osobno popravi, a ne da netko za njega kolje.

To što ti predlažeš je čisti terorizam i nešto svojstveno samo muslimanima, jer tko radi nešto takvo nad nedužnim civilima u mirnodopsko vrijeme.

S druge strane, žaliti za strijeljanim islamističkim vojnicima koji su prije toga ubijali po srpskim selima oko Srbrenice je nešto sasvim drugo.

Kako god sumnjate da sam ja prikrivenim Srbin, tako se i meni čini za neke od vas da su prikrivenim muslimani.

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:33 

crni_bombarder je napisao/la:
Ne velica vec zali sto mi nismo tako, sto je mozda pogresno jer ne treba ti takva stigma posebno kod nesklonog ti zapada licemjernog i pokvarenog.

Ali razumijem, jer mi smo njima pomagali pa smo agresori, i ko je tu pametan na kraju. Oni zrtve, ubijali Hrvate, protjerali iz niza opcina, na kraju osudjeni nasi generali. Jel se isplatilo biti saveznik sa njima?

Dobio Franjo Hrvatsku jer je imao saveznika koji ometa Srbe dovoljno vremena? odlicno. Sta smo dobili mi odnosno Hrvati Herceg Bosne? Vasingtonski sporazum i Federaciju. I etnicko ciscenje iz Bugojna, Travnika, Kaknja, Varesa.

I opet bi neki da Hrvati jurisaju na Banjaluku, da bi sutra ili 2035 tamo zivjelo 90% muslimana a bozicno drvce izbacivali iz opcine kao u Jajcu.

Ajde...

Bez obzira što naši nisu se iskazali u zločinima, svejedno su dobili stigmu UZPovaca.

Misliš da se Srbi srame kad im balije kažu da su genocidaši, oni na to gledaju s podsmijehom, dok se naši sve nešto pravdaju za taj UZP.

Mene jest toga UZPa sramota, ali samo zato što je to nezaslužena titula.

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:34 

Dobro ne zale svi za Srebrenicom, mada ima i takvih. Podlegli su medijskoj histeriji.

Mladic je zlocinac, tocka. Mi smo sa Mladicem obrisali pod, i nemamo potrebe na toj temi previse inzsistirati. Ubijao u Sibeniku? ok, nek se Republika Hrvatska bavi time.

Kako neki vole reci da "Hrvate u Hrvatskoj boli kurac za Herceg Bosnom", samo izvesti slican zakljucak, u moje ime.

Ja sam sa 19 godina u uniformi ratovao protiv tog Mladica i njegove vojske, i ne moram se nikome pravdati ali mene licno boli ona stvar za Ratka Mladica. Umro, nije vise ziv, mi smo ga smlatili i makar ga je neka pravda stigla. Odnosno nasa hrvatska vojska.

Inace, zahvaljujuci Ratku Mladicu odnosno njegovoj vojsci, danas su Hrvati u Zepcu, dajem primjer. Kiseljak takodje. Ni to se zaboraviti ne smije. U Zepcu smo i njihove tenkove imali na raspolaganju, samo nase posade.
Kad vec osudjujemo, da nesto i pohvalimo. Da nije bilo VRS, danas ne bi bilo Zepca hrvatskog, vec bi pisali zenama na Jadran "Sadzida bona, nema vise ustasa u Zepcu".

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:36 

Bez obzira što naši nisu se iskazali u zločinima, svejedno su dobili stigmu UZPovaca.

Misliš da se Srbi srame kad im balije kažu da su genocidaši, oni na to gledaju s podsmijehom, dok se naši sve nešto pravdaju za taj UZP.

To je stigma u muslimanskom miljeu, na silu te zele strpati u isti kos sa Srbima. Zao im je sto nema UZP genocida.
To nas ne treba interesirati, Hrvati su danas NATO i EU clanica i UZP je samo postapalica u muslimanskim medijima. Ocajni pokusaj da te ocrne.

Nije to bitno vec stigma na zapadu, sta ti to treba, nisi Izrael da mozes raditi sto hoces ako je potreba. Mi nismo mogli, da smo mi napravili Srebrenicu dosla bi cijela NATO avijacija i zbomabala nas. To je sigurno ko sto je sada noc.

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:41 

nažalost opet ću biti surov to što ste bili za saradnju sa muslimanima a ne za etničko čišćenje dobili ste 300 hiljada Hrvata manje u bih i alahanje za vrijeme svjetskog prvenstva
jednostavno to je bio građanski rat i svako za sebe je ratovao
sad se zajebavate po forumu a sutra mogu insistirati na zakonu da se hapsi ko veliča praljka

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:45 

Sto se vadis sad perune,reko si da ti je zao sto ne rade ko srbi,a sad govoris ds ti je krivo sto zale genocid u srebrenici. Ne skreci s teme

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:46 

crni_bombarder je napisao/la:

To je stigma u muslimanskom miljeu, na silu te zele strpati u isti kos sa Srbima. Zao im je sto nema UZP genocida.
To nas ne treba interesirati, Hrvati su danas NATO i EU clanica i UZP je samo postapalica u muslimanskim medijima. Ocajni pokusaj da te ocrne.

Nije to bitno vec stigma na zapadu, sta ti to treba, nisi Izrael da mozes raditi sto hoces ako je potreba. Mi nismo mogli, da smo mi napravili Srebrenicu dosla bi cijela NATO avijacija i zbomabala nas. To je sigurno ko sto je sada noc.

Što je bilo, bilo je, gotovo je sad, međutim, sad je najvažnije promijenit paradigmu u kolektivnoj percepciji Hrvata da su Muslimani, odnosno takozvani Bošnjaci trenutno najveći i najgori neprijatelji.

Srećom nisu toliko moćni, jer puno su pokvareniji i podmukliji, te da im se ukaže prilika, bili bi još krvoločniji od Srba.

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2026, 20:47 

nemabosne je napisao/la:
nažalost opet ću biti surov to što ste bili za saradnju sa muslimanima a ne za etničko čišćenje dobili ste 300 hiljada Hrvata manje u bih i alahanje za vrijeme svjetskog prvenstva
jednostavno to je bio građanski rat i svako za sebe je ratovao
sad se zajebavate po forumu a sutra mogu insistirati na zakonu da se hapsi ko veliča praljka

Ne znam što tu ima surovo, potpuno isto mislim.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1289 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 52  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: espresso, Fullback, Studeni i 145 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: