|
|
Stranica: 29/29.
|
[ 709 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
saskia
|
Naslov: Re: Posušje Postano: 19 ruj 2026, 15:17 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 3130 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
maradot je napisao/la: Sjeverna obilaznica i rekonstrukcija ceste za Rakitno je tek u najavi.
Posušje s njom.bi dobilo određeni ring, prsten, prvi takav grad u Hercegovini.
Svaka cesta ima smisao i isplativost.
Radovanj postaje posuški Marijan, a ispod obilaznice buduće več niču terasaste vile s bazenima i pogledom.
Ovo bi bila prva faza koliko sam shvatio, dionica od iznad crkve do Ričine groblja. Dionice preko Starke i spust preko Čuturine brine na Rastovaču su na daleku štapu.
Pozdravljam rekonstrukciju ceste za Rakitno.
O ovome se je sve pisalo, netko nešto čita,.pa se priča i dođe se do rješenja.
Najgore je šutiti. Kuda bi trebala ići točno sjeverna obilaznica?
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Posušje Postano: 19 ruj 2026, 15:18 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 3130 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
|
Idiot koji je zapalio vatru u Borićevcu je 2002. godište iz Kladnja. Navodno tijekom izvođenja radova.
Nek policija uvrdi okolnosti ali jebem mater i ovima koji dovode Turke da im prave vikendice
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Posušje Postano: 19 ruj 2026, 15:20 |
|
|
|
Mogla je vrlo lako izgorit i crkva i “novi” planinarski dom i pun k vikendica da nisu kanaderi spasili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
maradot
|
Naslov: Re: Posušje Postano: 19 ruj 2026, 22:59 |
|
|
saskia je napisao/la: maradot je napisao/la: Sjeverna obilaznica i rekonstrukcija ceste za Rakitno je tek u najavi.
Posušje s njom.bi dobilo određeni ring, prsten, prvi takav grad u Hercegovini.
Svaka cesta ima smisao i isplativost.
Radovanj postaje posuški Marijan, a ispod obilaznice buduće več niču terasaste vile s bazenima i pogledom.
Ovo bi bila prva faza koliko sam shvatio, dionica od iznad crkve do Ričine groblja. Dionice preko Starke i spust preko Čuturine brine na Rastovaču su na daleku štapu.
Pozdravljam rekonstrukciju ceste za Rakitno.
O ovome se je sve pisalo, netko nešto čita,.pa se priča i dođe se do rješenja.
Najgore je šutiti. Kuda bi trebala ići točno sjeverna obilaznica? Od Panćine kuće, preko Gornjih Jukića i Zlopaša, i spustila bi se kod groblja Ričina na kružni tok.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Posušje Postano: 20 ruj 2026, 10:36 |
|
|
|
Ne znam baš kuda će je provuć kroz Gornje Jukiće kad se već dobro izgradilo uz Radovanj. Ali evo vidjet ćemo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
maradot
|
Naslov: Re: Posušje Postano: 20 ruj 2026, 20:11 |
|
|
saskia je napisao/la: Ne znam baš kuda će je provuć kroz Gornje Jukiće kad se već dobro izgradilo uz Radovanj. Ali evo vidjet ćemo Iznad iznad, ima stari put i izac ce iznad crkve gore iznad naselja na cestu za Rakitno
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Posušje Postano: 21 ruj 2026, 11:29 |
|
|
maradot je napisao/la: saskia je napisao/la: Ne znam baš kuda će je provuć kroz Gornje Jukiće kad se već dobro izgradilo uz Radovanj. Ali evo vidjet ćemo Iznad iznad, ima stari put i izac ce iznad crkve gore iznad naselja na cestu za Rakitno Kuće su već došle do borovine. Dakle da bi ih zaobišao moraš se cestom popet do 800mnv pa onda spustit na 715 da bi se priključio kod Panćine kuće. Ne znam baš, ali dobro živi bili pa vidjeli
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Posušje Postano: 21 ruj 2026, 20:56 |
|
|
Ovako nešto? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
maradot
|
Naslov: Re: Posušje Postano: 21 ruj 2026, 22:40 |
|
|
saskia je napisao/la: maradot je napisao/la:
Iznad iznad, ima stari put i izac ce iznad crkve gore iznad naselja na cestu za Rakitno
Kuće su već došle do borovine. Dakle da bi ih zaobišao moraš se cestom popet do 800mnv pa onda spustit na 715 da bi se priključio kod Panćine kuće. Ne znam baš, ali dobro živi bili pa vidjeli Tako je. Ima put. I ond se spusti ispod vodospreme na majden kod Ričine na kružni. Veći luk nego što je Šporet nacrtao.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|